borism 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Tudi jaz čestitam Belemu Vranu, kateri članek sem z veseljem prebral v zadnjem izvodu Jane, HVALA, ker si Tadej prišel med nas na Lunco in nam posvetiš svoj dragocen čas in deliš svoje znanje , lepo soboto vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 SaTurNina, jaz imam saturn v devici in v drugi hiši......pr men imam občutek, da ni toliko pproblem v tem, da se trudim in da ne dosežem cilja, ampak ravno obratno... če pristopim k stvari pravilno z voljo na vsak način dosežm cilj,... a v zadnjem času je problem drgje, ne najdem motivacije, se mi enostavno ne ljubi,...mislim da sem se prehitro zadovoljila s tem, kar imam renutno oz. kje sem sedaj....mogoče povedano mal čudno, a jaz rabim nekoga nad sabo, ki mi postavi roke, saj počnem vse zadnji trenutek, jaz enostavno ne morem počet stvari za naprej.....ja disciplone mi manjka, čeprav sem po horoskopu devica in bi naj bla disciplinirana.... -----in sedaj ko je sarutn v raku se sprehaja po moji 12 hiši in povzroča prave nevšečnosti... Lep pozdrav in lep dan vsem.... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Jupiter, Borism... hvala za pohvale glede članka v reviji Jana, to je odskočna deska in na to sem se pripravljal kar nekaj časa in potrpežljivo čakal. Še naprej pa bom ostal z vami in če bo le mogoče po najboljših močeh tudi pomagal. Prijetno soboto, ne pozabite pa narediti kaj za svojo dušo. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 potrželjivo čakal. ČESTITAM ,TADEJ! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Čestitke Beli Vran! Super in me res veseli zate,obenem že komaj čakam, da preberem ta članek Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 A je bil kdo ta vikend na seminarju v Beogradu o Uranski astrologiji s predikcjami pri Ognjenoviču? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Še naprej pa bom ostal z vami in če bo le mogoče po najboljših močeh tudi pomagal. Čestitam Beli vran! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Kaj mogoce kdo ve kaj se to dogaja v astrologiji, oziroma na nebu, da vem letos za toliko zvez, ki so razpadle, ali tudi kitajsko leto, mislim da je opicje leto kaj na to vpliva in kako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 To se tudi sama sprašujem... Če je Tehtnica tisto znamenje, ki najbolj kaže partnerstvo in sončni mrk je bil v Tehtnici... Bi naj to kazalo kaj na krizo v odnosih? Vseeno menim, da mora biti vpleten še osebni planet, da bi to bilo bolj na vidiku. Ampak midva misliva mundano, na splošno, ne? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Kaj mogoce kdo ve kaj se to dogaja v astrologiji, oziroma na nebu, da vem letos za toliko zvez, ki so razpadle, ali tudi kitajsko leto, mislim da je opicje leto kaj na to vpliva in kako?Kaj pa Saturn v Raku? :o|o: Saturn je tezava, Rak pa druzina. :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Kaj mogoce kdo ve kaj se to dogaja v astrologiji, oziroma na nebu, da vem letos za toliko zvez, ki so razpadle, ali tudi kitajsko leto, mislim da je opicje leto kaj na to vpliva in kako?Kaj pa Saturn v Raku? :o|o: Saturn je tezava, Rak pa druzina. :o|o: kr dobra ugotovitev....lp gregor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Kaj mogoce kdo ve kaj se to dogaja v astrologiji, oziroma na nebu, da vem letos za toliko zvez, ki so razpadle, ali tudi kitajsko leto, mislim da je opicje leto kaj na to vpliva in kako?Kaj pa Saturn v Raku? :o|o: Saturn je tezava, Rak pa druzina. :o|o: Tudi sama poznam kar nekaj primerov ja..in za ziher imajo še saturnov povratek..Kakor bodo postlali - bodo spali Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 hm...........jest se grem pa tranzitirat v konjunkcijo z Levom/injo, pa pol še pred soncem vstanem vse to v 14.hiši pa v trikotniku z venero in nagajivčkom Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 To bo skoraj popolna konjunkcja Sami lepi aspekti Skoraj preveč Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 pa pol še pred soncem vstanem vse to v 14.hiši pa v trikotniku z venero in nagajivčkom [/color] Bod vesela, da maš ti 14 hiš, jaz nisem tko bogata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ojla , ne vem če vse skup ni rezultat aprilske eklipse((Sonce+ Luna konj=sončev mrk) na 29.st.Ovna...Vpliv te eklipse se čuti skozi leto . LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ojla , ne vem če vse skup ni rezultat aprilske eklipse((Sonce+ Luna konj=sončev mrk) na 29.st.Ovna...Vpliv te eklipse se čuti skozi leto . LPohjej tole je replika na Stankin post. :o|o: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 res je, da velik vez razpada ( ki so se gradile tudi po 5,6,7 let in prestale nekatere kar težke preizkušnje, sedaj pa imam občutek, da so se razšli zaradi malenkosti v primerjavi z prejšnjimi težavami)........ ...tudi jaz sedaj čistim moje "podstrešje" saj saturn dela red v moji 12 hiši, kjer imam tudi venero... ... me prav zanima kakšno stanje bo pustil???? nataly to si pa sedaj res zanimivo povezala.... saturn in rak.. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 nataly to si pa sedaj res zanimivo povezala.... saturn in rak.. Sprehod saturna po raku, vladar luna in kraljica vseh čustev, ki so zdaj na proveri. Saturn res samo preverja in če si karakter, lahko zdržiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 .. nisem v takšni situaciji, da bi se razhajala z dolgoletnim partnerjem....... ja , verejtno preizkuša, če je ljubezen prava, obojestranska bo preiskušnjo ta veza prestala, drgač pa........ ... je pa res, da nekako poskušam ugotovit, kaj in koliko mi je v bistvu pomenila ljubezenska veza, ki se je končala pred leti ... a vseeno nekako skrito vseeno živela v meni.....čeprav so bli prisotni drugi fantje, druge simpatije..... v em času , pravzaprav že eno leto pa nekako hoče privret spet na površje..mogoče jo celo preveč analiziram, jo preizkušam... mogoče si je ne upam priznati...mogoče pa le o čem razmišljam, česar sploh ni blo-le utvare... ne vem..skratka prava zmeda.... ... upam da bom se na koncu odločila prav.. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 ... je pa res, da nekako poskušam ugotovit, kaj in koliko mi je v bistvu pomenila ljubezenska veza, ki se je končala pred leti ... a vseeno nekako skrito vseeno živela v meni Aha, saturn bog časa, sigurno hoče gradit na zelo trdnih temeljih, zato te preizkuša .Ampak tebi bo uspelo z kančkom resnosti, odgovornosti in samodiscipline. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 zdravo! Ja res veliko vez razpada ta cas prav zaradi malenkosti, kaj mogoce kdo ve kako dolgo bo saturn v raku in kaj se bo zgodilo potem....Lep pozdrav vsem!Gregor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>zdravo! Ja res veliko vez razpada ta cas prav zaradi malenkosti, kaj mogoce kdo ve kako dolgo bo saturn v raku in kaj se bo zgodilo potem....Lep pozdrav vsem!Gregor ja kaj...kaj se bo zgodilo................novo punco si bosh moral najt 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Aha, saturn bog časa, sigurno hoče gradit na zelo trdnih temeljih, zato te preizkuša .Ampak tebi bo uspelo z kančkom resnosti, odgovornosti in samodiscipline. hja.....bog časa. ...... občutek imam kot da se je moje življenje res na nek način ustavilo..oz tok dogajanja upočasnil ......nekoč potekalo vse tako hitro tudi o vsem sem se hitreje odločala. .......sedaj pa se vse odvija tako počasi , tako pri študiju, v čustvenih situacijah, poslih........... ja to mi prinaša saturn v 12 hiš........ ... kaj pa lahko pričakujem drugo leto, ko bo saturn v moji 1 hiši ?? Lp. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.