Skoči na vsebino

Astročvek

stankaa

Recommended Posts

• Komentarji 438
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x x;)x SaTurNina, jaz imam saturn v devici in v drugi hiši......pr men imam občutek, da ni toliko pproblem v tem, da se trudim in da ne dosežem cilja, ampak ravno obratno... če pristopim k stvari pravilno z voljo na vsak način dosežm cilj,... a v zadnjem času je problem drgje, ne najdem motivacije, se mi enostavno ne ljubi,...mislim da sem se prehitro zadovoljila s tem, kar imam renutno oz. kje sem sedaj....mogoče povedano mal čudno, a jaz rabim nekoga nad sabo, ki mi postavi roke, saj počnem vse zadnji trenutek, jaz enostavno ne morem počet stvari za naprej.....ja disciplone mi manjka, čeprav sem po horoskopu devica in bi naj bla disciplinirana.... x:Dx x:Dx

-----in sedaj ko je sarutn v raku se sprehaja po moji 12 hiši in povzroča prave nevšečnosti...

Lep pozdrav in lep dan vsem.... x:)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Deli na socialnih omrežjih

Jupiter, Borism... hvala za pohvale glede članka v reviji Jana, to je odskočna deska in na to sem se pripravljal kar nekaj časa in potrpežljivo čakal. Še naprej pa bom ostal z vami in če bo le mogoče po najboljših močeh tudi pomagal. Prijetno soboto, ne pozabite pa narediti kaj za svojo dušo.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

To se tudi sama sprašujem...

Če je Tehtnica tisto znamenje, ki najbolj kaže partnerstvo in sončni mrk je bil v Tehtnici... Bi naj to kazalo kaj na krizo v odnosih? Vseeno menim, da mora biti vpleten še osebni planet, da bi to bilo bolj na vidiku.

Ampak midva misliva mundano, na splošno, ne?

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Kaj mogoce kdo ve kaj se to dogaja v astrologiji, oziroma na nebu, da vem letos za toliko zvez, ki so razpadle, ali tudi kitajsko leto, mislim da je opicje leto kaj na to vpliva in kako?

Kaj pa Saturn v Raku? :o|o: Saturn je tezava, Rak pa druzina. :o|o:

Dum spiro, spero.

Kaj mogoce kdo ve kaj se to dogaja v astrologiji, oziroma na nebu, da vem letos za toliko zvez, ki so razpadle, ali tudi kitajsko leto, mislim da je opicje leto kaj na to vpliva in kako?

kr dobra ugotovitev....lp gregor

Tudi sama poznam kar nekaj primerov ja..in za ziher imajo še saturnov povratek..

Kakor bodo postlali - bodo spali :inocent:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ojla ,

ne vem če vse skup ni rezultat aprilske eklipse((Sonce+ Luna konj=sončev mrk) na 29.st.Ovna...

Vpliv te eklipse se čuti skozi leto .

LP

ohjej tole je replika na Stankin post. :o|o:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

x:)x x;)x res je, da velik vez razpada ( ki so se gradile tudi po 5,6,7 let in prestale nekatere kar težke preizkušnje, sedaj pa imam občutek, da so se razšli zaradi malenkosti v primerjavi z prejšnjimi težavami)........

...tudi jaz sedaj čistim moje "podstrešje" saj saturn dela red v moji 12 hiši, kjer imam tudi venero... xrolleyesx xrolleyesx ... me prav zanima kakšno stanje bo pustil???? :eek: :eek:

nataly to si pa sedaj res zanimivo povezala.... saturn in rak.. x:)x x:)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

.. nisem v takšni situaciji, da bi se razhajala z dolgoletnim partnerjem....... ja , verejtno preizkuša, če je ljubezen prava, obojestranska bo preiskušnjo ta veza prestala, drgač pa........ :eek: :eek: xcivx xcivx

... je pa res, da nekako poskušam ugotovit, kaj in koliko mi je v bistvu pomenila ljubezenska veza, ki se je končala pred leti ... a vseeno nekako skrito vseeno živela v meni.....čeprav so bli prisotni drugi fantje, druge simpatije..... v em času , pravzaprav že eno leto pa nekako hoče privret spet na površje..mogoče jo celo preveč analiziram, jo preizkušam... mogoče si je ne upam priznati...mogoče pa le o čem razmišljam, česar sploh ni blo-le utvare... ne vem..skratka prava zmeda.... :eek: :eek: :O: :inocent: ... upam da bom se na koncu odločila prav.. :2src: :2src: xsrcx xsrcx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

... je pa res, da nekako poskušam ugotovit, kaj in koliko mi je v bistvu pomenila ljubezenska veza, ki se je končala pred leti ... a vseeno nekako skrito vseeno živela v meni

:palec: Aha, saturn bog časa, sigurno hoče gradit na zelo trdnih temeljih, zato te preizkuša .Ampak tebi bo uspelo z kančkom resnosti, odgovornosti in samodiscipline. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>zdravo! Ja res veliko vez razpada ta cas prav zaradi malenkosti, kaj mogoce kdo ve kako dolgo bo saturn v raku in kaj se bo zgodilo potem....Lep pozdrav vsem!

Gregor

:vragec:

ja kaj...kaj se bo zgodilo................novo punco si bosh moral najt :vio: x:o)x

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:palec: Aha, saturn bog časa, sigurno hoče gradit na zelo trdnih temeljih, zato te preizkuša .Ampak tebi bo uspelo z kančkom resnosti, odgovornosti in samodiscipline. :palec:

hja.....bog časa. :eek: :o|o: ...... občutek imam kot da se je moje življenje res na nek način ustavilo..oz tok dogajanja upočasnil :eek: :inocent: ......nekoč potekalo vse tako hitro tudi o vsem sem se hitreje odločala. x:o)x x^x .......sedaj pa se vse odvija tako počasi , tako pri študiju, v čustvenih situacijah, poslih........... ja to mi prinaša saturn v 12 hiš........ :inocent: :inocent:

... kaj pa lahko pričakujem drugo leto, ko bo saturn v moji 1 hiši ?? :8): :eek:

Lp. x:)x :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...