beli Vran. 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Borism razumem te, to hoče povedat tudi Bern... Mihela, glede na to, da karto znaš razlagati, kot si opisala, si upaš trditi, da potem lahko npr. bodočim staršem napoveš, kaj se bo otroku dogajalo (pot v šolo...), ker ne vem zakaj bi se zadeve za nazaj poklapale,za naprej pa ne? Resno mislim... Pa še nekaj, zakaj ima vsak svojo astrololško karto, če se da iz ene vse videt? beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Hvala beli Vran, lep vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Sej ni nobenega problema, sej je v redu, da si povemo različna mnenja. Jaz sem dobila idejo in potem takoj to pogledala in potem sem svoje dognaje želela prenesti nekomu, ki bi to razumel.To je vse. Vse dobro, MihelaMihaela, sem te jaz nekomu prenesla...bil je presenečen in zadovoljen z natančnostjo tvoje interpretacije .Si je vse zapisal . Vse mu je,naenkrat,postalo logično.V njegovem in mojem imenu,hvala. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Boris, finta je nekje čisto drugje. O tem, kar praviš, ni čisto nobenega dvoma in se absolutno strinjam s tabo in z večino tu, ki trde isto. Tudi sam sem se tu in tam na ta način čemu izognil. Ampak fora ni v tem. Gre za to, da znajo nekateri iskati po horoskopu, kaj da je bilo tisto, ki jim je prineslo npr. pik čebele, kreg z učiteljico, izgubljeno kartico ali kaj takega. Hec je v tem, da v horoskopu ni videti nič primernega, ampak ker je IZHODIŠČE NAPAČNO, se pravi, če se je to zgodilo, je to gotovo zapisano v horoskopu, je to seveda treba najti. In potem taka oseba "najde" nekaj v zvezi z Neptunom, ki na ta dan "slučajno" edini tvori kolikor toliko aspekt, in seveda rezonira: "Aha, koleno sem si potolkel zaradi Neptuna!" Pri tem eno samo - pa še to precej dvomljivo - izkušnjo prenese v pravilo, nakar postane jasno, da je Neptun kriv za poškodbo kolena. Kar je popolna neumnost! E, v tem je fora. Je tokrat jasno, kaj je tisto v opazovanju horoskopa, proti čemu sem ves čas? Če se seveda gremo astrologijo. Ker pa sem počasi dobil občutek, da je astrologija tu pač manj pomembna in je samo kritje za kaj drugega, me to danes manj moti. Rečem pa lahko vseeno. V zadnjem času sem na tem istem forumu kar nekajkrat prebral, da obstaja ravno zaradi tega, da lahko izražamo svoja mnenja. Torej? Pa brez zamere - kdorkoli se je ženašel v tem zapisu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Nedolgo nazaj sem tudi jaz takole razmišlala - evo..zaradi kirona(v 5.hiši)..kaj že vem s čim...sem imela izvenmaterično...itd...in vztrajno potem iskala še kakšno povezavo. Vse ok. Nekako sem le morala zapolniti um. In v tem času dejansko ogromno naučila..Je pač najlažje vreči krivdo na nekoga drugega - sploh če je nekje v zraku..ohoho daleč vstran. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 aha...temu se reče ,izmenjava mnenj Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Boris, finta je nekje čisto drugje. O tem, kar praviš, ni čisto nobenega dvoma in se absolutno strinjam s tabo in z večino tu, ki trde isto. Tudi sam sem se tu in tam na ta način čemu izognil. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Borism razumem te, to hoče povedat tudi Bern... Mihela, glede na to, da karto znaš razlagati, kot si opisala, si upaš trditi, da potem lahko npr. bodočim staršem napoveš, kaj se bo otroku dogajalo (pot v šolo...), ker ne vem zakaj bi se zadeve za nazaj poklapale,za naprej pa ne? Resno mislim... Pa še nekaj, zakaj ima vsak svojo astrololško karto, če se da iz ene vse videt? beli VranNikoli ne bi rekla nikomur, da bo kdo umru, te pravice nimam, ne zato, ker je karta ne pove vsega, ampak za to ker sem jaz človek in ne vidim vsega. Poleg tega, pa takšnih stvari, tudi če jih vidim ne povem na tak način, vedno sem res odkrita v tem pogledu le sama s seboj. Karto ima vsak svojo, ker se vsak rodi v določenem trenutku, vendar si ti in vse kar je v tvoji okolici opisano tudi v tvoji karti. Moj bretranec Gregor je v svoji karti zapisan drugače kot v moji in drugače kot v karti nejgove matere in drugače kot v karti njegovega očeta in tako naprej, vsak ga doživlja na drugač način, vendar usodni trenutki so opisani povsod in gožnja življenju tudi. ZaKAJ IMA VSAK SVOJO KARTO JAZ TAKO IN TAKO NE VEM, KER MARSIČESA NE VEM, NE VEM ZAKAJ PLANETI DELUJEJO, NE VEM ZAKAJ KARTE DELUJEJO, NE VEM NITI TO ZAKAJ JAZ LAHKO VIDIM V KARTAH NEKAJ KAR KDO DRUGI NE MORE, MARSIČESA NE VEM. PREBRALA SEM VELIKO TEORIJ, VENDAR JIH NISEM VZELA ZA SVOJO, KER VERJAMEM V SKRIVNOSTNOST ŽIVLJENJA, LJUBIM SKRIVNOSTI. ČE SEM SE KAJ NAUČILA NA FILOZOFIJI JE TO, DA NIČ NE VEM, KOT JE REKEL SOKRAT IN DA JE RESNICA ALETHEIA, NESKRITOST IN V SEBI SKRIVA SKRIVNOST. TOREJ NA ŽALOST JAZ S SVOJIM NEZNANJEM NE MORAM DATI SATURNOVSKIH ODGOVOROV. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Borism razumem te, to hoče povedat tudi Bern... Mihela, glede na to, da karto znaš razlagati, kot si opisala, si upaš trditi, da potem lahko npr. bodočim staršem napoveš, kaj se bo otroku dogajalo (pot v šolo...), ker ne vem zakaj bi se zadeve za nazaj poklapale,za naprej pa ne? Resno mislim... Pa še nekaj, zakaj ima vsak svojo astrololško karto, če se da iz ene vse videt? beli VranNikoli ne bi rekla nikomur, da bo kdo umru, te pravice nimam, ne zato, ker je karta ne pove vsega, ampak za to ker sem jaz človek in ne vidim vsega. Poleg tega, pa takšnih stvari, tudi če jih vidim ne povem na tak način, vedno sem res odkrita v tem pogledu le sama s seboj. Karto ima vsak svojo, ker se vsak rodi v določenem trenutku, vendar si ti in vse kar je v tvoji okolici opisano tudi v tvoji karti. Moj bretranec Gregor je v svoji karti zapisan drugače kot v moji in drugače kot v karti nejgove matere in drugače kot v karti njegovega očeta in tako naprej, vsak ga doživlja na drugač način, vendar usodni trenutki so opisani povsod in gožnja življenju tudi. ZaKAJ IMA VSAK SVOJO KARTO JAZ TAKO IN TAKO NE VEM, KER MARSIČESA NE VEM, NE VEM ZAKAJ PLANETI DELUJEJO, NE VEM ZAKAJ KARTE DELUJEJO, NE VEM NITI TO ZAKAJ JAZ LAHKO VIDIM V KARTAH NEKAJ KAR KDO DRUGI NE MORE, MARSIČESA NE VEM. PREBRALA SEM VELIKO TEORIJ, VENDAR JIH NISEM VZELA ZA SVOJO, KER VERJAMEM V SKRIVNOSTNOST ŽIVLJENJA, LJUBIM SKRIVNOSTI. ČE SEM SE KAJ NAUČILA NA FILOZOFIJI JE TO, DA NIČ NE VEM, KOT JE REKEL SOKRAT IN DA JE RESNICA ALETHEIA, NESKRITOST IN V SEBI SKRIVA SKRIVNOST. TOREJ NA ŽALOST JAZ S SVOJIM NEZNANJEM NE MORAM DATI SATURNOVSKIH ODGOVOROV. Vse dobro, Mihela Zdravo Mihela!nisi mi se nic odgvorila, ce bi lahko iz moje natalne karta videla, na kaksen nacin je umrla moja mati....no ce to res vidis potem je to dokaz, da se res vse vidi v karti.Lepo te pozdravljam...pa brez zamere, ce bos moje pisanje razumela kot provociranje....Gregor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Gregor, dej pusti rojstne podatke na OS, pa ti odgovorim. Beli Vran, UF me je odneslo, sem kar odletela v svet idealov in to brez padala, kaj bo ko bo treba pristat, al bom telebnila z vso težo na tla. Mi ni dalo mira, da sem ti tako odgovorila. Glej, če boš slučajno bral, ti bom odgovorila na vprašane na drugačen način. Pred dvema tednoma je prišla k meni stranka, in sva se pogovrajali o njeni sedanjosti in prihodnosti. Videla sem, da progresivni Mars, ki je vladar tretje in osme hiše in je že natalno v prvi hiši in brez dobrih aspektov, aplicira (ker je retrograden) v konjunkcijo z asc, ki bo letos in drugo leto aktualna. Ker celotna karta kaže manj stabilno osebo z izrazitim poudarkom na gibljivih znamenjih, sem se zavedala, da so možne dve varianti. Ker je imela poleg te kombinacije še Mekrur v kvadratu z Marsom, je bila nevarnost še večja. Ena misel je bila, da bo imela prometno nesrečo in vse kar sem naredila je, da sem jo na miren način opozorila naj pazi na cesti, naj bo dodatno previdna. Drugo kar mi je prišlo misel, tudi zaradi nestabilnosti, ki jo je karta izrekala, je negativne in avtoagresivne misli, ki so zelo nevarne. Začela sem se pogovarjati z njo, o njenem odnosu do sebe, do otroka v njej in ji poskusila, dati nekaj psiholoških vaj s katerimi lahko krepi prijateljski način pogovarjanja s seboj. Seveda sem ji povedala , da me lahko pokliče kadar koli in če bom videla, da se stvari stopnjujejo, potem ji bom priporočila psihoterapijo, in ji dala telefonsko števliko psihoterapevta, za vsak slučaj.Tako nekako. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 zdajle bom glihkar odšibala na astrologijo in to z užitkom in jo dve urci poslušala, inhalirala, čutila po žilah ... in tisti Uranovski prebliski pri vsem skupaj so mi najljubši Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 in tisti Uranovski prebliski pri vsem skupaj so mi najljubši [/color] Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 Kar se tiče novih predsedniških volitev 02.11. v Ameriki, menim, da je zagotovo zmaga pri Kerryju, čeprav horoskop mi od nobenega ni všeč. Kerry ima Merkur Kozorog kvadrat Neptun na MC...Brez škandalov tudi tokrat ne bo... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 a je že bilo kje kaj rečeno o neaspektiranih planetih???a niso nekako odrezani od drugih, nepovezani... ostane, da gledamo vrh hiše in dispozitorja in potem, ko gledamo tranzite in progresije takega planeta, ki je v natalu neaspektiran, v bistvu tudi v drugih situacijah v prognostiki -ima v sebi planet to osamljenost lastnih kvalitet, ne? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 zdi se mi,da je z neaspektiranim planetom,če to misliš na natalno karto,mišljen planet samotar,ki šara po chartu kakor se mu zdi in se prilepi(dela aspekt) na planet,kimu pride'pod roko'.Zdi se mi,da ravno neaspektirani planeti oz.planeti samotarji,v karti,delajo največ kažinansaj človeka presenetijo,s svojimi aspekti, nepriravljenega.Planet samotar pač dominira horoskopu oz.je močno povdarjen. Mislim,nisem pa prepričana,da ima ga ,v omenjenih primerih(progresije...) razlagaš takega kot v resnici je.Planet brez aspektov. Bo še kdo povedal kaj več. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Kar se tiče novih predsedniških volitev 02.11. v Ameriki, menim, da je zagotovo zmaga pri Kerryju, čeprav horoskop mi od nobenega ni všeč. Kerry ima Merkur Kozorog kvadrat Neptun na MC...Brez škandalov tudi tokrat ne bo... Zanimivo. Marsikateri Američan bi ti za to rekel "Usta ti se pozlatila!" - na njihov način, seveda. Kajti ameriški astrologi pretežno dajejo prednost (čeprav neznatno) Bushu. Ne glede na to, da obenem marsikateri zapiše tudi to, da bi bil Kerry nemara primernejši (kot osebnost). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Dobro jutro Bern,kaj meniš, Kerry ali Bush?Jupiter tranzitni ima npr. Kerry na MC... ?Sta si med sabo res različna in to je videti tudi po tem, za kar se zavzemata. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 A že navsezgodaj dilema? Če ne bo drugače, bom moral to ravno danes spraviti v članek. (En napovedan namreč ni prišel, pa bo treba nekaj spisati. Morda.) Američani tako in tako pravijo, da nista nič kaj dosti različna. Kar se nas tiče, Kerryja ne poznamo dovolj. Zaenkrat gre (iz našega zornega kota) samo za sindrom Vike Potočnik - "tudi če je Danica, samo da ni Vika" (ki se je ta mesec ponovil tudi z LDS in SDS, bajdevej). Čez čas nam bo šel Kerry morda ravno toliko na jetra kot danes Bush - ki je de fakto butelj. Ampak ne čisto navaden butelj - BUTELJ, KI V ROKI DRŽI SVET! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 a ni škoda prav zares, da nimajo enega boljšega kandidata... in potem se mi porodi samo ta misel, da mora biti nekaj v ozadju in da sta ta dva samo figuri... v rokah pa taka moč in toliko pojavljanja v javnosti na tem našem lepem zelenoplavem planetu Nič nisi povedal, aha, vidim, da boš v članku o tem ali en ali drug... A tebi se ne zdita čisto vsak svoj tip? RazličnaTudi dosti trditev imata kontra, recimo glede splava, homo. sem si zapomnila, da je Kerry proti, Bush za... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 ...planeti samotarji,v karti,delajo največ kažin saj človeka presenetijo,s svojimi aspekti, nepriravljenega.Planet samotar pač dominira horoskopu oz.je močno povdarjen.Sama sem mislila, da je ravno nepoudarjen, ker je brez aspektov. Ti praviš, da so kažin in zelo poudarjeni? Prosila bi te, če še to v kakem primeru poveš? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ...planeti samotarji,v karti,delajo največ kažin saj človeka presenetijo,s svojimi aspekti, nepriravljenega.Planet samotar pač dominira horoskopu oz.je močno povdarjen.Sama sem mislila, da je ravno nepoudarjen, ker je brez aspektov. Ti praviš, da so kažin in zelo poudarjeni? Prosila bi te, če še to v kakem primeru poveš?Bom se jaz napisala dve besedi o neaspektiranem planetu, ker je to moj osebni primer. Definitivno so neaspektirani planeti mocni planeti. Kazin pa je za moje neaspektirano Sonce v 8.hisi premil izraz . Kajti tako Sonce zaznamuje celo zivljenje. In ker je zelo prisotna cisto vsa simbolika 8. hise, je vse skupaj se bolj mocno. Clovek se lahko (mora) spopada z tezavnimi aspekti. Volja, moc, premagovanje tezav in borba. Pri taki osmi hisi in se Soncu (v sko, da ne bo pomote), pa clovek bolj malo lahko vpliva :xx!: Jaz sem prezivela tudi tranzit Plutona cez natalno Sonce. Dobesedno prezivela in to veckrat In tranzit Saturna Se nekaj. Veckrat sem tudi na LF ju opazila, da si nekateri domisljajo, a so jasnovidni . Eh, za jasnovidnost je potreben vid 0:0, ne pa bujna domisljija Kdor je res jasnoviden, in ima vsaj minimalno rayvita custva, ni navdusen nad svojo jasnovidnostjo. Prej nasprotno. Jasnovidnost, zaznavanje prihodnjih dogodkov je breme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 nJ mi že en pove, kj je to planet X, k ne morem potem prebrat si karto v celoti, hmm ...(1x je to nekaj pisal celo Ananta,hmm...) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ruby hvala, da si napisala svoj primer. Razumem zakaj je težko, ker če je aspektiran planet, je tisti aspekt kot neki izhod, kamor se lahko energija usmeri, drugače je pa vse udarec na tem enem planetu, in to celo Pluton, Saturn in 8.hiša, če si vse to preživela, si pa res žilava, ker hujše variante težko, da sploh obstajajo. Sama imam neaspektirano Luno, vendar ima vsaj trigon z Asc. in še v Kozorogu je, kar tudi ni luštno.Kar si rekla za jasnovidce, se presneto strinjam. Lepo, če bi lahko izbral, kaj želiš videti, vendar jasnovidec kar vidi, tisto ga ne vpraša, če želi videti ali ne. In je vse skupaj lahko ogromno breme. Ko sem bila v kontaktu z jasnovidnim, sem kar odvadila govorit o tem, kaj bom doživela, prav trudit sem se morala, da je tok komunikacije bil lahkoten in spontan, bilo je prav fino, prej pa, ja ti boš še... in to se ti bo še ponovilo.... Uh! En čas po enem tečaju sem tudi sama imela vso senzibilnost ogromno povečano. Nisem dolgo zdržala med ljudmi, niti govorit nisem mogla! Težka hrana in zavestna želja, da nočem vsega tega zaznavati mi je šele čez kak mesec uspela to spraviti spet v stare tire... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Pri meni je takšna 9.hiša. Velika kar čez raka, leva in devico. Sicer pa popolnoma prazna. Vladar jupiter pa v 12.hiši škorpijona. Hmm...kaj torej kaže tale hiška? Da se imam še možnost v lajfu kaj naučiti?Po moje izredno velika 9 hiša - hiša filozofije, religije "višje znanosti", duhovnost, vse to ti je izredno pomembno, vse to pa se zaradi vladarja jupitra prijetno odvija v skriti podzavesti - 12 hiši. Uspešno razvijaš vse to, ker jupiter širi tvoje obzorje. KOmaj zdaj opazila tole. Hvala Lunca. Bo zelo držalo Vidiš, če malo logično razmišliš in povežeš brž dobiš odgovor. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Dobro jutro! Od članka o Kerryju in Bushu ne bo nič, ker se mi je o Škorpijonu zapisalo toliko, da bo ravno prav. (Pa tisto toliko boljše.) Za tiste, ki pa jih stvar kljub vsemu zanima, pa oboji podatki, če bodo kaj praskali doma: G. Bush, 6.7.46, 7,26, New Haven, Connecticut, ZDA (41N18, 72W55) J.F. Kerry, 11.12.43, 8.03, Fitzsimmons, Colorado, ZDA (39N45, 104W48) (Bushev chart je na AstroDataBank, Kerryjev pa ne (je pa njegove žene chart tam - ?!).) * * * Astrološko gledano mi je Kerry bolj všeč, ker je manj orientiran nase, ne glede na to, da ima Sonce in Merkurja v prvi hiši - Bush ima vseh deset planetov na levi! V 6. hiši ima Kerry denimo Marsa in Urana, kar je dosti bolje kot Bush, ki ima 6. hišo prazno v Kozorogu, njegovega vladarja Saturna pa v 12. hiši ("Joj, zakaj morm stalno delat!" princip!). Kerry ima v 7. hiši (mdr. javnost) Saturna, kar ni najbolje, a tudi Luno v Dvojčkih. Malo enega, malo drugega. So pa eni analitiki napravili kompozite s karto ZDA (!), in tu je veliko močnejši Bush. Kako tudi ne, saj je rojen praktično na rojstni dan države. Štirje planeti s Soncem na čelu v deseti hiši! Kerryjev kompozit ima Marsa na desc., kar ni najbolje, poleg tega polno deveto hišo, v deseti samo Merkurja ("spreminjanje statusa"?), v drugi pa Kozoroga - zategovanje pasov? Če se hoče kdo igrati, podatki: - karta ZDA ("Sibly-chart"): 4.7.1776, 17.10, Philadelphia, Penn. (39N57, 75W10)- dan volitev (šteje se čas odprtja prvega volišča): 2.11.2004, 00.01, Dixville Notch, New Hampshire (44N52, 71W18) Lep dan želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.