stankaa 19. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hvala za tole, da je podano vse skupaj, imajo zdaj že na Floridi predčasne volitve, šteje pa 02.11., govori se že zdaj o tem, da nekaj ni vredu z štetjem glasov... Po moje bo Kerry. Kar se tiče politike absolutno veliko raje o Škorpijonih berem Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Kerry je očitno moje baže človek. Strelec, pa še s soncem in merkurjem v prvi hiši...Že zaradi tega moram biti zanj. O škorpijonih tudi jaz rada berem(asc škorpijon, jupiter in venera tudi v 12. škorpijona) Na vsak način nekaj najdem zase Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 O škorpijonih tudi jaz rada berem(asc škorpijon, jupiter in venera tudi v 12. škorpijona) Na vsak način nekaj najdem zase Nataly vidiš, da maš kar dva angela varuha na svoji strani, dva lepa planeta v 12 hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 O škorpijonih tudi jaz rada berem(asc škorpijon, jupiter in venera tudi v 12. škorpijona) Na vsak način nekaj najdem zase Nataly vidiš, da maš kar dva angela varuha na svoji strani, dva lepa planeta v 12 hiši. Ja. Priznam, da sem malo važna Se vsake toliko zelo dobro izkažeta. Jupiter me čuva na splošno - recimo imam prometno pa izpod kamiona zlezem v 7. mesecu nosečnosti popolnoma cela, brez praskice.Venera pa prijazno pomaga pri kakšnih lažjih zadevah - ko že tudi kaže, da bo kažin..pa se na koncu izkaže, da je tisti šmorn samo v mojo korist.. Pridna sta ja.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Jupiter me čuva na splošno - recimo imam prometno pa izpod kamiona zlezem v 7. mesecu nosečnosti popolnoma cela, brez praskice.Venera pa prijazno pomaga pri kakšnih lažjih zadevah - ko že tudi kaže, da bo kažin..pa se na koncu izkaže, da je tisti šmorn samo v mojo korist.. Pridna sta ja.. Me veseli, da je tako, moja lunca v 12 hiši je pa žal tko postavljena, da se vedno postavljam na stran tistih revčkov, ki jim ni z rožicami postlano, pa tako se mi vsi smilijo, da še mene boli in zato razumem, kako mora bit lepo, če tam domujeta dva tko lepa planeta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Lunca - ampak tole je na koncu samo v tvoje dobro. Samo boljša si in vsi te imajo radiKer na koncu sem včasih že malo važna..je pa dobro, da se tega zavedam in se ne mečem ven kaj preveč. Ali pa čisto malo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Čau, ne vem, če je tole prava tema, pa bom vseeno poskusila. Namreč sem popolni začetnik v branju astrološke karte in se s težavo prebijam skozi. Me pa nekaj zelo zanima. Namreč Jupiter (moj ascedent je strelec) mi pade v šesto hišo, kar je baje slabo. Mi lahko kdo nekoliko širše razloži tole. Poleg tega imam saturn v osmi hiši, kar naj bi poslovnim uspehom mojih partnerjev prinašalo nesrečo?! In še zadnje vprašanje - ali se mora interpretacija določenega planeta, prenesti v naslednjo hišo (npr. če je pri koncu 11, naj bi se preneslo v 12.). A to drži? Najlepša hvala za odgovor, sama sem še nekolk zgubljena v vsem tem. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Namreč Jupiter (moj ascedent je strelec) mi pade v šesto hišo, kar je baje slabo. Mi lahko kdo nekoliko širše razloži tole. Poleg tega imam saturn v osmi hiši, kar naj bi poslovnim uspehom mojih partnerjev prinašalo nesrečo?! In še zadnje vprašanje - ali se mora interpretacija določenega planeta, prenesti v naslednjo hišo (npr. če je pri koncu 11, naj bi se preneslo v 12.). A to drži?Megi* pozdravljena! 1. Tvoj vladar je odšel v hišo zdravja in dela, kar pomeni, da boš in da si deloholik, lahko je kaj z zdravjem, bi rekel ob "slabih" planetih in aspektih, jupiter v tej hiši prinaša nakako srečo pri zdravju.....tako na hitro iz spomina, uspeh boš imela pri delu, pri sodelavcih, ampak prej na podrejenem položaju kot višje, paziš rada na obleko in red v hiši....mogoče malo popazi na jetre, ožilje in možne so tudi težave s telesno težo, če se zanemariš, drugače je vse OK. 2. Saturn v drugi(DESC=1 partnerjeva hiša!) je denar od partnerja...jaz bi rekel, da ti drugi(partnerji, ljudje) lahko zaupajo denar ali finance..... jaz bi dodal,če bo že prišlo do dediščine se lahko malo zavleče in zaplete....prosil bi te, da se ne bojiš kar naprej, da boš kaj izgubila, težko se sproščaš, zato pa tudi resnost pri seksi, sory, osma hiša tudi to pomeni...imaš pa verjetno nenavaden odnos do smrti... 3. Pri interpretaciji te ne razumem najbolje, če je res pred hišo do par stopinj, ima prav gotovo vpliv na naslednjo hišo. Vsi smo bili/smo še.. zmedeni na začetku, kar vztrajaj, potem se itak odpre in nekako vse razume, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ej, hvala ti ! Sej si moram dat izdelat eno konkretno astrološko karto. Če se kdo tukaj s tem ukvarja, ali pa če poznata koga, ki bi ga priporočali, bom zelo vesela . lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ...1. Tvoj vladar je odšel v hišo zdravja in dela, kar pomeni, da boš in da si deloholik, lahko je kaj z zdravjem, bi rekel ob "slabih" planetih in aspektih, jupiter v tej hiši prinaša nakako srečo pri zdravju........ Hm, Boris, tole je pa zanimivo gledanje. Odkod deloholizem pri Jupitru?! Saturn je tisti, ki v šesti daje bodisi lenuha bodisi deloholika, Jupiter pa ne, pa naj je še tako slabo postavljen. Da ne rečemo, kaj v tej hiši počenja Pluton! Tisto je šele deloholizem, in človek si ne more kaj. (O enem takem sem že pisal primer.) Kar se dela tiče, prinaša Jupiter v šesti srečne okoliščine, predvsem da zamenjaš službo iz danes na danes, torej v luftu in brez problemov, medtem ko so nekateri med eno služno in drugo tudi po več mesecev brez. Plus podpora od sodelavcev. Z vsem ostalim pa se zelo strinjam. Lep pozdrav vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Jupiter v 6., lahko tudi tako: varuh glede zdravja, nagnjenost k debelosti, dobri sodelavci, dobro delovno okolje-npr.pisarna, kjer so oblaki narisani po stenah ali svetlo pohištvo (dobesedno res) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Lunca - ampak tole je na koncu samo v tvoje dobro. Samo boljša si in vsi te imajo radi Ja hvala bogu, res se dobro vrača. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Lunca, je Jupiter v 4h nagnjen za delo doma, kakšna obrtniška in ateljejska dela, poleg tega, da družinski interes pridobivanja denarja se prenaša skozi tale aspekt˝nekak dedno morda tut? Četrta hiša zasedena z jupitrom pomeni, da imaš zaščito v domu. Ker se tvoja začne v strelcu in je vladar četrte v četrti je to sploh pomembno. Po moje se doma tudi dobro počutiš, lahko pa to izkoristiš tudi z delom doma, atelje in podobno. Nakazuje dom od rojstva do smrti. Po moje tle nimaš težav. Predstavlja ti tudi energije enega od staršev, kar pa tudi ni slabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 hmmm tale Jupiter, se je priplazil v mojo sedmo hiši,hišo Tehtnice ,dela opozicijo z natalnim Jupitrom in se približuje Soncu(na 8.st.Vage)...takoj ko je vstopil znamenje Tehtnice mi je umrla prijateljica (tudi Tehtnica) sama imam vsak dan manj energije. Kaj naj rečem? Jupitru ne zaupam :o|o: Me zanimajo počutja Tehtnic ,prve dekade, če je katera na LF. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 Rada bi videla kaj vaših napovedi, povejte, bo 02.11.04 zmagal Kerry ali ponovno Bush? G. Bush, 6.7.46, 7,26, New Haven, Connecticut, ZDA (41N18, 72W55) J.F. Kerry, 11.12.43, 8.03, Fitzsimmons, Colorado, ZDA (39N45, 104W48) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Kaj naj rečem? Jupitru ne zaupam :o|o: ... jaz tud ne ! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Kaj naj rečem? Jupitru ne zaupam :o|o: ... jaz tud ne ! sva že dve Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Kaj naj rečem? Jupitru ne zaupam :o|o: ... jaz tud ne ! sva že dve Najmanj tri :o|o: Ko je letos poleti sel cez partnerjev ascendent, je res prislo do siritve . V PASU NA HLACAH :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 :o|o: .... ....torej Jupiter vam dela probleme Men pa kej druzga............direktor naprimer Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Javi kdo je ta barabin .Da ga kje pocakamo, pa vreco cez glavo.... Za prijatelje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 THX hi hi hi Si me nasmejala in sem že boljše volje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Nekje sem prebrala, da dobro postavljen Saturn odtehta vsaj tri Jupitre!!! Uspeh, ki ga pridobimo s svojim trdim delom, vendar pri temu nimamo zraven se milijon tezav, zaprek, ovir, zasukov in druge smole- je blazno zadoscenje- to je dobro postavljen Saturn. Ko pa ti nekaj pade z neba, kar dobivas, s pomocjo srece in srecnih okoliscin uspevas- to je pa Jupiter. Rajsi prvo varijanto (ceprav se druge tudi ne bi branila :o|o: ) In prve tudi ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 poglej tole temo Astrološke hiše-ki jo je odprl Beli Vran: http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...hl=sistemi+hiš& Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Kaj naj rečem? Jupitru ne zaupam :o|o: ... jaz tud ne ! sva že dve Najmanj tri :o|o: Ko je letos poleti sel cez partnerjev ascendent, je res prislo do siritve . V PASU NA HLACAH :xx!: tudi na to pripravljena :o|o: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Najprej čestitke Belemu Vranu, ki mu je uspel malo VEČJI met ! Se mi zdi zelo lepo in sploh dobro, da se v SLoveniji lepo razvija astrologija. Tudi zadnji članek v JANI to lepo nakazuje. Moje mnjenje k temu - KEEP ON MOOVING ! Naj se zadeve začno premikati. Prepričan sem, da bo horarna astrologija odslej bogatejša za uspešno NOVO SPLETNO STRAN. Še enkrat pa seveda Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.