borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Jest dam tud povdarek na hišo, pač edino, ki jo imamo, pol pa po občutku, če je že luna, grem spat, če pa je bolj sonce pa vstanem Ker pa sem abstinent , pa ne pijem alkohola ; torej sem v konjunkciji z vsemi domačimi in v trikotniku z Janjo in Cayberčkom Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 A moram priznati, da nerada delam celotne analize in to v pisni obliki (oprosti lunca imam še vedno dolg, pozabila pa nisem, doma na pisalni mizi me gleda...), Se strinjam lažje je v debati. Jaz najprej pogledam postavitev sonca, prvo hišo, kje je luna in na brzaka si ustvarim mnenje kakšen je ta človek.Vse drugo se potem odvija samo od sebe. Včasih je super gledat povsem tujo karto, kjer ne veš o človeku popolnoma nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Veliko vas je tu izkušenih, ki imate za sabo že veliko interpretacij rojstnih kart, zanima me: Ko imate prvič natalno karto v rokah, kako se je lotite?Kaj je tisto, kjer date prvi poudarek? Ko jih boš napravila na stotine, ne bo več vprašanje, kaj. Enako kot pri peki palačink, ko sem enkrat zapisal. Tudi jaz najprej pogledam Sonce (princip "aha, tukaj si; okej"), pa luno in ASC, na enak način, potem pa šnofam dalje. Ali vse na levi ali vse na desni, ali je kje stelij, križ ali zmaj (kajti trije potegnejo tudi "čez" Sonce ali pa Luno), kateri planeti so neaspektirani itd. Potem grem pa od začetka, ko imam vse v spominu ("RAM"). Potem pa določaš, kaj bo potegnilo in kaj je pomembnejše od drugega. (Potem pogledam še prednatalne hiše (po LTA) in imam že lep del zgodbe; vse začne klapati.) Primer: Oni dan sem se pogovarjal z gospo, ki ima Sonce (12. hiša) in ASC v konjunkciji v Strelcu, Luno v osmi hiši (proti koncu) v Levu, Sonce in Luna v 120, takoj je padlo v oko, da še z Marsom v 04 delata veliki trigon. Wow, sem rekel na prvi pogled, potem pa "našel" nasproti tega Marsa še Urana na MC. Ups, tole je pa zmaj! Uran je fokus in torej bo potegnil. Pustimo, da je v Tehtnici, kar ni bogznakaj, da je sicer kulminanten, ampak tudi to ni strašna stvar, je pa fokus "zmaja". Upravlja z ogromno energijo! Pol horoskopa vleče! In sem ženski govoril predvsem o Vodnarju! A da jo pogledaš - Strelec od Strelca: večja od mene, značilen obraz, nos, zobje, vesela, nasmejana, celo oči prave barve, vse. Jaz pa po Vodnarju. In je vse klapalo - . Ni kaj, "zmaj" potegne. In še: ko se zverziraš, za kar pa rabiš čas in trening, to opraviš na hitro. Poznam prominentnega slovenskega astrologa, ki ob prvem pogledu na karto ne zna povedati čisto ničesar. Dve uri rabi za to, pravi. Jaz po pol minute povem zelo veliko. Harddisk dela sto na uro. Vse vidiš. Praksa. Drugi jo boste tudi imeli, dont vori, samo nekaj časa naj vas še drži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Poznam prominentnega slovenskega astrologa, ki ob prvem pogledu na karto ne zna povedati čisto ničesar. Dve uri rabi za to, pravi. Jaz po pol minute povem zelo veliko. Harddisk dela sto na uro. Vse vidiš. Praksa. Drugi jo boste tudi imeli, dont vori, samo nekaj časa naj vas še drži. Huh, ful zanimivo tole Bern... Je pa odvisno tudi od značaja astrologa oz. človeka, ki gleda karto, kako se je loteva. Nekdo je bolj človek vtisov, takoj dobi pregled nad celoto, drug morda pristopa počasi, ziheraško, lepo po vrsti, spet tretji lahko takoj pove point v treh stavkih, četrti premleva...Se strinjam- praksa nardi svoje. It tejks tajm, aj nov Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Samo, da na hitrco uskočim. Zelo ste dobro napisali. Zakaj 3.hiša, zato, ker tam vidim na kak način človek razmišlja +Merkur seveda, imela sem izkušnjo z Uranom v 3.h in me je človek skozi šokiral, potem ko to spoznaš, sprejmeš in se greš tako igrico kot jo želi... Potem o palačinkah Bern Ravno včeraj sem dobila prvo plačilo za svojo dveurno interpretacijo, kaj misliš kaj PALAČINKEin res super mi je bilo, ker je bila zadovoljna! Lunca tebe bi pa rada res spoznala Zdaj še hiter skok v še eno temo! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Lunca tebe bi pa rada res spoznala Jaz tebi tudi Stanka. Mogoče se iz same karte tudi že da ugotovit, kakšen človek sem , sicer me pa zelo veseli, da je tvoja interpretacija uspela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 , Stankaa! Skočiš v mrzlo vodo in plavaš. Prišla bo tudi še druga in tretja in tako naprej. Lepo. (Če si kje blizu MB jutri, pridi na Mavrično, kjer bo govora točno o interpretaciji horoskopa.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Z veseljem bom prišla, če bo le možno, ampak imamo v planu eno delo, kjer se težko "ven zmažem". Interpretacij je dosti-ker sem v taki situaciji med ljudmi, so bolj mimogrede, ampak ta je bila...uh, kako naj rečem, dveurna, no in sem prej samo pol urce imela, da sem se pripravila. Gotovo bom še par dni imela to sliko v glavi-asc Škorpijon,stelij Devica, Lev, vse tam gor na kupu... Izjemna oseba in super obdobje ima ravno zdaj! Mi je bilo prav lušno to povedat... Me zanima ta tematika, kaj povedat, kako, kaj ne... v bistvu je treba že ugotovit kako ta človek dojema. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Samo, da na hitrco uskočim. Zelo ste dobro napisali. Zakaj 3.hiša, zato, ker tam vidim na kak način človek razmišlja +Merkur seveda, imela sem izkušnjo z Uranom v 3.h in me je človek skozi šokiral, potem ko to spoznaš, sprejmeš in se greš tako igrico kot jo želi... da človeka nekako,na hitro,ocenim se osredotočim na peto hišo plus Sonce,katera,med drugim,kaže tudi na ustvarjalnost,željo po ugledu.......Veliko pove o človekovem značaju oz. o življenju navzven in njegovem hotenju. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 da človeka nekako,na hitro,ocenim se osredotočim na peto hišo plus Sonce,katera,med drugim,kaže tudi na ustvarjalnost,željo po ugledu.......Veliko pove o človekovem značaju oz. o življenju navzven in njegovem hotenju.Zakaj pa ravno peto hišo, če ni skrivnost Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Peta hiša pove kje želi,človek,blesteti..ko enkrat to veš in malo povežeš s planeti in aspekti ,pokukaš v njeno opozicijsko hišo...tam vse pregledaš in o človeku(natusu) izveš veliko.Saj veš hiša Leva je tole(naravna).Ampak najdi si svoj model.Mislim,da vsak dela ,interpretira,po svoje. Lep pozdravi Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Uf...jaz pa na brzino precekiram celo karto ... Asc, Sonce....Luna intako naprej. Cveka...stavo izgubljam...kdaj pa kje? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Hvala Čveka za pojasnilo, potem se pa ne čudim, če me zanima astrologija, ko je v njej (5.h.) Uran. Stava, aha, kje in kako sedaj, sneg je prispel celo na 1200m, nista me resno jemali glede smučk in lopate Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Peta hiša pove kje želi,človek,blesteti..ko enkrat to veš in malo povežeš s planeti in aspekti ,pokukaš v njeno opozicijsko hišo...tam vse pregledaš in o človeku(natusu) izveš veliko.Saj veš hiša Leva je tole(naravna).Ampak najdi si svoj model.Mislim,da vsak dela ,interpretira,po svoje. Čveka, zanimiv tale pristop. Kaj bi potem rekla zame? 5.hiša Dvojček, Jupiter - opozicija Neptun in sekstil Saturn (7.). Merkur v 6., konj. s Soncem - trigon Uran. Druga Merkurjeva (Devica) pa je 8.hiša... Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 me je radovednost spravila, da sem šla gledat svojo karto...pa nisem zvedela kaj posebnega, ker nič ne vem o teh vozlih...namreč: v 5 hiši je na 19 stopinj kozoroga južni lunin vozel, v 11 hiši pa na 19 stopinj raka severni...če gledam čisto banalno, sem precej "za luno"...kakšna usmiljena razlaga mogoče? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Nisi za luno, ker nismo tolk narazen, ker na nas istočasno sveti ista luna, ki bo v torek spet polna . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 oooo jupiii...to mi je všeč Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ... v bistvu je treba že ugotovit kako ta človek dojema. ... Eno od pravih bistev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Hvala Čveka za pojasnilo, potem se pa ne čudim, če me zanima astrologija, ko je v njej (5.h.) Uran. Stava, aha, kje in kako sedaj, sneg je prispel celo na 1200m, nista me resno jemali glede smučk in lopate o temle se bo treba resno pogovorit.Počakajmo do polne lunce pa,da vidimo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 o temle se bo treba resno pogovorit.Počakajmo do polne lunce pa,da vidimo O.K.Polna luna bo pa itak v torek, saj se že čuti, če pa še ne, se bo pa kaj kmalu, bom počakal Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Se mi zdi, da ste nekje že omenili kako je s praznimi hišami; sam se mi niti sanja ne, v kateri temi, pa tud nimam časa brskat povsod glih za enim stavkom tko da, če lahko kdo pove, kaj pomeni, če imaš prazne hiše. Jaz mam vse prazne razen 3., 4. in 5. Tam je pa vse našarjeno - v 3. hiši Saturn, Pluton, Luna in Merkur; v 4. hiši Sonce, Venera, Jupiter, Uran, Neptun; v 5. pa Mars Hvala! To niti ni prevelik problem, kajti gleda se vladarji hiš. Primer: 3. hiša v Dvojčkih, gleda se Merkur, ki je vladar te hiše, njegovi aspekti... Da pa je neka hiša prazna, pa to praktično nima pomena. Bolj zanimivo je, če je v neki hiši tim. "vrinjeno znamenje" (primer: da je na koncu dvojčkov in je notri še cel rak) potem to kaže neko dvojnost na področju, ki mu hiša vlada. Drugače pa je astrologija večno učenje. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 o temle se bo treba resno pogovorit.Počakajmo do polne lunce pa,da vidimo O.K.Polna luna bo pa itak v torek, saj se že čuti, če pa še ne, se bo pa kaj kmalu, bom počakal Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 moje hiše so pa razen 1 in 7 vse v dveh znamenjih, dve celo v treh :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Potem je tisto na sredini od treh znamenj vrinjeno, sicer prvo zanmenje(lastnosti) je že za teboj predvidevam(dogajanja), sicer so pa pri zimskih rojstvih po Placidu in Kochu 6 in 12 hiša večji, tako, da ni težko imeti treh znamenj v eni hiši, torej ni dolgočasja, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.