oona 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Se mi zdi, da bi tudi lahko to bila malce problematicna oseba? A je to mozno? Na kaj ciljas? :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja zanimiva razlaga, ne vem sicer zakaj je tako, kot pravis, ker sem bolj amater; samo ta oseba ima res sonce v prvi hisi, luno v 12, merkur v 12, venera pa v 1, jupiter pa spet v dvanajsti.....in vse to v levu....kako oseba naj bi to bila....in zakaj se vse dogaja v teh dveh hisah, a se drugih prakticno in teoreticno ne more? Se mi zdi, da bi tudi lahko to bila malce problematicna oseba? A je to mozno? Oseba s tako prvo hišo, s soncem in venero naj bi bila na prvi pogled prijetna in še čedna oseba po vrhu. Glede na tri planete v hiši podzavesti, na njeno luno v 12 hiši, mogoče kdaj pa kdaj bolj obrnjena navznoter, vsa čustva bolj potisnjena v notranjost, jupiter osebo varuje, če pa so ti planeti v 12 hiši slabo aspektiranI, bi lahko pomenilo, da je oseba čustveno labilna, mogoče se zdravi ali biva v zaprtih prostorih? Odvisno je vse od cele karte.Tebe verjetno zanima, če je taka oseba lahko čudak?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Včeraj je zaradi posledic promente nesreče umru moj 19. let star bratranec. Danes ko je najhujši šok za mano sem začela razmišljati kot astrolog seveda, kje v moji karti, bi se dalo to videti in na kak način. Ko sem začela hoditi na tečaje k Imširagiču, lani, sem začela svojo karto gledati iz tega zornega kota kako vidim svoje domače, svojo rodbino, svoje prijatelje in sploh vse ljudi, ki mi nekaj pomenijo v svoji karti.Ugotovila sem, moja nona, mati od očeta in moj stari oče, oče od matere, da imata neke prelomnice v življenju slične., Opazila sem, da obe liniji govorijo o moških potomcih, kot ali šibkih, ali podvrženih bolezni ali pa zgodaj umrejo. Ženska linija je veliko močnejša. In ko pogledaš mojo karto, postane takoj jasno zakaj, kajti moški planeti so kot prvo ali v izgonu ali na dnu (razen Jupitra in Urana, njune pozicije so bolje), kot drugo pa Sonce in Mars aplicirata v kvadrat s Saturnom, Saturn pa ni malefičen, samo zato ker je Satrun, vendar tudi za to, ker je v izgonu in ker je vladar 8. hiše. Sonce pa v moji karti med drugim, kaže tudi korenine in prednike, kot vladar 4. hiše. No kaj točno druži mojo nono, mamo od očeta in mojega starega očeta, očeta od mame. Oba sta v moji karti predstavljena z isto hišo. Torej s prvo hišo. Zakaj, ker je moj oče moja 4. hiša in deseta od četrte, mati od očeta je 1. hiša. Podobno je moja mati 10. hiša in njen oče je 4 od desete in s tem 1. hiša.Sonce je vladar njune tretje hiše in je v konjunkciji z Marsom, vladarjem 6. hiše in v kvadratu s Saturnom vladarejm 8. hiše. Oba sta izgubila brata in ne le enega oba sta izgubila dva svoja brata (dva, ker sta dva moška planeta, ki to kažeta). Sedaj se vrnimo k bratrancu, kako je videti v moji karti, da je ogrožen? Moj oče je najstarejši otrok in njegova 1. je moja 4. hiša, tretja od četrte šesta hiša je njegova mlajša sestra, tretja od šeste torej osma hiša je še ena sestra, in 10. hiša je najmlajši, brat, ki je izgubil sina. Njegov sin je peta od desete in to je druga hiša v moji karti, kjer se nahaja malefični Saturn o katerem sem govorila. Saturn je med drugim tradicionalni vladar 9. hiše, ki je fantova osma hiše in imamo že prvo nevarnost, vladar osme hiše je v prvi hiši. Potem poglejmo njegovo četrto, ki pomeni zibeljko vendar tudi grob. Njegova četrta je moja peta hiša, njen vladar je v osnovi pozitiven, toda v urinjenemu znamenju imamo tudi Sonce in Mars, ki tvorita kvadrat s planetom v njegovi prvi hiši ( moji drugi hiši). Ker je umru v prometni nesreči lahko pogledamo tretjo hišo od druge, torej mojo četrto, vladar četrte je Sonce, ki je v njegovi četrti moji peti in je s tem povezano s koncem življenja, hkrati je v konjunkciji z Marsom (avto, motor) in v kvadratu z vladarjem njegove in moje osme, istočasno pa s planetom v njegovi prvi in moji drugi hiši. Torej stvari so dokaj jasne. Zakaj pa ni imel neprijetnega značaja, zakaj je bil, lep , prijazen in miren, družaben. To pa nam govori vladar druge hiše, ki je njegova prva, Vladar je Luna v dvojčku, v njegovi 11. hiši v eksaktem trigonu z Venero. Vem, da marsikdo ne bo razumela kaj sem napisala, vendar pa vam dam samo kot primer, kaj vse se da videti v natalni karti, celo bratrančevo prometno nesrečo s smrtnim izidom . Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Vem, da marsikdo ne bo razumela kaj sem napisala, vendar pa vam dam samo kot primer, kaj vse se da videti v natalni karti, celo bratrančevo prometno nesrečo s smrtnim izidom . Vse kar nas pretrese, razveseli ali kar se nam vtisne globoko v podzavest, se verjetno vidi iz natalne karte. Prima si opisala, vendar marskimomu ni jasno, kako do teh hiš prideš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Vem, da marsikdo ne bo razumela kaj sem napisala, vendar pa vam dam samo kot primer, kaj vse se da videti v natalni karti, celo bratrančevo prometno nesrečo s smrtnim izidom . Vse kar nas pretrese, razveseli ali kar se nam vtisne globoko v podzavest, se verjetno vidi iz natalne karte. Prima si opisala, vendar marskimomu ni jasno, kako do teh hiš prideš. 4. hiša predstavlja po tradiciji očeta, brat ali sestra, ki je mlajši od njega, ki mu sledi, je tretja hiša in ker je moj oče predstavljen s četrto hišo, potem je tretja od četrte in to je 6. hiša, predstavlja sestro, ki mu je časovno sledila, tretja od te hiše, torej 8. hiša, predstavlja sestro, ki je sledila tej in najmlajši otrok, ki je sledil tej sestri je predstavljen s tretjo od osme in to je deseta hiša. Njegov prvi otrok, je predstavljen s 5. od desete in to je 2. hiša. Da bo lažje, lahko podobno gledamo pri naših otrocih. Prvi otrok, je naša 5. hiša, drugi otrok je naša 7. hiša, tretji otrok je naša deveta hiša. Zopet po analogiji, kar sledi je tretja hiša. Podobno gledamo pri naših zakonih, če imamo več partnerjev ( ne istočasno seveda), potem 7. hiša predstavlja prvega partnerja, 9. hiša drugega partnerja, 11. hiša tretjega in tako naprej. Zanimivo OŠ, je predstavljena z 3. hišo, srednja s 5. hišo, ki je tretja od 3.hiše, višja izobrazva je 7. hiša, univerzitetna izobrazba je 9. hiša, magisteri 11. hiša in doktorat je 1. hiša. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Razumljivo, hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Včeraj je zaradi posledic promente nesreče umru moj 19. let star bratranec. Zakaj, ker je moj oče moja 4. hiša in deseta od četrte, mati od očeta je 1. hiša. Podobno je moja mati 10. hiša in njen oče je 4 od desete in s tem 1. hiša.MIHELA, sožalje za tvojega bratranca Tole kar omenjaš si zelo lepo napisala, ampak pri moškem in njegovi karti bi bilo verjetno malce drugače, mislim, da bi bila 4.hiša moja mati in oče moja 10.hiša, ostali sistem razlage pa po istem ključu, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja zanimiva razlaga, ne vem sicer zakaj je tako, kot pravis, ker sem bolj amater; samo ta oseba ima res sonce v prvi hisi, luno v 12, merkur v 12, venera pa v 1, jupiter pa spet v dvanajsti.....in vse to v levu....kako oseba naj bi to bila....in zakaj se vse dogaja v teh dveh hisah, a se drugih prakticno in teoreticno ne more? Se mi zdi, da bi tudi lahko to bila malce problematicna oseba? A je to mozno? Oseba s tako prvo hišo, s soncem in venero naj bi bila na prvi pogled prijetna in še čedna oseba po vrhu. Glede na tri planete v hiši podzavesti, na njeno luno v 12 hiši, mogoče kdaj pa kdaj bolj obrnjena navznoter, vsa čustva bolj potisnjena v notranjost, jupiter osebo varuje, če pa so ti planeti v 12 hiši slabo aspektiranI, bi lahko pomenilo, da je oseba čustveno labilna, mogoče se zdravi ali biva v zaprtih prostorih? Odvisno je vse od cele karte.Tebe verjetno zanima, če je taka oseba lahko čudak?? Zdravo! Ne zanimalo me je v bistvu samo, ce ima nekdo dosti planetov v enem znamenju. npr. levu., kaksen vliv ima to? Drugace pa bi bil vesel ce bi mi napisala se kaj zame:sonce v ovnu v deseti hisiluna v devici v cetrti hisimerkur v ribah v deseti hisivenera v ovnu v enajsti hisimars in jupiter v vodnarju v osmi hisisaturn v dvojckih v osmi hisiuran in pluton v tehnici v cetri hisineptun v strelcu v peti hisiNo ce si bos vzela kaj casa zame se ti vnaprej lepo zahvaljujel!Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Včeraj je zaradi posledic promente nesreče umru moj 19. let star bratranec. Danes ko je najhujši šok za mano sem začela razmišljati kot astrolog seveda, kje v moji karti, bi se dalo to videti in na kak način. Ko sem začela hoditi na tečaje k Imširagiču, lani, sem začela svojo karto gledati iz tega zornega kota kako vidim svoje domače, svojo rodbino, svoje prijatelje in sploh vse ljudi, ki mi nekaj pomenijo v svoji karti.Ugotovila sem, moja nona, mati od očeta in moj stari oče, oče od matere, da imata neke prelomnice v življenju slične., Opazila sem, da obe liniji govorijo o moških potomcih, kot ali šibkih, ali podvrženih bolezni ali pa zgodaj umrejo. Ženska linija je veliko močnejša. In ko pogledaš mojo karto, postane takoj jasno zakaj, kajti moški planeti so kot prvo ali v izgonu ali na dnu (razen Jupitra in Urana, njune pozicije so bolje), kot drugo pa Sonce in Mars aplicirata v kvadrat s Saturnom, Saturn pa ni malefičen, samo zato ker je Satrun, vendar tudi za to, ker je v izgonu in ker je vladar 8. hiše. Sonce pa v moji karti med drugim, kaže tudi korenine in prednike, kot vladar 4. hiše. No kaj točno druži mojo nono, mamo od očeta in mojega starega očeta, očeta od mame. Oba sta v moji karti predstavljena z isto hišo. Torej s prvo hišo. Zakaj, ker je moj oče moja 4. hiša in deseta od četrte, mati od očeta je 1. hiša. Podobno je moja mati 10. hiša in njen oče je 4 od desete in s tem 1. hiša.Sonce je vladar njune tretje hiše in je v konjunkciji z Marsom, vladarjem 6. hiše in v kvadratu s Saturnom vladarejm 8. hiše. Oba sta izgubila brata in ne le enega oba sta izgubila dva svoja brata (dva, ker sta dva moška planeta, ki to kažeta). Sedaj se vrnimo k bratrancu, kako je videti v moji karti, da je ogrožen? Moj oče je najstarejši otrok in njegova 1. je moja 4. hiša, tretja od četrte šesta hiša je njegova mlajša sestra, tretja od šeste torej osma hiša je še ena sestra, in 10. hiša je najmlajši, brat, ki je izgubil sina. Njegov sin je peta od desete in to je druga hiša v moji karti, kjer se nahaja malefični Saturn o katerem sem govorila. Saturn je med drugim tradicionalni vladar 9. hiše, ki je fantova osma hiše in imamo že prvo nevarnost, vladar osme hiše je v prvi hiši. Potem poglejmo njegovo četrto, ki pomeni zibeljko vendar tudi grob. Njegova četrta je moja peta hiša, njen vladar je v osnovi pozitiven, toda v urinjenemu znamenju imamo tudi Sonce in Mars, ki tvorita kvadrat s planetom v njegovi prvi hiši ( moji drugi hiši). Ker je umru v prometni nesreči lahko pogledamo tretjo hišo od druge, torej mojo četrto, vladar četrte je Sonce, ki je v njegovi četrti moji peti in je s tem povezano s koncem življenja, hkrati je v konjunkciji z Marsom (avto, motor) in v kvadratu z vladarjem njegove in moje osme, istočasno pa s planetom v njegovi prvi in moji drugi hiši. Torej stvari so dokaj jasne. Zakaj pa ni imel neprijetnega značaja, zakaj je bil, lep , prijazen in miren, družaben. To pa nam govori vladar druge hiše, ki je njegova prva, Vladar je Luna v dvojčku, v njegovi 11. hiši v eksaktem trigonu z Venero. Vem, da marsikdo ne bo razumela kaj sem napisala, vendar pa vam dam samo kot primer, kaj vse se da videti v natalni karti, celo bratrančevo prometno nesrečo s smrtnim izidom . Vse dobro, MihelaZdravo!Bi lahko iz moje natalne karte ugotovila, na kaksen nacin je umrla moja mati?(mislim konkretno) Me res zanima, ko sem prebral tvoj tekst...Lep pozdrav!gregor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Se mi zdi, da bi tudi lahko to bila malce problematicna oseba? A je to mozno? Na kaj ciljas? :o|o: mislim prevec levovska! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Da bo lažje, lahko podobno gledamo pri naših otrocih. Prvi otrok, je naša 5. hiša, drugi otrok je naša 7. hiša, tretji otrok je naša deveta hiša. Zopet po analogiji, kar sledi je tretja hiša. Podobno gledamo pri naših zakonih, če imamo več partnerjev ( ne istočasno seveda), potem 7. hiša predstavlja prvega partnerja, 9. hiša drugega partnerja, 11. hiša tretjega in tako naprej. Zanimivo OŠ, je predstavljena z 3. hišo, srednja s 5. hišo, ki je tretja od 3.hiše, višja izobrazva je 7. hiša, univerzitetna izobrazba je 9. hiša, magisteri 11. hiša in doktorat je 1. hiša. heh grem gledat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hm, ali torej "levovska" pomeni tudi "problematična"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ...Zanimivo OŠ, je predstavljena z 3. hišo, srednja s 5. hišo, ki je tretja od 3.hiše, višja izobrazva je 7. hiša, univerzitetna izobrazba je 9. hiša, magisteri 11. hiša in doktorat je 1. hiša. ... Tole ni čisto edini in merodajen način, ne glede na to, ali je tvoj lasten ali od katerega koli drugega avtorja. Za študij potencialov šole obstaja nekaj več principov, omenil bom samo dva, od katerih OBA se tu in tam izkažeta za uporabnega. Po prvem je osnovno ali nižje šolanje predstavljeno s 3. hišo, višje (karkoli to že pomeni) pa z 9. hišo. Pri tem tudi srednja šola pada v 3. hišo, oboje z osnovno torej. Primer: težave v višjih letnikih srednje šole ali z maturo se nemalokrat pokažejo s težavnimi pozicijami na koncu tretje hiše, medtem ko je bilo osnovno šolanje bp in so te pozicije torej odveč. Po drugem, ki je različica prvega, pa srednje šolanje gledamo v šesti hiši, osnovno in višje pa tako kot pri prvem modelu. Ta mi ni dosti preizkušen, je pa dal nekatere uporabne informacije doslej. (S teorijo se to najbolj ne poklapa, priznam, ampak me to osebno ne moti kaj dosti. Tudi moj princip solarnih povratkov gre mimo uveljavljene teorije, kar pomeni, da bom napravil svojo oziroma to že počnem.) Več principov?To je za astrologijo nevzdržno vse dotlej, dokler poskuša vse popredalčkati. Ker pa je horoskop prvenstveno slika našega dojemanja našega življenja in ne slika našega življenja kot takega, je precej odvisno, kako posameznik dojema svoje šolanje. Za koga je dandanes srednja šola že nekaj samo po sebi umevnega, pred pol stoletja pa je bila to že učenost. Za nekoga iz zahojenih krajev je SŠ dosežek, za njegovega vrstnika iz Šiške pa sramota - njegovi kolegi so vsi na faksu. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hm, ali torej "levovska" pomeni tudi "problematična"? ne sorry za nesporazum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Loli 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Pozdravljeni,glede na moje "intenzivno" ukvarjanje z astrologijo se mi zdi nekoliko nesmiselno ukvarjati z dogodki, ki se nam zgodijo, tako dolgo in s toliko tehnikami, da KONČNO najdemo potrditev tega dogodka v horoskopu. Tako je tudi z Mihelinim načinom izpeljanih hiš. Morda bi bilo bolj preprosto pogledati na način, kaj nam ta oseba, s katero se je nekaj zgodilo pomeni(morda sorodnik, prijatelj itd.), ter tako pogledamo tranzite in aspekte. Z izpeljanimi hišami (če jih obvladamo) skoraj vedno dobimo odgovor. Lahko je tako ugotavljati za nazaj. Na ta način do neskončnosti preverjamo ASTROLOGIJO - DRŽI ALI NE DRŽI? In ko najdemo odgovor - DRŽI. Oh, hvala bogu, zdaj gremo lahko naprej. Malce se zadeva zakomplicira, če gledamo dogodke za naprej. Zagledamo Marsa (tranzitnega, progresivnega, solarnega)v sedmi hiši in študiramo kaj naj bi to bilo. Lahko se bomo sprli s partnerjem, lahko nas bo ugriznil sosedov pes (soseda - 3. hiša, pes - njena 5. hiša - torej naša 7.) ali pa bo prijatelj končno diplomiral (prijatelj - 11. hiša, diploma - njegova 9. hiša - torej spet naša 7.) In tako naprej. In ko se dogodek zgodi, spet mrzlično iščemo, kje smo nekaj spregledali, dokler ne ugotovimo razlage. (od naše 5. preko 8. do 12. pa zopet do četrte in končno do naše 7. hiše). Ali ni takšno početje neke vrste odvisnost od astrološke karte? Morda bi bilo bolje, da nekatere dogodke spustimo, da se nam enostavno zgodijo in gremo naprej novim zmagam naproti.Lep dan vsem skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Uf, tole je pa blo zdele... Pol sem pa jaz bojda preveč direkten. Ampak v principu imaš prav. Sam tako in tako stalno pravim, naj nas lastna karta s tranziti ne obremenjuje preveč, ker ne bomo tako prišli nikamor - ne z znanjem astrologije in ne v življenju. Lep dan vsem tudi jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Loli, prav gotovo imaš že veliko izkušenj, glede na tvoj prispevek... Napisano velja razmislit... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Morda bi bilo bolj preprosto pogledati na način, kaj nam ta oseba, s katero se je nekaj zgodilo pomeni(morda sorodnik, prijatelj itd.), ter tako pogledamo tranzite in aspekte.Se preprosteje: z astrologijo se nam sploh ni treba ukvarjati, ce nam ni do tega. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Pozdraveljni vidim, da ste veliko napisali v času, ko sem se jaz poslavljala. Bern, vem kako se klasično gleda izobrazbo, vendar način ki sem ga omenila ni samo moj in sploh nimam pravice si lastiti ta način razmišljanja, vendar se je v praksi potrdil, vsaj v moji. Loli tvoje razmišljanje mi je bilo všeč, čeprav je drugačno od mojega, je pa široko in zanimivo. Jaz ne dvomim v karto. Vendar se mi preprosto širi pogled, padem notri in vidim različne ljudi iz mojega življenja v njej. To mi ni v potrditev, da astrologija drži, to mi je v veliko veselje, ker vidim kako jaz kot povsem navaden smrtnik dobivam oči za simbole do te mere, da lahko vidim, v moji karti vse to. Imela sem preblisk in sem šla pogledati. Opravičevala pa se ne bom, če imam sposobnost videti karto in ljudi v njej. Se mi zdi nesmiselno. Veš Loli moje mnenje je , da je človek veliko več kot samo horoskop in čeprav je temu mnenju paradoskana moja zavest, da se da v karti videti vse, le da mi nismo to sposobni, jaz ljubim paradokse. Da bi bila odvisna od karte, pa tudi ne. Sej ne da nisem odvisna od ničesar, odvisna sem od čokolade in če bi si dovolila bi kaj kmalu postala odvisna tudi od pogovarjanja na lunin forumu, od astrologije pa nisem, astrologija me uči. Imam še en primer, če koga zanima, ravno iz istega aspekta, ki ste lahko opazili, da je zelo zahteven, za tiste, ki jih vse to zanima. Jaz se vedno zelo bojim psov, sploh kot otrok, naredila sem veliko daljšo pot do šole, da sem se lahko izognila vsem psom. 6.hiša so male živali, jaz imam 6. hišo v škorpijonu in mars je kot že veste v kvadratu s Saturnom, ki vlada 8. hiši. Ko sem hodila še v osnovno šolo, nižji razredi, sem bežala pred nemškim ovčarjem (Mars),. v našemu bloku (Mars je v konjunkciji s Soncem, ki vlada 4. hiši, doma) , po stopnicah Saturn, splezala sem na železno ograjo (Saturn) in bila s tem v smrtni nevarnosti, kajti, če bi se spustila, bi padala tri nastropja. To je bila travmatična izkušnja, ki sem jo jaz doživela in je zelo dobro zapisana v moji karti. To je samo ena od zgodb iz mojega življenja. Toda mislim, da ste jasno pokazali, da vam je to ali grožnja ali nezanimivo ali prekomplicirano, torej vam ne bom več razlagala dogodkov, ki se rišejo v moji karti. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 To je samo ena od zgodb iz mojega življenja. Toda mislim, da ste jasno pokazali, da vam je to ali grožnja ali nezanimivo ali prekomplicirano, torej vam ne bom več razlagala dogodkov, ki se rišejo v moji karti.Ni cisto tako, Mihela. Imas ljudi, ki radi kritizirajo napisano, berejo pa radi. In imas ljudi, ki pojma nimajo o astrologiji, pa kar komentirajo. Jaz sem za to, da se kaj napises. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 Življenje je naš učitelj na vsakem koraku. Trdim, da se na osnovi izmenjave izkušenj, ki jih čutimo na lastni koži oz. sami dobimo dokaze, da se astrologija potrjuje, najbolj razvijamo. Lunin Forum je enkratna priložnost za izmenjavo mnenj, izkušenj, znanja... in zato je vsako pričevanje o doživljanju aspektov, o tem, kar odkrivamo, vsekakor samo zaželjeno, dragoceno! in hvaležni smo lahko, če kdo z nami svoja razmišljanja deli, kakor je v tem primeru dala dva dobra primera Mihela. Loli razumem, da si želela samo poudariti, da lahko tudi astrologija zavede v odvisnost, a žal mi je, da bi zato Mihela ocenila, da več ne bi pisala semle... Danes sem prejela obvestilo o predavanjih v Beogradu... tako bi si želela iti danes poslušat Astrološko zdravljenje, a žal do 18. da bi bila v BG, je danes znanstvena fantastika zame...Žal žal žal A kdo gre????? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 ... Imas ljudi, ki radi kritizirajo napisano, berejo pa radi. In imas ljudi, ki pojma nimajo o astrologiji, pa kar komentirajo...Jaz sem za to, da se kaj napises. Oona super si to napisala torej: ima na svetu vseh raznoraznih variant ljudi,pusti naj uživajo ob svojem kritiziranju ali filozofiranju ali veselju... Sprejeti in se zavedati, da to je del NJIH samih, nič nima to s tabo Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Loli 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Pozdravljeni,uf, vidim, da sem nekako nehote kar razburkala nekaj vode na tej strani. Pravzaprav tega sploh nisem želela.Veš Mihela, prepričana sem, da si ena boljših (da ne bo kdo prizadet, saj vas je veliko) astrologinj na slovenski sceni in sam sem sem ravno iz tvojih primerov veliko naučila, zato bi bilo prav ŠKODA da nam jih ne bi več posredovala. Mislim, da je sistem izpeljanih hiš zelo zahteven in primeren za uporabo samo za izkušene astrologe, vse ostale pa lahko močno zavede. Glede odvisnosti - poznam kar nekaj ljudi, ki si zjutraj najprej napravijo dnevno karto tranzitov, jo preučijo, kaj vse se jim lahko zgodi, nekako preživijo dan in zvečer analizirajo vse dogodke in jih želijo umestiti v karto - če ne tako, pa kako drugače. Glavno, da paše vse skupaj.Oona - glede ukvarjanja z astrologijo pa je takole - vsak naj si izbere pot znanja, ki mu najbolj ustreza. Od individualnega študija preko obiskovanja raznih šol in tečajev do končne prakse na primerih samih. Pomembno je, da ne dela škode ali krivice tako astrologiji, ljudem in končno samemu sebi(kar je najpomembneje).Sama se moram še VELIKO naučiti, da bi se lahko bolj aktivno vključila v odgovarjanje ali svetovanje na LF, saj se mi zdi to početje zelo odgovorno. Še kakšna prebrana knjiga mi manjka, pa se lahko oglasim tudi jaz s kakim koristnim nasvetom ali napotkom.Lep dan vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Sej ni nobenega problema, sej je v redu, da si povemo različna mnenja. Jaz sem dobila idejo in potem takoj to pogledala in potem sem svoje dognaje želela prenesti nekomu, ki bi to razumel.To je vse. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Sam tako in tako stalno pravim, naj nas lastna karta s tranziti ne obremenjuje preveč, ker ne bomo tako prišli nikamor - ne z znanjem astrologije in ne v življenju.Bern zelo te spoštujem kot astrologa, ampak bom poskušal dokazati drugače, saj jaz pri sebi ja čutim kako in kaj, če bi se obremenjeval, bi ob slabem tranzitu ne bi šel v gorovja, v službo, ali pa početi nekaj nevarnega, itd....jaz sem vztrajen, pa hočem ravno na ta način spoznati astrologijo, res pa je, da Urana nimam kje blizu MC za kaj večjega, je pa v 5.hiši in mi je v zabavo ....prosim kar pišite in komentirajte...veliko vas, ker jaz se še učim , hvala, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.