stankaa 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ste se morda udeležili tečaja biorgonomije?Poznate kaj o tem? Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Tečaje biorgonomije sta v Sloveniji vodila Izraelka Naomi Fainberg in Marjan Ogorevc. Jaz sem bil na delavnici pri Ogorevcu. Znanje biorgonomije, ki sem ga tam dobil, sem potem razvijal v smeri dela z bivalnim prostorom.Kasneje sem naletel na primer, ko biorgonomski proces pri "energijskem čiščenju" prostora ni deloval, zato sem to tehniko opustil in razvil novo. Pri biorgonomiji, ki ima korenine v kabali, gre za neke vrste "mentalno magijo"; preprosto povedano - prikličeš nekatere energije in "jim naročiš", kaj naj naredijo. Zadeva je relativno preprosta in precej uporabna. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 Šla bom na tečaj in si predstavljam, da bom potem bolj razumela energije... Za kakšen primer bi te prosila nosorogrecimo kaj lahko naročiš energijam, da naredijo?Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 igranje z magijo.................ne komentiram Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Šla bom na tečaj in si predstavljam, da bom potem bolj razumela energije... Za kakšen primer bi te prosila nosorogrecimo kaj lahko naročiš energijam, da naredijo?StankaaaEnergij po obisku tečaja biorgonomije prav gotovo ne boš bolj razumela. To je ena od stvari, ki je bila zame moteča - veliko se dela z raznimi hebrejskimi magijskimi formulami, ki ti jih nihče zadovoljivo ne pojasni. Energijam lahko npr. naročiš, da ti odpravijo glavobol. A zadeva ni tako enostavna. Poznati moraš razloge, zaradi katerih te boli glava in jih v tem procesu "imenovati". Šele v tem primeru zadeva deluje. Ne moreš jim npr. enostavno naročiti: "Nevtraliziraj vse razloge, zaradi katerih me boli glava." To preprosto ne deluje. Pri mentalni magiji je zame moteče še nekaj. Proces deluje, tudi če ga izvajaš "mrtvo hladno" in nekako nimaš občutka, kdaj si ga naredil boljše in kdaj slabše (razlike pa se definitivno pojavljajo). Moč procesov je premo sorazmerna tudi od poznavanja globine problematike, ki jo obravnavaš (se pravi - več veš o vzrokih, zaradi katerih te lahko boli glava, uspešnejši boš).Osebno imam raje energijske postopke, pri katerih "spraviš energije v gibanje" s svojo čustveno energijo. Zakon! Vendar pa navedeno nikakor ne pomeni, da ti delavnico odsvetujem. Tisto, kar je lahko zame idealno, je pač lahko zate povsem neuporabno. In obratno. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 Osebno imam raje energijske postopke, pri katerih "spraviš energije v gibanje" s svojo čustveno energijo. Zakon! Vendar pa navedeno nikakor ne pomeni, da ti delavnico odsvetujem. Tisto, kar je lahko zame idealno, je pač lahko zate povsem neuporabno. In obratno.nosorog, hvala za tole pojasnilo, bi včeraj še kaj pisala, a sem šibala na jogo, kjer je bilo fantastično... Torej zanima me tisto, kjer praviš, da uporabiš svojo čustveno energijo, da spraviš energije v gibanje, kako to počneš? Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Torej zanima me tisto, kjer praviš, da uporabiš svojo čustveno energijo, da spraviš energije v gibanje, kako to počneš? Stankaaa[/color] Pjva po korakih. Velik tega, da zaštekaš v čem je pri stvareh, ki delujejo finta, boš zzvedla iz spodnje razlage, v katerih primerih npr. molitev deluje in v katerih ne. Molitev je formula, ki nosi v univerzalnem informacijskem polju močan naboj, obarvan z mislimi in čustvi vseh tistih, ki so jo in jo uporabljajo. Lahko bi rekli, da gre za religiozno magijo. Molitev, ki jo beremo ali izgovarjamo, pri tem pa so naša čustva in misli daleč od nje, je popolnoma neučinkovita. Agrippa v svojem delu De Oculta Philosophia pravi: »Svete besede pa magijske moči ne posedujejo same po sebi, ampak imajo v sebi neko skrito, iz božanstva izvirajočo silo, ki učinkuje v duši tistega, ki se ji obrača v veri. Te besede so vodilo, po katerem se skrite sile Boga prelivajo v tiste, ki s pomočjo vere poslušajo očiščenih ušes in imajo najvišje kreposti… Kdor sedaj najvišje besede ali imena rabi v skladu z zahtevano čistočo srca, na pravilen način in po običajnih predpisih, bo dosegel in izpeljal mnogo čudežnega.« Če na Agrippine napotke pogledamo skozi prizmo sodobnih znanj, lahko rečemo, da je učinek molitve močan le tedaj, kadar pridemo v stik z njenim energijskim jedrom v univerzalnem informacijskem polju. Pogoj za to je, da jo izvajamo v alfa stanju in pristopimo k njej notranje čisti. Ob molitvi fiksiramo um v razumevanje in namen besed molitve, s čustvi pa sprejemamo tisto, kar te besede izražajo. Vendar pa so redki, ki znajo tako vzpostavljen stik tudi vzdrževati, saj je kozmične zakone težko resnično dojeti in živeti. Bolj ali manj jih le slutimo, velika ovira pa so tudi različni dvomi. Zato so z razvojem religij v molitve uvedli tudi določene kretnje in položaje, da bi bilo tudi naše fizično telo, ki se upira duhovnemu razvoju, refleksno podvrženo duhovnim zakonom. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Pogoj za to je, da jo izvajamo v alfa stanju in pristopimo k njej notranje čisti. Ob molitvi fiksiramo um v razumevanje in namen besed molitve, s čustvi pa sprejemamo tisto, kar te besede izražajo.Alfa stanje je- ko si sproščen, se zavedaš dihanja...? Jaz globlje ne pridem , npr. tako, da pozabim na vse okoli sebe, lahko pa čutim in doživljam sproščenost kljub temu, da slišim zvoke in podobno.Potem pa molitev ali meditacija- pomaga- to sem ugotovila. Ampak le za kratek čas, potem se vse vrne, včasih močneje kot prej. Rada bi se znebila enih stvari, pa skušam tudi z meditacijo oz. avtosugestijo, ker sem ugotovila, da to še najbolj pali- poleg tega, da se na vrat na nos vržeš v izkušnjo, s ciljem da čimmočneje doživiš strah. Ampak v tem primeru ti slej kot prej zmanjka energije za nadaljnji "boj", pa tudi izkušnje vsakič ne moreš obvladati. Ne moreš si vedno dopovedati: aha, to sem storila le za to, da premagam strah oz. slabše bi bilo, če tega ne bi storila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 Razumem-vsaj kar se tiče molitve. Alfa-pomeni sproščeno stanje, ne? Imam prijateljico, s katero sva bile 12 let sošolki in ki je bila en čas pri uršulinkah ...itd. in je med drugim tudi v molitveni skupini. Molitev je dober primer. Hvala. Je tudi obljuba nekaj takega, če je dana tako s čustvi, nas tudi močno veže, ne? Ali pa želje?Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Biološko valovanje človeških možganov sicer delimo na štiri frekvenčna področja: - Delta valovi: stanje na meji življenja, globoka narkoza, zelo redko tudi pri globokem spanju (pod 4 Hz).- Theta valovi: še vedno stanje globoke kome, narkoze ali globokega sna (4 - 7Hz);- Alfa valovi: stanje sna, meditacije, molitve, globoke sprostitve, stanje, ko razmišljamo “v slikah” (7 - 14 Hz).- Beta valovi: stanje miselnega procesa možganov (nad 14 Hz). V skladu z našo miselno/čustveno naravnanostjo lahko možganski valovi zdravijo ali pa delujejo razdiralno na naša energijska in fizično telo, s tem pa posredno tudi na našo okolico. Energijsko kvaliteto našega avričnega ovoja izboljšuje možgansko valovanje, ki je značilno za stanje sna, sproščenosti in občutka ljubezni do vsega okoli nas. Lahko torej rečemo, da človek zdravi sebe in svojo okolico, kadar izžareva ljubezen. V tem stanju smo odprti do energij kozmosa, narave in ljudi, to pa nam prinaša zdravje na vseh nivojih in duhovno stabilnost. Bolj ko ljubimo in cenimo druge, več energije nam doteka. Kako dolgo in intenzivno pa bomo takšno energijo dajali, sprejemali in vzdrževali, pa je odvisno od naše notranje čistosti, to pa ohranjamo, če živimo v skladu z božjimi zapovedmi, ne glede na to, kakšen je naš odnos do religije. Če ozavestimo, da živimo v morju (informacijskega) energijskega polja, ki ga lahko usmerjamo po svojih željah tako, da z mislimi ustvarimo jasen namen, s čustveno vznesenostjo pa potem sprožimo gibanje energij, je jasno, da je vsaka obljuba, ki jo damo iskreno in v čustveno aktivnem stanju tudi veliko lažje izvedljiva oz. uresničljiva, saj nas na fizičnem nivoju pri realizaciji podpirajo energije višjih nivojev, ki smo jih z miselno-čustveno naravnanostjo aktivirali. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 hvala ti nosorog, ker tako radodajno delis svoje znanje!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Rada bi se znebila enih stvari, pa skušam tudi z meditacijo oz. avtosugestijo, ker sem ugotovila, da to še najbolj pali- poleg tega, da se na vrat na nos vržeš v izkušnjo, s ciljem da čimmočneje doživiš strah. Ampak v tem primeru ti slej kot prej zmanjka energije za nadaljnji "boj", pa tudi izkušnje vsakič ne moreš obvladati. Ne moreš si vedno dopovedati: aha, to sem storila le za to, da premagam strah oz. slabše bi bilo, če tega ne bi storila. Lažje premagaš sovražnika, ki ga poznaš. Klele maš par besed o tem, kakšen je tvoj sovražnik... ČUSTVENI VZORCI Večini psihosomatskih obolenj botruje nepravilno delovanje katere od prvih treh čaker, saj se v njih nahajajo tiste psihoenergijske konfiguracije, ki so neposredni avrični odsev vsega, kar se je zgodilo, se dogaja in se utegne zgoditi s fizičnim telesom. Srčna čakra nosi informacije o tem, ali smo se sposobni vživeti v drugega in sočustvovati z njim, o tem, ali se imamo radi, ali se spoštujemo itd. Lahko torej rečemo, da ima vlogo uravnovešanja med energijami duše in telesa. Zgornje tri čakre pa predstavljajo okvir, v katerega se umestijo dušne komunikacije, povezane s pogovorom, videnjem in vedenjem. Običajno so bolj problematični prvi aspekti čaker, ki so bolj podvrženi vsakdanjim stresom. Deviacije v vrtenju prednjih vrtincev čaker so posledica strahov ter miselnih in čustvenih vzorcev, ki se psihoenergijsko vtisnejo v avro, ti vzorci pa izhajajo iz interakcije z drugimi ljudmi. Vsebujejo energijske zapise že doživetega in tistega, kar se še utegne zgoditi na ravni fizičnega telesa, kot tudi izkustev, ki so lastna duši in zrcalijo dušne komunikacije. Spomin na nek neprijeten dogodek obstaja tako dolgo, dokler so v avri ustrezne energijske praslike, skozi katere steče energija vsakič, ko se približuje situacija podobna tisti, ki je v preteklosti do tega dogodka privedla Na ta način te praslike oživijo; postanejo žive psihoenergijske konfiguracije. Vse to se, glede na vrsto energijskega problema, vsidra tudi v ustrezno čakro. Na podlagi tovrstnih vzorcev skušamo nek čustveno močno negativno nabit dogodek, ki smo si ga na energijski ravni trajno zapomnili, zaznati že vnaprej – se ga spomniti v prihodnosti. Nekateri od teh vzorcev so posledica delovanja mehanizmov v človeškem telesu, ki so imeli včasih varovalni značaj, danes pa povzročajo stres, ki ga zaradi spremenjenega načina življenja ne moremo kompenzirati. Včasih, ko je bilo namreč primarno fizično preživetje, so se ob nastopu nevarnosti v telesu aktivirali biokemični procesi, ki pa danes škodujejo našemu fizičnemu in energijskemu zdravju, saj jih običajno ne moremo izživeti z begom in obrambo. V razdiralnem smislo delujejo podobno kot vzorci, ki so posledica porušenega naravnega ritma na relaciji akcija – varnost – izkustvo. Po tem ritmu človek najprej deluje, v drugi fazi pa utrjuje posledice delovanja, ki lahko prinese neko zadovoljstvo in varnost, če pa je odziv okolice drugačen od pričakovanega, agresiven ali omalovažujoč, je posledica nezadovoljstvo in boleča izkušnja, kakršne si več ne želimo. Korenine takšnih omejujočih mentalno/čustvenih vzorcev so običajno v družinski in šolski vzgoji. Ti vzorci, ki ovirajo vrtenje čaker, delujejo na nezavedni ravni, od njih pa so odvisne naše reakcije na zunanje dražljaje, ki ne bazirajo na miselni aktivnosti, ampak se zgodijo pod vplivom prevladujočih vzorcev. Primer: Če je imel otrok starše, ki mu niso znali pomagati pri razvoju ustvarjanja in zastopanja lastnih stališč do različnih življenjskih situacij, ampak so se iz njegovih prvih poskusov zaupanja v lastno presojo morda celo norčevali, se bo nedvomno razvil v osebo z zelo pomanjkljivo samozavestjo, ki se bo zaradi bojazni, da se ne bi ponovila izkušnja zasmehovanja, vedno izogibala kakršnemkoli izpostavljanju in zagovarjanju svojih interesov, vseskozi pa bo imela občutek, da ima v življenju smolo in je obdana s slabimi ljudmi. Podoba popolnega moškega in ženske Druga vrsta strahov in negotovosti, ki izkrivljajo podobo resničnosti in nas ovirajo pri uresničevanju naših želja in hotenj pa izhaja iz naše razdvojenost, katere korenine so v primerjavah z drugimi. Današnji človek je dobesedno bombandiran z različnimi propagandnimi sporočili, ki nam med drugimi vsiljujejo tudi podobe popolnega moškega in ženske. Ker čutimo, da tako ustvarjenim podobam ne ustrezamo povsem, postanemo nemirni, v nas pa se resnične želje, težnje in čutne potrebe borijo z vsem tistim, kar nam propagandni stroj vsiljuje kot ideal. Posledica tega je negotovost in strah, da nismo dovolj privlačni, dobri in sposobni, kar ima za posledico močno introvertiranost, ki se seveda odraža tudi v avrični atmosferi in vrtenju čaker. Če vzroke tovrstnih težav ozavestimo, začnemo brskati po svetu naših resničnih potreb. Ob tem nas pogosto spremlja nov strah – strah pred tam, da jim zaupamo. Pogosto namreč spoznamo, da je tisto, kar si resnično želimo, zelo drugačno od življenja, ki ga živimo. Zaradi strahu pred neznanim, ki pesti večino, se bojimo sprememb, ki bi jih morali v svoja življenja vnesti, da bi se naša skrivna hotenja lahko uresničila, to pa povzroča psihično blokado in apatijo, ki preprečuje vdor želja in notranjih znanj na površje. TREBUŠNI MOŽGANI Zanimivo pa je, da je do podobnih dognanj prišla tudi ortodoksna medicina, ki je že sredi 19. stoletja odkrila obstoj avtonomnih možganov v človekovem trebušnem delu. Vejo medicine, ki proučuje delovanje teh možganov imenujemo nevrogastroenterologija, gre pa za dva tanka sloja živčnih celic, ki se nahajata med slojema mišice črevesja in ovijata ves prebavni trakt, vse do danke. Ta dva sloja imata funkcijo drugih možganov, ki niso namenjeni le prebavi, temveč uravnavajo izločanje psihoaktivnih snovi, ki vplivajo na duševno razpoloženje. Delujejo avtonomno, utrjujejo pa zlasti spomine, povezane s čustvi. Zaradi stresa je lahko njihovo delovanje močno moteno. Trebušni možgani torej »mislijo«, prepoznavajo najrazličnejša stanja in samostojno odločajo. Sprejemajo nezavedne odločitve, zato je njihova vloga pomembna pri naših čustvenih odzivih. Ohranijo spomin na strese in danes vlada v medicinskih krogih prepričanje, da veliko naših negativnih razpoloženj izhaja iz motene funkcije trebušnih možganov, predvsem depresija. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 "človek zdravi sebe in svojo okolico, kadar izžareva ljubezen" ja to si lepo povedal, Ljubezen ...zaradi nje se svet vrtiin zaradi nje je vse na svetu lepše! Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 istočasno...Ko sem zdaj spet prebrala tvoje besede, se mi zdi, kot da sem te že kdaj spoznala...ali mogoče zato, ker sem zadnje čase tudi dosti o vzorcih...o.k. v glavnem, res hvala, da se posvečaš s to tvojo veliko večjo širino obzorja znanjaStankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 yeeeesssssssssssssss (tole o ljubezni) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 hvala nosorog, bom skušala vse skupaj razvozlati in analizirati krokodil, poznaš to?- kakšno izkušnjo si imel? opažam pa da se moja alfa uspešno poglablja, juhuhuuuu!!! to je neopisljiv občutek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Pošiljam ti poljubčka - ni pa mi ni povsem jasno kaj to v resnici pomeni. Lahko malo več poveš o tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 kroki, nismo dobili kurje polti. vidiš, da se še pogovarjamo s tabo. nič bat, da se ne bomo več si čist OK Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Opa- Kroki pravkar sem videla. V bistvu že prakticiram avtogeni trening, samo da je pri meni zbrka- meditacija, sproščanje itd- vse pomeni eno in isto stvar. To počnem tako, da si postopoma sproščam eno nogo, potem drugo, potem zadnjico, sprednjico , trebuh, itd.Potem ko sem dovolj zrelaksirana si dopovedujem kakšno stvar, za katero hočem da bi bila resnična... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Opa- Kroki pravkar sem videla. V bistvu že prakticiram avtogeni trening, samo da je pri meni zbrka- meditacija, sproščanje itd- vse pomeni eno in isto stvar. To počnem tako, da si postopoma sproščam eno nogo, potem drugo, potem zadnjico, sprednjico , trebuh, itd.Potem ko sem dovolj zrelaksirana si dopovedujem kakšno stvar, za katero hočem da bi bila resnična...SPROŠČENOST IN DOSEGANJE ALFA STANJA Eden od pogojev za uspešno energijsko delo je torej tudi stanje globoke sprostitve oziroma alfa stanje biološkega valovanja možganov, ki ga izkušen praktik doseže v nekaj sekundah. Začetnikom pa bo morda v pomoč navedba dveh sprostitvenih vaj, s katerima takšno stanje dosežemo, koristne pa so tudi za vzpostavitev enotnosti duha, uma in telesa: Potovanje zavesti -Lezimo na hrbet, roke naj bodo malenkost odmaknjene od telesa, z dlanmi obrnjenimi navzgor, noge pa iztegnjene in rahlo razširjene.- Z zavestjo gremo najprej v palce nog, nato v stopala, podkolenski del in stegno najprej ene in nato še druge noge in vsak del, na katerega usmerimo pozornost, sprostimo. Nadaljujemo s palci, dlanmi, podlahtjo in nadlahtjo vsake roke posebej in nato ramenskega obroča. Zavest nato spustimo v prsni, trebušni in nazadnje še hrbtni del telesa in jih sprostimo. Končamo z obrazom, kjer so napetosti najpogostejše. Že samo potovanje zavesti po telesu, brez zavestnega sproščanja, privede do sprostitve fizičnega telesa, poleg tega pa omogoča tudi močnejši pretok energij čutnih zaznav. Da smo dosegli alfa stanje, vemo po tem, da se tok misli ustavi, začne pa se razmišljanje v slikah. Da se to zgodi hitreje, si lahko pomagamo tako, da usmerimo pogled za zaprtimi vekami nekoliko navzdol. Nazadnje usmerimo pozornost na točko med obrvmi, ležimo tako nekaj minut in mirno dihamo. Vstop v alfa stanje z umirjenim dihanjem Alfa stanje možganskega valovanja nezavedno dosegamo v spanju. Ker je za spanje značilno tudi bistveno upočasnjeno dihanje, lahko sklepamo, da je takšno dihanje pot, po kateri bomo takšno stanje najlažje dosegli tudi zavestno. V stanju normalne dnevne aktivnosti človek vdihne približno petnajstkrat na minuto. Če zmanjšamo ritem vdiha in izdiha na osem ciklov v minuti, pa bomo dosegli alfa stanje: -Zapremo oči, počasi vdihnemo, hkrati pa pogled pod zaprtimi vekami usmerimo navzgor, proti središču šeste čakre. Pri izdihu pogled počasi spustimo. V počasnem in sproščenem ritmu to nekajkrat ponovimo in če ob tem ne občutimo nikakršnega napora, smo zanesljivo dosegli alfa stanje. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 http://hatmara-merkava.net/indexslo.html Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tipo 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaz in se pet mojih prijateljev , smo bili na tecaju Naomi Feinberg lansko leto v MB.Na obeh delih.Se vedno se srecujemo v MS, enkrat na teden. Drugace pa o tem tecaju le to..meni je spremenil moje zivljenje ( sluzbo, zakon, komunikacijo z ljudmi in okolico , seveda vse na boljse ) in pogled na zivljenje za 1000% O tem imam samo najboljse mnenje.Glede strani, ki si jo podala Stanka, ne bi komentirala...po moje je boljse , ce na Googlu vpisete Naomi Feinberg, vam bo ven vrglo njeno stran, ki se mi zdi dosti bolj duhovna.. Lp Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaz in se pet mojih prijateljev , smo bili na tecaju Naomi Feinberg lansko leto v MB.Na obeh delih.Se vedno se srecujemo v MS, enkrat na teden. Drugace pa o tem tecaju le to..meni je spremenil moje zivljenje ( sluzbo, zakon, komunikacijo z ljudmi in okolico , seveda vse na boljse ) in pogled na zivljenje za 1000% O tem imam samo najboljse mnenje.Glede strani, ki si jo podala Stanka, ne bi komentirala...po moje je boljse , ce na Googlu vpisete Naomi Feinberg, vam bo ven vrglo njeno stran, ki se mi zdi dosti bolj duhovna.. Lp Mojca xrosexFino, da se je oglasil nekdo, ki je bil na delavnici pri Naomi. Predvidevam, da med njenim in Ogorevčevim podajanjem biorgonomije obstajajo neke razlike. Verjetno poznaš tudi Ogorevčevo knjigo Biorgonomija. Imaš komentar? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 nisem bila vprašana, pa vendar............bila sem pri obojih in sem dolgo delala z biorgonomijo. na začetku bila zelo navdušena, da je prešlo že kar v obsedenost. če zdaj pogledam nazaj, vidim, da je bila res obsedenost. že tako mi mozak dela 100 na uro, takrat pa je šlo do 1000 . sam kaj ko nima to le pozitivnih učinkov. našponala sem mental do nezavesti in se potem čudila, zakaj v čisto praktičnem svetu, še vedno nekatere stvari ne delujejo oz. se ne udejanjijo. pa mi je po dolgem času postalo jasno. negiral sem velik del sebe in se osredotočila samo na delček- na mental. jasno, da ni moglo iti tako naprej. metodo sem opustila, saj se mi ni zdela dovolj učinkovita. pa so na površje stopila še vsa čustva, taka in drugačna in ni bilo vedno lepo . pa vendar sem hvaležna tej izkušnji. mogoče se motim. a zdi se mi, da moramo sebe jemati kot celoto, celostno. in zdaj mi je svet veliko lepši, bolj vesel in poln ustvarjalnosti in nekako mi je to logično. bolj ko sprejemamo sebe take kakršni smo, z vsemi mislimi in čustvi, lažje smo v stiku s svojo dušo, duhom ali kakorkoli to kdo imenuje. in dozdeva se mi, da so naši odnosi do ljudi in dela veliko pomembnejši, kot hladni mentalni procesi, raziskovanja in razglabljanja. brez topline ni povezanosti, ki jo potrebujemo za splošni razvoj in napredek in dvig zavesti.......in kar je še takih lepih stvari Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Amis in tipo! me veseli, da sta podali tudi svoje izkušnje in videnje bioorgnomije. Ja, bila sem na tečaju pri Boškotu, podala sem vam link na njegovo stran -sam se je učil pri Naomi. To je bil moj prvi stik s tem načinom zdravljenja. Sama želim delati na sebi, a moram priznati, da sem tik po tečaju bila v enem stanju veliko večje občutljivosti kot običajno in me je vsak šum fizično pretresel in bila sem veliko bolj dovzetna za občutke drugih ljudi okrog sebe, zato sem zelo previdna kajkoli o tem še govoriti...sčasoma...predvsem na sebi želim delati in če že ne kaj več, zaenx si delam zaščito in skušam sama sebe zdraviti.Mogoče nisem šla ob pravem trenutku na ta tečaj, ne znam oceniti, zakaj sem imela take reakcije. Vse skupaj cenim kot novo znanje, informacijo, tudi Boško mi je pustil same dobre vtise kot uspešen zdravitelj.Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.