Skoči na vsebino

Bioorgonomija

Recommended Posts

• Komentarji 54
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ojla, vsem!

Sedaj imam v branju Ogorevčevo Karmično diagnostiko. Me je kar pritegnila, tako, da sem si takoj rezervirala še Biorgonomijo. Na vsem tem nisem sama še nič počela tako, da ne morem komentirati.

Pa se sploh da, da sam delaš na takih energijah. Imam občutek, da nisem dovolj visoko, ne vem?.

Ali je že kdo bil pri Ogorevcu na terapiji? Če je, prosim za fitbek. Pa tudi otale prosim, za komentar.

Jaz bom pri njem naročena enkrat v maju mesecu.

Deli na socialnih omrežjih

No, pa se jaz in moje videnje stvari...

pa od zacetka..

Moj mlajsi otrok je imel alergije( dobil pri enem letu, ko je zacel hodit v vrtec ) , ki so se razvile v blago obliko astme.Pa sem bila sita vseh pumpic , pa vsega, ker nisem mogla uturiti v njega niti enega vpiha, kaj sele 4 x 2 vpiha.

Potem pa mi je moja bivsa soseda povedala za Ogorevcovo knjigo ( ona sedaj zivi blizu njega in ga tudi osebno pozna ).Knjigo sem tudi prebrala, nakar sem ga tudi polkicala po telefonu.Kar na daljavo mi je pomagal oz. posredno cez mene je deloval na mojega otroka.Bila pa je zelo zanimiva izkusnja.

Zvecer sem prisla iz sluzbe ( nisem mogla biti na bolniski, ker sem delala pri privatnici :xx!: ), pa mi je povedal po tel. da naj se vlezem zraven malega in ga primem cez predel pljuc.To sem tudi storila.Potem pa sem zacutila, kako v mene priteka silna energija, ki me polni, kot balon.V tistem sem zaspala.Pome je cez nekaj casa prisel moz, saj sem bila oblecena in urejena, kot iz sluzbe.Vse se mi je dogajalo nekje zelo dalec.V bistvu sem vedela, da se moram umiti in preoblecti, pa nisem mogla vstati.Pa se tako blazeno sem se pocutila.potem sem ga zjutraj ponovno klicala in najprej je mene vprasal, kako se pocutim.Bila sem precej scerana, pa se glava me je bolela.

To na daljavo sva ponavljala 5x.Potem pa nisem nikoli vec rabila njegove pomoci.sem kar sama poskusila, zakaj pa ne bii mogla se jaz!? In mi je nekako vedno uspelo zajeziti boleze.Delno tudi s pomocjo homeopatije ...me je pa ta metoda mikala...

Potem pa je prislo vabilo, da prihaja Naomi v MS.Saj to ni moglo biti res ?!! No seveda sla na tecaj, sicer so ga prestavili v MB, pa vseeno.

Tam pa so se godile zame najpomembnejse reci do sedaj v mojem zivljenju.Na tecaju je bilo fantasticno.Toliko vsega, saj to sem vendar morala slisati.Tecaj je potekal dva vikenda.Skozi mene je na tecaju udarila tako huda energija, da sem zacela videt aure, najprej Naomino, potem se prevajalcevo.Pa nisem na zacetku nikomer upala povedati, da vidim aure, pa se vodnike sem videla.Potem pa sem le zaupala svojim prijateljem, kaj sem videla.Najprej sem narisala na list papirja, potem pa sem povedala, naj se oni meni povedo, kaj vidijo.Na koncu sem jim pokazala moje obrise in ni bilo vec moznosti, da sem videla sence ali odsev sonca.Bilo je nepopisno in lepo.Globoko in nepojmljivo.V stirinajstih dneh sem shujsala 4 kg, spremenila sem se fizicno in psihicno.In to vidno, po izjavah mojih prijateljev sodec.Ukvarjati sem se zacela z energijami, siceh hatmaro se delamo, smo pa si nasli svoje okvire in vsak svoj nacin dela.

Spremenila sem mnenja o marsicem, nisem vec sposobna mascevanja in drugih " grdih " custev.Menjala sem sluzbo, prav tako tudi moz.Sedaj sva v takih, ki ne zavirajo najine kreativnosti !!

Sprejemam drugacnost, rada imam vse, skratka , zelela bi, da tudi drugi okusijo vsaj delcek tega, kar sem jaz.

Ljudje okoli mene mi veckrat pravijo, da sijem kot sonce, da oddajam posebno energijo, ki jih privlaci.Prvic v zivljenju sem se zavedela, kaj pomeni , da si vsak sam kreira svojo resnicnost...

Upam, da sem vam vsaj malo prikazala moj pogled na hatmaro...

ce vas se kaj zanima, sem na razpolago..

Prijazen pozdrav, Mojca

xrosex

Mojca!

Hvala za tvoje pisanje! Kot sem razbrala iz napisanega, so se pri tebi spremembe dogodile hipoma. Ali sem prav razumela? Super :vio: :vio: :vio:

Kako pa se sedaj počuti tvoj malček? x:)x

Sama napredujem, sicer nekoliko počasneje, pa saj čas ni tako pomemben, kaj ne? pomembno je moje zaznavanje in zaznavanje moje okolice za spremembe na meni. Sama se še nisem udeležila kakšnega seminarja. Nekaj preberem, predvsem pa poslušam sama sebe in ozaveščam moja občutja.

Če se samo spomnim, kako sem bila netolerantana do svoje okolice, nejevoljna za vsako figo, obsojala drugačnost, nisem razumela, kako je mogoče, da kdo razmišlja drugače kot JAZ, no maščevalna nisem bila in tudi nevoščljiva ne, vendar kaj vem, saj je že ena "grda" :xx!: misel preveč oz. dovolj, da se ti negativno vrne :vragec: . Na višji stopnji ozaveščanja si hitreje se ti vrne!

Ko se držim ozaveščenih občutij in poslušam samo sebe se dobro počutim :vio: .

Vendar se še ne morem popolnoma otresti naših zemeljskih čustvovanj. No pa saj se jih niti ne želim, naprimer ljubezni x:Xx , pripadnosti, navezanosti. Je tako fletno biti zaljubljen x:Xx . Ali ne? Pa te ravno ta čustva naredijo ranljivega in te prizadanejo. Ko pa te nekaj prizadane ti je hudo ... vsekakor se želim znebiti negativni čustev npr. zamere, sprejemati drugačnost... Moram reči, da mi malo tega že uspeva, vendar se ta čustva še pojavijo in takoj sledi kazen :xx!: . Ja zgodi se hitro dan, dva pa je tu da me strezni.

Super, da si napisala svoje izkušnje z Ogorevcem. :palec:

Pozdrav!

Draga Etna, lepo, da si se oglasila.Ko sem brala tvoj post, je bilo, kot da bi brala moje razmisljanje.

Ves, saj hitrost sploh ni pomembna. Saj energija ne pozna dimenzij, kot so cas itd.vazna je pot po kateri stopas. x:)x Meni se je vse odvrtelo s svetlobno hitrostjo.Saj ne recem, da ni bilo hudo :sori: :C: , marsikdo bi odnehal, vendar zame poti nazaj ni bilo vec.Pa se skorpijon sem po horoskopu... x:Dx , hudo trmasta..in to je to..

Moj prvi seminaer v zivljenju, pa se mi vcasih zdi, da se ze celo zivljenje ukvarjam s temi stvarmi..

x:)x ... zelo zanimivo je tudi, ko gledam sedaj svoje zivljenje, da nimam v svojem besednjaku vec dolocenih besed, ki sem jih uporabljala prej, ko sem se , tako kot ti, jezila na vse zivo, pa mascevala za vsako stvar (skorpijon x:Dx x:Dx ), pa mlela in mlela, kako bi lahko komu udarila naza...le kam je vse to odslo ?, se vcasih vprasam...

Ce bi mi kdo pripovedoval taksno zgodbo, bi mu pred casom tezko verjela, sedaj pa se svet vrti drugace, jaz pa plavam v toku z njim..

Moj mali... x:)x x:Dx , razen, da je " poreden" :palec: , mu ni hudega.O alergijah je se kdaj samo kaksna sled ( nazadnje pred mesecem ob kiviju), drugace pa je pocasi vse po vrsti.Edino mleka mu ne vsiljujemo, ker ga v familiji pijem samo jaz, pa se to sojino, zato tudi on ze celi cas je sojino, vcasih mandljevo, pa rizevo.Doma in v vrtecu.Ce pa kateri od clanov moje druzine zboli, se poskusamo posvetiti miselnim vzrokom, ki jih je nesramno tezko najti, sploh ker smo ljudje taksni, da rinemo glavo v pesek, potem pa so itak krive bakterije in virusi.

x:)x

Drugace pa samo tako naprej, si na dobri poti samozavedanja, pa ce bos sla na kaksen tecaj ali pa tudi ne...

Prijazen pozdrav in vse dobro ti zelim,

Mojca

xrosex

ojla! jaz sem naomin prevajalec na tečajih hatmara, in lahko rečem da je super sistem, žal pa ni popoln - določene stvari manjkajo. je pa od zdravilskih tečajev po mojem mnenju, ki sem jih že veliko čez dal, najboljši. moj sistem zdravljenja je v bistvu zelo razširjen in dopolnjen hatmara sistem. njegova največja napaka je ta, da lahko zdraviš brez dovoljenja, kar sploh ni v redu. najbojša prednost pa je poznavanje zakona komplementarnlosti in uporaba 7. čuta. imam pa celoten tečaj na kasetah, če te zanima ti jih lahko posodim. piši mi na zdravilec@email.si

lp! jernej

ojla! jaz sem naomin prevajalec na tečajih hatmara, in lahko rečem da je super sistem, žal pa ni popoln - določene stvari manjkajo. je pa od zdravilskih tečajev po mojem mnenju, ki sem jih že veliko čez dal, najboljši. moj sistem zdravljenja je v bistvu zelo razširjen in dopolnjen hatmara sistem. njegova največja napaka je ta, da lahko zdraviš brez dovoljenja, kar sploh ni v redu. najbojša prednost pa je poznavanje zakona komplementarnlosti in uporaba 7. čuta. imam pa celoten tečaj na kasetah, če te zanima ti jih lahko posodim. piši mi na zdravilec@email.si

lp! jernej

Mene pri biorgonomiji najbolj moti pomanjkanje čustvene note, zato sem razvil proces, ki temelji na aktivaciji čustvene energije, ki "premakne energije", da se zgodi želeno.

Na splošno sicer prevladuje mnenje, da so mentalni procesi močnejši kot čustveni, saj je mentalni svet nad čustvenim (astralnim). Pa vendarle se pogosto izkaže drugače. Sami čustveni postopki namreč nimajo prave moči, če niso podprti z ustrezno namero, ki pa je v domeni mentalnih energij; najučinkovitejša je torej - vsaj po mojih izkušnjah - ustrezna kombinacija. :zoro: :zoro: :zoro:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Draga Etna, lepo, da si se oglasila.Ko sem brala tvoj post, je bilo, kot da bi brala moje razmisljanje.

Ves, saj hitrost sploh ni pomembna. Saj energija ne pozna dimenzij, kot so cas itd.vazna je pot po kateri stopas. x:)x Meni se je vse odvrtelo s svetlobno hitrostjo.Saj ne recem, da ni bilo hudo :sori:  :C: , marsikdo bi odnehal, vendar zame poti nazaj ni bilo vec.Pa se skorpijon sem po horoskopu... x:Dx , hudo trmasta..in to je to..

Moj prvi seminaer v zivljenju, pa se mi vcasih zdi, da se ze celo zivljenje ukvarjam s temi stvarmi..

x:)x ... zelo zanimivo je tudi, ko gledam sedaj svoje zivljenje, da nimam v svojem besednjaku vec dolocenih besed, ki sem jih uporabljala prej, ko sem se , tako kot ti, jezila na vse zivo, pa mascevala za vsako stvar (skorpijon x:Dx  x:Dx ), pa mlela in mlela, kako bi lahko komu udarila naza...le kam je vse to odslo ?, se vcasih vprasam...

Ce bi mi kdo pripovedoval taksno zgodbo, bi mu pred casom tezko verjela, sedaj pa se svet vrti drugace, jaz pa plavam v toku z njim..

Moj mali... x:)x  x:Dx , razen, da je " poreden" :palec: , mu ni hudega.O alergijah je se kdaj samo kaksna sled ( nazadnje pred mesecem ob kiviju), drugace pa je pocasi vse po vrsti.Edino mleka mu ne vsiljujemo, ker ga v familiji pijem samo jaz, pa se to sojino, zato tudi on ze celi cas je sojino, vcasih mandljevo, pa rizevo.Doma in v vrtecu.Ce pa kateri od clanov moje druzine zboli, se poskusamo posvetiti miselnim vzrokom, ki jih je nesramno tezko najti, sploh ker smo ljudje taksni, da rinemo glavo v pesek, potem pa so itak krive bakterije in virusi.

Drugace pa samo tako naprej, si na dobri poti samozavedanja, pa ce bos sla na kaksen tecaj ali pa tudi ne...

Mojca

xrosex

Tipo-Mojca!

Ojla! Hvala za vspodbudo! x:Dx . Verjetno tudi zame ni več poti nazaj. S škorpojni nimam prav velikih izkušenj oziroma vas nisem posebej analizirala (v mojem življenju pač ni bilo nobene pomembne osebe škorpijon, do sedaj x:Dx ) Smo ma ovni pravi hudički :vragec: , ko se lotimo novih stvari, se pravi s polno elana. Menda se pa hitro naveličamo hahaha x:Dx . Nekaj bo že na tem.

Zanima me zakaj ti je bilo hudo tvoji smeškoti :sori: :C: ob teh izkušnjah? Kako so nate delovale? Po počutju fizičnem, psihičnem ...? x?x

Prijeten vikend!

Ves, saj hitrost sploh ni pomembna. Saj energija ne pozna dimenzij, kot so cas itd.vazna je pot po kateri stopas. x:)x Meni se je vse odvrtelo s svetlobno hitrostjo.Saj ne recem, da ni bilo hudo :sori:  :C: , marsikdo bi odnehal, vendar zame poti nazaj ni bilo vec.Pa se skorpijon sem po horoskopu... x:Dx , hudo trmasta..in to je to..

x:)x ... zelo zanimivo je tudi, ko gledam sedaj svoje zivljenje, da nimam v svojem besednjaku vec dolocenih besed, ki sem jih uporabljala prej, ko sem se , tako kot ti, jezila na vse zivo, pa mascevala za vsako stvar (skorpijon x:Dx  x:Dx ), pa mlela in mlela, kako bi lahko komu udarila naza...le kam je vse to odslo ?, se vcasih vprasam...

Moj mali... x:)x  x:Dx , razen, da je " poreden" :palec: , mu ni hudega.O alergijah je se kdaj samo kaksna sled ( nazadnje pred mesecem ob kiviju), drugace pa je pocasi vse po vrsti.Edino mleka mu ne vsiljujemo, ker ga v familiji pijem samo jaz, pa se to sojino, zato tudi on ze celi cas je sojino, vcasih mandljevo, pa rizevo.Doma in v vrtecu.Ce pa kateri od clanov moje druzine zboli, se poskusamo posvetiti miselnim vzrokom, ki jih je nesramno tezko najti, sploh ker smo ljudje taksni, da rinemo glavo v pesek, potem pa so itak krive bakterije in virusi.

Mojca

xrosex

Tipo-Mojca!

Ojla! Hvala za vspodbudo! x:Dx . Verjetno tudi zame ni več poti nazaj. S škorpojni nimam prav velikih izkušenj oziroma vas nisem posebej analizirala (v mojem življenju pač ni bilo nobene pomembne osebe škorpijon, do sedaj x:Dx ) Smo ma ovni pravi hudički :vragec: , ko se lotimo novih stvari, se pravi s polno elana. Menda se pa hitro naveličamo hahaha x:Dx . Nekaj bo že na tem.

Zanima me zakaj ti je bilo hudo tvoji smeškoti :sori: :C: ob teh izkušnjah? Kako so nate delovale? Po počutju fizičnem, psihičnem ...? x?x

Prijeten vikend!

Draga Etna,

ja moji smeskoti zalosti...

pri meni se je vse po tecaju in koncno med samim tecajem dogajalo hipoma.Med tecajem je skozi mene butnilo toliko energije, da so se mi zacele lusciti blokade, ki sem jih nabirala in potiskala skozi vsa leta.Toliko joka, zalosti in vsega sem spravila med tecajem iz sebe, da sama sebi nisem mogla verjeti.V stirinajstih dneh sem shujsala stiri kile.Vmes med dvema tecajema nisem skoraj nic jedla, pa zdelo se mi je totalno brez veze, da se ljudje sekirajo zaradi taksnih bedastih vsakodnevnih stvari, ko pa je vse tako globoko... x8Dx ..ves, zelo tezko je razloziti moje obcutke in pocutje, saj se vse to tezko ubesedi.Moj pogled na svet se je spremenil za 1000%.Nic vec jeze in negodovanja, pa favsije, zakaj oni lahko, jaz pa ne...globoko razumevanje drugih ljudi... x:)x

Jaz pa sem se spremenila psihicno in tudi fizicno.Najbolso primerjavo za cas pred tem in po tem sem nasla v tem, da se je zemlja prenehala vrteti v eno smer in se zacela vrteti v drugo smer... x:Dx ne vem, ce si lahko predstavljas...

Po tem dogodku pa se je clen v verigi utrgal in vse se je zacelo rusiti.Vse, kar je bilo prej pomembno, je bilo sedaj totalna bedarija, vrednote so se mi postavile na pravo mesto, oz. so se mi izkristalizirale..menjala sem sluzbo, prav tako se je zacela spreminjati tudi moja druzina..

Danes vem, kam gre moja pot, kaj hocem in kdo sem.Sprejemam mnenje drugih ljudi, ceprav se vedno z njim ne strinjam.Povem naravnost in jasno, brez da bi cloveka uzalila( vsaj ne zanalasc..)moja bit sije jasneje.Opazila sem tudi, da se je z mojo spremembo zacelo spreminjati tudi vse okoli mene...

Upam, da si dobila bezno predstavo, kaj se mi je godilo in se mi se vedno dogaja.

tebi pa zelim, da bi tudi ti nasla svojo pravo pot proti cilju x:)x

Prijazen pozdrav,

Mojca

xrosex

• 1 year later...

Pretekli vikend je imela po dolgem času Naomi spet tečaj v Sloveniji.

A je kdo bil? Kako je bilo? Žal nisem bila, a upam, da še kdaj bom...

Zdaj po več kot letu odkar sem Bioorgonomijo (piše se prav z dva oo) spoznala, vidim vse skupaj čisto drugače. Prej nisem mogla prav razumeti nosorogovih odgovorov, šele ko sem sama doživela.

Pomembno je stanje alfa-sproščeno, meditativno, da lahko v tem stanju zdraviš in tista najboljša pot terapevta je v smeri, ki ga je opisala že tipo-Mojca, da več nisi sposoben negativnih čustev, preveva te radost, univerzalna ljubezen, notranje si v harmoniji sam s sabo. Nekaj časovnih obdobij po tečaju mi je to uspevalo, nato so me vedno znova pograbili mlini obveznosti, zunanji šoki, dogodki... škoda. A čutim, da bom spet na poti k "sebi" (domov k notranjemu jazu) in takrat mi bo spet jasno, zakaj je kaj in kako naprej.

:mezik:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Nikakor ni isto. Bioenergija je bolj direkten stik med zdraviteljem in zdravljencem in se dogaja, da bioenergetik preveč prevzema nase ali daje tudi s poz. še svoje neg. vplive. Z Bioorgonomijo ni tako direktnega stika in lahko narediš le poz. vpliv ali pa se ne zgodi ničesar.

Ariel tudi mene zanima še kakšno tvoje dodatno mnenje.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Kje bi se dalo dobit kakšne linke. Sm na googlu gledal pa ni nič v slovenskem jeziku. Seveda, je pa v angleščini ogromen. A ima kdo kakšen uporaben angleški link od biorgonomije, ki bi predstavu osnove pa to ?

Tudi sama sem bila na delavnici biorgonomije pri Marjanu. DObila sem znanje, ki ga trenutno ne uporabljam, kot vsako stvar ki pa jo, verjamem, da deluje. In veliko stvri deluje čeprav ne razumemo točno zakaj. Gre pa pri nekomu hitro, pri drugemu počasi, kolikor vložiš.

Če začutiš je prav da greš, itak vzameš kolikor potrebuješ.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

• 1 year later...
Tečaje biorgonomije sta v Sloveniji vodila Izraelka Naomi Fainberg in Marjan Ogorevc. Jaz sem bil na delavnici pri Ogorevcu. Znanje biorgonomije, ki sem ga tam dobil, sem potem razvijal v smeri dela z bivalnim prostorom.

Kasneje sem naletel na primer, ko biorgonomski proces pri "energijskem čiščenju" prostora ni deloval, zato sem to tehniko opustil in razvil novo.

Pri biorgonomiji, ki ima korenine v kabali, gre za neke vrste "mentalno magijo"; preprosto povedano - prikličeš nekatere energije in "jim naročiš", kaj naj naredijo. Zadeva je relativno preprosta in precej uporabna. :wOOt: :wOOt: :wOOt:

to je tko nekako,,,

gres spat in si ukazes kwa bos sanjal...

:eek: Malo stara tema, a se vedno zelo aktualna. Stara znanja niso kar tako, pomemben je uporabnik, iniciator v znanje nikakor NE more biti en tip ali tipinja za 100 evrov, iniciacija pride iz nas, merilo je zavest, ceprav to ni, saj sem jo poimenoval, tem

stvarem pa se ne da imen, saj s tem zgubijo pomen.

Ce se lotevate raznih BU-BU stvari, naj vam bo srce in ne razum v vodilo, ce ga prepoznate. ( malo sem napadalen, ko pa vidim, kaksen pofl se se po 20 letih dogaja in kako eni nasedajo)

LP

in če se te stvari v tebi prebujajo...že znaš, veš določene stvari....se dajo te zadeve nazaj uspavat, brez a bi bila povzočena škoda :8):

KWA PA TISTA,,,

SVE SE PLACA SVE SE VRACA,,, x;)x

x:Ix dokler si živ se vse da...če dovolj dolgo iščeš x8Dx

če imaš voljo in energijo , pusti zvezanega nima zastonj tako ime...zvezan je s svojim lastnim egom, ima silno težnjo po zastraševanju folka ....

toliko hujših medsebojnih vplivov od bioorgonomije....že navadna močna čustvena kulminacija je sposobna naredit energetski zapis v prostoru, ki lahko nič hudega slutečemu mimoidočemu naredi škodo...

vsaka reč naredi škodo....če je ne znaš uporabljat....pa vprašam, kako se boš pa naučil, če nikoli ne začneš z napakami...a pol otroka ne bomo učili hodit, ker lahko pade in se potolče xrolleyesx xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hay-Prebujanje je spontana in naravna rec, na take stvari pa prezi tkoimenovan EGO, ki si rad polasti dosezeno, a vendar ga lahko skuzimo, saj so znaki ocitni, SEM - pomemben ali sedaj sem na vrsti, da se dokazem, ali imam znanje, sem uspesen, sluzim drugim,

in se in se. Tukaj pride na vrsto ODGOVORNOST, te pa je toliko, kot je takoimenovane ZAVESTI. Zdravilo za ego je prepustiti se in predati oz. predajati zezlo tistemu delu nas, ki nas je spravil na ta svet, ( pa ne nasa MAMA)

PREDAJATI recem, ker je to proces, ki traja in se razvija, je nedolocen in predajanje pomeni izgubljanje sebe, da dobis sebe, seveda so te stvari le v obcutkih, zato vzhodnjaki pravijo, da je ta svet iluzija ( CEPRAV NI ) x:)x

LP vsem, upam da sem ostal v mejah

x:Ix dokler si živ se vse da...če dovolj dolgo iščeš x8Dx

če imaš voljo in energijo , pusti zvezanega nima zastonj tako ime...zvezan je s svojim lastnim egom, ima silno težnjo po zastraševanju folka ....

toliko hujših medsebojnih vplivov od bioorgonomije....že navadna močna čustvena kulminacija je sposobna naredit energetski zapis v prostoru, ki lahko nič hudega slutečemu mimoidočemu naredi škodo...

vsaka reč naredi škodo....če je ne znaš uporabljat....pa vprašam, kako se boš pa naučil, če nikoli ne začneš z napakami...a pol otroka ne bomo učili hodit, ker lahko pade in se potolče xrolleyesx xcivx

a bi padel ce bi pral ucili,,, x:Dx

sicer pa k ugotovijo d s tal ne morej past neradi rit gor dvignejo,,,

ja moji smeskoti zalosti...

pri meni se je vse po tecaju in koncno med samim tecajem dogajalo hipoma.Med tecajem je skozi mene butnilo toliko energije, da so se mi zacele lusciti blokade, ki sem jih nabirala in potiskala skozi vsa leta.Toliko joka, zalosti in vsega sem spravila med tecajem iz sebe, da sama sebi nisem mogla verjeti.V stirinajstih dneh sem shujsala stiri kile.Vmes med dvema tecajema nisem skoraj nic jedla, pa zdelo se mi je totalno brez veze, da se ljudje sekirajo zaradi taksnih bedastih vsakodnevnih stvari, ko pa je vse tako globoko... x8Dx ..ves, zelo tezko je razloziti moje obcutke in pocutje, saj se vse to tezko ubesedi.Moj pogled na svet se je spremenil za 1000%.Nic vec jeze in negodovanja, pa favsije, zakaj oni lahko, jaz pa ne...globoko razumevanje drugih ljudi... x:)x

Jaz pa sem se spremenila psihicno in tudi fizicno.Najbolso primerjavo za cas pred tem in po tem sem nasla v tem, da se je zemlja prenehala vrteti v eno smer in se zacela vrteti v drugo smer... x:Dx ne vem, ce si lahko predstavljas...

Po tem dogodku pa se je clen v verigi utrgal in vse se je zacelo rusiti.Vse, kar je bilo prej pomembno, je bilo sedaj totalna bedarija, vrednote so se mi postavile na pravo mesto, oz. so se mi izkristalizirale..menjala sem sluzbo, prav tako se je zacela spreminjati tudi moja druzina..

Danes vem, kam gre moja pot, kaj hocem in kdo sem.Sprejemam mnenje drugih ljudi, ceprav se vedno z njim ne strinjam.Povem naravnost in jasno, brez da bi cloveka uzalila( vsaj ne zanalasc..)moja bit sije jasneje.Opazila sem tudi, da se je z mojo spremembo zacelo spreminjati tudi vse okoli mene...

Upam, da si dobila bezno predstavo, kaj se mi je godilo in se mi se vedno dogaja.

tebi pa zelim, da bi tudi ti nasla svojo pravo pot proti cilju x:)x

Prijazen pozdrav,

Mojca

xrosex

tole je pa skoraj tako, kot bi brala svojo zgodbo... res je da se pri biorgonomiji ne da nežno in počasi zdraviti, zame so to neke vrste operacije. Zato določene stvari še vedno raje pretransformiram počasi s pomočjo reiki-ja, za določene je pa biorgonomija zakon.

Sama jo uporabljam že več let, sem pa previdna, kdaj in kako globoko. In kot pravi nosorog, tudi meni manjka čustvene podpore pri tem, zato mi je reiki kot dopolnilo krasna kombinacija.

Kaj hočemo, včasih rabimo buldožer /tako jaz pravim biorgonomiji/, kadar z motiko ne gre!!! x:Ix

Hay-Prebujanje je spontana in naravna rec, na take stvari pa prezi tkoimenovan EGO, ki si rad polasti dosezeno, a vendar ga lahko skuzimo, saj so znaki ocitni, SEM - pomemben ali sedaj sem na vrsti, da se dokazem, ali imam znanje, sem uspesen, sluzim drugim,

in se in se. Tukaj pride na vrsto ODGOVORNOST, te pa je toliko, kot je takoimenovane ZAVESTI. Zdravilo za ego je prepustiti se in predati oz. predajati zezlo tistemu delu nas, ki nas je spravil na ta svet, ( pa ne nasa MAMA)

PREDAJATI recem, ker je to proces, ki traja in se razvija, je nedolocen in predajanje pomeni izgubljanje sebe, da dobis sebe, seveda so te stvari le v obcutkih, zato vzhodnjaki pravijo, da je ta svet iluzija ( CEPRAV NI ) x:)x

LP vsem, upam da sem ostal v mejah

to je hkrati tak lahko in tak težko :sori: :o|o:

hvala xrosex

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...