Skoči na vsebino

Bioorgonomija

Recommended Posts

Hay-Prebujanje je spontana in naravna rec, na take stvari pa prezi tkoimenovan EGO, ki si rad polasti dosezeno, a vendar ga lahko skuzimo, saj so znaki ocitni, SEM - pomemben ali sedaj sem na vrsti, da se dokazem, ali imam znanje, sem uspesen, sluzim drugim,

in se in se. Tukaj pride na vrsto ODGOVORNOST, te pa je toliko, kot je takoimenovane ZAVESTI. Zdravilo za ego je prepustiti se in predati oz. predajati zezlo tistemu delu nas, ki nas je spravil na ta svet, ( pa ne nasa MAMA)

PREDAJATI recem, ker je to proces, ki traja in se razvija, je nedolocen in predajanje pomeni izgubljanje sebe, da dobis sebe, seveda so te stvari le v obcutkih, zato vzhodnjaki pravijo, da je ta svet iluzija ( CEPRAV NI ) x:)x

LP vsem, upam da sem ostal v mejah

HAY če ne bi blo mame, se ne bi imeli v čem prebujati, sem slišala , da bodo mame plačale splav in ne ateji x:o)x

HAWK govorila sem x:o)x

Aleo oprosti jst tud nisem prebujena x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 54
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kako naj pa sam zberem, tist kar hočem videt? x:)x

Bi rekel, da sta za tem jasen namen in iskrena želja. To dvoje mora biti najmočnejši agens, preden se spoh lotiš vstopa v alfa stanje, oz. v alfa stanje greš, da uresničiš svoj namen in željo.

niti lalala, niti tralalero

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...