lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Hay-Prebujanje je spontana in naravna rec, na take stvari pa prezi tkoimenovan EGO, ki si rad polasti dosezeno, a vendar ga lahko skuzimo, saj so znaki ocitni, SEM - pomemben ali sedaj sem na vrsti, da se dokazem, ali imam znanje, sem uspesen, sluzim drugim,in se in se. Tukaj pride na vrsto ODGOVORNOST, te pa je toliko, kot je takoimenovane ZAVESTI. Zdravilo za ego je prepustiti se in predati oz. predajati zezlo tistemu delu nas, ki nas je spravil na ta svet, ( pa ne nasa MAMA)PREDAJATI recem, ker je to proces, ki traja in se razvija, je nedolocen in predajanje pomeni izgubljanje sebe, da dobis sebe, seveda so te stvari le v obcutkih, zato vzhodnjaki pravijo, da je ta svet iluzija ( CEPRAV NI ) LP vsem, upam da sem ostal v mejah HAY če ne bi blo mame, se ne bi imeli v čem prebujati, sem slišala , da bodo mame plačale splav in ne ateji HAWK govorila sem Aleo oprosti jst tud nisem prebujena Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 kako naj pa sam zberem, tist kar hočem videt? Bi rekel, da sta za tem jasen namen in iskrena želja. To dvoje mora biti najmočnejši agens, preden se spoh lotiš vstopa v alfa stanje, oz. v alfa stanje greš, da uresničiš svoj namen in željo. niti lalala, niti tralalero Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 js pa s področja 6. čakre pogledam na sedmo, pa je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 niti sama ne vem od kod mi ta podatek...ampak je pač najbol izi način, dase gor priklopiš kdaj pa maš rd Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 še en dvojček kokr ugotovim, da ste mi všeč....kr naprej nove spoznavam dobiš recept Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.