Bern 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ne, Čveka, to niti slučajno ni bila replika tebi. Bolj je šlo za na splošno uporabljeno drugo osebo. Se opravičujem. (Včasih to opazim in pri pregledu popravim formo "ti" v formo "mi", torej "opaziš" v "opazimo" in podobno, ampak tokrat mi je pa ušlo.) Sicer pa se strinjam s teboj tudi glede posnetka. Pa ne samo to: svoje pogovore snemam že kar ponavadi, in to brez dodatnih stroškov za kaseto. Ne le da to podpiram, ampak to tudi že lep čas počnem. Odgovornost je s tem večja, kar je čisto v redu. Ne moreš kar nekaj klatiti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Zanima me vaše mnenje, kaj je boljše, da interpretacijo astrološke karte astrolog napiše ali ustno interpretira. ...Zelo dobro iztocnico si dal, Beli. Sicer bom malo krajsa in se kasneje se pridruzim debati, a par besed; menim, da je vsak nacin za nekaj dober, sicer pa se strinjam z Bernom; sama se pod razno ne morem vec lotevati pisnih interpretacij, slednjih sem denimo napisala kakih 300 ali kaj takega, ustno pa sem jih interpretirala veliko vec (skoraj leto sem delala na liniji in ce upostevamo, da sem v kaksnem dnevu navala obravnavala tudi do 30 posameznikov, je tega res bilo ful). Tudi sicer sem ful chartov ustno interpretirala, vendar ne za cash, pac pa frendom, znancem... ko sem se se 'ucila'.Zdaj veckrat razmisljam, da bi se lotila drugace, ustno ali pa morda posneto na kasetofon... Bomo videli. Sicer pa prednosti enega in drugega nacina, kot sama vidim to:ko cloveku interpretiras ustno, je vse skupaj bolj pretocno, lahko te sprasuje, lahko bolj konkretizirata, se posvetita tocno dolocenemu podrocju podrobneje, zainteresirani tako lahko na nek nacin dobi vec informacij.Slaba stran tega nacina pa je, da si oni zelo malo zapomni, navadno 'zoprne zadeve' ali pa zelo 'srecne' (in potem na oboje caka - na prvo s strahom in na drugo z nestrpnostjo)...In zato pa je boljsa pisna interpretacija... Oni lahko vedno in vedno in znova in znova najde notri, kar ga v TISTEM TRENUTKU zanima, saj je izdelan chart kar nekako 'magicen', skoraj kot I ching, kjer vedno vidimo nekaj drugega, to kar nas zanima, v dveh preprostih stavkih...Oni si lahko ob vsakem obdobju intenzivnejse osebne rasti vzame v roke svoj chart in ga zdaj prebira s TEMI (torej 'novimi') ocmi. Se pa seveda zdi taksna interpretacija oz. nacin bolj toga, staticna nekako.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Odgovornost je s tem večja, kar je čisto v redu. Ne moreš kar nekaj klatiti... p.s. Pa se tale moment, je ze lepo napisal Bern. zato pisno (oz. belezeno v drugacni obliki) - da se ima oni sploh na kaj 'ujeti'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ne, Čveka, to niti slučajno ni bila replika tebi. Bolj je šlo za na splošno uporabljeno drugo osebo. Se opravičujem. (Včasih to opazim in pri pregledu popravim formo "ti" v formo "mi", torej "opaziš" v "opazimo" in podobno, ampak tokrat mi je pa ušlo.) Sicer pa se strinjam s teboj tudi glede posnetka. Pa ne samo to: svoje pogovore snemam že kar ponavadi, in to brez dodatnih stroškov za kaseto. Ne le da to podpiram, ampak to tudi že lep čas počnem. Odgovornost je s tem večja, kar je čisto v redu. Ne moreš kar nekaj klatiti... hvala za tole Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Zanima me vaše mnenje, kaj je boljše, da interpretacijo astrološke karte astrolog napiše ali ustno interpretira. ...Zelo dobro iztocnico si dal, Beli. Sicer bom malo krajsa in se kasneje se pridruzim debati, a par besed; menim, da je vsak nacin za nekaj dober, sicer pa se strinjam z Bernom; sama se pod razno ne morem vec lotevati pisnih interpretacij, slednjih sem denimo napisala kakih 300 ali kaj takega, ustno pa sem jih interpretirala veliko vec (skoraj leto sem delala na liniji in ce upostevamo, da sem v kaksnem dnevu navala obravnavala tudi do 30 posameznikov, je tega res bilo ful). Tudi sicer sem ful chartov ustno interpretirala, vendar ne za cash, pac pa frendom, znancem... ko sem se se 'ucila'.Zdaj veckrat razmisljam, da bi se lotila drugace, ustno ali pa morda posneto na kasetofon... Bomo videli. Sicer pa prednosti enega in drugega nacina, kot sama vidim to:ko cloveku interpretiras ustno, je vse skupaj bolj pretocno, lahko te sprasuje, lahko bolj konkretizirata, se posvetita tocno dolocenemu podrocju podrobneje, zainteresirani tako lahko na nek nacin dobi vec informacij.Slaba stran tega nacina pa je, da si oni zelo malo zapomni, navadno 'zoprne zadeve' ali pa zelo 'srecne' (in potem na oboje caka - na prvo s strahom in na drugo z nestrpnostjo)...In zato pa je boljsa pisna interpretacija... Oni lahko vedno in vedno in znova in znova najde notri, kar ga v TISTEM TRENUTKU zanima, saj je izdelan chart kar nekako 'magicen', skoraj kot I ching, kjer vedno vidimo nekaj drugega, to kar nas zanima, v dveh preprostih stavkih...Oni si lahko ob vsakem obdobju intenzivnejse osebne rasti vzame v roke svoj chart in ga zdaj prebira s TEMI (torej 'novimi') ocmi. Se pa seveda zdi taksna interpretacija oz. nacin bolj toga, staticna nekako.... Vsaka rešitev ima svoje prednosti. Kaseta je - na moji trenutni stopnji - nekje vmes. Daje občutek resnosti, odgovornosti in da gre zares, obenem pa nekaj tudi ostane. Čeprav vse tudi ni v redu. Ko listaš po efemeridah, moraš ugasniti, včasih je tudi kaj klepeta vmes, da zadeva ni ves čas napeta, treba pa je tudi misliti na to, da se kak pasus ne posname; včasih bi stranka rada, da kaj ne bi bilo posneto ("kaj pa če to vseeno pride možu v roke..." princip). Mogoče najdem kaj boljšega, samo zaenkrat bo ostalo kar pri pogovorih in kasetah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 hehe, na vse mislis, kot jaz, razen da se bolj (saj vemo zakaj)....Ja, se tudi nagibam k temule.... snemanje...Pa se pravijo, da imam prijeten glas, tudi sicer kar artikulirano govorim, poudarjam in tko, tako da bi bilo cisto zabavno in fajn in ok, samo lotit se tega, pa se tehnicni tip nisem, tule sem res les... Pa tole, hmm, ja, moz in to...res je potrebno biti zelo diskreten...Ko je meni kaksna narocila, pa sem jo recimo klicala, da sem naredila, sem bila zelo v zadregi, ko me je recimo moz, ki se je oglasil na telefon, 'zasliseval', kdo da sem, ali starsi osebe... ne maram lazi, vendar nisem mogla reci da sem 'astrologinja' oz. zakaj, cemu da jo klicem, prec bi bila oseba lahko v 'tezavah', bi jo zaslisevali ali bogve kaj... ne spomnim se tocno, kaj sem rekla v takem primeru, ampak najbrz nekaj takega kot pac - znanka, nekaj ji moram sporociti in ce je rekel, lahko poveste meni, sem rekla, ne, pliz naj me poklice ali kaj takega... Sicer je pa ze to bilo delikatno glede na moje ime (oz. nick, ki ga uporabljam ze desetletja). Skratka, ja, na vse zivo je treba 'pazit', bit pozoren. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 ...Pa se pravijo, da imam prijeten glas, tudi sicer kar artikulirano govorim, poudarjam in tko, ... Srečna ti, ki imaš prijeten glas. Moj še meni ni všeč, kako bi bil drugim. Ampak doslej mi še nobeden ni vrnil kasete. Izgleda, da se bo kar obneslo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Tudi sama sem začela snemati interpretacije in zaenkrat so dobri odzivi.Nekateri pa nočejo, da snemam.Kar se pisne interpretacije tiče, pa ima po moje nek žar, vsaj meni se zdi. Sploh ko govorim o natalnih potencialih, zdi se mi, da avtomatično, če vložiš toliko energije v pisanje neke interpretacije, da ima ta s tem posebo vrednost, ljudje pa radi to pogledajo. Pri meni se za to najpogosteje odločajo mlajši, ki intenzivno raziskujejo sebe in hočejo odkriti svoj potencial...Sicer pa, različni ljudje imajo različne želje. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Zanimivi so oboji, tako tisti, ki iščejo svoje potenciale, kot tisti, ki hočejo postaviti nekatere stvari na svoje mesto, čeprav so že bolj v letih. Predvsem odziv je zanimiv. Prvi so prej vznemirjeni, morda celo živčni, ko odhajajo, drugi pa olajšani, tu in tam kateri vdan, v glavnem pa zamišljeni. In vsekakor bolj hvaležni od onih prvih. To se čuti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 v glavnem zamisljeni, to je prav skupni imenovalec... prav vidis, kako si povezujejo v glavi zadeve... Bern, saj v bistvu... hm, kaj pa vem, saj ves kako sebe slisimo, najbrz si itak prekriticen (v svojem primeru)... ampak glede na to, da sem bila pevka, bi v bistvu bila kar blamaza, ce bi bilo drugace in ne bi imela takega glasu (venera v biku, trigon pluton na mc)... Ampak imam pa malo kljubovalen glas, kot potem preseneceno slisim... kot da bi malo takole 'mrko' govorilo, tudi ko se smejim...Na liniji pa sploh nisem bila marsa, prvic ko sem se oglasila in je takoj bila zmeda - dobesedno, marsa, kar ustrasil se je clovek se mi je zdelo, sem se v hipu odlocila, da bom uporabila svoje ime (saj marsa je tudi moje, samo je izpeljanka iz priimka) - tako sem bila stara dobra alenka. Sem pa zelo direktna, eni ne marajo taksnega stila, a znam biti tudi blaga, ce oni rabi to - vcasih pa rabi preprosto klofuto - mislim v energetskem smislu, ujcka ga naj kdo drug. Itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Zanimivi so oboji, tako tisti, ki iščejo svoje potenciale, kot tisti, ki hočejo postaviti nekatere stvari na svoje mesto, čeprav so že bolj v letih. Predvsem odziv je zanimiv. Prvi so prej vznemirjeni, morda celo živčni, ko odhajajo, drugi pa olajšani, tu in tam kateri vdan, v glavnem pa zamišljeni. In vsekakor bolj hvaležni od onih prvih. To se čuti. To si dobro povedal in drži.Ljudje se pomirijo, ko vidijo, da tudi v zvezdah kaže, to in to. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Pravkar grem Nicholas-u v .ch V Evropi she Lutz Rathke nekaj velja, ostalo so smeti (nekaj se najde sem pa tja) .fi .ru .cr Leo Forrest Tyl Greene astro.com in podobno so smeti... Ti ljudje niti ne vejo lastne pozicije Sonca, kjer pa (veliko bolj komplicirano) Mes'ca... kje pa she 2004 GV9 2004 DW Sedna Quaoar Varuna (cubewano, oortoid centaurs, plutino) Okyrhoe, Thereus, ... (centaurs) 2002 AA29 2000 PH5 (zemljini trojani) itn... Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Ti ljudje niti ne vejo...... neverending story... Morda ne vejo, ampak a mislis da je astrolog astronom?Saj morda si dr. Barnard tudi ni mogel sam sebi operirati srca, kar pa se ne pomeni, da ni bil izvrsten srcni kirurg, kar pa se ne pomeni, da so se VSI odlocali zanj - ne glede na strokovnost.In seveda hoces povedati, da je bil tehtnica? ne kupim. namrec je bil tip skorpijon.nekaj je se v pristopu, nekaj v preprosti kemiji - zelo veliko, najvec pa v pravem nacinu podajanja. odvisno pa seveda, kaj isces v chartu - kajti vsakdo najde - ze zato ker je iskal.Tudi Crowley je, pa ceprav pojma ni imel (najbrz), da ima luno morebiti v Cetusu oz. Kitu. Vse tole je zelo dobrodoslo, dbest!!! Nikoli ne ves, kaj se bo skozi spirale casa izkazalo za D.Vendar imejmo v vidu vse, ne nazadnje izkusnje mnogih, znanja, ki se je nalagalo in nalagalo...Verjamem torej, da je v morju tudi plankton, jaz pa obravnavam samo kita in morskega konjicka in babico..., vendar za razumevanje morske scene je to ze zelo veliko... Kdor isce, ta najde - svojo resnico navadno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Hivib, Marsa! Obstaja nekaj resnichnega tudi v ekliptichnem sistemu. Vechinoma se dela z poenostavitvijo (modelom), na tem smo se vsi uchili. Ta model vam ne dela tezhave, seveda. Off the Sky bi pomenilo kakor gore takojle od spodaj:) Zelo sexy;))) OK Seveda lahko vporabimo tropikalni sistem. Pa nekaj sem pa tja magar premislet. Zhal chim vech se pozanimash za astronomijo ( sepravi vesolje kakor ga vidimo ta hip = vedno narobe reflex vidish da se ne strinja z modelchkom. Na ta zadnje sem imel klijentico katera ima tropikalni ascendent Kozorog. Na nebu so pa na izhodu bile Ribe. To je zhe dva. a ne? Punca je poeta in se mi zdi "potegne" OK to je tudi za mene bilo presenechanje. Pri Leo-u in Rudhyaru sem dolochal da bom vzel iztok=horizont=1va hisha Namrech lahko imash Neptun v 7mi hishi pa ni tam, je v 6ti (zaradi velik tega, denimo latitude). Seveda ni enako che je Neptun v 7mi ali pa 6ti hishi. Sistem baziran na longitudi only tega ne vposhteva. To je ena zanimiva rech za zakon na sploh. O tem sam vech. Vsaj nekaj astrologov (vsaj eden, Rick Palsible (napamet) se zaveda tega! Zamudno je brez grafike poskusit razlozhit za kaj se gre. Ko raziskujesh (centaurs, cubewano, ...) se vse vech zavedash osnovnih napak. Saj smo zhe itak intuitivni, astrologijo rab'mo sam za magichnogledalo. IAU Astrologijo predstavljam dokaj argumentirano. Saj se gre za zelo enostavno dejanje: off the sky natanchno kakor je na nebu. Luno lahko vidish na zahodu pa jo program kazhe v 6ti hishi to je en zanimiv fenomenchek. Luna je v Cetusu nekaj ur (ponavadi), v Aurigi she manj (lahko vech) v Ophiucus je vech, v Orionu je ... manj itn. Znachilno je da je za Slovenijo Mars na zahodu na minuto natanchno pa tega ne boste z astro.com videli (zhal). Lep Pozdrav! Claudio Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Claudio, ful dobro si tole napisal!! V bistvu te ful stekam, samo nekako 'ohranjam distanco' - poleg tega pa sem ti rekla ze parkrat, meni se ti modeli pac izkazejo, ne dvomim pa, da bi za milimeter spremenila pogled, ce bi si v vsakem trenutku to tudi predstavljala...zal nas vecina deluje tako, da -sploh ce je kaj novega, kot tu- si na svojem modelu in primeru probavas in primerjas...In ce jaz vem samo tele podatke, mi nic ne pomenijo, ne morem si jih nikamor navesit...Poleg tega pa skusam ostat objektivna nekako in to sem tudi ze rekla - ne glede na to, da je v juhi morda tudi lustrek, juhe definitivno ne bos gradil na tej osnovi... Tele 6. hise pa si ze nekajkrat tule omenjal in 7., najbrz je tako zaradi horizonta... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Zadnjič mi je ena razlagala, da ima nekdo kar feeling in recimo lahko, da prvič vidi astrološko karto in pove iz nje brez da bi poznal simboliko (kot da bi vrgel kamenčke in vidi iz njega prihodnost, karakter).Mi pa tu povezujemo, iščemo aspekte, midpointe, Ceres, vozle, Quaoarje... oni pa kar iz rokava strese vse Ananta dobrodošlo vedno, če nas kaj naučiš še o tvojem pogledu na astrologijo, a vsak na koncu se mi zdi razvije pri sebi ravno tisto, kar je njemu poseben-svojstven individualen pristop. Vendar gotovo se strinjaš, da osnove izhajajo le iz teh večjih planetov, tradicionalne astrologije, fiksne zvezde idr. so že nadgradnja in finese, odtenki Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Vendar gotovo se strinjaš, da osnove izhajajo le iz teh večjih planetov, tradicionalne astrologije, fiksne zvezde idr. so že nadgradnja in finese, odtenki No, seveda, tako se govori, ne pa jaz z lustreki, ki nihce ne steka po mojem nic. Stanka, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 na ta zadnje procesiram na vse in je vse narobe itn seveda se ne gre vedno za ogromne napake nimamo dva neba lazhje je kar opstati pri tropikalni astrologiji pa vseeno, ko slichim "sedna v Bik-u"... a veshte pa kjeeer je Bik kjer pa Cetus sploh... seveda sem se jaz uchil od avtoritetov pa mi vech to niso ne vem kaj recht nekaj let raziskujem in samo napake najdem in celo ne razveselim fanove drugach v praxi vporabljam ta jajca pa vse to hehe sploh manj che sploh vporabljam "normalno" astrologijo nasvet? magar sem pa tja experimentirati z Sedna 2004 DW pa vechim objektimi ... ali pa nekaj kentavrjev Asbolus za magijo in divination prerokovanje Nessus za sex Chariklo za manekensko lepoto in milO5t ... Pholus za odshtekanost in vinjenO5t ... Chiron za mumificiranje;) ... bistveno je da se za..bavate;))) Lepozdrav Claudio Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 .seveda sem se jaz uchil od avtoritetov,pa mi vech to niso.nekaj let raziskujem in samo napake najdem in celo ne razveselim fanove .nasvet? .ali pa nekaj kentavrjev:-Asbolus za magijo in divination prerokovanje-Nessus za sex-Chariklo za manekensko lepoto in milO5t-Pholus za odshtekanost in vinjenO5t ... -Chiron za mumificiranje okej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Ananta, kje pa imas danes merkur?V cetusu ali opiciusu ali mroebiti sedni? Ker namrec - zelo si artikuliran danes in prav z veseljem te berem... in se smejim... in vse mi je jasno, pa vendar! Pa vendar! Skratka - keep your spirit! Mi je vsec, da te imamo, da ne bomo zarjaveli... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 dober astrolog: 1/2 kile korenja,2 chebuli,malo ohrouta,5 paprik,1/2 kile paradajza,lepo preprazheno..... dodamo malo VEGETE in serviramo...... tremno rjavo zapechenega...s prilogo 666 zlomkou....tralaladober astrolog je hrustljavo zapechen Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Nekaj podobnega dobish tud v primeru che astrolog zaspi v solariju. (Ampak vegeta manjka v tem primeru, to je res. ) , aakhut! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 dober astrolog: 1/2 kile korenja,2 chebuli,malo ohrouta,5 paprik,1/2 kile paradajza,lepo preprazheno..... Kul, vsec tale astrolog... ...dodamo malo VEGETESamo prosim, brez vegete. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Kakšne sorte žival, tale astrolog?mehkužec mnogočlenar dvoživka plazilec glodalec prežvekovalec Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Žirafa!! Dlje vidi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.