Marsa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Kaj ima skupnega dober astrolog z žirafo? Potem si morate prebrat tole temo na Luninem Forumu... Ha ha ha, kam nas na videz čisto simpl tema pripelje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bikica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Zanima me kaj si mislite o tem, katere značilnosti v natalni karti "naredijo" oz. označujejo dobrega astrologa? Torej človeka, ki zna pravilno tolmačiti simbolno sliko planetov in njihovih povezav.Pa še to bi rada vedela, katera so bolj intelektualna znamenja in hiše?vodnar/strelecJaz pa mislim,da je vseeno dober tisti astrolog,ki ima veliko izkusenj s taksnimi in drugacnimi osebami...Tudi sama vem veliko o karakterjih samo iz lastnih izkusenj,ki pa so dobre in slabe...Mislim,da sem na ta nacin lahko tudi bolj previdna,kumu lahko zaupam in komu ne: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 več so mi taki astrologi,ki ti kažejo karto skozi aspekte in planete, primere iz narave, vsakdanje metaforične dogotke tudi v hudomušnih pogledih...da jih zlepa ne pozabiš Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Jaz pa menim, da je poleg vsega napisanega dober astrolg tisti, ki zna karto preobrati tako, kot dejansko je in da pri tem ne vključuje svojega mišlenja (če bi bil jaz na vašem mestu, morate se ločiti, moje izkušnje so take...). To pa je rutina in učenje, a čas in izkušnje delajo svoje. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Jaz pa menim, da je poleg vsega napisanega dober astrolg tisti, ki zna karto preobrati tako, kot dejansko je in da pri tem ne vključuje svojega mišlenja Samostojno mišljenje postane skozi čas..mora se razviti, da si svojeglav˝, brez knjig in pripomočkov tak, ki oceni vidne in ključne besede,ki zadene pomen tarč aspektov... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 prebrskaj na groups.yahoo.com grupo centaurs tam so dobri in zelo dobri astrologi che ishchesh iau najdesh mene jaz namrech delam na novem standardu tudi programu ta hip se maltram z azimutskim sistemom hish za novo astrologijo Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 cocinella cot polzh? polž ??? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ananta polž - zakaj pa ne itaq bil joke Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Jaz pa menim, da je poleg vsega napisanega dober astrolg tisti, ki zna karto preobrati tako, kot dejansko je ... - hehe, ze tu je caka... Kaksna pa dejansko je? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Dober astrolog kaj je? Ce se zbere na kupu vec astrologov, je eden boljsi od drugega. Takrat sekajo drug po drugem, da si carovnice na Slivnici hitro pripravijo metlo za vzlet. Ce vprasas laika, kaksen je, bo vsak povedal po svoje. Nakateri imajo radi, da jim poves same osupljive stvari, spet druge moras malo boz - boz... Menim pa, da nikakor ni dober astrolog tisti, ki ti rece: punci, ti imas marsa v devici. Ja, kaj pa bos ti naredila s tem tvojim marsom. PIIIH... In se zmeraj ne vemo, kaksen je dober astrolog? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 tak, da ti na nacin, ki je tebi blizu svetuje. v okviru tvojih potreb (a.i.. vprasanj itd). po moje ima v bistvu lahko dosti astrologov dobro znanje, pa kaj ti pomaga, ce ti ne zna povedat, kaj se dogaja, tako, da bi ti to razumel? mene ne zanima slisat nekaj, kar bi mi na duso pihalo, ampak svetovanje v kontekstu mojih potreb in mojih zmoznosti razumevanja astrologije ( kot popolnemu laiku). no, in dober astrolog bi moral znat povedat te stvari zelo razlicnim ljudem z zelo razlicnimi potrebami ... tako nekako si jaz to predstavljam.ene vrste multilingvist Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Fajn si povedala tinka, s ful pointom, pa tud zabavno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magda 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Menim, da mora dober astrolog zraven znanja dat tudi malo svoje duše oz. z dušo podajat zadevo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Seveda, Magda, to je jin v zadevi - ce je jang znanje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 yin-yang....to je sprednja stran medalje chin-chang pa zadnja chin je imidzh, chang pa kesh 666 zlomkou.....ma tut dve plati ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Kje pa Bing vskoci? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kje pa Bing vskoci? pr daniju :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Seveda pa tudi opozicija Uran - Kiron. Uran predstavlja kozmični um, ki je nekaj višjega, tam kjer je pa Kiron, pa to lahko globoko razumemo, samodejno razumemo. Sem spada tudi razumevanje astrologije....heh, sam imam tut tole opozicijo in celo kotno..uran/asc. opozicija kiron/desc.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 In kaj lahko mi tam samodejno globoko razumemo? Bogve kaj je hotla reči. A Uran je kozmicni um? Kozmični? A pol kozmos razmislja prek Urana??? Kateri um je pa pol Merkur?merkur razmislja samo v okviru saturna, ze znanega... uran pa prek saturna, kozmicno... ce sem prav dojel... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ...heh, sam imam tut tole opozicijo in celo kotno..uran/asc. opozicija kiron/desc.... Superca, tud jaz imam urana v opozicji z natalnim kironom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Kar ni nic nenavadnega, glede na to, kako pocasi se premikajo.Hm, cela generacija dobrih astrologov! Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Kar ni nic nenavadnega, glede na to, kako pocasi se premikajo.Hm, cela generacija dobrih astrologov!...mora biti kotno, da oreng spila... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Mantis! () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Jaz ga imam v konjunkciji s Severnim vozlom v 12. hisi. Pa mi nic kaj ne špila...sam ti nimas opozicije??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.