Skoči na vsebino

DOBER ASTROLOG

Mirjam

Recommended Posts

• Komentarji 198
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz ga imam v konjunkciji s Severnim vozlom v 12. hisi. Pa mi nic kaj ne špila.

Eh, ne delaj si težav, kjer jih ni. Potencial za astrologijo je itak drugje.

12. hiša ti daje pa toliko intuicije, da morebitni malo slabši potencial za astrologijo nadomestiš in prešišaš z obrestmi, dont vori. xDDx

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...

Kar se astrologije tiče sem v eni...hmmm - upam "razvojni" fazi.

Namreč ugotavljam, da mnogokrat sami naredimo negativni program v podzavest.

Zato sem zelo skeptična do komentiranja kakšnega težjega aspekta, še posebno, če poznam človeka in vidim, da ima sebi kaj pesimistične naravnanosti. Iščem še vedno pozitivni izraz vpliva, najsi gre za Saturn Pluton. Saj se da vse preživeti, včasih le naš pogled na nekaj mora se spremeniti, kaj sprejeti skozi krizo najti zase boljšo pot...

Obenem pa ozaveščam, da gre za moj vzorec, ko težko sprejemam negativno. Evo me in spet se zaletim sama vase. Naj vam bo astrologija v veselje, v razvoj, v večje razumevanje tega norega sveta. x;)x x:Dx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

• 2 weeks later...

...hehe... med brskanjem po starih topicih slucajno naletim na Bernove rojstne podatke... vrzem dato no3 v software in kaj najdem... nic cudnega, da je tko dober astrolog... sam poglejte tele midpointe:

sonce=jupiter/pluton=merkur/uran... vse to z minimalnimi orbisi... hehehehe... :palec: :palec: :palec:

komaj cakam, da izda tisto zadevo o solarnih povratkov... potem se bomo lahko hvalili, da imamo enega najvecjih svetovnih astrologov na forumu...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Dragi Lunatiki!

Od danes naprej lahko pri reviji Jani, kot darilo dobite Lunin koledar za celo leto 2006, ki ga je v sodelovanju z omenjeno revijo, pripravil horarni astolog Tadej Šink.

Napotki za vsak dan v letu 2006:

za hujšanje po Luni

(ne)ugodni dnevi za zdravje in lepoto

nasvet dneva za dobro počutje

pečat dneva - vpliv Lune na nas

za setev, obrezevanje, pobiranje pridelkov...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

...skoda, da ni tole v Mladini objavljeno... x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

bomo pa še en koledar napisali za Mladino...

Jaz poznam samo Melito (glavno in odgovorno urednico na Jani), maš ti akšne zveze na Mladini...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

bomo pa še en koledar napisali za Mladino...

..ce bo pa kdaj v Mladini lunin koledarcem, ti dam pa za pir... to bi blo tko kokr ce bi ble hardcore eroticne slike objavljene v Druzini... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

..ce bo pa kdaj v Mladini lunin koledarcem, ti dam pa za pir... to bi blo tko kokr ce bi ble hardcore eroticne slike objavljene v Druzini... x:Dx x:Dx

Veš nikoli ne reči nikoli, sem še mlad, napreden astrolog... Meni je bilo prerokovano, da to leto ne bom nič objavil, pa se je začelo uspešno...

aja tudi intelektualci rabijo Luno...

Vran, nisi razumu... kar sem napisal ni letelo na tvojo kompetentnost... zgolj na koncept revije Mladina(ki je resna revija) in astrologija nikakor ne sodi v koncept revije vsaj sedanji... Mladina in astrologija-olje in voda... nezdruzljivo...

Frank Zappa

Vran, nisi razumu... kar sem napisal ni letelo na tvojo kompetentnost... zgolj na koncept revije Mladina(ki je resna revija) in astrologija nikakor ne sodi v koncept revije vsaj sedanji... Mladina in astrologija-olje in voda... nezdruzljivo...

saj pravim, da bo mogoče kdaj drugače, ko bova že s palčko okoli racala...

In še to, sploh si ne predstavljaš, koliko dela in energije, ti vzame Lunin koledar, pisanje, urejanje, ampak so ga zelo dobro oblikovali...

No jaz nič nisem vešč vrtnih del, se bom pa popravil in začel upoštevati to (vsaj upam)...

:palec:

Že imam Jano. Super si napisal. Rada bi vidla, da bi spet začel odgovarjat na horarna vprašanja, ker si res dober. Povej, kje še vse pišeš ali pa kar objavi del tvojega pisanja tukaj, veliko nas bo veselih.Ali je to tvoja slika?

Drži se, morda se kdaj celo srečava.

:2src: x:Xx

Guest ODRI
Takoj zjutraj sem kupila JANO, ker mi je Tadej prejšnji teden namignil, da bo njegov lunin koledar kot darilo x;)x . Zelo dobro napisan, lepo oblikovan posebej tiste rožice, ki še vsemu skupaj naredijo piko na i. Tadej ČESTITKE!!! :palec: :palec: x:Xx x;)x .

Hvala za čestitke in lepe želje. No prvi rezultati kažejo zelo dobro in prejel sem že kar nekaj pohval. Konec koncev pa je tudi priznanje, da sem na pravi poti, da se razvijam in da grem naprej. Na Jani so zelo prijazni in znajo ceniti moje delo, moj trud in nenazadnje znanje. Hvala Bogu in energijam Vesolja, da me podpirajo in mi pomagajo na tej poti. Tasi, zelo rad bi še odgovarjal pa preprosto nimam časa, kajti dan je prekratek, vsega prostega časa pa tudi ne morem nameniti tukaj na forumu. Mogoče bo kdaj kaj več časa, pa bom z veseljem spet začel aktivno odgovorajati...

Lep pozdrav, vaš beli Vran.

• 3 years later...
Aja, pa pr Bernu moram opozorit, da ne sadi rožic. Pove kar direkt in tole včasih kar zadane in prizadene. Jaz sem morala zadnjič precej stvari premlet, da sem se umirila. x:Dx x:Dx

Po svoje je to ok, po drugi strani pa ... odvisno, kakšna oseba si, no. :)

Ah saj to mi je fajn, da se pove tko kot je - se prej sprijaznim z dejstvi kakor pa če se mi neke lažne upe daje pa potem ni nič od tega xDDx . Mi lahko še poveš kako pridem do njega - kak kontakt/mail ali kaj podobnega? (Lahko na zasebno sporočilo)

HEJ vsem skupaj! x:Xx

V osnovni in srednji šoli sem se zelo zanimala za astrologijo. Danes ko zaključujem faks se je pa to zanimanje v meni zopet zbudilo. Pravkar sem odkrila, da imam Mars v Levu. Najdla sem nekaj skopih informacij na internetu. Zelo me pa zanima naslednje:

Sonce imam v Tehtnici, Ascendent v Tehtnici, Venero v Škorpijonu in Mars v Levu. Ali obstaja med vami kakšna plemenita duša, ki bi mi znala pojasnit kako to vse skupaj deluje v kombinaciji oz. kako me to skupaj determinira kot osebo. Sugestirajo mi ljubosumnost, pa željo po partnerstvu in poroki, kar pa sploh ni res. :inocent: No upam, da mi bo lahko pomagal nekdo z več izkušnjami ali mi svetoval temo na forumu, ki bi bila mogoče za ta pogovor primernejša. x:)x

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...