borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Pohvalno Vilma Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Jaz pa pišem dnevnik že od 5. razreda dalje. V kakšnem letu popišem več zvezkov A5 formata, se je pa tudi zgodilo, da sem v več letih popisala le en zvezek.Mislim, pa da mi pisanje pomaga skozi težave, pa navdušenje tudi rada izlivam noter. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Pika1000, kaj bi mi posodila, da bi ga prebral ( šalim se!) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Pika1000, kaj bi mi posodila, da bi ga prebral ( šalim se!) Jasno, da se hecaš! Ampak po moje bi bilo zanimivo brati dnevnike drugih ljudi Jaz še svojega kdaj prebiram in se režim nad lastnimi neumnostmi. Drugače si pa delam še foto dnevnik s planinskih izletov in drugih solo dogodivščin in dogodivščin s prijatelji. Tako kot ena knjiga, samo da ne bo objavljena.Opišem dogodivščino na računalnik, si pustim plac za fotke, pa jih potem nalimam. Zaenkrat imam dva fascikla in pol - mi zmanjkuje časa, da bi vse zrihtala. In kadar mislim, da se mi nič posebnega ne dogaja v življenju, samo v fascikle nos zarijem in se na lastne oči prepričam, da imam pravzaprav super življenje!Dobra 'album terapija'! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Ste me spomnili, da bi morala že kaj v svoj dnevnik dodat, bom. Nekak sem majčkeno potisnila to na stran, ampak je že verjetno prav, da je tako . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 js pišem dnevnik samo ob posebnih stvareh.drugač je pa nekje v omari.nevem niti kje Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ...ja ja...smo že razpravljal na forumu o dotični sobi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 A O MOJI SOBI!!! :!!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilma 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Sinoči sem rabila kar neki časa, da sem napisala vse kar sem hotela.. Dobro, da je pod ključem Lepe praznike, želim Vilma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Sem nekoč pisala dnevnik...pol mi ga je pa dragi raziskal... in je bila cela štala... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Sem nekoč pisala dnevnik...pol mi ga je pa dragi raziskal... in je bila cela štala... Jaz bi znorela! :xx!: Moje skrite misli so moje in naj ostanejo moje...tako tudi preteklost... nima noben kej iskat v mojih privatnih stvareh, pa ce je tip, fotr al pa egipcanski bog Drugace pa ne pisem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 sam si pišem dnevnik samo v svoji glavi če nočem ga nihče ne mora prebrati Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Jaz sem se nekaj 'sla pisanje dnevnika' - ker je skrbno in vestno ga pisala sestricna, pa sem po mojem napisala kakih par strani... ce se je dogajalo, se je dogajalo, ni blo cajta pisat, ce je bil pa cajt pisat, je bilo pa pisat to dolgcajt. heh, pri meni enako moja sestrična si je izpisovala še sms-e ki ji je dobila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 16. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2004 [... nima noben kej iskat v mojih privatnih stvareh, pa ce je tip, fotr al pa egipcanski bog ...a ne da? Pa s kakšno pravico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 js vsake tolk časa napišem kaj na lunin dnevnik tamle v eni drugi temi .... ;D Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 js vsake tolk časa napišem kaj na lunin dnevnik tamle v eni drugi temi .... ;D , na to se pa sploh nisem spomnila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Ja enkrat v osnovni šoli sm se pa res spravla neki pisat. Pa ne vem če je blo 5 vpisov. Sej so bli res smešni, pa tok narazn, da sm se vmes petkrat premislnla v koga sm zaljubljena, tako da ni melo smisla. Tako da sem nehala. Potem pa so pesmi postale neke vrste dnevnik. Vsak, ki je naredil malo večji vtis name, je dobil pesmico ali več. Tako lahko skozi svoj zvezek pesmi spremljam veliko mojih zaljubljenosti, nekaj prijateljstev, razočaranj, zmedenosti,... Vendar tudi pesmi ne pišem več - že kakih 8 let. Ko sem ugotovila, da je moj dragi ljubezen mojega življenja, je navdih ali pa potreba po pisanju popolnoma ugasnil. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 ...Ja...v glavnem so vsi veliki pesniki pisali pesmi skoz bolečino... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Aja ! Zdele si pa že skor 2 leti dopisujem s prijateljico, ki se je preselila na Švedsko, po e-mailu. Je tut podobno pisanju dnevnika, ker si piševa skoraj vsak dan o tem kaj se je zgodilo, kako se počutiva, včasih malo pojamrava ali se pohvaliva,... Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Bejž... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 [... nima noben kej iskat v mojih privatnih stvareh, pa ce je tip, fotr al pa egipcanski bog ...a ne da? Pa s kakšno pravico? x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Včeraj sem spet dnevnik pisala , mi kar sede na momente kaj tudi tja zapisat, da bom stara na gugalniku z debelimi šipcami na očalih in sivimi lasmi, pa svinjskim smehom tole prebirala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 heh, Pujsika, rada berem tvoje poste Uh, jaz bi tud lahko spet kaj napisala....zdajk ko sem v rožicah..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Uh, jaz bi tud lahko spet kaj napisala....zdajk ko sem v rožicah..... Zaljubljena? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.