Skoči na vsebino

Pisanje dnevnika

loncek1

Recommended Posts

Dnevnik sem pisala od 6. razreda OŠ. Do svojega mislim da 25-tega leta. Potem pa ne več. Ker so včasih moje misli preveč zmedene in čudne, pa me je strah, da bi šel kdo to prebirat (kar se je že zgodilo :C: ). Shranjene imam dnevnike iz srednje šole. Tistega kasnejšega sem imela pa 4 leta. Vsi moji spomini štirih let so končali čisto razcefrani v košu za smeti. Zakaj? Ker je bilo veliko takih spominov, ki sem jih hotela vreči stran. Dnevnik sem vrgla stran, a spomini nočejo oditi...
Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 69
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zanimivo je kako se stili spreminjajo in se iz dnevnika lahko vidi, kaj ti je pomebno v določenem obdobju . v OŠ in srednji šolo je važno "kaj je rekel, kdo je rekel, kako je rekel in pogledal, klje bil, s kom itd". x:Xx x:Dx

Zdaj mi je dnevnik pribežališče za moje misli...zvečer pred spanjem...al pa in predvem v tuijini. Ko nihče ne govori slovensko kar paše malo pokramlajt sam s sabo in z njim... x:)x In tud selekcija je dosti hujša - pišem ali omenim le posebne osebe, ne kar vsega...

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

heh, Pujsika, rada berem tvoje poste x:Dx  :palec:

Uh, jaz bi tud lahko spet kaj napisala....zdajk ko sem v rožicah..... xsrcbumx

Jaz tudi tvoje, o bobnih, vpisu, zaljubljenosti in še marsičem, premoreš ogromno energije, kar me fuuuuuuul privlači na ljudeh x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 1 month later...
Sem v nedeljo spet dnevnik pisala in imam feeling, da ga bo treba v kratkem ponovno. Tako cca. 1x mesečno si majčkeno poročam, kaj in kako se dogaja, da bom ko bom stara lahko koga, ki se na hieroglife spozna prosila, da mi prebere kaj o mojih dogodivščinah x:Dx . Pišem namreč kot nešolana kura, še sama ne znam dostikrat prebirati za seboj, me prav zanima kako so moje izpiute na faksu ocenjevali x?x x:Dx

• 9 months later...

uh...se dolgo ni pisalo sem... hja... jaz pridno pišem dnevnik... včeraj sem si že petega kupla... a5.. stolistni..... zvezič... hihi... od 16.9.04.. redno pišem...

hihi... je kr za pisat... in je ful zanimivo za nazaj brat.... :vragec: x:px x;)x x:)x x:)x

Jst pa še 4 prjatlce, ki se ful dobr razumemo imamo skupni dnevnik k ga pač ma vsaka tok časa k ga potrebuje, pol si pa pomagamo in svetujemo med sabo x:)x Kar ena neve, pa druga pogrunta, tko da je to ful zanimiv! xDDx

Če mate frende s katerimi se dobr razumete in si zaupate, bi lohk tud vi mel skupni dnevnik, je res ful zabava to brat in probleme reševat x:Xx

pozdravček xokkx xvrtcx

<{POST_SNAPBACK}>heh, Pujsika, rada berem tvoje poste x:Dx  :palec:

Uh, jaz bi tud lahko spet kaj napisala....zdajk ko sem v rožicah..... xsrcbumx

hii, zaljubljeno in še kako xsrcbumx

<{POST_SNAPBACK}>uh...se dolgo ni pisalo sem... hja... jaz pridno pišem dnevnik... včeraj sem si že petega kupla... a5.. stolistni..... zvezič...  hihi... od 16.9.04.. redno pišem...

hihi... je kr za pisat... in je ful zanimivo za nazaj brat....  :vragec:  x:px  x;)x  x:)x  x:)x

a ne da je, samo jaz si dnevnik ustvarjam v glavi, in kar pogrešam stare čase, pa še full se smejim kako otročji sem včasih bil in kake napake sem delal :D Full dobro xsuperx

<{POST_SNAPBACK}>Jst pa še 4 prjatlce, ki se ful dobr razumemo imamo skupni dnevnik k ga pač ma vsaka tok časa k ga potrebuje, pol si pa pomagamo in svetujemo med sabo x:)x  Kar ena neve, pa druga pogrunta, tko da je to ful zanimiv! xDDx

Če mate frende s katerimi  se dobr razumete in si zaupate, bi lohk tud vi mel skupni dnevnik,  je res ful zabava to brat in probleme reševat x:Xx

pozdravček xokkx  xvrtcx

vau, samo pazite da se ne boste skregale ker potem lahko vun pride veliko nezaželenih informacij hihi :D Pa saj se vendar ne boste :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Jst imam in pišem dnevnik x:Dx ampak ne prav redno, bolj takrat, ko imam kaksen navdih. Imam pa se en majcken dnevnik kamor vsak dan napisem v par besedah kaj se je dogajalo - in se je potem fino spominjati za nazaj x:)x
Live and let live! Life is beautiful!!!!

• 3 months later...

Sem si vzela čas spet včeraj in malo zapisala zadnje vtise in doživetja.

Razmišljam, kako v bistvu sploh funkcioniram. Dnevnik pišem, čutim nekako potrebo sem in tja zapisati kaj. Ampak ne grem se unih štosov, kot sem se hotela v puberteti naprogramirat in vsak dan pisat, al pa vsak teden,... Ko se mi zazdi napišem, edino med dopustom, ki ga ponavadi naredimo takega krožnega, pišem vsak dan, ker se vsak dan kaj zgodi, pa je zanimivo vedno.

Sicer pa nekako nisem človek, ki bi bil dostikrat slabe volje, nesrečen ali strt, če pa že, poskušam prepustiti skrbi Vesolju in ne pestujem takšnih občutkov, zaupam se malo ljudem v takšnih trenutkih, pa ne ker bi bila skrivnostna ali pa nezaupljiva, samo se mi zdi, da če te zadeve kaj dosti razlagaš naokoli, se obdobje, ko si v takšnem razpoloženju samo še podaljša.

Jaz nekako definiram, kaj me muči, pa se potolažim, da sem še vse zmogla, da če bom dala vse od sebe bom zmogla tudi to, potem si prikličem pred oči okoliščine, za katere sem v tistem trenutku lahko hvaležna in ponavadi je to že to.

Skratka, ker nočem takšnih občutkov niti potlačiti, niti podaljševati trajanja, jih v dnevnikih izpuščam. Obdelam jih v sebi, pa odpihnem v zrak x;)x .

Nimam tudi potrebe rpebirati dnevnikov za nazaj, imam zapisanih nekaj, prebirala jih pa še nisem. Mi je v bistvu všeč, da se ne zadržujem več v preteklosti in ne premlevam minulih zadev. Zna pa čez mnogo let, ko se določenih zadev že ne bom več spomnila postati zanimivo branje.

<{POST_SNAPBACK}>

Nimam tudi potrebe rpebirati dnevnikov za nazaj

:palec:

jaz jih ne pisem (razen nakladancij v lnf :D)... ce pa bi jih, pa jih ZIHER ne bi brala za nazaj. haloo? x:Dx

kje je ze to...

1x mi je frendica dala moje pismo, ki sem ji ga iz ITA pisala pri 16.ih (ko bila mal dlje pri fotru, zadnjic)...

ej, ni se mi dal brat, no!!!! :D

neko pubertetnisko nakladanje, halo, komu se da s tem ukvarjat! x:px x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nikol nisem pisal dnevnika, mi je mal mim, mam spomine v glavi in si jih kadarkoli lahko prikličem s sliko in besedo x:)x in se utapljam v melanholiji

Ampak Vesoljni dnevnik je druga zgodba, podobna Aišini :palec: , ima feedback, slišiš komentarje, dobiš nasvet, al pa brco, če jo zaslužiš x:)x

Bo pa zabavno pod stara leta brat kolk smo bli zmatrani po žurih, al pa če vnuki najdejo LNF, bo treba blokirat dostop x:Dx da ne bo pol:Dedi, a ti si sam po žurih pa koncertih hodu? x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

K sm bla v OŠ in srednji sm bl pogosto pisala in ponavadi ga na predvečer roj. dneva preberem za nazaj. In včasih me je ful razžalostilo, ko sem vidla, kok se nisem mela rada in mi je blo ful žal za tisto malo deklico, ki se je sovražila. :sori:

Zdej ga pa včasih tko 1x na mesec, če se kej tazga zgodi. Ampak zdej pa že dolg nism, pa se je vems fuuuul zgodil, ampak si morm vzet cajt. Sploh, preden pozabm. :o|o: x;)x

• 2 months later...
Nikoli nisem pisal dnevnika. Zadnje čase razmišljam, da bi ga........Toliko misli, razmišljanj, vprašanj, dilem ipd. se mi poraja v lajfu, da razmišljam, da bi jih zapisoval v en tak posebni dnevnik. Mogoče tudi zato, ker bi bil ful vesel, če bi lahko prebiral dnevnik mojega dedka, ki je umrl pred mojim rojstvom, poznal njegove misli, dileme v lajfu, ne vem zakaj, po tem kar sem slišal o njem imam nekak občutek, da si sva zelo podobna, v marsičem. Mogoče bi pa si to želel tud kak moj potomec, če jih bom kdaj sploh imel...... x:o)x Ah, sam tko, bluzim mal, tak ne vem, če se mi bo dal.... x:Dx....pa tud če se mi bo, bo to bl tednik al pa mesečnik kot dnevnik...... x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Nikoli nisem pisala dnevnika, ga ne pišem in ga nikoli ne bom, ker nimam potrebe po tem, da bi ga pisala. :vio:
Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj!

Jaz imam še sedaj moje dnevnike iz OŠ in pa 1.letnik SŠ (pol je šlo res vse k vragu)

Sem pa zdej že parkrat pomislila, da bi spet začela pisat oz zapisovat misli...

Včasih sem imela blokec kamor sem si pisala vse kar me je prevzelo...lahko tudi kar je kdo drug reku...za razmislit.

Mi pa včasih paše za nazaj brat...tiste res pomembne stvari v lajfu...in potem ugotovim kako sem bila veliko bolj zrela v razmišljanju na določenih področjih...s časom sem ratala ležerna...

vedno manj stvari zaznam, kot da ni več ostrine opazovanja...pa jaz ki sem res ful rada opazovala...

Če bi spet začela pisat dnevnik bi mogoče ugotovila,da sem postala površna ...to mi pa smrdi :xx!:

Lenivka...res sem postala lenivka...

xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ja ja jast ga tudi pišem sem ga začel s 2.11.05 sam ne kar enga takšnega temveč konkretnega grdabeniški dnevnik x:Dx x:Dx x:px e sej to tudi šteje sam tiho za danes ga nisem napisal ga bom juter preveč dela bilo ja pa res delal sem kot zamorc.................

xDDx xDDx x:Dx x:Dx x:Dx

ja ja jast ga tudi pišem sem ga začel s 2.11.05 sam ne kar enga takšnega temveč konkretnega grdabeniški dnevnik x:Dx x:Dx x:px e sej to tudi šteje sam tiho za danes ga nisem napisal ga bom juter preveč dela bilo ja pa res delal sem kot zamorc.................

xDDx xDDx x:Dx x:Dx x:Dx

kakšen je pa to gradbeniški?

ja ne vem če šteje, jaz imam tut planerček,(tak in drugačen) pa to ne šteje

x!x x!x x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...