Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 je pokazu voznisko.. mu nc ne pise, da bi mev lece al pa ocala. sej ne okulist, splosni zdravniski pregled, ki ga mors opravit preden lahko sploh zacnes delat vozniski izpit (k ti testerajo reflekse, sluh, vid itd.). men tam ni zdravnik nc v oci gledu..me je tud sam vprasu ce nosim ocala ali lece-pol sm pa une crke s plakata bral.čudn... jz sm morala it pa na medicino dela al kwa je že to... pa so me gledal direkt v oči s tistim "teleskopom"... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 čudn... jz sm morala it pa na medicino dela al kwa je že to... pa so me gledal direkt v oči s tistim "teleskopom"... medicino dela? kaj je to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 čudn... jz sm morala it pa na medicino dela al kwa je že to... pa so me gledal direkt v oči s tistim "teleskopom"... Mene tudi. Plačala sem za tisti pregled. Aja med pregledom sem imela notri leče, to sem ji tudi povedala, pa me je z njimi pregledala. Valda, sem videla popolno, to je tudi rekla.Potem po pregledu oci, sem sla se na tist obicen pregled k zdravniku ( na Zeleznicarski imajo to posebaj...pac najprej gres na pregled oči, potem pa se k zdravniku, ki ti vse rezultate napise).Zdravnica mi je potem rekla: "Vidiva se pri 80ih spet na takem pregledu", sem sla na Mačkovo so mi podaljšali do 2068 se mi zdi in to je to. Sem zdravnico tudi vprasala, kako to, da mi je podaljsala pac tako dolgo, pa je rekla, da ce okulist ne napise kaksne posebne pripombe, ona ne komplicira. Da pa sama vem, da moram za preglede poskrbet, ce se mi bo poslabsalo. Skratka nobenih komplikacij in hvalabogu mi ni treba dajat za preglede vsakih nekaj let cca 10 cukov.V izpitu mi pa pise 01.06...zgleda da je to neka koda za leče in očala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 mene niso pa nikamor poslal. pac nisem reku, da mam ocala (jih res nimam) in zato me niso. ravno tako kot mojga prjatla.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 dans bil na aktivnem tecaju za izboljsanje vida! - delavnici! ne traja dolg in je zelo fina! pa tudi poceni je! udelezenec na delavnici dobi tudi knjizico, gradivo. poteka pri gospe doma, v udobnem prostoru v ljubljani (zelena jama). ce koga zanima naj mi poslje email, da mu posljem stevilko mobitela! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 koliko stane Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jest pa mam na vozniski napisano da lahko vozim z ocali ali kontaktnimi lecami, ampak voznisko dovoljenje mi pa velja do 2062 Se pravi mi ni potrebno na pol leta na preglede hodt itd.... Se dobr, da so se zmotl Ej Pika Pikica, ti si kar nabav lece, je super zadevca, sam ti pa priporocam, da ocala vseeno obdrzis, ker uckam pase, da se spocijejo. Jest zdele nosim lece ze kako leto, ocal nimam.... ampak si jih bom kupila!!! Ker vcasih je noro.... Sploh ko boljim po ure in ure v monitor.... :xx!: takrat pa pece in boli in ni da ni :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 jst sm dau 3 jurje, brez materiala (ker sem ga jaz oblikoval, ga mam na pc in ga zatorej ne rabim), tko da pomoje najvec 5 jurjev. predvidevam pa da ene 4 jurje sam. tko, sm pol razmislu, da bi bl prou ce bi blo vec. razen ce je mela dans popust mislm, da je najboljs, ce te zanima, da ti dam telefonsko, ap jo poklcies in vprasas za ceno in termin delavnice. dans sva bal sam 2 ker ostali niso prsli. je mela pa ze prejsnji teden ene 3x delavnico. tako da je verjetno samo nekaj ljudi na delavnici, kar je men fajn, da ni guzva in pogleda, ce delamo vaje pravilno. ------- koliko stane Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 hvala...a maš ti očala...al si šel sam firbcat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ne, ampka na leu uc skor 0 ne vidm... mislm, tanajvecjih crk ze ne pr optiku. k sm biu majhen sm dobu ucala, sam sm itak VSE usuu... pa je blo starim skoda casha skoz za nove no, sej pol sm se zresnu (nazalost) :xx!: zgubu duha v tistem obdobju nekak... sm mogu ratat pridn fantk :xx!: pol znas kk je to... no, itak sm pol enkrat ucala nehu nost, k sm mal na delavnice duhovne zacel hodit in v naravo in se mi je kundalini malo zbudil in tko... zdej pa pa zadnji vezi in ze med vezo pocas rabm mal ucke zacet sparat... k so me veckrat bolele.... no, zato sm su. ker ocala v nekem primeru pomagajo (jih se zdaj ne nosim, morda bi jih moral samo za delo), v drugem primeru pa so POTUHA, saj moramo razmigavati ocesne misice, ob ocesne itd.... si vsez za svoje oci cas, ker tudi VID ni samoumeven, v danasnjih casih pa se posbej ne. vedno vec ljudi salbo vidi, predvsem zaradi stresa in dela. osebno domnevam da kunadlini emnergija napaja tudi oci, kakor verjetno vso telo... in ce smo v stresu in se energije ne pretakajo kakor bi morale, potem trpijo tudi oci.zadnje 2 leti spim dosti vec kakor vcasih predvsem zato, da si spocijem oci, ker telo ne potrebuje toliko spanja. ce pa si vzamemo ze cez dan cas za svoje oci, da jim nudimo pocitek, sproscanje in gibanje v vec smeri (ne samo naravnost v ekran), potem lahko veliko storimo zanje.Pomembna je tudi soncna svetloba.... in .... mah, pejt na delavnico ce ces, pa us vidla. je preprosta! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Jest pa mam na vozniski napisano da lahko vozim z ocali ali kontaktnimi lecami, ampak voznisko dovoljenje mi pa velja do 2062 Se pravi mi ni potrebno na pol leta na preglede hodt itd.... Se dobr, da so se zmotl Pa sej se niso zmotili, po moje! Sej tudi ne vem, komu je treba na pregled vsake pol leta hodit ( morda tisti nad 80?).Ko sem jaz dobila izpit, so mi ga dali za 4 leta, mal vec no. Zdaj so mi pa dal "do konca", pa imam tudi kontaktne lece oz. ocala.Mislim, da komplicirajo ce imas dioptrijo cez 4 ali kaksne druge probleme.Jaz imam tam - 2. na obeh. Za tecaj izboljsanja vida mi je pa enkrat en razlagal, pa mi je sel tako na zivce, da ga nisem mogla poslusat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Pa sej se niso zmotili, po moje! Sej tudi ne vem, komu je treba na pregled vsake pol leta hodit ( morda tisti nad 80?).Ko sem jaz dobila izpit, so mi ga dali za 4 leta, mal vec no. Zdaj so mi pa dal "do konca", pa imam tudi kontaktne lece oz. ocala.Mislim, da komplicirajo ce imas dioptrijo cez 4 ali kaksne druge probleme.Jaz imam tam - 2. na obeh. Za tecaj izboljsanja vida mi je pa enkrat en razlagal, pa mi je sel tako na zivce, da ga nisem mogla poslusat Jz mam letos pregled... pol pa upam, da bodo dal za dlje časa a ne... zdej sm mela za 5 let... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ne, ampka na leu uc skor 0 ne vidm... mislm, tanajvecjih crk ze ne pr optiku. k sm biu majhen sm dobu ucala, sam sm itak VSE usuu... pa je blo starim skoda casha skoz za nove no, sej pol sm se zresnu (nazalost) :xx!: zgubu duha v tistem obdobju nekak... sm mogu ratat pridn fantk :xx!: pol znas kk je to... no, itak sm pol enkrat ucala nehu nost, k sm mal na delavnice duhovne zacel hodit in v naravo in se mi je kundalini malo zbudil in tko... zdej pa pa zadnji vezi in ze med vezo pocas rabm mal ucke zacet sparat... k so me veckrat bolele.... no, zato sm su. ker ocala v nekem primeru pomagajo (jih se zdaj ne nosim, morda bi jih moral samo za delo), v drugem primeru pa so POTUHA, saj moramo razmigavati ocesne misice, ob ocesne itd.... si vsez za svoje oci cas, ker tudi VID ni samoumeven, v danasnjih casih pa se posbej ne. vedno vec ljudi salbo vidi, predvsem zaradi stresa in dela. osebno domnevam da kunadlini emnergija napaja tudi oci, kakor verjetno vso telo... in ce smo v stresu in se energije ne pretakajo kakor bi morale, potem trpijo tudi oci.zadnje 2 leti spim dosti vec kakor vcasih predvsem zato, da si spocijem oci, ker telo ne potrebuje toliko spanja. ce pa si vzamemo ze cez dan cas za svoje oci, da jim nudimo pocitek, sproscanje in gibanje v vec smeri (ne samo naravnost v ekran), potem lahko veliko storimo zanje.Pomembna je tudi soncna svetloba.... in .... mah, pejt na delavnico ce ces, pa us vidla. je preprosta! ne nm šla...sam firbcam....kolegica je izboljšala vid z vajami in spremembo prehrane .... edn pa celo sam z meditacijo mene še niso diagnosticirali...sam glede na to kolikokrat se butnem z avtom, mora tud bit kaj mejnega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ne nm šla...sam firbcam....kolegica je izboljšala vid z vajami in spremembo prehrane .... edn pa celo sam z meditacijo mene še niso diagnosticirali...sam glede na to kolikokrat se butnem z avtom, mora tud bit kaj mejnega pomoje je pa bl tista varjanta z zenskami pa avtom.. sm se lih ucer pelov z eno prjatlco dam-me prov zanima kje tkole talajo izpite no nakonc sm le prsu dam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 zdaj si me razsvetlil, zakaj moški čist zelenih obrazov in z belimi členki izstopajo iz avta, če sem jst za volanom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Tole je tema "Ocala ali kontaktne lece" Nista. Tako. Jaz sem svoje vceraj uradno dokoncno upokojil.Pa da vidimo. (tokrat brez ocal ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 si nabavil leče Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 http://www.jazz.nildram.co.uk/smilies/nono.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 vau kaki dober smeško a ti je muca jezik papala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 vau kaki dober smeško a ti je muca jezik papala Ni, samo nimam ocal pa tezko kaj napisem dapaclovekdosezenirvanomoratakobitimalosleppagluh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 A ma kdo izkušnje z Optiko pri Stolnici (Ciril-Metodov trg v LJ)? Tam imajo tisto akcijo- kupiš 2 okvirja za očala, cenejšega podarijo. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 shit! konc je tiste akcije ... kje nej zdej nabavm take špegle........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
IVY21 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Ima mogoče kdo kake izkušnje z lecka.net? Rada bi si naročila leče preko spleta pa me zanima, če imate kake izkušnje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Ima mogoče kdo kake izkušnje z lecka.net? Rada bi si naročila leče preko spleta pa me zanima, če imate kake izkušnje? Ne, s tem nimam izkušenj... mam pa s tem 080 leče, pa sem zadovoljna in vedno tukaj naročam... pa še brezplačna dostava je na dom. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
IVY21 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Jaz sem naročila na lecka.net pa bom videla. Do 31.1. imajo 5 % popust. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.