devica 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ja, neki takiga. Psihiater se ukvarja z duševnimi boleznimi, psiholog pa bolj teoretično, mogoče kot svetovalc otrok...Za psihologijo greš na filofaks za štir leta, za psihiatrijo pa 6 let na medicini, pa se pol usmeriš.Ka pa vem. Psihiatri več zaslužjo- to je point. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 aha... torej odvisno od človeka koliko se je pripravljen poglobiti v sočloveka... en ki zdrzi toliko časa na faksu jo lahko tudi bolj stroj kot človek potem pa včasih pišejo recepte kot za stavo, kljub temu da se poprej niso poglobili v resnično duševno stanje pacienta in se temu sfuzla lahko od tablet tablete niso rešitev, le bergla. mislim kaj ti pomaga če se nafutraš z barbiturati ali kaj jaz vem s čim in potem kot da te ni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Aira, kolikokrat si pa bila pri psihijatru, da vse to poznas ? Ali je to samo rekla/kazala ?ne zamerit vprasanja, samo posplosevanja pa etiketiranje nikomur ne koristijo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aira, kolikokrat si pa bila pri psihijatru, da vse to poznas ? Ali je to samo rekla/kazala ?ne zamerit vprasanja, samo posplosevanja pa etiketiranje nikomur ne koristijo.... psihologa dva, psihiatra tudi.sem imela obdobje špricanja v SŠ in ful tezav in so me poslali tja in je bilo vse še slabše ko sem dobila tablete. ker sem mešala.... nekaterim pa gotovo pomagajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 folk, a lahko tale klepet mal astrološko utemeljite, k smo lih v astrološkem forumu... (sej js na prejšnji strani tud naložila, sam vsaj zicala za astrološki odgovor... ) peace Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Zgleda da so vsi prešaltal na psihologijo! Js nimam nč proti, sam tema pa res ni to! Mogoče bi blo fajn met kako temo o psihologiji, mam filing, da bi bla hitr polna! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Triple, mene pa vseeno zanima tvoj poklic (zgolj z astroloskega stalisca ). A si zobar stomatolog ali pa kaj povezano z grlom... Dej no... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 A se hecaš? Ginekolog porodničar, narjeno mam pa tud psihilogijo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A se hecaš? Ginekolog porodničar, narjeno mam pa tud psihilogijo! Si me mal zmotu s tistimi globinami na zacetku, pa sem se hitr popravla na psihologijo. No, vsaj sklepala sem pravilno! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Maš že žilco za to! Sam teme psihologija pa res ni, sem mal brskov! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Maš že žilco za to! Sam teme psihologija pa res ni, sem mal brskov! Potem jo pa kar odpri, da se bomo mal obravnavali.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Heh,pod kaj pa? najbolš v Duhovnost in osebno rast,ne? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 a ni to hecno...če bi sklepali samo po takih osnovnih podatkih, bi bili v precej podobnih poklicih. sonce sco, asc devica luna dvojčki...kot 3x ...sam poklic pa čist neki drucga... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Amis, ti si cist neki druzga... pa ce sem prav sledila je tvoja 6. v Vodnarju pa saturn v njej. Poklica nikoli ne sklepam skozi ali zgolj skozi Asc. Aja. Pa tvoj Mars seveda... a si uciteljca, drz.uprava... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Kakšen poklic pa bi pripisali temu: sonce lev, asc dvojček, luna tehtnica. Mal iz firbca sprašujem , .... če se bo dalo kakemu poznavalcu odgovorit. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Premalo podatkov. Kje sta Saturn in Mars? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Amis, ti si cist neki druzga... pa ce sem prav sledila je tvoja 6. v Vodnarju pa saturn v njej. Poklica nikoli ne sklepam skozi ali zgolj skozi Asc. Aja. Pa tvoj Mars seveda... a si uciteljca, drz.uprava... saj nisem mislila, da gledaš sam na podlagi tega. to je bilo sam razmišljanje. sicer eno leto res delam v javni upravi :xx!: ..skesano priznavam. sicer pa je osnovna stroka čist neki drucga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Premalo podatkov. Kje sta Saturn in Mars?Saturn v Biku, Mars v Strelcu. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Politika, vojska, vodilen polozaj..mogoce je pa hotelir...pa priznam, da mi ni cist nic jasno... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Politika, vojska, vodilen polozaj..mogoce je pa hotelir...pa priznam, da mi ni cist nic jasno... A tole si meni napisala? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ja. A ni v redu? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Oona, saj nič slabega... Ampak sem mislila, da nisi odgovorila meni, ker se v naštetih poklicih sploh ne vidim. Zdaj pa res ne vem... Ali sem toliko falila poklic? Mogoče pa imam še kje skrite kake potenciale! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Hmm...Mars v strelcu je dostikrat povezan tudi z modo, sivanje, kaj pa vem... jeziki...res ne vem...moram videt celo karto. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Evo celotno karto : Sonce je v Levu Luna je v Tehtnici Ascendent je v Dvojckih Merkur je v Devici Venera je v Raku Mars je v Strelcu Jupiter je v Tehtnici Saturn je v Biku Uran je v Tehtnici Neptun je v Skorpijonu Pluton je v Devici Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.