eley 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Če se slučajno komu da odgovoritt...moj problem bom nekak navezala na prejšnji post, jaz namreč ne vem točne ure rojstva ,nekaj minut čez pol štiri zjutraj, vendar je lih tle frka, če dam 3.35 mam IC v kozorogu in MC v raku , če pa 3.40 mam pa se mi pa oboje premakne za znamenje naprej, torej vodnar in lev, 6. hiša ostaja ista z ovnom .A mi lahko nekdo plis komentira kaj naj bi veljalo za prvo in drugo varianto, da bi lah iz tega potegnila kdaj sem se rtodila tega ovna že čutim tko da se vsega na veliko lotim pa kmal popustim in že hitim kam drugam čeprav se bo treba zdej po študiju prava počas kej odločit...Omahljivc pa ne morm reč da sm sej se kr hitro odločim za stvari in jih izpeljem.Lahko noč pa enga polha za pomoč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 kulska postavitev! velik dela 6 in 7 hisi ane!? ---------Tukaj nas je kar nekaj podobnih! Škorpijonsko Sonce v 7. hiši(na 24 stopinji) in Asc. BikVenera(Tehtnicav 6 hiši) trikotnik Saturn(v Dvojčkih v 1.hiši)Venera konjunkcija Uran(tudi v Tehtnici v 6.hiši)Venera inkonjunkcija Asc. Luna-Ribi(11.hiša)Merkur-Strelec(7.hiša)Mars-Škorpijon(6.hiša)Jupiter-Kozorog(8.hiša)Neptun-Strelec(7.hiša)Pluton-Tehtnica(6.hiša) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Jaz se že celo življenje ne morem odločit kaj naj delam, hehe, zdaj sem se že skoraj navadila.Ima sicer Venero na MC-ju, pa je v Ribah (ve-opozicija pluton, ve-trigon mars, ve trigon asc), V 10. hiši pa je Saturn v Kozorogu (sat kvadrat asc, sat sekstil merkur), norti pa še lunin vozel (baje južni) in kiron. Sonce je v Vodnarju v 7.hiši (zelo dobro aspektirano - tvori trigone z plutonom, uranom, jupitrom, sekstil v neptunom, luna je v9.hiši v Ribah (kvadrat z neptunom, trigon z marsom), asc je v Raku. 5.hiša je v Škorpijonu, notri je Mars in Neptun, 6. hiša prazna.Kakšen nasvet na novo?LP Cat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz se že celo življenje ne morem odločit kaj naj delam, hehe, zdaj sem se že skoraj navadila.Ima sicer Venero na MC-ju, pa je v Ribah (ve-opozicija pluton, ve-trigon mars, ve trigon asc), V 10. hiši pa je Saturn v Kozorogu (sat kvadrat asc, sat sekstil merkur), norti pa še lunin vozel (baje južni) in kiron. Sonce je v Vodnarju v 7.hiši (zelo dobro aspektirano - tvori trigone z plutonom, uranom, jupitrom, sekstil v neptunom, luna je v9.hiši v Ribah (kvadrat z neptunom, trigon z marsom), asc je v Raku. 5.hiša je v Škorpijonu, notri je Mars in Neptun, 6. hiša prazna.Kakšen nasvet na novo?LP Cat glede a to da maš sonce v 7h + še zlo dobro aspektirano, ti najbrž leži delo z drugimi ljudmi, v smislu družabništva. Venera na MC-ju, pa še v ribah, mogoče kej v zvezi z umetnostjo? Ta saturn (upočasnitev) v 10 hiši bi lahko kazal na to, da se nekak ne morš odločt in boš šele kasneje spoznala kaj te zares veseli in v tem tudi uspela (saturn-trdo delo in ovire, a na koncu se poplača) tok od mene, bo bolš če še kdo komentira k mu gre tole bolš od rok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Ja, zelo dobro takole razmišljaš Aishah! Saj se ne bojim več tega Saturna, pred kratkim mi je prečkal asc in zdaj je v opoziciji v soncem. Sprejemam ga ponižno in čakam, nisem več neučakana. Je pa hec lahko tule, da ne bom celo življenje samo čakala in mislila, da ne morem kaj dosti zaradi Saturna tam gorix:o)x Pa verjetno je tu še moj asc - Rak na delu. Samo nekaj sem pa ugotovila - Rak v asc da zelo dobro regeneracijo - mislim, kakor je že hudo, potem se nazaj popravi? Je to možno ali malo po svoje jaz tole razlagam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, zelo dobro takole razmišljaš Aishah! Saj se ne bojim več tega Saturna, pred kratkim mi je prečkal asc in zdaj je v opoziciji v soncem. Sprejemam ga ponižno in čakam, nisem več neučakana. Je pa hec lahko tule, da ne bom celo življenje samo čakala in mislila, da ne morem kaj dosti zaradi Saturna tam gorix:o)x Pa verjetno je tu še moj asc - Rak na delu. Samo nekaj sem pa ugotovila - Rak v asc da zelo dobro regeneracijo - mislim, kakor je že hudo, potem se nazaj popravi? Je to možno ali malo po svoje jaz tole razlagam? hmm da bi dal AC rak dobro regeneracijo za to še nism slišala, treba bi blo pogledat plutona (ta je za regeneracijo), v kateri hiši je, kake aspekte tvori. možno da maš vladarja AC (luna) dobro aspektiranega, še posebi če ga maš s plutonom, al pa se pač še na kakšen drug način povezujeta. dober aspekt plutona s soncem baje tud kaže na dobro regeneracijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmm da bi dal AC rak dobro regeneracijo za to še nism slišala, treba bi blo pogledat plutona (ta je za regeneracijo), v kateri hiši je, kake aspekte tvori. možno da maš vladarja AC (luna) dobro aspektiranega, še posebi če ga maš s plutonom, al pa se pač še na kakšen drug način povezujeta. dober aspekt plutona s soncem baje tud kaže na dobro regeneracijo. Hm, Pluton je na IC - torej 4.hiša in res je v trigonu z Soncem! Je pa tudi v opoziciji z MC in Venero Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, Pluton je na IC - torej 4.hiša in res je v trigonu z Soncem! Je pa tudi v opoziciji z MC in Venero no od tle torej ta dobra regeneracija , zanimive te opozicije, spomnm se iz ene knjige, da naj bi opozicije med plutonom in drugimi planeti izzivale spopade med podzavestjo in zavestjo in glede na to, da tvori tvoj pluton opozicije z MC in venero, ki je v konj. z MC (MC-poklic, kariera), bi se tle lahko kazala ta neodločenost glede poklica, zavest ti pravi nekaj, podzavest pa nekaj, a je ne znaš interpretirat, najbrž bi se mogla fajn poglobit vase. Sam sem pa prepričana, da enkrat ti bo ratal jasn kaj bi prazaprav delala (sej veš, saturn v 10 hiši pa še sonce v 7 hiši, ki zravn kaže še na dobro pozicijo pri delu ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no od tle torej ta dobra regeneracija , zanimive te opozicije, spomnm se iz ene knjige, da naj bi opozicije med plutonom in drugimi planeti izzivale spopade med podzavestjo in zavestjo in glede na to, da tvori tvoj pluton opozicije z MC in venero, ki je v konj. z MC (MC-poklic, kariera), bi se tle lahko kazala ta neodločenost glede poklica, zavest ti pravi nekaj, podzavest pa nekaj, a je ne znaš interpretirat, najbrž bi se mogla fajn poglobit vase. Sam sem pa prepričana, da enkrat ti bo ratal jasn kaj bi prazaprav delala (sej veš, saturn v 10 hiši pa še sonce v 7 hiši, ki zravn kaže še na dobro pozicijo pri delu ) No, tole že velja zame. Tudi jaz sem prepričana, da bom še kaj našla in po moje bo nekaj čisto drugega,... Ampak tudi zdaj, če pošteno pogledam, mi ni nič hudega Vedno bolj uživam, kjerkoli pač sem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Ja jaz tud popolnoma zgubljena glede kariere oz. poklica. Sploh ne vem kaj bi delala. Vsega se hitr naveličam. Mam Sonce, Venero in Uran v 10. hiši Škorpijona, asc v Kozorogu. A mogoče kdo ve kej več o tem povedat? Hvala Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz namreč ne vem točne ure rojstva , če dam 3.35 mam IC v kozorogu in MC v raku , če pa 3.40 mam pa se mi pa oboje premakne za znamenje naprej, natančna ura je za interpretacijo zelo pomembna. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eley 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 vem, saj zato me zanima kako bi bilo v prvem in kako v drugem primeru. Vendar mislim, da je neki vodnarjevega v meni, ker imam rada originalnost( včasih nehote izstopam), včasih ljudje temu rečejo odštekanost, sm človekoljub in tko...Rada bi s svojim poklicom koristla tud drugim ne sam sebi,kašna trženja, k bi sam meni obrodila sadove mi nikakor ne gredo od rok, sm že poskusla...Ekonomija kot taka je zanimiva, vendar me moti ta odnos do človeka kot postavka dela v določeni enačbi.Tko da bi domnevala da sm se rodila po 3.35. .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Onaa, glede natancne ure...Ce jaz pogledam na karto po Kochovem sistemu, mi pade Mars v 8. hiso, saturn pa v 9. hiso. Ce gledam po Placidusu, saj tegale vedno gledam, pa imam mars v 7., saturn pa v 8. hisi. Kateri sistem je pravilnejsi?Lep in uporaben primer. Izpiši si iz dveh ali treh astroloških učbenikov (navadno s tem nimaš težav) pomene za SA v eni in drugi hiši ter za MA v eni in drugi hiši. Štirje listi papirja ti bodo dali jasen odgovor, kako in kaj. Toliko se pa menda že poznaš. Ne moreš slepo verjeti nekemu sistemu, ampak predvsem sebi. A i v tem bi znal biti problem, kenede? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Planeti v Tehtnici oz.MC-ju kažejo na umetniško dušo s precejšno mero domišljije katero zna izraziti tudi preko komunikacije. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 mislim,da ne gre toliko za trmo kot za neke vrste zasanjanost in vero v laži in prevare(samoprevare).Neptun v Tehtnici v X.hiši naredi svoje. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Ah, Neptun i da ni v Tehtnici, naredi v 10. hiši svoje. Samo v Tehtnici "priskrbi" še več nihanja pa natezanja "al je al ni". Naj ga vrag ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, Neptun i da ni v Tehtnici, naredi v 10. hiši svoje. Samo v Tehtnici "priskrbi" še več nihanja pa natezanja "al je al ni". Naj ga vrag ... :xx!: noooo ,saj tako nekako sem mislila Človek je precej labilen v stilu bi/ne bi ...ah figo pa počakajmo...../ Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ja, mogoče pa se za trmo in ponosom skrivajo občutki negotovosti in labilnosti. V bistvu je to moj foter, a ga preslabo poznam. Mi pa postajajo stvari malo bolj jasne. me veseli če ti pomagamo,da ga (očeta) bolje spoznavaš. Morda ga boš kdaj 'izbezala' iz njegove lupine in te bo čakalo veliko presenečenje. Največja težava je v tem,da slepila ne prepozna. LP. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst mam MC v kozorogu 29°09`55. se prav po tej logiki MC prevzema lastnosti vodnarja. Nekje sem prebrala da nej bi ble osebe, ki imajo MC v zadnjih stopinjah omahljive, nej ne bi znale delat odločitev ampak nihajo iz ene stvari v drugo... se prav bi blo v bistvu, če bi mela MC v kozorogu na manjši stopinji bolš, ker ta znak predstavla neko odločnost, ker pa se meša z vodnarjem pa to pol ni glih dobr, ker se nekak ne dopolnjujeta?Bi potem tak položaj kot ga mam lohka predstavlu neko nesigurnost, omahljivost na področju kariere, dela? v 10 hiši mam drugače merkur, ki je v vodnarju tole je moj str post, dodala bi še, da sta oba saturn in uran v 8 hiši (v konj. med sabo in še z marsom v 8h in neptunom v 9h) v kozorogu. Tvorta pa poleg konj. še te aspekte:saturn: kvadrat z luno v 6h, trigon z jupitrom in venero v 12huran: kvadrat z luno v 6h, trigon z jupitrom in venero v 12h (u bistvu isto ja) Zlo me zmede. ne vem katerga nej upostevam za vladarja Mcja zarad stopinj, čeprov je pa res da sta oba v isti hiši in tvorta iste aspekte,...? za kak poklic bi bli teli aspekti dobri? aja pa tisti merkur v 10hiši tvor kvadrat z plutonom v 6h in z AC. Hvala ze vnaprej za odgovor, kako teorijo,.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Kakorkoli vzameš, je vladar MCja oziroma desete hiše Saturn, če upoštevaš to, dosti ne boš zgrešila. Kajti Saturn vlada obema, tako Kozorogu kot Vodnarju. Je pa res, da je navadno kljub vsemu smotrno obravnavati tudi Urana kot modernega vladarja Vodnarja, ampak pri tebi to nič ne spremeni stvari, saj sta oba lepo skupaj. Celo v zelo tesni konjunkciji sta, tako da v bistvu delujeta skoraj "kot eno". Poklic? V začetku nekaj turobnega pa nekaj težav s šefi, kasneje pa nekaj samostojnega. Ker je Neptun čisto blizu deveti hiši (po tvojem izračunu, ki je po Placidusu, pa celo JE v deveti hiši), je čisto mogoče, da boš imela z izbiro smeri študija precej težav. Lahko da ne boš vedela, kam, lahko da boš sicer vedela kam, vendar tam ne boš mogla iti (ker bo kaka pika premalo ali pa se bo kaj drugega postavilo na pot), lahko da se bosta pajkljali z mamo, kam, pa te bo prepričala, pa ti ne boš čisto sigurna, ali je to res to in podobno. Še največji džouk bi pa znal biti, da kasneje v življenju te izobrazbe ne boš rabila in se boš vprašala, kaj ti je bilo tega treba. Neptun seka, seka, to svinjče grdo in lažnivo. Zaradi vsega tega si ne delaj kaj pretiranih težav, ker v vsakem primeru ti bo dandanes prav prišla kakršna koli diploma (to ti pravi takintak vsak anede). S kešem kakih hudih težav ne boš imela, če ga ne boš preveč lomila sama (!), to pa je tudi pomembno. Še en nasvet pa en dolgoročni napotek za povrhu:Kar se denarja tiče, se zanesi nase in ne na druge (krediti, posojila, loto in podobno; preberi si v kakšni astrološki bukvi, kateri vse denar je v osmi hiši!), ker od drugih ni videti prave sreče v tvojem lajfu, težav pa kopico, vsaj kar se keša tiče. Enkrat, ko bo čas (zna biti, da še nisi pripravljena na to), se poukvarjaj malo z materjo oziroma vajinim odnosom oziroma tvojim lastnim odnosom do tega odnosa in do nje. Ker izkazalo se bo, da ti je ona kriva za vse živo na svetu in da te ful na mara in da te tensta, v resnici boš prišla pa tudi do drugačnih ugotovitev, potem te pa zna malo pigati. (Raje ti to povem pri TVOJIH letih, kot da s tem hodiš okoli psihoterapevtov pri petdesetih ... ) Okej? Vse dobro, bi rekla Mihela. Jaz tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Bi skoraj rekla, da tole velja tudi zame, nekaj podobnosti je prav očiitnih v 9.hiši, že v konjunkciji z MC jem je venera v ribah, MC je tudi še v ribah. MC je v 10.hiši v konjukciji s kironom (29 stopinje ribe) in severnim vozlom, glih že oven. MC, kiron in severni vozel so v opoziciji z uranom in jupitrom in plutonom. Pluton, ki je v knkunkciji z IC je tudi v opoziciji z venero na mC :xx!: Potem je pa v 10. hiši še saturn v ovnu v kvadratu z asc in v sekstilu z merkurjem - vodnar (8.hiša).Bern, prosim za kakšen namig in nasvet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 mc v biku...asc v dev zraven najprej uran in pol pluton....pa še saturn u vodnarjudelo.... ...ga še ni tacga...sam kaj za zraven...za poduhat, kako lepo bi lahko bilo...če.... če pa malček skladno s temo pogledam: poklic mora bit na nek način trden, prizemljen in opravljan z užitkom, drugač je kriza....vsebovati mora velikansko dozo nekonvencionalnosti, po možnosti odkrivanje novih rešitev s poudarkom na lepih detajlih (dev, bik).... bern, a sem močno zabluzila....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Hm, hm, tisti čas, ki sem ga porabil za iskanje pravega charta, bi ga porabil za odgovor, če bi imel kje podatke. Tako pa mi marsikaj ne štima. V tvojih navedbah, mislim. (Nekatere stvari se ni zdim, kot da splo ne morejo biti tam, kjer pišeš, da so. Kva pa vem ...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 a sem kaj zaj* ...čist možno...ko ne poznam charta čist napamet...evo ti pošljem na os... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Bern hvala, za razlago na prejšni strani, tisto o študiju zlo drži... nimam pojma kaj nej študiram in po moje čez eno leto ne bo nč drgač sam dobr neki bom že najdla, upam. tist o odnosu z mami, enkrat se bo treba nejbrz mau poukvarjat s tem ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.