Skoči na vsebino

Ascendent in kariera(poklic)

butterfly

Recommended Posts

Guest mačona

Oj, Čveka.

v podznaku sem Strelka in Jupiter imam na ASC (pa Uran tudi).

res mi je tr. Merkur zadnji mesec delal konj. na natalno Sonce, MC, Merkurja in sem dosti razmišljala ...

pr. Merkur je na 17 stopinj Device, MC je pa na 21 stopinj Device, torej bo pr. Merkur čez dobra 3 leta točno na MC-ju.

sicer pa - SATURN mi naredi tranzitno konjunkcijo na MC v roku enega leta ... bo že to pokazalo ...

imam pa Merkur v znamenju Tehtnice in lepo aspektiran, če to kaj pove ...

pa tudi Luno in Marsa v Levu - dosti zanimanja za modo in kozmetiko. oba sta v 9. hiši in Venera ravno tako.

prava odločitev mi ne uide.

ljudje z MC v Devici pač napredujemo počasi in previdno.

OK, ampak mene "bikova" področja ne zanimajo. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 231
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ljudje z MC v Devici pač napredujemo počasi in previdno.

Tranzit saturna čez MC bo sigurno čutiti, vladar merkur bo verjetno precej prisoten. Tisti prehodi tranzitnega merkurja in hitrih planetov so precej zanemarljivi, štejejo tranzit saturna, urana, neptuna, plutona, jupitra in marsa.

Na koliko stopinj pa imaš MC? Si že imela preho urana čez IC v ribah? Je bilo kaj sprememb na podroju doma, spremembe se štejejo ne samo v spremembi lokacije, temveč tudi na prisotnost družinskih članov (eden ven, drugi not in podobno), spremembe v domu (menjava pohištva, prenova strehe in podobno).

Če imaš IC v ribah, potem je tudi tranzit plutona verjetno precej v kvadratu na te senzitivne točke IC, MC?

Guest Mačona

pravim, da imam MC na 21 Device ...

ja, drugo leto marca nekje bo pa Uran čez IC. v zadnjem letu, dveh sem se dosti selila in nimam več nobenega mira. zdaj bom neko prehodno obdobje kar doma pri starših :xx!: (po osmih letih), drugo leto pa si hočem najti neko stanovanje, kjer bom ostala vsaj en čas, ker imam selitev poln kufer! sicer pa, kako naj imam z IC v Ribah sploh kdaj občutek, da sem kje doma zakoreninjena. vsaj dve leti, tri bi rada ostala nekje. to bi bil že rekord. xrolleyesx

Pluton pa mi na srečo teh kvadratov ne dela! je že mimo! mi bo delal pa drugo leto kvadrat na Merkurja (vladarja MC). razen tega je Merkur vladar 7. hiše. juhu, žurka! xrolleyesx če tokrat ne prečistim do amena in neham dvomit vase, potem nikoli več nimam šanse!

bo že vse kul .... najprej Saturn dela grde kvadrate .... potem pa lepe sekstile ... in Jupiter me tudi bolj ali manj ves čas ščiti nekje v ozadju ...

Lep pozdravček!

Mene pa zanima, kako ascendent v katerem smo rojeni, vpliva na to, za kakšen poklic smo sposobni oz. ali na to vpliva samo znamenje v katerem smo rojeni? Verjetno tole vprašanje malce čudno zveni... Hotela sem namreč vprašat, ali lahko pogledam v ascendent in poiščem, kateri poklic mi leži?

Hvala za odgovor!

Živjo metuljčica,

ascendent, razen tega kako človek dojema svojo kariero, na poklic nima nobenega vpliva.

Smo se v tejle temi že dosti razpisali o tem kaj oz.kam pogledaš, da cca. najdeš pot.ki

vodi do nje.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

pravim, da imam MC na 21 Device ...

ja, drugo leto marca nekje bo pa Uran čez IC. v zadnjem letu, dveh sem se dosti selila in nimam več nobenega mira. zdaj bom neko prehodno obdobje kar doma pri starših :xx!: (po osmih letih), drugo leto pa si hočem najti neko stanovanje, kjer bom ostala vsaj en čas, ker imam selitev poln kufer! sicer pa, kako naj imam z IC v Ribah sploh kdaj občutek, da sem kje doma zakoreninjena. vsaj dve leti, tri bi rada ostala nekje. to bi bil že rekord. xrolleyesx

Pluton pa mi na srečo teh kvadratov ne dela! je že mimo! mi bo delal pa drugo leto kvadrat na Merkurja (vladarja MC). razen tega je Merkur vladar 7. hiše. juhu, žurka! xrolleyesx če tokrat ne prečistim do amena in neham dvomit vase, potem nikoli več nimam šanse!

bo že vse kul .... najprej Saturn dela grde kvadrate .... potem pa lepe sekstile ... in Jupiter me tudi bolj ali manj ves čas ščiti nekje v ozadju ...

Živ Mačona,

ma ni vse v astrologiji, največ je v tebi x:)x

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Guest Mačona
Živ Mačona,

ma ni vse v astrologiji, največ je v tebi x:)x

včasih se mi zdi ... da jaz kreiram svojo karto s svojimi odločitvami in izkušnjami. in ne karta mene. :vragec: budalo jedna, zdaj dobim nagrado za izjavo tedna in da sem prišla k pameti. x:Dx

mačona x:px midve mama te točke za 1° narazn x:o)x x^x

ja und? x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...