Guest mačona 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Oj, Čveka. v podznaku sem Strelka in Jupiter imam na ASC (pa Uran tudi). res mi je tr. Merkur zadnji mesec delal konj. na natalno Sonce, MC, Merkurja in sem dosti razmišljala ...pr. Merkur je na 17 stopinj Device, MC je pa na 21 stopinj Device, torej bo pr. Merkur čez dobra 3 leta točno na MC-ju.sicer pa - SATURN mi naredi tranzitno konjunkcijo na MC v roku enega leta ... bo že to pokazalo ... imam pa Merkur v znamenju Tehtnice in lepo aspektiran, če to kaj pove ...pa tudi Luno in Marsa v Levu - dosti zanimanja za modo in kozmetiko. oba sta v 9. hiši in Venera ravno tako. prava odločitev mi ne uide.ljudje z MC v Devici pač napredujemo počasi in previdno. OK, ampak mene "bikova" področja ne zanimajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 ljudje z MC v Devici pač napredujemo počasi in previdno. Tranzit saturna čez MC bo sigurno čutiti, vladar merkur bo verjetno precej prisoten. Tisti prehodi tranzitnega merkurja in hitrih planetov so precej zanemarljivi, štejejo tranzit saturna, urana, neptuna, plutona, jupitra in marsa. Na koliko stopinj pa imaš MC? Si že imela preho urana čez IC v ribah? Je bilo kaj sprememb na podroju doma, spremembe se štejejo ne samo v spremembi lokacije, temveč tudi na prisotnost družinskih članov (eden ven, drugi not in podobno), spremembe v domu (menjava pohištva, prenova strehe in podobno).Če imaš IC v ribah, potem je tudi tranzit plutona verjetno precej v kvadratu na te senzitivne točke IC, MC? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 pravim, da imam MC na 21 Device ...ja, drugo leto marca nekje bo pa Uran čez IC. v zadnjem letu, dveh sem se dosti selila in nimam več nobenega mira. zdaj bom neko prehodno obdobje kar doma pri starših :xx!: (po osmih letih), drugo leto pa si hočem najti neko stanovanje, kjer bom ostala vsaj en čas, ker imam selitev poln kufer! sicer pa, kako naj imam z IC v Ribah sploh kdaj občutek, da sem kje doma zakoreninjena. vsaj dve leti, tri bi rada ostala nekje. to bi bil že rekord. Pluton pa mi na srečo teh kvadratov ne dela! je že mimo! mi bo delal pa drugo leto kvadrat na Merkurja (vladarja MC). razen tega je Merkur vladar 7. hiše. juhu, žurka! če tokrat ne prečistim do amena in neham dvomit vase, potem nikoli več nimam šanse!bo že vse kul .... najprej Saturn dela grde kvadrate .... potem pa lepe sekstile ... in Jupiter me tudi bolj ali manj ves čas ščiti nekje v ozadju ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Lep pozdravček! Mene pa zanima, kako ascendent v katerem smo rojeni, vpliva na to, za kakšen poklic smo sposobni oz. ali na to vpliva samo znamenje v katerem smo rojeni? Verjetno tole vprašanje malce čudno zveni... Hotela sem namreč vprašat, ali lahko pogledam v ascendent in poiščem, kateri poklic mi leži? Hvala za odgovor! Živjo metuljčica, ascendent, razen tega kako človek dojema svojo kariero, na poklic nima nobenega vpliva.Smo se v tejle temi že dosti razpisali o tem kaj oz.kam pogledaš, da cca. najdeš pot.kivodi do nje. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 pravim, da imam MC na 21 Device ...ja, drugo leto marca nekje bo pa Uran čez IC. v zadnjem letu, dveh sem se dosti selila in nimam več nobenega mira. zdaj bom neko prehodno obdobje kar doma pri starših :xx!: (po osmih letih), drugo leto pa si hočem najti neko stanovanje, kjer bom ostala vsaj en čas, ker imam selitev poln kufer! sicer pa, kako naj imam z IC v Ribah sploh kdaj občutek, da sem kje doma zakoreninjena. vsaj dve leti, tri bi rada ostala nekje. to bi bil že rekord. Pluton pa mi na srečo teh kvadratov ne dela! je že mimo! mi bo delal pa drugo leto kvadrat na Merkurja (vladarja MC). razen tega je Merkur vladar 7. hiše. juhu, žurka! če tokrat ne prečistim do amena in neham dvomit vase, potem nikoli več nimam šanse!bo že vse kul .... najprej Saturn dela grde kvadrate .... potem pa lepe sekstile ... in Jupiter me tudi bolj ali manj ves čas ščiti nekje v ozadju ... Živ Mačona, ma ni vse v astrologiji, največ je v tebi Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 pravim, da imam MC na 21 Device ...mačona midve mama te točke za 1° narazn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Živ Mačona, ma ni vse v astrologiji, največ je v tebi včasih se mi zdi ... da jaz kreiram svojo karto s svojimi odločitvami in izkušnjami. in ne karta mene. budalo jedna, zdaj dobim nagrado za izjavo tedna in da sem prišla k pameti. mačona midve mama te točke za 1° narazn ja und? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.