Skoči na vsebino

Ascendent in kariera(poklic)

butterfly

Recommended Posts

• Komentarji 231
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Oh pa res ful bikovskega poudarka, ne sam asc in luna - potem sploh, plasticno oblikovanje, nekaj umetniskega, vendar da konkretno nastaja... torej ne slika, risba, dvodimenzionalno, pac pa umetnisko, a hkrati nekako prakitcno...

Zato tud moda... recimo dodatki, ker 6. v devici tud... pa taksno...

Glina, blago, hrana, moderno, novi trendi... :palec:

...zelo zanimiv in ustvarjalen polozaj (*kombinacija bik/vodnar). xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Bobnar, mal se motiš...okol mame... x;)x ...jaz nimam čist nobenga odnosa do denarja.. xrolleyesx ...lahko živim z malo in lahko živim z veliko...če bi bilo od mojega ravnanja z denarjem odvisno gospodinjstvo...bi bolj tenko piskali...jaz sem preprosto preveč radodarna...

Ta mala pa ja, mislim, da bo tole druga scena...že od malega zna z denarjem...in za novo leto je prosila za eno vsoto, s katero bi kupila delnice po svojem izboru... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

iščem zaposlitev, pa sploh ne vem, kaj bi rada počela...

sociala se mi je zagraužala... sistem ne dopušča nobene ustvarjalnosti,

na nevladni sceni vladajo manipulacije, povzpetništvo in nestrokovnost (svetle izjeme nimajo nobene moči za spremembe)...

v kapitalizmu se itak ne znajdem najbolje.

umetnost? noben talent ni dovolj potenciran, da bi se ga splačalo razvijat do profesionalnosti.

sicer (če prav gledam) se mi obetajo kar ugodni tranziti, tudi dejansko so se začele odpirat možnosti, ampak jaz se v ničemer zares ne prepoznam. stunfa pa prazna.

se kje vidi kakšna bogata dediščina x8Dx ? ker dolgčas mi sploh ni, le račune je treba plačat (pa tampone, pa čikce, pa vstopnino za kakšen koncert...)...

me res zanima, v kakšno delo bi me usmerili na podlagi mojega charta. ga kar prilepim, da ne bo treba za vsak planet posebej... ce se komu da, hvala!

Sun Aquarius 00°39'07 11 direct

Moon Scorpio 18°55'19 08 direct

Mercury Capricorn 06°40'36 10 direct

Venus Sagittarius 13°48'15 09 direct

Mars Scorpio 28°55'27 08 direct

Jupiter Sagittarius 01°09'15 08/9 direct

Jupiter is technically near the end of house 8 and is interpreted in house 9.

Saturn Taurus 15°42'42 02 stationary (D)

Uranus Libra 13°33'38 07 stationary ®

Neptune Sagittarius 02°33'10 08/9 direct

Neptune is technically near the end of house 8 and is interpreted in house 9.

Pluto Virgo 29°36'09 07 retrograde

True Node Aquarius 23°51'56 12 retrograde

House positions (Placidus)

Ascendant Pisces 16°23'46

2nd House Taurus 04°26'42

3rd House Gemini 02°42'24

Imum Coeli Gemini 23°35'47

5th House Cancer 13°21'08

6th House Leo 07°14'29

Descendant Virgo 16°23'46

8th House Scorpio 04°26'42

9th House Sagittarius 02°42'24

Medium Coeli Sagittarius 23°35'47

11th House Capricorn 13°21'08

12th House Aquarius 07°14'29

Major aspects

Sun Sextile Mars 1°44

Sun Sextile Jupiter 0°30

Sun Sextile Neptune 1°54

Sun Trine Pluto 1°03

Moon Opposition Saturn 3°13

Moon Trine Ascendant 2°32

Venus Quincunx Saturn 1°54

Venus Sextile Uranus 0°15

Venus Square Ascendant 2°36

Mars Conjunction Jupiter 2°14

Mars Conjunction Neptune 3°38

Mars Sextile Pluto 0°41

Jupiter Conjunction Neptune 1°24

Jupiter Sextile Pluto 1°33

Saturn Quincunx Uranus 2°09

Saturn Sextile Ascendant 0°41

Uranus Quincunx Ascendant 2°50

Neptune Sextile Pluto 2°57

<{POST_SNAPBACK}>sam neki me zanima, a misliš,da veš vse kar obstaja v sistemu o vseh organizacijah,ki so ..

poglej mau po tel. imeniku, kaj vse obstaja, boš presenečena, verjem mi.... :palec:

Imaš prav, organizacij je ogromno in gotovo marsikje delajo dobro… Nisem mislila pametovat, sploh mi ni do debate o sistemu, s kritičnimi besedami na njegov račun sem želela le poudarit nekatere svoje slabe izkušnje in ugotovitve, ki podpirajo odločitev, da se trenutno ne želim preživljati s pomočjo ljudem v stiski. Ker mi to delo – v obstoječem sistemu - ne prinaša več dovolj zadovoljstva. Sicer imam ljudi rada, zanimajo me v vseh svojih različnostih, vem, da imam sposobnost jih spobuditi k razmišljanju o spremembah, vem da znam človeka podpreti v njegovih odločitvah, bla bla… ne nazadnje se že vse življenje izobražujem v tej smeri.

Za deset let na sceni sem hvaležna, veliko sem se naučila, mislim da so mi bile vse izkušnje prav potrebne in namenjene (po dokaj burni mladosti), ampak zdaj imam že nekaj časa občutek, da je čas za spremembe, čas za korak naprej… Kam, pa še ne vem. Vem le, da bom odslej skrbela, da bo v mojem okolju več veselja.

<{POST_SNAPBACK}>kakšno delo z ljudmi :inocent: pa aktivno bolj....

moja razmišljanja postajao plani! vsak dan nove informacije, ki krepijo podlago... gre pa za... levovski svet... jaz pa ena taka odbita ribica, pa vodnarka, pa škorpijonka, pa strelka... in nisem čist sigurna vase, sam po drugi strani pa zelo prijetno vznemirjena in pripravljena...

mi lahko kod pove, iz katerih položajev oz. aspektov se vidi neaktivnost oz. aktivnost? opažam, da pri meni to poteka nekako ciklično, obdobja se menjajo, v obeh primerih pa zapadam v skrajnosti...

Jz bom predsednica Slovenije pravjo x:Dx :vragec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Govori se... x:px

P.s. V prostem času sm patološki lažnivec. x:Dx x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...