Skoči na vsebino

Ascendent in kariera(poklic)

butterfly

Recommended Posts

Auf, Amis, enkrat sem pa orenk mimo vžgal, priznam. Komentiral sem Cat (na koncu prejšnje strani), ne pa tebi! Moral bi dati "citiraj", sem pa dal samo "komentiraj". Bljać! Sori!

Tvoje podatke imam itak že od prej ... čisto v redu so, tlele pa ... Tok sem iskal da se je najprej programu sfuzlal od naprej-pa-nazaj-vrtenja pol pa še men, pa sem roke dvignu pa resetiral vse skup ... (In računalnik je rekel s kovinskim glasom HVA-LA.) :eek:

:xx!: zame in :xx!: za računalnik.

x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 231
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Bern hvala, za razlago na prejšni strani, x:)x

tisto o študiju zlo drži... nimam pojma kaj nej študiram in po moje čez eno leto ne bo nč drgač xrolleyesx  sam dobr neki bom že najdla, upam.

tist o odnosu z mami, enkrat se bo treba nejbrz mau poukvarjat s tem ja :o|o:

Saturn pravi "Vse ob pravem času".

:palec:

Jaz bi tud rabla mam pomoči glede poklica. Isto kot Cat ne vem kaj bi delala oziroma kje naj sploh začnem? Veliko stvari me zanima ampak pri nobeni ne ostanem dolgo. Pravjo, da mi mars v 11. hiši (v strelcu) mal nagaja. Sonce, Venero, Uran in MC mam v 10. hiši Škorpijona, asc v Kozorogu.

Zelo bi bla vesela, če bi mi lah kdo kej več o tem povedu? Hvala.

Lp xDDx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

js mam pa 10. hiso v ovnu (prazna), mars je v deveti hisi v ribah. Tvori kvadrat s soncem in merkurjem, konjukcijo s severnim vozlom pa trigon s plutonom. Sesta hisa je v strelcu notr pa neptun, uran in saturn, jupiter je pa v biku v enajsti hisi. MC tvori same kvadrate s soncem, uranom, saturnom in neptunom xrolleyesx saturn tvori opozicije s soncem, kironom in merkurjem, trigon z luno pa konjukciji z neptunom in uranom (z uranom sta na isti stopinji).

ce bi se dalo komu mal pokomentirat, ker se bom js tud mogla zdele v enem letu odloct za studij pa me zanima kaj bi mi lezalo pa ce bojo kaksni problemi (se posebej teli kvadrati z MCjem me skrbijo xrolleyesx )

• 2 months later...

Helou!

Lepo vas prosim še za naslednjo interpretacijo poklica/kariere, in sicer:

ASC: tehtnica

1.hiša URAN - škorpijon - oz. naj bi se interpretiral v 2. ker je čist na koncu prve

2 hiša neptun -strelec

10 hiša jupiter - v devici

MC v levu

8 hiša - sonce,luna v dvojčkih,

6 bajta oven,

5 hiša- ribe,

11 hiša - saturn, mars - v devici in

12hiša - pluton na ASC

9 bajta - venera v dvojčkih

točka sreče : na plutonu in asc - vse je v konjunkciji

Zanima me tolk različnih stvari da je joj in posledica tega je zmeda....

TENX za odgovore VNAPREJ

Izjava Miheale s prve strani - da se folk z MC v desti hiši kljub talentom - raje zadovolji s uradniškim delom drži :vragec:

Sama imam v devici še luno -25 stop in pluton na 29 stop.

In gužvo okrog asc.

Pa gužvo okrog sonca... in sta celo v malo oddaljeni konjunkciji asc na 21 stopnji sco, sonce pa 0,32 stopnje strelca - vključno z neptunom 0,37..

Asc tvori še konjunkcijo z jupitrom na 19.stop.

In tam nekje je R saturn v biku(6) in dela fino opozicijo jupitru in veneri..

Idealni poklic???

Kaj pa je to idealni poklic?? In zakaj idealni??? haha...tole pa je neptunov šmorn :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

...sklepam da je mislila z MC-jem oz. vrhom 10. hise v DEVICI... jaz mam tut MC v devici, pa sm kar ambiciozen... sam je pa res da mam no3 luno in jupitra-v konj. z MC, 10 st. naprej pa se konjunkcijo marsa in saturna na vrhu T-kvadrata in hkrati na vrhu malega trikotnika talenta...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Wait MC je vedno v 10. hiši! Al kej v tej izjavi manjka?

ja x:Dx x:Dx

Ni čudno, da neke felere danes delam x:Dx

Pravilna izjava. deseta hiša(mc) v DEVICI....

madona x:)x me bojo zaprli, če bom take klatila x:Dx

idealen poklic: poglej okoli sebe!

x:o)x

Saj gledam...pa imam vedno rožnata očala x:)x

Čeprav tako v srčiki pa le vem - karkoli z živalmi.

Tako, da.......KAJ HUDIČA NISEM ŠLA NA VETERINO????????

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Aja, sej se mi je zdel da manjka! x:Dx :palec:

Jst mam MC u kozlu, saturn je šel pa u polno nabito šesto ( v devici, kjer se gužvajo še jupi, mars pa true node( no ja zadnji je pravzaprav v levu) )

A to pomen da bom sam delala cel lajf??? Al kaj?

• 2 weeks later...

MoonDance merkur v biku pomen da zlo praktično razmišlaš, si diplomatska, previdna, poterpežljiva, se zlo lahko skoncentriraš, znaš bit tudi zelo trmasta in ti včasih ni všeč če se kdo ne strinja s tabo.

MC v vodnarju: potreba po delovanju v skupini z nenavadnimi ljudmi, mogoče pri delu ukvarjanje z moderno tehologijo, računalniki, nenavadno delo

to je zlo nasplošno, glede kariere, poklica bi mogla dat še mal več podatkov x:)x

Aja, sej se mi je zdel da manjka! x:Dx :palec:

Jst mam MC u kozlu, saturn je šel pa u polno nabito šesto ( v devici, kjer se gužvajo še jupi, mars pa true node( no ja zadnji je pravzaprav v levu) )

A to pomen da bom sam delala cel lajf??? Al kaj?

tist saturn v 6 za delo ni nujno slab (a je retrograden?) odvisen kako je aspektiran, MC v kozlu lohka pomen da boš mal kasnej dobila priznanja za svoje delo, tista ki si jih zaslužš. jupiter je sam po seb dobr v 6 hiši, če je neugodno aspektiran lohka pomen da preveč garaš pri delu, pretiravaš.

tist saturn v 6 za delo ni nujno slab (a je retrograden?) odvisen kako je aspektiran, MC v kozlu lohka pomen da boš mal kasnej dobila priznanja za svoje delo, tista ki si jih zaslužš. jupiter je sam po seb dobr v 6 hiši, če je neugodno aspektiran lohka pomen da preveč garaš pri delu, pretiravaš.

SAturn je retrograden... tako kot jupiter in mars ( vsi v 6 h)

MC quintil s plutonom ( v sedmi h)

MC trigon z severno zanko, jupiter ( samo je 5 st. obrisa)

MC sekstil z merkurjem v 12h

MC v kvadratu z venero v 12

MC inkonjunkcija z luno v osmi h

Saturn pa je v Biquintilu s soncem, sekstilom z uranom, kvadrat neptun, ...

Got any idea?

aishah se meni prosim zgoraj MC v levu in jupiter v 10 hiški neaspektiran. Prosim

tkole zlo nasplošno pove MC v levu sam zase, da si zlo ambiciozna, vodja, ljudje ti sledijo, spoštovana.

jupiter v 10: uspeh, hitro napredovanje, dober zaslužek, veliko uslug od nadrejenih,. to je zanimiv, neaspektiran praviš? glih zdej smo se v eni temi menl kaj to pomen (no tm je šlo za neaspektirano sonce) po neki teoriji naj bi imel neaspektiran planet, zlo velik pomen v karti (no to je veljal za sonce, verjetno je podobno z jupitrom) sem pa na eni pletni strani prebrala da je oseba z neaspektiranim jupitrom zlo optimistična, vesele narave, spoštovana, ljudje ji zaupajo. x:)x

SAturn je retrograden... tako kot jupiter in mars ( vsi v 6 h)

MC quintil s plutonom ( v sedmi h)

MC trigon z severno zanko, jupiter ( samo je 5 st. obrisa)

MC sekstil z merkurjem v 12h

MC v kvadratu z venero v 12

MC inkonjunkcija z luno v osmi h

Saturn pa je v Biquintilu s soncem, sekstilom z uranom, kvadrat neptun, ...

Got any idea?

se prav zdej, MC v kozorogu- lohk bi se rekl da spoštuješ ljudi ki so delavni, všeč so ti kozorogove kvalitete, pri delu želiš biti tud sama taka, verjetno si zlo natančna, ti poklic velik pomen. glede na to da je satrun retro... ne spomnm se točn vem da sm nekje na lnf prebrala, da lahko to na začetku prinese nezadovoljstvo pri delu, ni vse tako kot bi si človek želel, glede na to da je retro lohk pomen da tud sama preveč dvomš v svoje sposobnosti. mogoče se ti včasih zdi da čeprov se še tok ženeš, da ne dobiš toliko kot si zaslužš, retro mars bi lahko pomenil da kdaj pa kdaj vzkipiš, MC kvadrat venera pomeni, da poskušaš preveč ustreči drugim, samo da bi bilo njim dobr, sebe pa pozabiš.

tud tisti neptun kvadrat saturn poemni nekaj podobnega, nezaupanje v svoje sposobnosti. Ne smeš bit preveč zahtevna do sebe!

sekstil z uranom, mars v devici... logično mišljenje, ideje, ki jih maš znaš ponavadi uresničit, natančnost, tisti trigon med MC in jupitrom je zlo dobr, nekak te vleče vn.. ta trigon po drugi strani pomen, da z nadrejenimi verjetno imaš težav. sekstil z merkurjem... rada "razrešuješ", načrtuješ kaj bo kako bo... ne obupaš zlahka.

v glavnem pridna, delavna, mogoče mal preveč zahtevna kar se dela tiče,,... delaš v kakšnem zdravstvu oz. te veseli to (al pa mogoče kaki pisarniški posli)?

zdej te aspekte je težko vse povezat pa skp spravt, jst sm pa bol ko ne začetnik, upam da sm tole vsaj prbližn zadela, boš povedala. xDDx

Hojla,

jaz mam tud MC v levu(7 stopinj),jupiter v deseti hiši(devica), vendar v deseti hiši je tud Mars(devica),v 11. je Saturn(devica), v 12. pluton(znamenje tehtnica), v 1. sta merkur(škorpijon) in Uran (škorpijon), v 2. sta Sonce (strelec) in neptun (strelec), v 3. Venera (Kozorog), v 9. luna (rak),

1 in 2. hiša škorpijon, 3. kozorog, IC v vodnarju, 5. ribi, 6.oven, descendent je v biku, v 8. je tud bik, 9. rak, MC v levu, 11. v devici, 12. v tehtnici

venere inkonjunkcija MC, venera trikotnik jupiter, mars, Mars konjunkcija jupiter, sonce kvadrat mars, Jupiter, sonce v konjunkciji neptu, sonce sekstil pluton, sonce trikotnik MC, luna trikotnik merkur, luna sekstil saturn, luna trikotnik uran, luna inkonjunkcija neptun, luna kvadrat pluton, luna kvadrat ascendent, merkur sekstil saturn, merkur konjunkcija uran,

saturn sekstil uran, saturn kvadrat neptun, neptun sekstil pluton

točka duha v Ribah, točka fortune v dvojčku, kulminantni planet v luni, vzhajajoči planet v plutonu, domicil v luni,

ssonce v strelcu, luno v rako, ascendent v škorpijonu

bom vesela za odgovor kar se tiče kariere in partnerstva, če se da..................

Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

se prav zdej, MC v kozorogu- lohk bi se rekl da spoštuješ ljudi ki so delavni, všeč so ti kozorogove kvalitete, pri delu želiš biti tud sama taka, verjetno si zlo natančna, ti poklic velik pomen. glede na to da je satrun retro... ne spomnm se točn vem da sm nekje na lnf prebrala, da lahko to na začetku prinese nezadovoljstvo pri delu, ni vse tako kot bi si človek želel, glede na to da je retro lohk pomen da tud sama preveč dvomš v svoje sposobnosti. mogoče se ti včasih zdi da čeprov se še tok ženeš, da ne dobiš toliko kot si zaslužš, retro mars bi lahko pomenil da kdaj pa kdaj vzkipiš, MC kvadrat venera pomeni, da poskušaš preveč ustreči drugim, samo da bi bilo njim dobr, sebe pa pozabiš.

tud tisti neptun kvadrat saturn poemni nekaj podobnega, nezaupanje v svoje sposobnosti. Ne smeš bit preveč zahtevna do sebe!

sekstil z uranom, mars v devici... logično mišljenje, ideje, ki jih maš znaš ponavadi uresničit, natančnost, tisti trigon med MC in jupitrom je zlo dobr, nekak te vleče vn.. ta trigon po drugi strani pomen, da z nadrejenimi verjetno imaš težav. sekstil z merkurjem... rada "razrešuješ", načrtuješ kaj bo kako bo... ne obupaš zlahka.

v glavnem pridna, delavna, mogoče mal preveč zahtevna kar se dela tiče,,... delaš v kakšnem zdravstvu oz. te veseli to (al pa mogoče kaki pisarniški posli)?

zdej te aspekte je težko vse povezat pa skp spravt, jst sm pa bol ko ne začetnik, upam da sm tole vsaj prbližn zadela, boš povedala. xDDx

Delavna sem, natančna - kakor kdaj, včasih preveč , včasih premal, z nadrejenimi nimam problemov dokler mi pustijo proste roke pri stvareh, ne maram omejitev in diktiranja kako naj kaj naredim. Pač vsak ma svoj način. Zahtevna do sebe - a nismo vsi? ne maram da kdo kdaj reče da nekaj ni narejeno po mojih najboljših močeh. In tu pridemo do ustrežljivosti.. Ja v službi ne maram kreganja in po navadi sem tista ki zgladim krege ipd. Če sebe pozabim, samo če mi v prihodnosti kje pomaga! Logično mišljenje, uresničitev idej in reševanje in organiziranje.... absoloutley!!! :)))

Me pa zanima kaj prinese MC Q s plutonom... :)

Ja sem že včeri opazla, ko sem brala, ma sej jst sm full ambiciozna in hočem uspet, čeprav se mi ta študij farmacije že malo vleče, drug teden mam tazadni izpit,..in res ga želim naredit, to bi bilo in tud upam da BO najlepše darlo za moj rojstni dan, ki ga mam 7. decembra ........... uvod za diplomo je treba pa še sfiniširat......zanimivo da maš nik alkimistka,......a se ukvarjaš s kemijo?moj brat jo študira,moški..farmacija je bolj za ženske, čeprav mamo tud vse možne kemije.......................ma sm že od majhnega sanjala, da bom delala z zdravilnimi rastlinami, pa mešala v terilnici......merila.......ti kdaj maš pa pol ti rojstni dan?.....jaz 7.12.1979 ob 3 40 Trbovlje.......
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

ne ne ukvarjam se s kemijo:)))

Sem zaključila študij ekonomije, ampak mi sploh ne leži, kar sem začela sem pač dokončala, zanima me dizajn, psihologija, astrologija, s tem se tudi ukvarjam v free času. Sem dokaj umetniška oseba... Rojstni datum pa je 12.6.1980 ob 14 55 Jesenice. Ene planete mava v istih hišah, zato se mi je zdelo zanimivo. Kaj ti npr daje pluton v 12h?Men osebno intuicijo, soočam pa se tudi s sanjami, s katerimi si lahko napovem bližnjo prihodnost....a si tehtnica po ASC?

ja intuicijo in sanje, ne morem verjet no...ma sej mi je že en apovvedal , da imam to očitno full razvito, pa jasnosvidnost, da bi blo fajn pogledat natalno karto......sej če kej razlago sanj prebiraš, vidiš, da mi skus razlaga........ampak to je zdle šele kake dva meseca, ampak je res zlo intenzivno....al me opozarjajo........al dobivam odgovore na vprašanja.ma to j eres zanimivo......včasih sm pa sanjala, kar se mi je tist dan res zgodilo.....res zanimivo..............

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...