Skoči na vsebino

Radio

ZNOVA

Recommended Posts

Radio poslusam samo v avtu pa se takrat najveckrat kaksen CD. Zdi se mi, da smo na radio kar malo pozabili. x:px

V starih slovenskih filmih lahko vedno vidimo, da so med kosilom ali pri kuhanju poslusali glasbo ali porocila,.., ali pa pri delu.. Zdaj pa samo televizija in racunalnik... :sori:

Kaksno glasbo pa kaj poslusate? Vam glasba v zivljenju veliko pomeni? x?x

Deli na socialnih omrežjih

Nismo še pozabili na radio, saj je dokazano, da tudi krave daje več mleka ob umirjeni glasbi. Glasba mi je kar všeč, res pa je, da včasih odprem radio samo, da slišim poročila, ko sem pa tule poleg PC-ja, pa mora zmeraj kaj "brenčati".....vsa mi res ni všeč, ampak opažam, da mi je klasika z leti čedalje bolj....lepo soboto in nedeljo x;)x :palec:

Boris,ne nismo pozabili na radio.Sicer,ko sem bila mlajša in živela še pri mami,sem radio poslušala vsak večer.Seveda,sem bila v nastnjiških leteh in sem pri pop - glasbe plesala pred ogledalom,sanjala in...Zdaj pa poslušam radio,ko kuham ali v avtu,ko grem zjutraj v vrtec.Dva dni nazaj se mi zgodila zelo lepa zadeva:"Sem v avtu poslušala radijsko postajo Zagreb.Glede tega dejstva,da hrvaški jezik zelo dobro ne razumem,sem imela radio bolj kot ozadje (kulisa).Ozadje se pa spremenilo v aktualito - namreč sem slišala novice v češkem jeziku.Še enkrat sem vlekla ušesa k radiu za slučaj,da sem se zmotila - potem kar gledela na moža z nasmeškom.A ko poslušam moj materinski jezik,se mi že zdi,da je smešen (skoraj vsi moji prijatelji se strinjajo,da ne govorim ampak pojem). x;)x xvokx

glasba...........meni ful pomembna.............raje CD kot radio (ker ne maram poslušat bedastih oddaj, komentarjev in raznih podatkov o grozotah, ki so se zgodile, še manj pa o politiki)...........še v pisarni mamo vedno špon musko........doma pa itak................. x:Dx ........ampak dbest je to, da bom mela glasbo tud u avtu.........do sedaj sem sama zganjala hrup s petjem kakih bedarij-kaj čem, če pa ne poznam besedil............nakladam- posledica krokanja včeraj in čveka do zgodnjih jutranjih ur x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hja ravno ko si tole pisala, sem bil na avtocesti, in menjal postaje.. pač zarečenega kruha se največ poje....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 weeks later...

Jaz nic kaj ne poslusam radia...ker ne padam na popularno muziko, ki se nonstop vrti in se ti vsiljuje v male mozgane :wacko:

Pa porocila o vojnah, pa takih stvareh...

Dam raje svojo muziko gor, pa razturam! xbendx

Jaz nic kaj ne poslusam radia...ker ne padam na popularno muziko, ki se nonstop vrti in se ti vsiljuje v male mozgane  :wacko:

Pa porocila o vojnah, pa takih stvareh...

Dam raje svojo muziko gor, pa razturam! xbendx

UMA-ma se tko strinjam :palec: :palec: :palec: ,pozabla si oment EPP

Vsaka ovira je priložnost.

• 3 years later...
veliko poslušam radio...pa všeč so mi kakšne kontaktne oddaje...tako da me govorenje sploh ne moti (v normalnih merah)

Glede glasbe ....jaz mam tok širok okus x:)x da ponavadi tud s rtem nimam problemov. je pa res tretji program lj, ne poslušam.

poslušam 1 program, ker so dopoldne kakšen koristne zadeve ....ponavadi pa val 202 pa radio Hit.

Jz poslušam radio full malo.Edino v avtu...in to imam takšno navado,da skoz prestavljam postaje in iščem fajn komade,ker kontaktnih oddaj in blebetanje tja v tri dni pa resnično ne prenesem...

Zadnjič ,ko sem se vračala domov sem na radiu Ognjišče poslušala molitveno uro(pozno zvečer),ker ni bilo nič bolj pametnega. x:Dx So molili rožni venec...Zanimivo... x:o)x

Pa tečni so že s tem skritim mikrofonom in Zala kliče.. :xx!:

Aja.. Radio City ima včasih kak zanimiv (humorističen)prispevek...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Men se preveč dogaja v glavi.. x:Dx tako,da ne rabim radija.. x;)x

Tv pa tud ne gledam kaj dosti..odvisno ..razen kak film na dvd-ju rada pogledam...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Jz poslušam radio full malo.Edino v avtu...in to imam takšno navado,da skoz prestavljam postaje in iščem fajn komade,ker kontaktnih oddaj in blebetanje tja v tri dni pa resnično ne prenesem...

Zadnjič ,ko sem se vračala domov sem na radiu Ognjišče poslušala molitveno uro(pozno zvečer),ker ni bilo nič bolj pametnega. x:Dx So molili rožni venec...Zanimivo... x:o)x

x:Dx carica :palec:

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...