ZNOVA 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Radio poslusam samo v avtu pa se takrat najveckrat kaksen CD. Zdi se mi, da smo na radio kar malo pozabili. V starih slovenskih filmih lahko vedno vidimo, da so med kosilom ali pri kuhanju poslusali glasbo ali porocila,.., ali pa pri delu.. Zdaj pa samo televizija in racunalnik... Kaksno glasbo pa kaj poslusate? Vam glasba v zivljenju veliko pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Nismo še pozabili na radio, saj je dokazano, da tudi krave daje več mleka ob umirjeni glasbi. Glasba mi je kar všeč, res pa je, da včasih odprem radio samo, da slišim poročila, ko sem pa tule poleg PC-ja, pa mora zmeraj kaj "brenčati".....vsa mi res ni všeč, ampak opažam, da mi je klasika z leti čedalje bolj....lepo soboto in nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Boris,ne nismo pozabili na radio.Sicer,ko sem bila mlajša in živela še pri mami,sem radio poslušala vsak večer.Seveda,sem bila v nastnjiških leteh in sem pri pop - glasbe plesala pred ogledalom,sanjala in...Zdaj pa poslušam radio,ko kuham ali v avtu,ko grem zjutraj v vrtec.Dva dni nazaj se mi zgodila zelo lepa zadeva:"Sem v avtu poslušala radijsko postajo Zagreb.Glede tega dejstva,da hrvaški jezik zelo dobro ne razumem,sem imela radio bolj kot ozadje (kulisa).Ozadje se pa spremenilo v aktualito - namreč sem slišala novice v češkem jeziku.Še enkrat sem vlekla ušesa k radiu za slučaj,da sem se zmotila - potem kar gledela na moža z nasmeškom.A ko poslušam moj materinski jezik,se mi že zdi,da je smešen (skoraj vsi moji prijatelji se strinjajo,da ne govorim ampak pojem). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 glasba...........meni ful pomembna.............raje CD kot radio (ker ne maram poslušat bedastih oddaj, komentarjev in raznih podatkov o grozotah, ki so se zgodile, še manj pa o politiki)...........še v pisarni mamo vedno špon musko........doma pa itak................. ........ampak dbest je to, da bom mela glasbo tud u avtu.........do sedaj sem sama zganjala hrup s petjem kakih bedarij-kaj čem, če pa ne poznam besedil............nakladam- posledica krokanja včeraj in čveka do zgodnjih jutranjih ur Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 hehe, ravno downloadam eno pesem ...jaz ne morem brez music...ne zjutraj, ne podnevi, še pred spanjem mam včasih discmena v ušesih mami je včasih :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ....saj je dokazano, da tudi krave daje več mleka ob umirjeni glasbi hah,a ob bombastični hrupni glasbi pa nima koncentracije za molzenje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 ....saj je dokazano, da tudi krave daje več mleka ob umirjeni glasbi hah,a ob bombastični hrupni glasbi pa nima koncentracije za molzenje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Hm Radio sux, muzika je že fajn, sam povečini nimajo pravga okusa zame... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Saj mas milijon razlicnih postaj pa pac malo menjas, ko se vozis v avtu.. Pa vcasih je med voznjo fajn slisat kaka porocila.., da se npr. izognes guzvi ali nesreci.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Hja ravno ko si tole pisala, sem bil na avtocesti, in menjal postaje.. pač zarečenega kruha se največ poje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Dej radio bolj naglas... by šank rock... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 hmmm, kaj?... no me gusta ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Jaz nic kaj ne poslusam radia...ker ne padam na popularno muziko, ki se nonstop vrti in se ti vsiljuje v male mozgane Pa porocila o vojnah, pa takih stvareh...Dam raje svojo muziko gor, pa razturam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Jaz nic kaj ne poslusam radia...ker ne padam na popularno muziko, ki se nonstop vrti in se ti vsiljuje v male mozgane Pa porocila o vojnah, pa takih stvareh...Dam raje svojo muziko gor, pa razturam! UMA-ma se tko strinjam ,pozabla si oment EPP Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Opium! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 ... pazi to: Zalin brat lula navzgor Zala bi se ga napila Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 veliko poslušam radio...pa všeč so mi kakšne kontaktne oddaje...tako da me govorenje sploh ne moti (v normalnih merah) Glede glasbe ....jaz mam tok širok okus da ponavadi tud s rtem nimam problemov. je pa res tretji program lj, ne poslušam. poslušam 1 program, ker so dopoldne kakšen koristne zadeve ....ponavadi pa val 202 pa radio Hit. Jz poslušam radio full malo.Edino v avtu...in to imam takšno navado,da skoz prestavljam postaje in iščem fajn komade,ker kontaktnih oddaj in blebetanje tja v tri dni pa resnično ne prenesem...Zadnjič ,ko sem se vračala domov sem na radiu Ognjišče poslušala molitveno uro(pozno zvečer),ker ni bilo nič bolj pametnega. So molili rožni venec...Zanimivo... Pa tečni so že s tem skritim mikrofonom in Zala kliče.. :xx!: Aja.. Radio City ima včasih kak zanimiv (humorističen)prispevek... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 Men se preveč dogaja v glavi.. tako,da ne rabim radija.. Tv pa tud ne gledam kaj dosti..odvisno ..razen kak film na dvd-ju rada pogledam... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 Jz poslušam radio full malo.Edino v avtu...in to imam takšno navado,da skoz prestavljam postaje in iščem fajn komade,ker kontaktnih oddaj in blebetanje tja v tri dni pa resnično ne prenesem...Zadnjič ,ko sem se vračala domov sem na radiu Ognjišče poslušala molitveno uro(pozno zvečer),ker ni bilo nič bolj pametnega. So molili rožni venec...Zanimivo... carica Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.