krokodil 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Na strani http://www.gasvil.com/slike27032004/. Fotografije so dosti pomanjsane (orginali so veliki 1.5MB), tako da jih lazje preglejujejo tudi tisti s pocasnejsimi inter.povezavami. Pozitivi komentarji zazeljeni, negativni se samodejno brisejo s streznika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Fajn. Thanx Krokodil! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Super fotkice Krokodil! Popraviti pa moraš ime pri prvi fotki, ko si napisal, Bobnar,roki(ker je to Free ne Bobnar) Popravljeno, hvala za opombo. Ceprav, saj ima tudi Bobnar dve roki, a ne ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Pozitivi komentarji zazeljeni, negativni se samodejno brisejo s streznika OK, moj prvi komentar se je samodejno zbrisal s strežnika.Bom poskusila takole: KUUUUULL!!! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 HURA, brez besed, res* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 (Kristalka + mami) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 (Soncna, C.L.) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 super steeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 O, Amis! kjezblapati? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ah, neke službene slike oddajala v petek, se dobila s frendico na čarovniškem čveku, sledilo uživanje tekočih substanc v grosuplju in delanje sivih las unmu ministru, k si je zmislu pogrebna besedila na čikih.........še nekaj opravkov in v soboto nazaj domov mogoče se kaj pridružim drugo leto ste pa res face 100 na uro Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Skoda, se kaksna skorpijonka (viska) ne bi falila. Pa drugic.Itak bo SE.Lahko bi bilo veckrat, je pa komplike zaradi... ma ne, saj ni, saj Slovenija je majhna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 (Bobnar, Nino, Vanja) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 (Nino, Vanja, Rachek, Stane, Soncna) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Ja si nisem mislil da mam tako lepe rdeče oči haha, dobri smo ej legende, huhuhu, folk bo začel kar deževat na naslednji žur... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Aja, vi ste fotke tudi tukaj odprli , ker jaz sem jih pregledal preko Krokodilove bližnjice, še enkrat pohvale vsem junakom, ki ste prišli, midva z Amis prideva naslednjič, kajne Amis ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Krokodil, Marsa Ste pa res hitri... vstanem, vklopim računalnik, se sprehodim po LNF-ju in... FOTKE!! Ja, je kar fino podoživljat včerajšnjo atmosfero, tole je bil prav luštkan party, pa celo tudi dva moja cedejčka sta se vrtela, pa ni noben imel kakšnih pripomb čez tole (hehe, prva dva cedeja, ki sta mi zjutraj prišla v roke, pa sem jih pobrala), Marsa je pa celo nekaj muvala na hip-hop ritme No, danes ko sem pa ruzak odpakirala, sem ugotovila, da imam not še piškote, ki sem jih s sabo prinesla na party, pa pozabla postavt na mizo - toliko o moji organiziranosti.... jih bojo pa cimri veseli, kaj čem Amis, Boris - vaju pričakujemo na naslednjem partiju! Kot sem vidla, se je nekaj govorilo o spomladanskem in jesenskem partiju, ne ravno zimskem (kar je bil tale ... brrrrr ), pa ne vem, ali v tej temi ali tisti v obvestilih V glavnem, se pridružujem predlogu (Free, si bil ti?), tole bi blo luštno spravit v prakso kar za vsako leto Lep dan vam želim, sončki Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 tole bi blo luštno spravit v prakso kar za vsako leto Hehe al pa vsak letni čas podnevi in ponoči ja hm vsekakor pol kasnej spomladi, bi blo ful dobr, tole narest, poleti itak, jeseni itak, zimskega, pa vprašljivo če mrbit bi stlačli še enga konc jeseni, enga konc poletja, in enga na začetek poletja, ta je bil pa kao začetek pomladi... hehe se sploh ne morem načudit, zmeraj je kdo k mi ni všeč, v sobi, pa bilokakšna soba je, (takoj k je recimo več kt deset ljudi...) zdej pa nič, vsi kul in nice hehe, čeprav mi je šlo mal v nos da folk kadi v tako velikem številu zdravo življenje in to hm ja kdo bi si mislil hehe... še mal pa bo tista tema, o tem da je lunin forum že kot en družinski član, dobila kak pomen... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 uf, sem že hotla rečt:ja, ziher............zdej pa nino tole ...........eh, kadim........... .........razen če nam date kadilcem posebno sobo............ xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 In če se ločijo "ljudje" po sobah; je zmeraj tako..., pri kadilcih je gužva, pri nekadilcih pa čist zrak (in prazna soba)... In nekadilci potem domov gredoč godrnjajo (godrnjamo): "Uf...kako smrdi!" (le zakaj smrdijo????) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Sam res ja zakaj pr vragu še niso iznašli cigaret ki nebi smrdele..... ej to je čist nevem, če izumljajo deodorante in to, zakaj ne cigaret, ki bi absorbirale ves dim in tko... hja, vsekakor izum za nobelovo nagrado, pol bi pa seveda dobil nagrado še en k bi ugotovil da to še bolj škodi zdravju..., sam, čist tko, mal se mi zdi čudna ta zadeva s kajenjem, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Krokodil...... super vse fotkice so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Krokodil...... super vse fotkice so Jasno da so..pa ne zaradi mene...oz.zaradi tistega ki je slikal...zaradi ljudi ki so na njih, to jih dela taksne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Sam res ja zakaj pr vragu še niso iznašli cigaret ki nebi smrdele..... ej to je čist nevem, če izumljajo deodorante in to, zakaj ne cigaret, ki bi absorbirale ves dim in tko... hja, vsekakor izum za nobelovo nagrado, pol bi pa seveda dobil nagrado še en k bi ugotovil da to še bolj škodi zdravju..., sam, čist tko, mal se mi zdi čudna ta zadeva s kajenjem,se zelo zelo strinjam!!smrdele so mi vse cote :xx!: sicer res tudi sam (se) kadim, toda doma imam vedno odprto okno! torej vedno, neglede na temperaturo.cote mi zelo zelo redkokdaj komaj dobijo vonj.zaprti placi pac niso primerni za vecje st. kadilcov.in sorry, ker je tudi vam obleka spremenila vonjave res je neugodno. pa ne, da je samo cudna zadeva, temvec je veckrat celo egoisticna.kajenje razumem kot nekaj privatnega. nazalost pa privatno zivljenje ni vedno le privatno, ce ga razumem tako v navedenem kontekstu. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.