Skoči na vsebino

Fotke - Rakitna

krokodil

Recommended Posts

Hja saj je bil dokaj privaten party ;) ne saj kul folk naj kadi, ok, sam ponavadi, zasebno skor nč, pol pa na kakem žuru pa kar teče, to je čist psihološko zgleda, kot konzumacija alkohola... ;) sam tist še najboljš konzumiram, vonj na oblekah me pa sploh ne moti več, k itak kar naprej tu gor babica pa deda, kadita, tko da mi je vse glih, mal me skrbi edin za vaše zdravje... Nevem nevem, kam to pelje, da bi še jaz začel se mi ne zdi idealna rešitev.... hehe, da bi pa drugim reku naj nehajo bi bila pa preveč egoistična.... rešitev je jebat ga, in preživet s solzami v očeh...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 73
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

PA gledam tam Marso na fotkah, jst si morem lase na rdeče pobarvat.... ;) to bi bil en twist, ... Zdej za pomlad, kere barve so najboljše ? grem mal pobrskat po forumu in vprašat na kako bolj primerno mesto...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Preklemansko kok ste zatezili, pa to ni res, naslednjic nujno zunaj, da mi ne bodo vseh LNFpartyjev zagnjavili s tem ne-kajenjem oz. nekadilci.

Res je zoprno, da smradis drugim.

Ampak glih zato.

Pol pa nic, ce bom 10 ur nekje in ne bom mogla pokaditi chika, potem se ne bom dobro pocutila tam, ker jaz v kajenju uzivam in mi je tecno, ce nekoga nekaj v zvezi z mano moti, sploh ce ima kao prav... 'pravica je na njegovi strani in to'... xrolleyesx

Sam ce bi to vedla, hocem rect, pol me cisto verjetno ne bi bilo.

Tudi recimo ko vozim, uzivam, ce zraven kadim - vceraj nisem, ker spostujem, ker 'moti'. V bistvu pa shit, da si ne morem chika prizgat... in itak se MORAM SKOZ prilagajat - ker ce je za nekadilce, je pac za nekadilce in to spostujem, in itak se nikjer skoraj ne sme kadit in jaz lahko vsa sranja od drugih voham in prenasam, za tale chik moram pa imeti vedno slabo vest.

In tudi ze nekoc je bilo tako - komaj smo kadili lahko, ce pa smo ze pokadili tisti chik, se je pa dve uri luftalo, da smo zmrznili.

OK? Te motim jaz (in moj dim, ker tedaj sva pac v paketu, sory). Potem dobro da vem, kajti potem nerada hodim.

Meni je vsec, ce se lahko dobro pocutim, hkrati pa mi je vsec, ce se tudi drugi dobro pocutijo (torej, ja, zelim si, da se drugi, vendar si zelim, da se tudi jaz, zoprn, ne x;)x), zatorej - KONCNO LNF party ZUNAJ!

Pa se so razlogi za zunaj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Seveda, sama sem parkrat omenila - ze tam pri fotkah, pa se danes, se mi zdi. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Preklemansko kok ste zatezili, pa to ni res, naslednjic nujno zunaj, da mi ne bodo vseh LNFpartyjev zagnjavili s tem ne-kajenjem oz. nekadilci.

Res je zoprno, da smradis drugim.

Ampak glih zato.

Pol pa nic, ce bom 10 ur nekje in ne bom mogla pokaditi chika, potem se ne bom dobro pocutila tam, ker jaz v kajenju uzivam in mi je tecno, ce nekoga nekaj v zvezi z mano moti, sploh ce ima kao prav... 'pravica je na njegovi strani in to'...  xrolleyesx

Sam ce bi to vedla, hocem rect, pol me cisto verjetno ne bi bilo.

Tudi recimo ko vozim, uzivam, ce zraven kadim - vceraj nisem, ker spostujem, ker 'moti'. V bistvu pa shit, da si ne morem chika prizgat... in itak se MORAM SKOZ prilagajat - ker ce je za nekadilce, je pac za nekadilce in to spostujem, in itak se nikjer skoraj ne sme kadit in jaz lahko vsa sranja od drugih voham in prenasam, za tale chik moram pa imeti vedno slabo vest.

In tudi ze nekoc je bilo tako - komaj smo kadili lahko, ce pa smo ze pokadili tisti chik, se je pa dve uri luftalo, da smo zmrznili.

OK? Te motim jaz (in moj dim, ker tedaj sva pac v paketu, sory). Potem dobro da vem, kajti potem nerada hodim.

Meni je vsec, ce se lahko dobro pocutim, hkrati pa mi je vsec, ce se tudi drugi dobro pocutijo (torej, ja, zelim si, da se drugi, vendar si zelim, da se tudi jaz, zoprn, ne x;)x), zatorej - KONCNO LNF party ZUNAJ!

Pa se so razlogi za zunaj.

x:Dx :palec:

he he, pa bo vzunaj!!

Sam na fotkah se ne vidi tolk, čist kt Angelina Jolie ;) sicer ne vem od kje... k čist drugi horoskop se mi zdi... A.J. je dvojček/vodnar/vodnar, hm zdaj, pa kaj pa vem... kaj ma od tega, Sončna vila, hehe, mrbit sam nasmešek x:Dx fajn je met tak folk na partyu, doda na vzdušje...

Guest sstane
Pol pa nic, ce bom 10 ur nekje in ne bom mogla pokaditi chika, potem se ne bom dobro pocutila tam

Si mislila 10 minut, upam x:Dx x:Dx x:Dx :palec: x^x

Juj, Nino, kot Gelca se ti zdim??? :eek: :eek: :vio: Izključno samo zunanja podobnost, upam... Hihi, pa ne, da mi ni všeč, ampak ona mi pa res deluje darkersko... Hmmmm to think of it again, saj je Marsa rekla, da imam v sebi nekaj darkerskega al kako x:Ix x;)x

Me pa veseli, da sem dodala k vzdušju, kakorkoli že sem ti učinkovala, pismu, drugič se je res treba mal presest, saj sem rekla x:)x Mene je (tud) parkrat mal potegnilo do tebe energetsko, pa sem kar sedela, verjetno imaš neki zame, Nino...? Kaj pa vem. Aja, pa bikica sem, tko da nč bat. x;)x

Drugač sem pa vesela, da sem s Freejem čvekala, mi je kar nekaj novega povedal x:)x Pa ob C.L. sem se čist raznežila, sva imele tak pogovor :OO: , bi mi skor še kakšna solzica ušla... Hihi, s Stanetom sva se kasnej mal pogovarjala pa je ugotovil, da sem "samo malo podsoljena, ne velik" x:Dx x:o)x :palec: Marso pa sem itak komi lovila, ker je tko hitro šibala naprej z mislimi in govorjenjem :vio: (hja, sem počasna, bikovska, kaj čmo... oćem sve da ide lagano, sa stilommmmm heh heh x;)x x:o)x ).

Kaj zdaj se v tisti drugi temi menite že za naslednji piknik al kaj? Pa vi ste čist nori :2src:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

:palec: se mi je zdelo, da nas je se vec slikalo, ful... dejte hiter, da cimprej vidmo, kje (in kaksni :O: x;)x) in torej pri cem smo. ;) :D

Picasso

Mene Soncna NITI MALO ne asoc. na A.J.

Soncna je majhna, tiny little, ozek obraz (A.J. okrogel, lunin), Soncna ima sicer res velika usta, vendar ne tako debelih ustnic - A.J ima debele ustnice, mesnate. Cisto drugacne koticke ust in oci.

ne vidim niti najmanjse podobnosti - a ima nekaj Soncna, da se ti zazdi nekam znana - poseben obraz. Unikat. Kaksna A.J.

Pa ona je amazonka, soncna je pa drug tip bejbe - torej v eni tocki ne potegne, razen v darkerstvu, samo tako dark pa ni ne ena ne druga, prva kljub temu, da se kao gre to in druga nima niti najmanjse teznje po tem, pa je bolj kot si misli.

Pac pa me Contesa (obraz) spominja na Elizabeth taylor - taka pravilna, mehka in tudi socna lepota, poduhovljena.

In - zanimivo - Liz je Riba, asc bik, luna v sco, Contes pa Sco, asc bik, luna v ribah). :palec:

Picasso

Čeprov me ni blo tm in ne bom lagala, da bom kdaj prišla (uživam v anonimnosti x;)x ) si bom dovolila tale komentarček na slikce:

"Vsi ste super! Ampak fantje, a ste bli mal blaženi med ženami?" x;)x

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Marsa, hvala za kompliment! xredx

To pa nisem vedela, da ima tako razporeditev, zelo zanimivo! x:)x

Contesa - saj ves, da rada recem bobu bob in da nimam dlake na jeziku, zakaj bi to bilo samo, ko recimo sikam ali picevam ali kaj takega? ;) :D

V bistvu nekako sploh ne dajem komplimentov, samo ugotavljam. Pa ce je dobro, pac povem, ce pa slabo, pa ne oz. ce me vprasajo samo ali ce ravno nanese, da je recimo tok debate tak ali kaj podobnega.

Sicer pa, zakaj presenecenje? Saj ves, kaj si mislim o tebi: da si dama, lepotica in kul. Normalno. Jaz rada povem, pa vsec mi je imeti okoli sebe kul folk. Pri meni ne bos opazila v tem smislu zenskega ljubosumja, ces, Contesa je lepsa in ima zato marsa zdaj problem. ne, meni je cisto kul, ker ima vsakdo neke svoje kvalitete, lastnosti, nekdo je lep, drugi je zanimiv, tretji je rajcik.... Vsakdo lahko pade pac v en predal lepote ali privlacnosti.

Ti pa imas pac skupek enih teh lastnosti pa danosti - in moram rect, da v dbest razmerju. ;)

Midve sva iz razlicnih svetov, kar pa se nic ne pomeni. :palec: :vio:

Ti si dama, jaz ne. Ti si uglajena, prijazna, jaz butnem in sem... hm... bobnarka.

Kaj cmo. Ampak imava pa nekaj skupnega (no, ne samo nekaj) - ponos in nek tak cut, ki ti ga ne more nihce vcepiti, ce ga nimas. :2src: x:Xx :vio: :palec:

Picasso

Čeprov me ni blo tm in ne bom lagala, da bom kdaj prišla ...

:palec: x8Dx

Iskreno - kul. :palec: :vio:

Picasso

Fotke-Rakitna

ali ne pove ze naslov dosti?

Sploh ne... treba se fotke pogledat... x:px x:o)x :vragec: x;)x xDDx :2src:

:sniky: :hepko: xmusicx xppx

Picasso

...druga nima niti najmanjse teznje po tem, pa je bolj kot si misli.

Heh heh... tale stavek me je pa narežal... ;) Za tole darkerstvo moje še predobro vem, če malo bolje pomislim ;) x:Dx :vragec:

Mah, že velik folka mi je dalo podobnost z Gelco, čeprav se meni tut ne zdi, da sem ji podobna, kaj pa vem, mogoče spravijo res skupi oči in ustnice, pa jim potem na Joliejevo potegnem... Pa ful folka in tudi "moj burekar" mi pravi "Severina"... eh, na koncu sem pa samo jaz in noben drug, kljub morebitni fizični podobnosti x;)x

Contesa, ja x:Dx vmes smo te mal "opravljali" (na podoben način kot tule - a se ti je kaj kolcalo? x;)x ), pa sem te jaz asociirala na prototip "boginje" x;)x Hihi x:Xx Res imaš eno tako božajočo, mehko, toplo energijo, pa še lepoto izžarevaš od znotraj navzven, da zunanjosti sploh ne omenjamo x;)x

Contesa, slikce boš poskenirala pa nalepla gor? x:)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Haha MArsa, dobro razmišljanje, tam o tebi in contesi... hehe, čist v nulo, bobu bob, ja, to ful pogrešam na tebi, to ti manjka do prave scorpie, ... ena taka mal bol uglanjenost, hja, sicer pa kje so fotke, hehe, v vseh naših "fotke" temah, je več besed kot fotk, edin mrbit slika dneva..., hehe, najbolj pa istopajo nude fotke..., sej mrbit so že kake a sem nehal čekirat..., vsaj tukaj bi se splačalo kaj postnit, sicer pa sem jaz bolj take vrste da rajš govorim, kot slikam, in pol nimam kaj gor postnit, :) tko da keep em coming...

Pogresas pri men? Hm, morda narobe pricakujes, percepiras... ker namrec - natanko to tudi jaz pogresam pri tebi - malo vec sco energy (ne pa tole pussyjevstvo). ;)

He, morda je to pri tebi pa pomanjkanje Urana oz. pri meni 'visek'? x:o)x

Da pa si ne bos delal utvar, da je skorpijon po defoltu uglajen.

Picassu so tezili na kosilu z nekimi carji ali bogvekom - dajte kaj narisat. Kaj je naredil? Onemu je na pleso narisal frizurco. x:o)x xDDx

To je sicer objestno, a kaze na 'jajca' - Picasso je bil Skorpijon, to najbrz ves...

Po mojem si mene zlahka predstavljas v kaksnile podobni 'akciji' - Conteso pa morda malo manj.

Torej - kaj je pravzaprav sco energy? xnckrivx

Ki pa JE dejansko LAHKO seveda uglajena. Samo ne pa kar po defoltu. A je Pluton uglajen? :vragec: x:px Dalec od tega.

Ugllajenost pa bos iskal pri Tehtnici (in jo v Contesinem primeru nasel v Biku in Ribah). x;)x

Mesas nekaj - tiste sco scene pri Contesi pa (najbrz) ne bos nikoli spoznal. :vragec: x;)x x:px x:Xx x:Dx

Picasso

Hja ja, pa kozorog in to, hm ja saj, ajd, prav, ok, Sco scena, mi je itak že davno dosadila, zdej so mi všeč sam še mešance, v povezavi s Sco, in ajd vrjetno res narobe od tebe pričakuovat karkoli,... pač to je tko veš, saj vem da ni, ampak bi pa rad videl da bi blo kdaj kaj takega... na tebi, najbrž pol nit prbližno nebi bla več kdor si, ...

Contesa - tako kot pri meni, pa sem jih vseeno dala, pac, OK, se dobro torej, da je bilo vec fotkarjev. :palec:

ce ze ni ono D, da je vsaj za filing in dokumentacijo.

Picasso

Hehe, zanesljivi biki, levi, skorpijoni, kozorogi, device... x;)x ....

Pismu, se dobro, da vas imam. x:Xx :vio: x:Ix x:Xx x;)x :palec:

xokx xokx xokx

Picasso

To je pa moja trma in vztrajnost! x:Dx Sem toliko časa iskala napako, da sem jo našla! :palec:  Fotke pa bo dal krokodil na spletno  stran, da ne bom tukaj porabila preveč prostora!  x:)x

Bo, bo..samo zaenkrat jih se ni dobil x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...