Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Zakaj ne, a bomo torej ostali brez? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 (popravljeno) Zakaj ne, a bomo torej ostali brez? Zgoraj brez ? Ne, ne..saj bo..samo nisem jih se prejel na mail... Se popravljam..ravno prihajajo Popravljeno 29. marec 2004 -> krokodil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Tega filma ne bus videl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Tega filma ne bus videl.Sem kje napisal da zelim ? Evo, dodane so stiri slike : http://www.gasvil.com/slike27032004/novo_b...y_contesa_1.jpg http://www.gasvil.com/slike27032004/novo_b...y_contesa_2.jpg http://www.gasvil.com/slike27032004/novo_b...y_contesa_3.jpg http://www.gasvil.com/slike27032004/novo_b...y_contesa_4.jpg Imena sem namenoma dal taksna, da ne bo kaksne vroce krvi glede avtorskih pravic in podobnega Hvala Contesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Tega filma ne bus videl.Sem kje napisal da zelim ? xokx 1:0 zate. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 1:0 zate. Potem pa boljse da zdaj neham..ko se vodim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Tega filma ne bus videl.Kar pomeni, da ni bilo filma vstavljenega Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 1:0 zate. Potem pa boljse da zdaj neham..ko se vodim Pojma nimam tole... bos ze videl...No risk no fun. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Hehe spet ta Marsa, ej a lahko prašam, na kakšne tekočine ti tečeš... recimo eni avti majo bencin.. pa to drugi nafto, ti moreš met pa kak kerozin al nekaj.... na vseh fotkah čist utrgana.... (da ne govorimo dol s fotk...) najbrž še zaloge iz rokerskih časov.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Nino, kok si ti hecen, na vsak nacin me hoces stlacit v tole rokerco - staro... :| Sem razmisljala - videl si me dvakrat v lajfu - na ZURU.Kaj mislis, da bom tam mona potem ali kaj takega?Kako lahko koga kakorkoli preseneti, da sem tudi v zivo hiperaktivna in nasponana in rokerska in stara in vse (saj sem bila C.P in TZB - kaksna pa naj bom?) Pa na vsak nacin eno spreminjanje, Nino - to sem jaz, kaj cmo... saj nima dosti zveze s tabo - razen kadar si v istem prostoru z mano in kadim - da se tole malo omenimo, da ne bi bilo dolgocasno...Jaz sem imela pri 20-ih ze par Berlinov in Amsterdamov skozi, par bendov, menim, da sem kot se najvec da uglajena in kul. A stekas?Ce grem na zur, zuram.Nekdo pa me vidi 3x tedensko po uro in pol, pa nikakrsne take slike ne dobi o meni (ker ko sem recimo na fitnesu, ne kadim in pijem vodo - in ne cvicka)... torej, to je tvoja predstava...Kdor me vidi, ko pridem nekam, me absolutno po mojem ne vidi kot kaksne rockerice. Ko pa grem zurat, pa mi je brez veze 3/4 casa porabiti za prilagajanje in psiholosko predpipravo - to smo opravili prej, potem pa skok v zur. Torej - z mano je vse popolnoma OK, da bolj ne bi moglo bit. Ko se zabava, se zabavam. Ko se dela, sem resna in delam.Tako je to, ja... Meni pa ni vsec, ko si tak pusy in nisi za zur. Ko sem bila jaz tolk stara kot ti... - sem imela ze svoj bend (in zamenjala ze 3 instrumente) in mal staza kot pevka za sabo. Pol mi pa o sco in vsem... pih... ne ti men... Na katere tekocine?Najveckrat skorajda kar na eter. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Nino, kok si ti hecen, na vsak nacin me hoces stlacit v tole rokerco - staro... :| Sem razmisljala - videl si me dvakrat v lajfu - na ZURU.Kaj mislis, da bom tam mona potem ali kaj takega?Kako lahko koga kakorkoli preseneti, da sem tudi v zivo hiperaktivna in nasponana in rokerska in stara in vse (saj sem bila C.P in TZB - kaksna pa naj bom?) Pa na vsak nacin eno spreminjanje, Nino - to sem jaz, kaj cmo... saj nima dosti zveze s tabo - razen kadar si v istem prostoru z mano in kadim - da se tole malo omenimo, da ne bi bilo dolgocasno...Jaz sem imela pri 20-ih ze par Berlinov in Amsterdamov skozi, par bendov, menim, da sem kot se najvec da uglajena in kul. A stekas?Ce grem na zur, zuram.Nekdo pa me vidi 3x tedensko po uro in pol, pa nikakrsne take slike ne dobi o meni (ker ko sem recimo na fitnesu, ne kadim in pijem vodo - in ne cvicka)... torej, to je tvoja predstava...Kdor me vidi, ko pridem nekam, me absolutno po mojem ne vidi kot kaksne rockerice. Ko pa grem zurat, pa mi je brez veze 3/4 casa porabiti za prilagajanje in psiholosko predpipravo - to smo opravili prej, potem pa skok v zur. Torej - z mano je vse popolnoma OK, da bolj ne bi moglo bit. Ko se zabava, se zabavam. Ko se dela, sem resna in delam.Tako je to, ja... Meni pa ni vsec, ko si tak pusy in nisi za zur. Ko sem bila jaz tolk stara kot ti... - sem imela ze svoj bend (in zamenjala ze 3 instrumente) in mal staza kot pevka za sabo. Pol mi pa o sco in vsem... pih... ne ti men... Na katere tekocine?Najveckrat skorajda kar na eter. Marsa, hvala.Cel dan sem slabe volje, potem pa preberem tole ... El Nino...kaj je s tabo..a ne ves...ma...Igraj se z otroci svoje velikosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 hehe, me veseli, da sem te spravila v dobro, in to brez da bi povedala en sam vic! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 El Nino...kaj je s tabo..a ne ves...ma...Igraj se z otroci svoje velikosti majhni otroci so dolgčas... veliki otroci so mi bolj zanimivi hehe, hja, ajd Marsa, prav, saj kul, saj, to je pol tvoj Asc... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Ce grem na zur, zuram. Ko pa grem zurat, pa mi je brez veze 3/4 casa porabiti za prilagajanje in psiholosko predpipravo - to smo opravili prej, potem pa skok v zur. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ... Pridite k nam nocoj, povabljeni ste vsi na žur.... bi rekli šank rocki, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Kam to? Kje se tule hinavsko in pritajeno skrivas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kolk ste SUUUUUUUPEEEEEEER!Zdej nej se pa zgrizem, a? Sam to vam povem, da sem bla v soboto Z VAMI - sicer ne fizično, ampak sem bla Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 kul.kok ste luštni, kok ste eni visoki. hih ih, ko sem gledala kristalkino sliko, se mi je porodila ideja ! ko bo kdo prišel k mei na obisk in bo hotel igrice igrat na compu, bom dala njeno sliko za ozazje pa se je bojo vsi vstrašli (saj ne saj se spet samo hecam ) sploh ne vem kaj naj še rečem Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 sploh ne vem kaj naj še rečem kaj blebetaš, tipkaj raje aja, jaz mam tvojo fotkico(ono ko piješ kapučino) za ozadje - sej veš Nordon antivirus program Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 hehehaha, dvojčice, to mi je pa fšeč ja Nordoncomander... pa take zadeve, hm morem pogledat moje ozadje... točno ja ena zlata krogla ki sem jo sam narisal... sicer pa tele fotke z rakitne, ja dokaj zanimivo je blo, to ja, sam fotke, ne povejo skor nč, morem zmeri pol po spominu brskat, da ugotovim zakaj tam marsa kar naprej maha kameri... pa to Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Nordon antivirus :o|o: kaj , a tak slabo zgledam, da se me že virusi bojijo :o|o: (zajebancija, v resnisi sem prav luštna) ja kris da lih jaz ne privlačima virusov hi hi ! Nordoncomander - ubijalska Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Saj se mi je kar zdelo, ti si neke vrste kristalka z globino, kaj pa maš Asc? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 kris mi je rekla da sem dvojček, kozorog in riba (ne vem pa kero je kero ) kristalka z globino - kar koli že to pomeni (če boš reko da sma si podobni bom jezna ) Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Sam da nimaš asc v devici, pa si kul, hm najbrž maš če si blizu čist čist, isti dan al mrbit tam okrog, maš luno v kozlu, pol pa asc v ribi, kolk si ti mal mlajša od nje? ... ehja, no sicer pa ne ne nista si podobni to pa res ne gre trdit, sam tko, tista globina je dost razlike.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.