Skoči na vsebino

Fotke - Rakitna

krokodil

Recommended Posts

• Komentarji 73
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tega filma ne bus videl.

Sem kje napisal da zelim ? x:Dx x:Dx

Evo, dodane so stiri slike :

http://www.gasvil.com/slike27032004/novo_b...y_contesa_1.jpg

http://www.gasvil.com/slike27032004/novo_b...y_contesa_2.jpg

http://www.gasvil.com/slike27032004/novo_b...y_contesa_3.jpg

http://www.gasvil.com/slike27032004/novo_b...y_contesa_4.jpg

Imena sem namenoma dal taksna, da ne bo kaksne vroce krvi glede avtorskih pravic in podobnega x;)x

Hvala Contesa

Deli na socialnih omrežjih

Tega filma ne bus videl.

Sem kje napisal da zelim ? x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:o)x x:o)x x:o)x :palec: x:px :vragec:

xokx xokx xokx

1:0 zate. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

1:0 zate.  x:o)x

Potem pa boljse da zdaj neham..ko se vodim x;)x

Pojma nimam tole... bos ze videl...

No risk no fun. x:Dx x;)x :vragec: x:px :palec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hehe spet ta Marsa, ej a lahko prašam, na kakšne tekočine ti tečeš... recimo eni avti majo bencin.. pa to ;) drugi nafto, ti moreš met pa kak kerozin al nekaj.... ;) na vseh fotkah čist utrgana.... (da ne govorimo dol s fotk...) najbrž še zaloge iz rokerskih časov....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, kok si ti hecen, na vsak nacin me hoces stlacit v tole rokerco - staro... :|

Sem razmisljala - videl si me dvakrat v lajfu - na ZURU.

Kaj mislis, da bom tam mona potem ali kaj takega?

Kako lahko koga kakorkoli preseneti, da sem tudi v zivo hiperaktivna in nasponana in rokerska in stara in vse (saj sem bila C.P x;)x in TZB - kaksna pa naj bom?) x:o)x

Pa na vsak nacin eno spreminjanje, Nino - to sem jaz, kaj cmo... saj nima dosti zveze s tabo - razen kadar si v istem prostoru z mano in kadim - da se tole malo omenimo, da ne bi bilo dolgocasno...

Jaz sem imela pri 20-ih ze par Berlinov in Amsterdamov skozi, par bendov, menim, da sem kot se najvec da uglajena in kul. x:o)x x:Dx

A stekas?

Ce grem na zur, zuram.

Nekdo pa me vidi 3x tedensko po uro in pol, pa nikakrsne take slike ne dobi o meni (ker ko sem recimo na fitnesu, ne kadim x:o)x in pijem vodo - in ne cvicka)... torej, to je tvoja predstava...

Kdor me vidi, ko pridem nekam, me absolutno po mojem ne vidi kot kaksne rockerice.

Ko pa grem zurat, pa mi je brez veze 3/4 casa porabiti za prilagajanje in psiholosko predpipravo - to smo opravili prej, potem pa skok v zur.

Torej - z mano je vse popolnoma OK, da bolj ne bi moglo bit. Ko se zabava, se zabavam. Ko se dela, sem resna in delam.

Tako je to, ja...

Meni pa ni vsec, ko si tak pusy in nisi za zur.

Ko sem bila jaz tolk stara kot ti... x:Dx x:o)x :vragec: x:px x;)x - sem imela ze svoj bend (in zamenjala ze 3 instrumente) in mal staza kot pevka za sabo.

Pol mi pa o sco in vsem... pih... ne ti men... :vragec: x;)x x:px x:o)x x:Dx

Na katere tekocine?

Najveckrat skorajda kar na eter. :D

Picasso

Nino, kok si ti hecen, na vsak nacin me hoces stlacit v tole rokerco - staro... :|

Sem razmisljala - videl si me dvakrat v lajfu - na ZURU.

Kaj mislis, da bom tam mona potem ali kaj takega?

Kako lahko koga kakorkoli preseneti, da sem tudi v zivo hiperaktivna in nasponana in rokerska in stara in vse (saj sem bila C.P x;)x in TZB - kaksna pa naj bom?)  x:o)x

Pa na vsak nacin eno spreminjanje, Nino - to sem jaz, kaj cmo... saj nima dosti zveze s tabo - razen kadar si v istem prostoru z mano in kadim - da se tole malo omenimo, da ne bi bilo dolgocasno...

Jaz sem imela pri 20-ih ze par Berlinov in Amsterdamov skozi, par bendov, menim, da sem kot se najvec da uglajena in kul.  x:o)x  x:Dx

A stekas?

Ce grem na zur, zuram.

Nekdo pa me vidi 3x tedensko po uro in pol, pa nikakrsne take slike ne dobi o meni (ker ko sem recimo na fitnesu, ne kadim x:o)x in pijem vodo - in ne cvicka)... torej, to je tvoja predstava...

Kdor me vidi, ko pridem nekam, me absolutno po mojem ne vidi kot kaksne rockerice.

Ko pa grem zurat, pa mi je brez veze 3/4 casa porabiti za prilagajanje in psiholosko predpipravo - to smo opravili prej, potem pa skok v zur.

Torej - z mano je vse popolnoma OK, da bolj ne bi moglo bit. Ko se zabava, se zabavam. Ko se dela, sem resna in delam.

Tako je to, ja...

Meni pa ni vsec, ko si tak pusy in nisi za zur.

Ko sem bila jaz tolk stara kot ti...  x:Dx  x:o)x  :vragec:  x:px  x;)x  - sem imela ze svoj bend (in zamenjala ze 3 instrumente) in mal staza kot pevka za sabo.

Pol mi pa o sco in vsem... pih... ne ti men...  :vragec:  x;)x  x:px  x:o)x  x:Dx

Na katere tekocine?

Najveckrat skorajda kar na eter. :D

Marsa, hvala.Cel dan sem slabe volje, potem pa preberem tole ... x:Dx x:Dx

El Nino...kaj je s tabo..a ne ves...ma...Igraj se z otroci svoje velikosti :eek: x:Dx x:Dx x;)x

hehe, me veseli, da sem te spravila v dobro, in to brez da bi povedala en sam vic! :eek: x:o)x x:Dx x;)x :palec:

Picasso

El Nino...kaj je s tabo..a ne ves...ma...Igraj se z otroci svoje velikosti :eek:  x:Dx  x:Dx  x;)x

:C: majhni otroci so dolgčas... ;) veliki otroci so mi bolj zanimivi ;) hehe, hja,

ajd Marsa, prav, saj kul, saj, to je pol tvoj Asc...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kolk ste SUUUUUUUPEEEEEEER!

Zdej nej se pa zgrizem, a?

Sam to vam povem, da sem bla v soboto Z VAMI - sicer ne fizično, ampak sem bla x:Dx x:Dx x;)x

:palec: :palec: :palec:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

:palec: kul.

kok ste luštni, kok ste eni visoki. hih ih, ko sem gledala kristalkino sliko, se mi je porodila ideja :vragec: ! ko bo kdo prišel k mei na obisk in bo hotel igrice igrat na compu, bom dala njeno sliko za ozazje pa se je bojo vsi vstrašli (saj ne saj se spet samo hecam xrolleyesx ) sploh ne vem kaj naj še rečem x:Xx x;)x x:)x

mejte se radi....

hehehaha, dvojčice, x:Xx x:Xx to mi je pa fšeč ja ;) Nordoncomander... ;) pa take zadeve, hm morem pogledat moje ozadje... točno ja ena zlata krogla ki sem jo sam narisal... ;) sicer pa tele fotke z rakitne, ja dokaj zanimivo je blo, to ja, sam fotke, ne povejo skor nč, morem zmeri pol po spominu brskat, da ugotovim zakaj tam marsa kar naprej maha kameri... pa to

x:Ix Nordon antivirus :o|o: kaj , a tak slabo zgledam, da se me že virusi bojijo :o|o: :vragec: (zajebancija, v resnisi sem prav luštna) ja kris da lih jaz ne privlačima virusov x:Xx hi hi !

Nordoncomander - ubijalska :palec: x:Dx :vragec: x:)x

mejte se radi....

kris mi je rekla da sem dvojček, kozorog in riba (ne vem pa kero je kero x:Ix )

kristalka z globino - kar koli že to pomeni (če boš reko da sma si podobni bom jezna :vragec: )

mejte se radi....

Sam da nimaš asc v devici, pa si kul, hm najbrž maš če si blizu čist čist, isti dan al mrbit tam okrog, maš luno v kozlu, pol pa asc v ribi, kolk si ti mal mlajša od nje? ... ehja, no sicer pa ne ne nista si podobni to pa res ne gre trdit, sam tko, tista globina je dost razlike....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...