Guest sanjalica 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Pravkar sem pripravila kitajsko zelje v solati. In ustavi se mi: preliv! Nekaj enostavnega, dobrega, hitrega... Jogurt, žlička gorčice, majoneze, kečapa, sol, poper, sojina omaka in čili...zamesim, polijem... in čakam, da se vrnejo s treninga. To je vse; pa kakšno z zaseko in kislo smetano naredim in večna klasika: česen, bučno olje, jabolčni kis, sol. A ima kdo kakšne ideje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Jaz jih pripravim po navdihu oz. s tistim kar je doma... Sladka ali kisla smetana, limona, poper, gorčica, drobnjak, pomaranče, česen, olivno olje, sol, vegeta, šampinjoni, kalčki...Na regrat ocvirki ali slanina...Všeč mi je tudi balzamični kis Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Suzy 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 kisla smetana, majoneza,sol poper, kis, olje (bučno, olivno ali nanadno olje), še malo drobnjaka ali pa peteršilja vedno zmešaj majonezo in kislo smetano skupaj v tekoćo, gladko zmes, nato pa dodajaj ostale sestavine po okusu (meni najbilj odgovarja na mešano solato koruza paradižnik, zelene solata........) pa dober tek,upam da ti bo všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Najboljsa solata je meni motovilec s paradiznikom, kateremu dodam samo malo olja, balzamicen kis, sol...in mi je najbolje.Zeleno solato pa rada polijem z tekocim jogurtom...cisto preprosto, ampak mi jevsec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Zeleno solato pa rada polijem z tekocim jogurtom... b0m probal tole testirat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Did ya? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 hja, not yet.jo moram zdele še očistit, da mi spet ne zgnije očiščena A veš, da nevem, če mi bo všeč?, bom pa probau nardit tko,da samo en listič pomočm v jogurt, nočem vso solato zafurat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Najboljsa solata je meni motovilec s paradiznikom, kateremu dodam samo malo olja, balzamicen kis, sol...in mi je najbolje.Upam, da sestavine dodajaš paradajzu in repinclu v obratnem vrstnem redu, kot si jih naštela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 mhm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 zdravo! Če rabite omake za solato ali za kakšno drugo jed vam jo z veseljem napišem. lp crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.