Skoči na vsebino

Knjige Nikole Stojanovića

lunca

Recommended Posts

:palec: :palec: Nedavno sem naročila knjige priznanega srbskega astrologa Nikole Srojanovića. Prijetno sem bila presenečena nad izredno dobro razlago natalnih kart.

Njegove točne napovedi in predstavitev njegov treh knjig si lahko ogledate na njegovi strani www.astrologyinserbia.com-s..

Mene je najbolj navdušila knjiga 70 astroloških zadataka sa odgovorima. On v knjigi najprej pri vsaki lekciji postavi vprašanja kako se vidi pri tej dani osebi, da se je večkrat poročila, bila uspešna na področju medicine in podobno. Potem, si pri ogledu določene karte sam skušaš odgovorit in če ti ne gre, pogledaš njegovo rešitev. Super za učenje.

Vse tri knjige stanejo 50 EU, ki jih nakažete na njegovo ime na WESTERN UNION v novi LB in knjige dobite zelo hitro.

Ta priznani srbski astrolog organizira astrološko šolo in na podlagi vaših osebnih podatkov priporoči kdo je primeren za šolanje.

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljena Lunca! Moram priznati, da me je njegova internetna stran, takoj ko sem jo odkrila, fascinirala.

Povej mi prosim, koliko stane knjiga, kjer razlaga stopinje zodiaka, oz. ali je vredna nakupa. Ravno sem v akciji nakupa direktno od njega preko nekoga, ki bo šel v Beograd.

Moram pa priznati, da me je osebno rahlo razočaral. Postavila sem mu eno vprašanje, pa mi ni hotel odgovoriti po e-pošti, češ, da je profesionalni astrolog in storitve strogo zaračunava (to je moje občutenje), drugače pa moram priznati, da ga občudujem.

Pozdrav, Magda

xrolleyesx Živjo Magda!

Res je njegova stran super. V knjigi tumači božjeg rukopisa imaš vse stopinje razložene in knjiga je vredna nakupa. Koliko katera stane ne vem, ker je vrednost vseh treh skupaj 50 EU. Jaz sem naročila vse tri in najbolj mi je všeč 70 astroloških zadataka sa odgovorima, ker nazorno razlaga posamezne karte (vladarje, začetke hiš na določenih stopinjah in podobno).

Res je, da se ukvarja z astrologijo profesionalno in zato ne odgovarja na posamezna vprašanje po mailu.

Sicer pa je zelo prijazen in odprt človek. :palec:

Lunca, ali niso najbolj točne razlage v knjigi "Tajne egzaktne astrologije"?

Veš, skoraj sem se že odločila za to knjigo. Izhajala sem iz vsebine na internetni strani, kjer jo predstavlja. Ali je res za vsako stopinjo posebej napisana razlaga (od 0 - 30)?

Magda

:palec: Ja vse stopinje imaš razložene. Tudi na internetni strani si lahko ogledaš razlago za stopinje 5, 2 in 29, kar obširno.

Meni je pa tista knjiga všeč, če odmislim stopinje, ko super razlaga vsako karto, kje se vidi dober šofer, poklic, lepa ženska in podobno.

Odločit se moraš sama katero boš kupila. Vendar glede na cene naših knjig, tukaj tri stanejo toliko kot pri nas ena. x8Dx

Šele sedaj sem opazil tole temo o Stojanovićevih knjigah!

Resnično jih moram pohvaliti, pa tudi način, kako Nikola razlaga astrološko tematiko in tudi skrivnost posameznih stopinj, ki jo do sedaj še ni nihče. Spoštujem ga, ker veliko svojega znanja plasira takole v javnost, pa tudi spoznavanje astrologije se mi zdi ob prebiranju njegovih knjig veliko bolj razumljivo kot pri drugih strokovnih. Veseli me pa tudi, ker on vse razlage utemelji, kar dela malokdo!

Imel sem priložnost govoriti z njim po telefonu, pa bi dejal, daje tudi na tej frekvenci zelo prijeten in dosegljiv, kar me je kar malo pozitivno presenetilo. Jaz mu vprašanj nisem postavljal na e-mail, tako, da nisem razočaran, je pa res, da mi je enkrat na moj naslov že poslal nalogo meseca, kot ima prakso delati na svoji spletni strani.

Jaz imam vse tri njegove izdane knjige, žal je pa res ena slabše kvalitete glede listov(izpadajo!), no mogoče zato,ker sem jo kupil preko posrednikov v Vojvodini, je pa tudi res, da je že bila velikokrat prelistana, smisel je v tem kar je napisano na papirju. Upam, da bo kaj kmalu izdal še kakšno knjigo?! Takšno je moje skromno mnenje o knjigah profesorja Nikole Stojanovića, na njegovo omenjeno spletno stran pa res večkrat pogledam.

Lep pozdrav, Borism! x;)x :palec:

Lunca pomagaj!

Nikola Stojanovič mi je z e-mailom napisal: "Novac možete uplatiti preko WESTER UNIONA na moje ime in prezime: .." nikjer ni nobene številke. Ali lahko napišeš cel postopek plačila, prosim, da ne bo denar kam drugam zalutal!

P.S. Ne se mi smejat, ampak res ne vem kako!

Hvala, Magda.

Astrologija ni enostavna zadeva, kot ni muska, opera, rock'n'roll.

Se zdi enostavna ko si zelo enostaven:)

Zodijak ima 28 ozvezdij (constellazioni, consteaxion).

Zemlja im 4 lune. Cruithne bo v Corvus Nov 2012.

To so O5nove. Mislem informacije, to she ni akcija.

evo malo chetvrta luna:

http://puck.dhs.org/sedna /4thmoon

... a si predstavljate naprej? Boljsh da ne...

Seveda che ti se 0 dogaja v zhivljenju (Balkan)

potem si (lahko) astrolog tudi ti (ne rabish natalne aspekte za to). Ko je Mesec v Cetus tebi bo v Pisces. Ko bo Pluton v coma Berenices bo imel 10 stopinj orbisa (hahahaha!) in bo nekjer. "Astrologi" celo zhivljenje ne vejo kjer im je kakshen planet (Alan Leo je primer http://puck.dhs.org/nu alanleo), kjer pa ascendent, kjer pa Sonce (sonce gre chez

13 konstelacij), kjer pa Mesec (Mesec ni lahko dolochiti!).

Ne vem kako da dobivam ta majl. O.K. a za knjige se gre?

nekaj smo objavili Mile Dupor pa je to bilo na ? digitalpoint.hr (nekaj tazga).

Astrologija ni enostavna zadeva. Nekaj imamo astrologije v .ch (1 astrolog, Nicholas, kar se tiche Sedna-e citira mene, torej "na primorskem" 1), potem 1 Costa Rica,

nekaj kot astrolog v Odessa, pa to je vse.

Sem pa tja se najde nekaj v U.S.A. (ne veliko, nepomembno), skoraj nich (ena zhenska) v U.K.

Italia nekaj zelo zelo malo Schiavin8, se vkvarja z 2002 AW197 (profesor geodezije ali nekaj, potresi pa to).

(znani gigantski objekt).

To je kot z opero. Srbi je nimajo (niso evropski narod), nimajo opero, ne porabe opero, mislim muziko.

E sad se dobro drzhi bre Zhika:)) hehehe:)

Srbi nimimajo astrologe. Gre se pravzaprav za varijanto vlahov (vlasi). Morlaci (Nigri, morski vlahi) niso rabili ozvezdja. Primorski slovenci (veneti) so imeli luke (majhne) in so rabili ozvezdja (gaeva da far coe constelasion).

Astrolozi poznajo lasrtni ascendent. Denimo moj je Monoceros. Nekaj kot erO5:)

Monoceros = unicorn je veliko ozvezdje kjer so pogosto kentavrji, kot Thereus.

Mislim da to vlasima uopshte ne treba:)

V Istri (Istria tera de dose Erixo) imamo NEO observatorij

asro.hr lastnik je Corrado Corlevich (Cor Levi = Regulus => cor leonis = MIKAL the archangel).

Ni enostavno (delamo na softwareju) izvedati che je Sonce ali karkoli "v 7mi hishi".

Varijante dva programa naj bi to imele na razpolagi ko se lotim tega. Programi so .ch in .cr (Costa Rica) izdelave.

Alan Leo je primer napachnega izrachuna Saturna v 12? 1? hishi.

http://puck.dhs.org/nu /alanleo

Veliko ljudi misli da ima Neptun v 7mi pa je on v 6ti.

To je primeroma odvisno o LATITUDI.

Zdaj kaj je LATITUDA???

To bomo vprashali srbskega strokovnjaka, hahaha:))))

• 2 weeks later...

V soboto sem dobila knjige N. Stojanovića. Z eno besedo "ODLIČNO".

Tako so me prevzele, da sem brala eno za drugo. Kakor je rekel sam glede knjig M. Duporja, moraš knjige prebrati večkrat, potem enostavno razmišljaš kot on. Pripelje te na nivo njegovega sklepanja in utemeljevanja.

Priporočila bi knjige vsem, ki vas zanina skrivnost razlage stopinj. Enostavno te knjige morate imeti.

Magda

borism!

Moje mnenje je, da bo ta astrolog s svojo teorijo šele prišel "med naše astrologe". On je začetek nečesa novega. Mislim, da točna razlaga dejstev (ne mislim na psihološko razlago) enostavno ne bo v bodoče možna. Manjkala bo ta "začimba" - utemeljitev s pomočjo stopinj. Boš videl Borism, da bo tako!

Pozdrav, Magda

:palec: :palec: No Magda me veseli, da si zadovoljna. Veš okusi so pač različni, vendar moje mnenje je, da so knjige odlične, ker enostavno, na zelo razumljiv način tolmači karte, ki so narisane. Všeč mi je način, ker najprej sam pogledaš in si razlagaš po svoje, če pa zadaneš podobno kot on, si takoj zadovoljen in vesel. :palec:

• 8 months later...

Pozdravljeni po daljšem času v tej temi!

Po daljšem času sem bil v stiku z avtorjem teh knjig, ki jih omenja naslov teme in astrolog Nikola Stojanović.

Nikola ima enop prošnjo, ker mu je virus na PC-ju uničil/zbrisal @ naslove, da tisti, ki ste bili kadarkoli z njim v stiku ali naročali njegove knjige, ali pa ji tudi na novo želite, da meni na OS, ali pa tule, ali pa direktno Nikoli Stojanoviću javite svoj naslov.

Njegov naslov je..... uran-ns@eunet.yu

Lahko si pa ogledate tudi njegovo spletno stran, katere bližnjica je tule spodaj...

Nikola Stojanović

PS!

Nikola pozdravlja vse ljubitelje astrologije v Sloveniji, katero ima namen obiskati letos poleti, jaz ga bom a tudi prosil, da si pogleda tale dober forum in bil bi zelo vesel, če bi tudi sam kaj napisal, hvala, lep pozdrav, Borism x:)x

Ojla Ribica Katja,

tudi meni ne dela...menda je stran polna virusov tako,da je bolje,da je ne iščeš.Zaenkrat! Bo Stojanovič tole počistil.

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Sinoči mi je sam Nikola javil, da je presenečen, ker mu ne dela spletna stran in da bo čimprej uredil to zadevo, pa če bom jaz prej zasledil vam bom sporočil tule da deluje. x:)x

Ribica Katja, tole gre preko Western Uniona, ne bi bilo slabo, če se vas več skupaj naroči, a ne boste plačevali vsak poštnine. Lep pozdrav, Borism x;)x

Spletna stran od Nikole Stojanovića od tega trenutka ponovno deluje brez težav, prijetno branje, če pa kaj ne razumete pa lahko prevedemo.

Imate pozdrave od Nikole, upam da se bo držal obljube in se sam osebno oglasil tule na našem forumu še preden pride v Slovenijo, lep pozdrav, Borism x;)x :palec:

Nikola Stojanović

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...