Skoči na vsebino

Knjige Nikole Stojanovića

lunca

Recommended Posts

Zdaj pa nekaj besed o naključjih.

Berem zjutraj tole temo. Nekako me do zdaj ni prav nič potegnilo sem, danes pa - ok...da vidim kaj tukaj dogaja. In ga hvalite - vsi po vrsti. Pomislim - ja, nekaj bo potem že na tem, če vsi zadovoljni. Začnem razmišljati, kako naj družinski proračun zmanjšam za 50 eu..In potem pride stranka. Prvo kar mi pade v oči je registrska št. NS...ga povprašam - koliko pa stane poštnina iz Srbije sem? ...On radoveden, kaj bi rabila iz Srbije..mu pravim..knjige...kakšne pa?? Astrološke..potem pa navdušenje - jaz tudi astrolog..V glavnem - naslednjič dobim knjige. Keša mu še nisem dala.. x;)x (ni bil ravno ziher, če stanejo 50 eu..menda so v Srbiji astro bukve od 7-8 eur..no kakorkoli...zanimivo dopoldne x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Zakaj vržeš kar tako kost, Nataly?

50 evrov (ali manj kot 12 jurjev) in dobiš 3 knjige na svoj dom v nekaj dneh. A ni to super?

So mi pravili v koprskem 'Domu knjige', da ko naročajo kakšne knjige iz Hr- čakajo na pošiljko po nekaj mesecev :eek: .

Obstaja alternativa: greš po knjige v Bg:

1100 km Lj-Bg-Lj, to je tja in nazaj najmanj dva tanka bencina, 10 evrov Slo avtoceste, 24 evrov tja in nazaj Hr avtoceste, 10 evrov v obe smeri v SČG.

Potem pa res lahko po 6 urah vožnje na Knez Mihajlovi kupuješ knjige v štirih knjigarnah po cenah, kot jih navajaš.

Se pravi najmanj 20 jurjev za bencin, pa ene 11 za cestnine, pa nič jesti in piti, pa (če ne spiš tam- najmanj 12 ur vožnje)... xrolleyesx :sori: IZVOLITE

Zakaj vse to pišem? Jezi me, da se astrologom, pa tudi drugim nikakor in pod nobenim pogojem ne privošči malo (skromnega) zaslužka (razen debelih prevarantov, ki ne delajo pošteno, še nihče ni obogatel od tega posla). Vse omenjene knjige so plod dolgoletne prakse, nenehnega učenja, vlaganja svojega časa v znanje. Ne verjamem, da si kak astrolog v Slovenji lahko privošči, da bi se samo s astrologijo profesionalno bavil! Zakaj? Ker je ena sama fehtarija naokoli. Ker folk noče plačevati določenih uslug. Zakaj? A niso vredne? Halo? Če pač nisi pripravljen plačati pršuta, ti ga pač ne dajo, do tu razumljivo, zakaj bi bila pa astrologija zastonj??!?

In zakaj naj bi nekdo pošiljal naokoli v tujino po istih cenah kot so v domači knjigarni? A ste že kdaj kaj naročili iz Francije, Italije? Kakšne so bile cene? Iste kot v trgovini ali fabriki v tisti državi? Malo morgen!

Ostaneta dve možnosti; da koga nažicate, da vam nosi knjige od drugod in mu pri tem ne privoščite niti kave (osebno mislim, da se potem take usluge 100x preplača) ali pa si knjige sposodite v knižnici in potem v kakšni firmi na kvarno prefotokopirate na tuj strošek :O:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Čisto pred kratkim sem bila v Bg (ne zaradi knjig) in sem si kupila tri Imširagićeve:oba učbenika 'Točak sudbine' in 'Točak sudbine II' in knjigo 'Tajne stepena Zodiaka. Potem sem kupila Stojanovićevo 'Tajne egzaktne Astrologije' ( s tem, da moram na žalost napisati, da je bilo dovolj, da sem knjigo prelistala in že razpada oz izpadajo vsi listi :o|o: in na koncu še 'Tumaćenje solarnog povratka' Jamesa A. Eshelmana. Kakšen izbor astroloških knjig!!!!! In ljudje jih kupujejo, ker jih hočejo imeti. In njim je 7-8 evrov za knjigo res celo premoženje, glede na to, da povprečna srbska placa 170 evrov ali okoli 40 slovenskih jurjev.

No - jaz bom čakala na tole knjigo definitivno 14 dni.

Me do takrat ne bo pobralo. Saj privoščim zaslužek...ampak..roko na srce..doma me v tem hipu pobijejo, če bi zadnje fičnike za knjige dala(saj veš - nič natančno ne vem, kaj in kako bo z mojo službo...torej..če je takšna možnost ne vidim razloga zakaj je ne bi pogrebila).

Astrolog pa bo itak zaslužil - sicer manj, kot če bi jo neposredno naročila,pa vseeno.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Razpada večina knjig prinešenih iz Srbije. Samo, tudi cena ni bila visoka. Stojanovičeve stopinje sem posodila kolegici, da jih skopira. Nazaj sem dobila liste... :o|o: xrolleyesx
Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>Razpada večina knjig prinešenih iz Srbije. Samo, tudi cena ni bila visoka. Stojanovičeve stopinje sem posodila kolegici, da jih skopira. Nazaj sem dobila liste... :o|o:  xrolleyesx

Res je.Odtod verjetno tudi nizke cene. Pred kratkim sem dobila knjigo iz Srbije,kot pravi Oona, polovico listov probam zlepiti v knjigo.

So me pa iz Ljubljane,Čopova ulica,Državna založba klicali.Po dokaj ugodnih cenah so dobili knjige iz Srbije.Malo si oglejte.Nisem vzela nobene,saj v glavnem, imam že vse.

Tiste katere potrebujem seveda x:Dx

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Torej shizite v bistvu samo na tujce in mora bit na listih (knjigah)?

Tisto znanje in osebne izkusnje iz prakse, ki jih dobite na netu BREZPLACNO, pa spregledate oz. se vam zdi samoumevno, da je za vas dostopno, pa vas nikol ne vidim komentirat cesa od TEGA (z redkimi izjemami)? Avtorja pa sicer 'razumete' itd., sam se rajs ga maste, ce morate placat (pa ce ni odtod, ocitno - kajti tudi pri Luninem koledarju je tako - smo na LN (!), a imamo nakladancije o oz. iz nekih tujih nemskih bukel, ki jih v lajfu nisem videla, pac pa 15 let oz. se dlje ze raziskujem tole - tam pa nikol nic, odprete svoje teme, kjer nakladate o tem, da je luna v devici dobra za strizenje, da luna v ribah ni dobra za tusiranje, opozarjate folk v temah na forumu o polni luni - na LUNINEM NETU!!!!!!! xrolleyesx :o|o:

Ob tem, ko je na osrednji strani Luninega neta vse to gor - kot tudi, kje je luna, in za to ne rabis nemskih bukel!

Si pa TU. xyesx :o|o: :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sploh nisem.

To NENEHNO opazujem tule in sem se odzvala danes, ko NISEM slabe volje in ko mi je vseeno.

je pa to dejstvo.

Mislim da je bilo tu ali pa pri Imsiragicu, ko je nekdo napisal - 'ta in ta astrolog NIMA CASA se ukvarjat z ljudmi.... kao po mailih in tko..

Moram rect, da se mi ob tem kar mal milo stori.

ker JAZ pa imam cajt vsakemu odgovarjat al kako.

Ne vem zakaj niste pol na onih sajtih.

Ne navajate mene kot vir, ki sem tudi avtor, o slovenskem avtorju nobenem ni kakega govora tule.

Oni je imel stopinje, se je lotil tako... ja, midva pa sva se drugace, tako da sva priblizala astrologijo najprepostejsemu cloveku.

In kot omenjam drugod, se nisem videla NA SVETU, da bi obstajale razlage za arabske tocke.

ne, o tem pa ni nikjer govora.

Tu, na Luninem netu, sem nenehno prisiljena gledat reklamiranje drugih avtorjev in to puscam in sem torej nadvse velikodusna - a ne, sem slabe volje in zoprnica (*ob tem, da moram poudarit, ker tega ne stekate, da LN ni javni sajt kot siol al kaj jaz vem, je povsem avtorski sajt marse in mitje, torej bi lohk imela gor, kar zeliva - in cesar ne zeliva, ne bi rabila imet - a je vseeno gor, ker pac pustiva).

Nic ne zelim od vas, vas pa prosim, da mal razmislite o tem.

Dnevno ste tule, skoz vidim ene reklame za drug folk, za druge skupine, druge avtorje, druge sajte...

To mi gre mal na zivce, a jasno puscam, ker je tako OK.

A to, ponavljam, ni javni sajt, to je avtorski sajt. kar vidite na vseh straneh, je plod dolgoletnega raziskovanja, za katerega sva se odlocila, da bova delila z ljudmi.

In vsakdo pa seveda ima tistih 5 jurjev za narocanje teh knjig.

ker je 'tolk znanja not'. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Hm, boljše, da ne komentiram, ker je Marsa slabe volje :inocent: , kljub vsemu lepo nedeljo x:)x , O.K. potem se pa naj vsak zase za naprej znajde po svoje in po najboljših močeh x;)x

:eek: :eek:

Evo, jaz pa pri priči neham nakladat v zvezi s tisto 'nemško buklo' :eek: , pa tudi bom pazila, da slučajno ne odprem kakšne teme ali komentiram, kar bi bilo lahko v kakršnem koli smislu v kontrastu z kakšnim lf tekstom! :eek: :o|o:

Mah, nimam besed. Ja prav, sporočilo sprejeto, tu sem gost. Jaz sem bila vedno v dobri veri, kar se tiče mojih postov. x^x

Ruby, to ni letelo nate, ceprav sem omenila luno v ribah.

Nic ni drugace, vse lohk pisete kod do zdaj.

Prosila sem vas samo, da mal razmislite, kajti jaz sem tudi avtor, uspesen, ki menim da sem dost naredila za SLO astrologijo, pa me to moti. Bi rada da bi tudi te avtorje, recimo nas, ki nismo na piedestalu, mal bolj spostovali, pa ce zato, ker ste tu, ce se vam zdi, da drugace si ga ne zasluzim, potem pa pac zato....

kajti tudi jaz seveda nimam casa.

Cas si vzamem, ima ga pa nihce.

Picasso

Jaz sem mislil da se komu kdaj pomagal s kakšnim nasvetom, spet sem bil naiven :xx!: ,nočem delati nobene reklame nikomur, ker tak nimam nič od tega. Rad pomagam, nočem pa strašiti ljudi s kakšnimi namigi ali pa opozorili, spet je bil kontra efekt :sori: :xx!: .

Tudi jaz nimam besed, bom raje odslej naprej le bral in nič več komentiral, lep pozdrav, Borism :o|o:

A ti pa lahko jemljes custveno, Boris?

Jaz sem tud clovek.

In to ni (samo) custveno.

Sem ze pripisala, pa potem zbrisala, da ne bi bilo kot komentar na tvoj post, ker sem ga pisala kot pripis svojemu, da se mi ne da nadalje debatirat o tem, in da tema se dalje ostaja Knjige Nikole Stojanovica.

In se mi zdi, da ne rabite bit uzaljeni, ce pridem takale dva posta napisat v eno taksno temo.

Mal razmislite, sem samo rekla. :palec:

Picasso

Ok, Marsa :palec: :palec: ,

jaz te razumem oz. vsaj poskušam razumeti. Tudi mene bi bolelo in prizadelo, če bi opazila, da ima kdo ignorantski odnos do mojega dela! :C: :O: :vragec:

Ni druge, kot da se vsi Lunatki ravnamo po meri dobrega okusa, to pa tudi v bistvu vidva z Mitjo pričakujeta od nas, kajne? :palec:

Borisek, daj se oglasi, saj ni bilo proti nama naperjeno, noooooooooooooooo :palec:

Daj, da ne začnemo spet neka debilna jetra vozit tu, ko smo se ravno rešili nekih neumnosti. A Borisek? :2src: En mičken znakec, da si tu. Mi smo vendar dobra, kvalitetna in neprekosljiva ekipa LF-ja, moramo skupaj držat, ne??? x;)x x:)x xsrcx

Ma, ja, Ruby, :vio:, kot sem rekla, hvala za razumevanje. :palec:

Boris, ce te moti, da jemljem custveno, potem tudi sam ne smes jemati custveno.

No pri meni pa je bilo tole predvsem iz profesionalnega stalisca.

Ce nihce ne pomisli na to, je pa cist kul, da povem, a ne, ce ne veste, pa tako je? :palec:

Jaz tud pohvalim, ce imam kaj za pohvalit, tudi ce gre v bistvu za reklamo (no teh knjig oz. dela Stojanovica pa ne poznam).

In to dobro ves, Boris, ker npr. zelo cenim Marjetko - kot osebo, kot prijateljico in tudi kot avtorico.

:palec:

Picasso

Knjiga 70 zadataka mi je všeč, ker je razumljivo napisana. Razširi ti spekter.

Želim si, da bi tudi kateri slovenski astrolog izdal kakšno knjigo z astrološkimi vajami in razlagami le-teh.

Marsa, morda je pravi trenutek, zakaj pa ne?

Vecnost

Tej temi nisem sledil, na njo sem bil obveščen z druge strani.

Mislim, da ima Marsa v mnogočem tule prav. Že sedenje ob forumu je lahko zabavno, lahko pa tudi mukotrpno, če se gre za bolj delikatne stvari.

Marsa in vsi ostali ki se za astro zavzemate, tu nudi zastonj informacije in temu bi morali biti hvaležni. Četudi bi napisala 5 postov tedensko in potem v ponedeljek ali nedeljo, tedenski horoskop, je to skozi leto ogromno. Tako imaš pred sabo knjigo s 104. stranmi ali več, če vzamemo v povprečje, da je ena tedenska napoveda dolga le dve word strani.

Pač teh zastonj stvari mnogi ne vidijo. Postalo jim je samoumevno, da tako je in super cool, ker ena se je našla, da mal piše. Ko je bila lani Marsa na dopustu so se po njenem prihodu punce oglašale, da so pograšale to napoved. Tudi jaz sem jo.

In seveda. Govorim le o napovedi, saj vzel sem percepcijo, če bi Marsa pisala samo tedensko napoved in morebiti 5 postov tedensko.

Enako je z Vojkom. Tudi on dela zastonj in vsem je postalo nekako samoumevno, da to pač tako je. A vendarle je pri obeh primerih, torej astro in 9ZK tudi znanje, ki se prenaša na posameznika. In tudi to je kot kaže zastonj.

Bi prosil, da se ta forum še naprej gradi, čeprav Stojanovič pride v Slovenijo v sponzorstvu članice sorodnega foruma, katerega ustanovitelj je za čuda, med drugim Andres.

V tistem času sem Marsi napisal, da ta forum ni konkurenca LF. Preprosto sta oba z Mitjem naredila zelo veliko, zato moj namen, kot tudi namen Boruta (Kartomantik.com) ni rušenje LF preko Stojanoviča ali kaj podobnega. Forum je nastal, iz razloga nesoglašanj na nekem tretjem forumu, kjer je kreganja preveč, veliko preveč. Preprosto bi rad da se tu piše ne le omakah in jotah, dol dajanjih. To je predvsem astrološki forum, zato naj to tudi ostane. Vse ostalo je menim zaželjeno

Upam, da bo moj post pripomogel k čemurkoli v tej temi, nikakor pa nisem tu, da bi za seboj puščal umazano dnevno sobo.

Andres

Borisek, daj se oglasi, saj ni bilo proti nama naperjeno, noooooooooooooooo :palec:

xrolleyesx Tukaj se gre samo za knjige, zato verjamem, da vsi, ki smo tu, absolutno simpatiziramo s slovenskimi astrologi, vendar knjig res nimamo veliko v našem jeziku. Sicer pa razumem Marsino ogorčenost, češ, kako smo zbirčni, razumem pa Borisa, Nataly, vem, da ste vsi na splošno prima.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...