borism 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Že imate kakšno idejo ob jutrišnjem dnevu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ne prehitevaj, Boris! Letos bo prvi april šele šestega v mesecu! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ja.. Frendom bom poslala mail oz e-kartico, da nosim trojcke.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Letos bo prvi april šele šestega v mesecu!Si me že nocoj ... , uh jutri bom moral pa paziti, vsekakor bolj, kot 6.aprila Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 bigm , znova jaz sem danes misla, da se je nord malo zmotla, ker je prišla v šolo z zavitim prstom (au!) in 1.april je jutri, ampak sem potem videla, da .....hm, se ni zmotla sem razmišljala, da bi se jutri ang javla in ko bi me učitl nekaj vprašal, bi rekla: joj to je pretežko, tega sploh vzeli nismo, jaz se ne bi javla... ...počakala kak bi reagiral...in pol pa rekla, da je samo prvi april.....ampak ne vem, no. verjetno ne bom, čeprav bi si to lahko privoščila, ker mamo fakultativno in se tud učitl ves čas zaj*****. verjetno pa bo tak on nas potegnil.....s kakim nenapovedanim testom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ko sem bila se v srednji in osnovni soli, sem prisla domov in mamo prestrasila, da sem dobila ukor ali kaj podobnega.. haha, ko se spomnim.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Haha, sem mislil da je 1.april v petek 13.ga. hehe, ja, bemti duš bo zakon jutr, nimam nobene pametne ideje, seveda pa velik neumnih, bomo vidli, ponavadi sem jaz na prejemnem koncu takih fint... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Lansko leto smo si pa enega res privoščili :D Poklicali sem očeta (55 let) enega fanta in se naredila, kao da sem njegova ljubica izpred 15 - 20 let...pa da kao da me ne pozna več , pa tako strastna vendar prekratka veza je bila, da sem sedaj prosta...in bla in gla in bla .... 15 minut sem ga "vlekla"... pa malo se mu je že svetlikalo (lagal mi je :xx!: ), vendar je bil preveč v šoku da bi se spomnil (kao! :xx!: ) ... (človeka nisem nikoli niti videla, niti slišala)... Zmenila sva se za kafe, da ga zjutraj ob 8. pokličem... (2. aprila)...vendar mojega klica ni bilo... Doma tudi ni z besedico izdal, da je imel "naročen" klic.... Domači pa seveda poslušali moj pogovor z njim... Aja, zvečer je še dobil "vroč" SMS....vendar ga je hitro izbrisal (domači so rekli, da ne ve delati izbrisov SMS-ov). Ja, v sili še hudič muhe žre! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Jaz sem si pred par leti sposodil ženino šefico(ki je bila drugače za hece!!!), ki ima hčerko in stanuje v stolpnici v drugem kraju, zelo nerad sem nesramen, saj se mi je bilo težko pretvarjati, no iz tega heca sem potem skoraj dobil še policijo na vrata......kako je bilo, pokličem njihov na telefon, in se predstavim, kot, da sem njihov starejši sosed in da nočem več prenašati nesramnosti njihove hčerke, ki je drugače res lepo vzgojena. Ta nesramnost je bila, da zmeraj "špuka" preden se srečava nastopnišču, da o nepozdravljanju niti ne govorim in da naj, če že ona(hči) noče to svinjarijo počistiti, naj jo pač pridejo sami , šefica pa to je nemogoče, pa KDO STE vendar VI, jaz pa, da se ne bom predstavljal takšnim nesramnim sosedom, kar je res, je res, potem pa ona(ženina šefica!) dobi skoraj živčni zlom, pa mi natrpa svojega živčnega soproga na telefon, kaj je narobe vendar, jaz sem pa potem še enkrat zgodbo ponovil , pa je možakar znorel, da je skoraj poklical policijo, jaz sem se pač začel opravičevati, pa ga opominjati, da ne bi njihova hčerka dobila kakšne kazni, pa možakarju nisem mogel dopovedati , da je bil vendar 1.april, on pa meni čakaj se ti, ti bom jaz že dal ta dan, takšne nesramnosti pa še ne .......saj mislim, da je še danes jezen, čeprav sem se 100 krat opravičil, pa kaj češ, če nekdo ne zastopi heca, res škoda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Jauuu človek z lepimi modrimi mislimi pa take... Je pa res; kakršnokoli potegavščino sprejmem, pri potegavščini na račun otrok pa bi tudi jaz dobila po ... Otroci so zame...nekaj Več. BorisM... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Borism ....dobro, da si me spomno .....sem nekak čisto mimo v datumih te dni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ko sem bila se v srednji in osnovni soli, sem prisla domov in mamo prestrasila, da sem dobila ukor ali kaj podobnega.. haha, ko se spomnim.. Jaz isto! Samo ne za 1. april... - je bilo kar res. :xx!: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ko sem bila se v srednji in osnovni soli, sem prisla domov in mamo prestrasila, da sem dobila ukor ali kaj podobnega.. haha, ko se spomnim.. sem tud jaz poskušala, pa mi je šlo preveč na smeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Jauuu človek z lepimi modrimi mislimi pa take... BorisM... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 (saj ni tak hudo...) Jauuu danes pred uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (20 ???! ) leti sem imela maturantski ples Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Sedaj si se pa izdala , saj danes ti verjamem marsikaj , jutri pa ne Sanjalica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Sanjalica, oprosti , šele sedaj sem opazil spremembo pri ikonci, lepa , ni kaj , kaj si to ti na njej pri masaži Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 :xx!: :xx!: :xx!: sem mislila, da se boš pritoževal, ker sem objavila tvoje roke brez "odobritve" Tnx da se ne razburjaš . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 To si me pa sedaj tolk šokirala , grem kar spati, pa sva ja rekla, da ostane skrivnost , vidiš, potem pa verjemi ženskam , odhajam spat .....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Šokirala???A sem ti kdaj rekla, da smo ženske diskretne???Baba ko baba Čveka ko čveka - a je kakšna modra misel na to temo???? Hmmm paaaaše masaža............................ (aja, nočka ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 spomnil si me, sovražim in ljubim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Glih kar sem bratu zavezal in zafeclal vse obutve, ki jih uporablja . Svoje sem skril nekam. Ne vem pa kakšno presenečenje je on meni zakuhal. APRILILILILILILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Šokirala???A sem ti kdaj rekla, da smo ženske diskretne???Baba ko baba Čveka ko čveka - a je kakšna modra misel na to temo???? Hmmm paaaaše masaža............................ (aja, nočka ) kakšna erotična Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Definitivno se treba spomnit kaj v zvezi z nedeljskim referendumom! Imate kakšno idejo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 He-he....ravno sem prejel en klic.....od ene Marjetke ....da mi je ruknila avto, številko zvedela od sosedov in naj pridem do avtomobila........he-he. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.