Skoči na vsebino

1. april - dan šaljivcev

borism

Recommended Posts

bigm x:Dx , znova :palec:

jaz sem danes misla, da se je nord malo zmotla, ker je prišla v šolo z zavitim prstom (au!) in 1.april je jutri, ampak sem potem videla, da .....hm, se ni zmotla :sori:

sem razmišljala, da bi se jutri ang javla in ko bi me učitl nekaj vprašal, bi rekla: joj to je pretežko, tega sploh vzeli nismo, jaz se ne bi javla... ...počakala kak bi reagiral...in pol pa rekla, da je samo prvi april.....ampak ne vem, no. verjetno ne bom, čeprav bi si to lahko privoščila, ker mamo fakultativno in se tud učitl ves čas zaj*****.

verjetno pa bo tak on nas potegnil.....s kakim nenapovedanim testom x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Haha, sem mislil da je 1.april v petek 13.ga. ;) hehe, ja, bemti duš bo zakon jutr, nimam nobene pametne ideje, seveda pa velik neumnih, ;) bomo vidli, ponavadi sem jaz na prejemnem koncu takih fint...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica

Lansko leto smo si pa enega res privoščili :D :D :D

Poklicali sem očeta (55 let) enega fanta in se naredila, kao da sem njegova ljubica izpred 15 - 20 let...pa da kao da me ne pozna več :C:, pa tako strastna vendar prekratka veza je bila, da sem sedaj prosta...in bla in gla in bla .... 15 minut sem ga "vlekla"... pa malo se mu je že svetlikalo (lagal mi je :xx!: ), vendar je bil preveč v šoku da bi se spomnil (kao! :xx!: ) ... (človeka nisem nikoli niti videla, niti slišala)...

Zmenila sva se za kafe, da ga zjutraj ob 8. pokličem... (2. aprila)...vendar mojega klica ni bilo... x;)x

Doma tudi ni z besedico izdal, da je imel "naročen" klic.... Domači pa seveda poslušali moj pogovor z njim...

Aja, zvečer je še dobil "vroč" SMS....vendar ga je hitro izbrisal (domači so rekli, da ne ve delati izbrisov SMS-ov). Ja, v sili še hudič muhe žre!

x;)x

Jaz sem si pred par leti sposodil ženino šefico(ki je bila drugače za hece!!!), ki ima hčerko in stanuje v stolpnici v drugem kraju, zelo nerad sem nesramen, saj se mi je bilo težko pretvarjati, no iz tega heca sem potem skoraj dobil še policijo na vrata......kako je bilo, pokličem njihov na telefon, in se predstavim, kot, da sem njihov starejši sosed in da nočem več prenašati nesramnosti njihove hčerke, ki je drugače res lepo vzgojena.

Ta nesramnost je bila, da zmeraj "špuka" preden se srečava nastopnišču, da o nepozdravljanju niti ne govorim in da naj, če že ona(hči) noče to svinjarijo počistiti, naj jo pač pridejo sami x:Dx x:o)x x:Dx , šefica pa to je nemogoče, pa KDO STE :eek: vendar VI, jaz pa, da se ne bom predstavljal takšnim nesramnim sosedom, kar je res, je res, potem pa ona(ženina šefica!) dobi skoraj živčni zlom, pa mi natrpa svojega živčnega soproga na telefon, kaj je narobe vendar, jaz sem pa potem še enkrat zgodbo ponovil x:Dx , pa je možakar znorel, da je skoraj poklical policijo, jaz sem se pač začel opravičevati, pa ga opominjati, da ne bi njihova hčerka dobila kakšne kazni, pa možakarju nisem mogel dopovedati :sori: , da je bil vendar 1.april, on pa meni čakaj se ti, ti bom jaz že dal ta dan, takšne nesramnosti pa še ne x:Dx x:o)x .......saj mislim, da je še danes jezen, čeprav sem se 100 krat opravičil, pa kaj češ, če nekdo ne zastopi heca, res škoda :sori: x:Dx

Guest sanjalica

Jauuu človek z lepimi modrimi mislimi pa take... :C: :O: xcivx

Je pa res; kakršnokoli potegavščino sprejmem, pri potegavščini na račun otrok pa bi tudi jaz dobila po :vragec: :vragec: :vragec: ...

Otroci so zame...nekaj Več. x;)x

BorisM... :O: :O: :O:

Guest sanjalica

x:Xx x;)x x;)x (saj ni tak hudo...)

Jauuu danes pred uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (20 ???! :V: ) leti sem imela maturantski ples :2src:

Guest sanjalica

:xx!: :xx!: :xx!: sem mislila, da se boš pritoževal, ker sem objavila tvoje roke brez "odobritve"

Tnx da se ne razburjaš x:)x .

Guest sanjalica

Šokirala???

A sem ti kdaj rekla, da smo ženske diskretne???

Baba ko baba :D Čveka ko čveka :D - a je kakšna modra misel na to temo????

Hmmm paaaaše masaža............................ x;)x (aja, nočka x;)x )

Šokirala???

A sem ti kdaj rekla, da smo ženske diskretne???

Baba ko baba :D Čveka ko čveka :D - a je kakšna modra misel na to temo????

Hmmm paaaaše masaža............................  x;)x  (aja, nočka  x;)x )

x:px x:px x:px

kakšna erotična x?x

Ja sam ka mali pao s lipe

He-he....ravno sem prejel en klic.....od ene Marjetke :vragec: ....da mi je ruknila avto, številko zvedela od sosedov in naj pridem do avtomobila........he-he. x;)x :sniky: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...