Guest sanjalica 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Marjetka, ki ne čaka do petka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ....hm, tota Sanjalica mi je nekam sumljiva.......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Sanjalica pa ti pr tem ne more bit sumljiva; nikakor nisem Marjetka... Res pa je, da je priimek na M. (ime pa tak ali tak...izpeljanka iz Sanjalice ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Definitivno se treba spomnit kaj v zvezi z nedeljskim referendumom! Imate kakšno idejo?Ja. (sej ne .......1. april ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. april 2004 Avtor Prijavi Deli 1. april 2004 Baba ko baba Čveka ko čveka - a je kakšna modra misel na to temo????Žensko je treba poslušati, vendar ji ni treba verjeti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Hih.....ta pa je tudi meni všeč. ........ziher drži. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Dones me ni pa noben nategnu... še Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Danes je 1. arpil, dan, ko se lahko "zlažemo"vsemogoče. Kako vam gre to z jezika? Kakšen "fore" uporabljate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 jz ne znam lagat... ne gre pa bi rul rada koga tkole za prvi april... ampak k se mi takoj vid... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Mene so danes že dvax nategnil, pa še osem ni ura :xx!: no saj tudi jaz znam, bodo že vidli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 držim da jih dobr nategneš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 sem šla v tajništvo in se pohecala s tajnicama - obe sta bili čist osupli nad mojo novico, no zraven je pa stala tudi podravnateljica, ki se je sicer nič ne tiče, ampak ko sem povedala da je to prvi april, sta se tajnici začeli režat, una podlasica je pa odjurila v svoo pisarno in zaoputnila vrata za seboj---- sej ne moreš verjet, da lahko kdo koga tok ne mara... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Zdele so na TVju rekl, da je prepovedano nabirat regrad. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Eh, za prvi april vsakemu uspe.Treba prakticirat celo leto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 v 2.a razredu majo plakat za današnji urnik: 1 ura - ŠVZ, 2. ura - švz, 3.ura - mat, 4. ura - švz. Jaz pa: uau, saj je prav, da se mali več gibajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 1.april - dan šaljivcev Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes je 1. arpil, dan, ko se lahko "zlažemo"vsemogoče. Kako vam gre to z jezika? Kakšen "fore" uporabljate? Ja v službi sem jih kar nekaj nategnil. Še posebej dežurne terence . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.