opij 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 aja, pa komaj čakam, ko bom šla h komu, ki ga prvič vidim in bom rekla:" haj, jaz sem Urša..." Mala ne ti jt h prvemu, pejt kr v Švico pa prbi-jst sm URŠA Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 aja, pa komaj čakam, ko bom šla h komu, ki ga prvič vidim in bom rekla:" haj, jaz sem Urša..." Mala ne ti jt h prvemu, pejt kr v Švico pa prbi-jst sm URŠA ne ji preveč idej dat...bo še res šla ne, ne....bo pa zanimivo tole na Brinjevi gori....hm, mi ne bomo nč takega meli :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 pa ko bom hodla na vlak... iiiiiiiii kak bo to luštno... in najboljše: ne bom več poslušala naših učitlov (jes, jes, jes) Hehe prva stvar k sem se jo naveličal je bil vlak, to je pa največja rutina kar jih je...., nič ni bolj rutinskega kot vsako jutro, na vlak pa v LJ... če greš v avto uživaš na cest... vlak je pa tutu pa gremo točn znotraj 30 sekund..... heh dolgčas, Tam zgori, še enkrat for the record.... JAZ J.H.G. Nikoli nisem plonkal in morda tudi nikoli ne bom.... Hm ja kaj pa drugi dan? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Hm ja kaj pa drugi dan? bom vidla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Saj se mi je zdelo.... da si tega pa noben ne zapomni..., bi dal pa marsikaj da bi se ponovno srečal z eno osebo..... tko da naslednji dan ta je pa vse.... prvi je pač prvi... drugi drugi in tko naprej... naslednji je pa vedno tako prikladno nedosegljiv..., hm ni fer ta life...., čeprav včasih daje vtis tega..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.