stankaa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Draga Zlata Ribica !Saj vidiš, da komaj gre naprej...z minimumom energije se prebijam.Prosim te, da čimprej mine prehlad, vročina,ker zdaj ne morem na bolniško.Malo moči, da bo šlo lažje.Lepo te prosimStanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Stanka... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ajde Ribica migni ......kaj te je za tebe en prehlad in vročina........z levo plavutko to porihtaš. Sstanka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Stanka dej mal čajčka, pa kak cold 3 tabletek, pa počitek, noge v lavor, kopel...pocrkljaj se...in pa THINK PINK Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Stanka - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Stanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 poskrbi preventivno zase, naredi si zalogo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. april 2004 Avtor Prijavi Deli 5. april 2004 Hvala za pozitivne vibracije Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Stanka... in vsi, ki zdravje potrebujejo xrosex Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Za prav vse, ki vam primankuje energije in kanček zdravja....naj jih usliši Zlata Ribica, tule pa res nikoli, kdaj jo boš potreboval... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 draga sestrica, daj prosim z repkom pomigaj in naženi to fronto stran...in hvala lia za vsako dobro misel Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Stanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Stanka... in vsi, ki zdravje potrebujejo xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Stankaa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Za Stanko... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 nazaj v sedlu in skozi nov dan pozabit na včeraj... Hvala ribiki in vsem, ki ste poslali dobro misel v vesolje proti moji fronti Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Daj ribica, spreglej,da so včasih potrebujejo pomoč tudi tisti, ki sami radi pomagajo! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ribica pomagaj malo...vse me boli vnetje mehurja, vnetje jajcnikov, mogoce se ledvic, se se ne ve...pa doma brez interneta... kaj mi je tega treba daj pomagaj prosim, da se pozdravim in znebim teh pasjih vnetij in antibiotikov, ki ji iz dna srca sovrazim :xx!: da bom vse naredila, kar je treba in grem lahko na morje cez dva tedna help me Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Tinka - - se dobro, da sem opazila, pa ravno te je nekdo pogresal nekje danes...To, da nimas neta, je sicer shit, vendar jemlji kot da je to nujen pocitek od vsega.Pij caj, toplo se obleci oz. naj te ne zebe v noge, ubodi si tavzentrozo, je za ves predel in ne samo za jajcnike.Ledvic? vsako zbadanje se ni hudo vnetje, je pa opozorilo - pij, pij, pij - ne mrzlega, nic gaziranega, presladkanega itd.Naj ti nekdo kupi bucnice, ampak ne slanih.Skuhaj si preslicin caj, tudi rman ti bo dobro del...Pocivaj, izkljuci telefon, meditiraj, posiljaj zdravilni smehljaj na vse ranjene predele in povsod, kjer je moten pretok.Saj bo bolje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ribica pomagaj malo...vse me boli vnetje mehurja, vnetje jajcnikov, mogoce se ledvic, se se ne ve...pa doma brez interneta... Tinka, ti tudi nisi resna, mi nisi mogla povedati, ko sva se srečala, sem imel poln avto paketov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Ojoj Tinka........pobož, ..... Ribca ukrepaj, smo rekli da daš zdravje lunatkov na prioritetni spisek želj, ki jih treba izpolnit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Marsa spet , pogrešala sem jo jst . Tinka upoštevaj Marso, pa počivat, pa pozitiva Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ...JOJ TINKA BOGA....SEM MISLILA PREJŠNI TEDEN, DA MAM JAZ TUDI TO, ME JE TAKO BOLELO, ŠE KO SEM ŠLA LULAT, PA SE JE POL IZKAZALO, DA JE TO OD TIBETANSKIH VAJ....VEM PA KAKO JE TO...ŽELIM TI, DA SE BOŠ ČIM-ČIM PREJ BOLJŠE POČUTILA xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 hej...!kako ste zlati!se ravno odpravljam na primorsko, kjer si bom soncila mehur in rodila pa super, da tako lepo skrbite zame marsa, imas prav, je cas za dat mir. danes zvecer bom se malo na netu, ker bom par stvari v sluzbo nesla, da bodo drugi lahko delali, potem pa samo knjigice in pticki sem si kupila slovar vilinskih simbolov pa eno knjigo za tao-samozdravljenje, pa mislim, da bo pravi cas za to literaturo. stane: takrat se ni bilo nic narobe z mano...ves, da bi kaj rekla...saj imam se tvojo sol od zadnjic, pa ne vem: je kaj specialnega, kar bi morala pocet z njo?! ali je dovolj da jo jem...? mick, pujsa, zaza... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 am a potem nič pošte nekaj časa upam, da se boš pocajtala in pocartala, aja pa čaj preslice je res super ribica migaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.