Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 O, sem glih mislila napisat, pa si se napisala, Astra, drz se, saj bo, boljs da se lepo vse razcisti, kot pa da se pase kje kaj, ko nic o tem ne ves...... najbrz je akutno in se bo lahko kmalu in fajn pozdravilo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Ribica, pošlji lunatke v mojo restavracijo, da ne bodo tebe toliko nadlegovali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 ribica, za Astro... Stane ribica misli tud nate samo se boji da bo v ponvi potem pristala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ribica, za Astro... Stane ribica misli tud nate samo se boji da bo v ponvi potem pristala Ne bo, jih imam poln ribnik, pa jih samo gledam Jutri bo ena pri tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Hih, sm se spomnu......me je 1x opozorila......če (te) smeške uporabljam z dobrimi željami jih morm uporabit tri al pa sedem njih.....hihi......sm se zavzel, da potem nikoli nisem več poslal manj k tri. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 za vse, ki rabijo tvojo pomoč Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 za selene in sestrico, pa za astro, marso in micka...in vse ki rabijo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 za selene in tami in astro in hvala ker si meni pomagala, ribka Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Prosim Zlato Ribico, da pogleda za zdravje meni dragi osebi, HVALA... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Ribica daj potrudi se za Borisu drago osebo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Hvala Sanjalka, upam, da je že boljše... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 Veš kaj Ribica, dajva en deal, vidiš ta aspirin in ta čaj? naj bo to dovolj,in potem se naj tole notranje kuhanje neha, o.k.?Zaplavama hitro naprej, brez nekih takih nepotrebnih ovir.prosim Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Zlata Ribica prosim zaplavaj za Stanko... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 ok ribica, naj moj zdravnik reče kar koli, midve bova tale moj prst srednji spravile v red, ane... ma kakšen sklep pa vnetje, tole bo sanirano 123 ane... pa tale punčka bo šla tud po dveh dneh dol in bo lep prstek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Selene, naj se ta tvoj ovit prstek spremeni v cudovito carovnisko palico in ti pricara svet, ki si ga zelis... no vidis, vse je za nekaj dobro... Kam si ga pa tisala, ta tvoj prstek? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ok ribica, naj moj zdravnik reče kar koli, midve bova tale moj prst srednji spravile v red, ane... ma kakšen sklep pa vnetje, tole bo sanirano 123 ane... pa tale punčka bo šla tud po dveh dneh dol in bo lep prstek Poskrbi še za Selene Zlata Ribica.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Metuljčica v olje... kakšno je stanje danes ne vem, ker tko lepo v povoju počiva, ampak premikam ga lahko hvala obema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 za selene.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Za Selene in njen prstek... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Zlata ribica pomagaj meni najdražji osebi. Lepo te prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Prosim pomigaj Zlata Ribica za Sanjalkino najdražjo osebo.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Hvala Zlata ribica, ker si pomigala zame. Boris hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Lepo, če se je uredilo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 riba ribica, samo eno- zdravja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.