borism 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Zlata ribica prosim pomagaj meni najdražji osebi... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Zelim si, da bi lahko hodila brez bergel ze jutri...vsaj malo...ker grem lih na potovavnje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 nisem bila na tekočem, kaj je s tabo michelle...gips?....torej: zate, da se čim prej in čim bolj temeljito pozdraviš pa za aiwo... mystica...tebi tudi ....pa za vse....itak.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 vsem! Kaj je macka? S prstom? Michelle in Mystica sta bili videti v dnevniku kar kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 O, zoprno.... :|| Kaj si pa naredila s prstom? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 No mene se kar buba...se zmeraj sepam, ce prevec hodim, mi pa zatece. Jutri imam kontrolo ( nic ni pomagalo tudi, da sem iz mize padla :xx!: ) macka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Mačka & Michelle.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 michelle, mystica, mačkaR, selene....pa za ostale tudi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Amis, Selene, Mystica, pa vsi ostali potrebni zdravja....prosim plavaj Zlata ribica za njih xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 borism za selene, marso, zame...oz za naša grla... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Zlata ribica tudi v tem letu migaj za vse, ki te rabijo Danes pa se potrudi še za Borisa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zlata ribica tudi v tem letu migaj za vse, ki te rabijo Danes pa se potrudi še za Borisa. Hvala Sanjalka, je že dost boljše Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 ne morem povedat kaj, ampak za od prijeteljice mami...in njen boj z rakom Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne morem povedat kaj, ampak za od prijeteljice mami...in njen boj z rakom Pomagaj prosim Zlata Ribica.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 za michelle, mystico, cosmo, selene, marso....pa še za vse, ki jih nisem naštela x!x ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 za mišelkico za mojo mami!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 sam mal odplešem za ribico k je mišelki pomagala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 pa se sem, ker malo bolj spada: za krokodila in proti njegovi pljucnici Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Ah ja...sem pozabila še sem napisat. šcšcšcšcšcšc Krokova pljučnica, izgini v črno luknjo Pa meni in moji ski ekipi zdravja prosim, da ne bo kdo zbolel, takrat ko ni treba, pliz Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 za skipo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Fiška, mal zaplavaj skozi moj imunski sistemček, in ga izboljšaj... pa vsaj glej, da ne bo še kaj hujšega. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Za Pika, mojo hčerko in vse, ki imate trenutne težave z zdravjem.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Ribica pomigaj za vse, ki te rabijo ....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za Pika, mojo hčerko in vse, ki imate trenutne težave z zdravjem.... Saj bo, ribica, ne ... malo boš ti pomigala, malo se bodo pa potrudili za tvojo pomoč tudi vsi, ki jo potrebujejo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.