Dadika 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Tomaž iz srca ti želim čimprejšnjo ozdravitev xrosex Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Ribca, plavutkni......za Selenino ta malo , pa za Tomaža Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Ne ga kvačkat Tomaž....fajn da si vklopo vse ezoterične pripomočke...probaj še malo zemeljskih, vitaminčke, pa FHES, ... pa takle....mrbit kak obisk pr belih haljah ne bi bil odveč... Včasih je treba na mašini tud hardveru kaj dodat pa popravt ne moreš sam softwear rihtat Drgač pa da čimprej tole stran gre! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Tomaž, saj veš, kajne !!!POČISTI NAJPREJ V GLAVI IN SRCU, potem POZDRAVI, DA TOMAŽU OPROSTIŠ IN ODPUSTIŠ, na koncu ŠELE LAHKO na novo programiraš. Tudi ti, tudi ti, saj si samo človek, kot mi vsi. Napiši, če ne tukaj, pa na OS, to je bilo meni največja ribarica z lugom vred. Lep pozdrav v Kr. goro !!!!! peace and loveclean xrosex Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 za tomaza, zlomka, selene, njeno malo, micka, borisovo drago, amis, GO metuljcico...vse, vse, vse, ki vas karkoli muci! in ki rabite zdravje! :detelca: :detelca: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Zlata RIBICA plavaj prosim še naprej za naju.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ja, za vseeeeee...... thx tinka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, za vseeeeee...... thx tinka Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Zlata ribica, misli na vse, ki te prosijo! Hvala ti Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Zlata Ribica prosim plavaj za Tami in Selene .....HVALA TI xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Ribica migaj za vse, ki te rabijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Borism hvala želim, da gre tvoje počutje tud navzgor sejv em da sam še jokam in stokam, samo čist sem izgubljena, jaz ne vem več kaj naj storim in kako... naj že tole mine...sej sem sprejela lekcijo in naj udari mene in ne male... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2005 za vse te gužve po bolncah, za vse, ki rabijo zdravje,jim pošiljam en blagodejen plavi zdravilni žarek Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>za vse te gužve po bolncah, za vse, ki rabijo zdravje,jim pošiljam en blagodejen plavi zdravilni žarek se pridružujem Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Draga Zlata ribica prosim za vse bolane, manj bolane, vse tiste, ki doma ležijo z vročino, se potijo, kašljajo in imajo vročino... za vse tiste, ki se slabo počutijo... da bi v nocojšnji noči prišla tiha vila in odnesla bolezen, vročino in vse kar je povezano z boleznijo... Posebej te prosim za Borisa in GOmetuljcico, oba močno pogrešam in jima želim, da bi jutrišnji dan bil kot prerojen zanju in za vse tiste, ki nas skrbi za njuno zdravje Veliko zdravja vam želim... http://www.interblod.com/cvekalnica/darila/9690551751053156752.gif Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ....ribica ....za vse.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>da bi v nocojšnji noči prišla tiha vila in odnesla bolezen, vročino in vse kar je povezano z boleznijo... Posebej te prosim za Borisa in GOmetuljcico, oba močno pogrešam in jima želim, da bi jutrišnji dan bil kot prerojen zanju in za vse tiste, ki nas skrbi za njuno zdravje Hvala MBmetuljčica Ker ni bilo "vile" tega to noč, pričakujem to nocoj, pazite nase ostali Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Tudi jaz ti želim,da bi ti "vila" prinesla zdravje,Borism in vsem ostalim ,ki ga potrebujete xrosex Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Ribica, zbij mi povišano temperaturo (sploh ne vem od česa), da grem jutri v službo, ker je ful dela, ki ga moram še opravit. Pa držim pesti za vse, ki se z raznimi virozami bojujete že dlje časa. Pa po moje moram dodat še magično besedo PROSIM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Ribica...za moje zdravje ...prosim... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 ribica....za oono...in ostale... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 ja za vse ki so bolani!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Zlata ribica pls pomagaj...da ozdravi...veš kdo, jaz vem kdo prosim Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 za vse ki rabijo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Za Selene.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.