borism 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Za prijatelja MBmetuljčice prosim plavaj Zlata Ribica..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Hvala Boris za podporo Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Mbmetuljčica, običaj, katerega se ne sme ven izpustit...Ribica, naj se roka zaceli in naj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mbmetuljčica, običaj, katerega se ne sme ven izpustit...Ribica, naj se roka zaceli in naj... hvala Selene, naj se roka zaceli... in naj...kaj pa naprej ... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ti že veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 DOBRA SI, VSAKA TI ČAST Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Fishy, my gold, gold fishy..... pozdravi nas vse! Pretty pleeeease...... xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ribi, naj mi tisto zgine, please Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ja vase pozdravi, pa še mene mal za ta preklet prehlad Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 za ata Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Aiwa,naj mu uspe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 sem prepričana da mu bo hwala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 seveda bo, nas je kar nekaj ki mu pošiljamo zdravilno energijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 hwala zihr mu pomaga... včerej mu je blo kr precej slabo je bruhu. pa spal pol čez dan pa se je ob 3 popoldne zbudu, šel v garažo in prpelu avto, vprašu mami če gresta na obsevanje je mislu da je že drug dan no saj bo. bomo uštimal da bo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 aiwa xcrossfingx Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Aiwa - za tvojega očeta.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Aiwa, naj vam stojijo sile zdravja ob strani Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 hwala... je za starega ata... od mami očka včerej sem govorila z njo, pa je božica že čist na koncu. je težko za njih. sploh za staro mamo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 možganska kap na prvi april sredi sončnega dneva sredi vrta domačega, boj za življenje... in upam na najboljše, na čimprejšnje okrevanje, da bo trmast in bojevit karakter pripomogel Ribica in vse dobre misli vseh in lepo prosim vesolje, da naj ji vse olajšajo! življenja nas drugih okrog so se postavila na glavo...od šokantne novice se vsi komaj pobiramo! manjkaš nam, radi te imamo! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 tud za stankico. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 da bi bila moja mamica še dolgo tako zdrava in lepa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 pomagej atu! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 za Stanko, Aiwo in Ninota.... ......pa mal pomigaj še za mojo mami, da bo fajn okrevala.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Za vse, ki to potrebujejo Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.