Dadika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Hvala ,Boris in hvala ribica Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ribica, work your magic.... a lot this time prosim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Za mamico, da bi čas terapij čim hitreje minil in da bi bilo vse dobro in Pijo, da se ji čim lepše pozdravi in zaceli bučka in nogica.....In malo migaj še za Anamario, ki leži z vnetim ušeskom,.... Pa na ostale prosilce ne pozabi..... za vse xrosex xrosex xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ...pomigaj malo za MAP.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Za MAP, njene in vse ostale..... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Čeprav se naj ne bi zahvaljeval,... moji novi prijatelji, če vas lahko tako imenujem,.... iskrena hvala in pošljite nam kakšen višek pozitivne energije,...... če je imate slučajno kaj viška......Pa lep dan vam želim, .... Ribica, ti pa ne pozabi na nas, posebej naslednja dva meseca, malo pa še name poglej, da ne bom pregorela, ker me vsi potrebujejo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Map - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Zlata Ribica prosim te ZASE, HVALA! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Za prijatelja ! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Draga MAP, ker se bolj malokrat vidiva - pa po tej poti - ZATE, za mami Meto, ta male dve in onega tvojega...da ne boste vsi pregoreli. Veš, kje sem, če me nucaš... Ribica, migaj da bodo vsi dobro skoz probleme in težave prišli. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ribi, naj bo vse v redu, prosim! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ribica,zame prosim Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Ribica, tale ne bo prav lahk, ampak vem, da si vsemogočna... prosim, migaj mal za moj drago prijateljico, ki ima jutri en zdravniški pregled.Naj ta pregled pokaže samo kakšno težavico, ki se da premagati z levo roko, nič resnega pliss... In seveda njej, da se drži Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Ribica, hvala - moja mami se po operaciji dobro počuti še naprej te srčno prosim zanjo, naj bo zdravljenje neboleče in neutrujajoče, če pa že mora bit boleče, naj vsaj potem, ko bo končano, bo mami spet zdrava!!!! Hvala ker mi (in vsem ostalim) pomagaš!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 surageni, za tvojo mamico! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 za vse ki rabijo! Mili, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Surangeni, za tvojo "mami".... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 daj ribi pomagaj mami da bo čimorej okrevala po operaciji!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, tale ne bo prav lahk, ampak vem, da si vsemogočna... prosim, migaj mal za moj drago prijateljico, ki ima jutri en zdravniški pregled.Naj ta pregled pokaže samo kakšno težavico, ki se da premagati z levo roko, nič resnega pliss... In seveda njej, da se drži Astra daj ribi, poskrbi da bo ta zdravniški pregled ena mala rutina!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Za mamo od Surangeni, za vse ostele, ki prosijo in zame xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Zlata Ribica, plavaj za Dadiko ..... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ribica plavaj za vse, ki te potrebujejo, oplazi še mojo mami, pa Surangenino, pa Nathyno in tiste, ki sem jih izpustila, pa borism-jevo Dadiko.... Hvala za mojo Piiko, ki že veselo skače .... pa Anamaria ima že tudi zdravo uho, pa mamica (jaz) ima še kanček energije, samo dan nima 48 ur .... na žalost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 še za mene, ki grem jutr pokazat svojo bulo dohtarci... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.