Skoči na vsebino

Za zdravje

stankaa

Recommended Posts

• Komentarji 779
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Za mamico, da bi čas terapij čim hitreje minil in da bi bilo vse dobro in Pijo, da se ji čim lepše pozdravi in zaceli bučka in nogica.....

In malo migaj še za Anamario, ki leži z vnetim ušeskom,.... Pa na ostale prosilce ne pozabi..... za vse xrainbowx xrosex xrosex xrosex xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xflowx xribax xribax xribax xflowx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xrainbowx

Deli na socialnih omrežjih

Čeprav se naj ne bi zahvaljeval,... moji novi prijatelji, če vas lahko tako imenujem,.... iskrena hvala in pošljite nam kakšen višek pozitivne energije,...... če je imate slučajno kaj viška......Pa lep dan vam želim,

.... Ribica, ti pa ne pozabi na nas, posebej naslednja dva meseca, malo pa še name poglej, da ne bom pregorela, ker me vsi potrebujejo.....

xsrcbumx xcrossfingx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xcrossfingx xsrcbumx

Draga MAP, ker se bolj malokrat vidiva - pa po tej poti - ZATE, za mami Meto, ta male dve in onega tvojega...da ne boste vsi pregoreli. Veš, kje sem, če me nucaš... :flower: xokx xyiyax xgoldfishx xgoldfishx

Ribica, migaj da bodo vsi dobro skoz probleme in težave prišli.

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Ribica, tale ne bo prav lahk, ampak vem, da si vsemogočna... x^x

prosim, migaj mal za moj drago prijateljico, ki ima jutri en zdravniški pregled.Naj ta pregled pokaže samo kakšno težavico, ki se da premagati z levo roko, nič resnega pliss...

In seveda njej, da se drži x:Xx

:detelca: :detelca: :detelca:

Astra

Per aspera ad astra

Ribica, hvala - moja mami se po operaciji dobro počuti xsrcx

še naprej te srčno prosim zanjo, naj bo zdravljenje neboleče in neutrujajoče, če pa že mora bit boleče, naj vsaj potem, ko bo končano, bo mami spet zdrava!!!!

Hvala ker mi (in vsem ostalim) pomagaš!!

<{POST_SNAPBACK}>Ribica, tale ne bo prav lahk, ampak vem, da si vsemogočna... x^x

prosim, migaj mal za moj drago prijateljico, ki ima jutri en zdravniški pregled.Naj ta pregled pokaže samo kakšno težavico, ki se da premagati z levo roko, nič resnega pliss...

In seveda njej, da se drži  x:Xx

:detelca:  :detelca:  :detelca:

Astra

daj ribi, poskrbi da bo ta zdravniški pregled ena mala rutina!!!! :palec:

Ribica plavaj za vse, ki te potrebujejo, oplazi še mojo mami, pa Surangenino, pa Nathyno in tiste, ki sem jih izpustila, pa borism-jevo Dadiko.... Hvala za mojo Piiko, ki že veselo skače .... pa Anamaria ima že tudi zdravo uho, pa mamica (jaz) ima še kanček energije, samo dan nima 48 ur .... na žalost xsrcbumx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx :detelca:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...