cashy 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 za prijateljico naše Osamljene Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 pa za lio...... ooooooooooooo Amiska, ti si prosila, zato mi je tok pomagal.... še za tvoj zmatran telešček da bo čimprej sledil duhu nič te v tibetančkih ne vidim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Za mojo mamico, k gre jutri v bolnico..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za mojo mamico, k gre jutri v bolnico..... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 za hitro okrevanje tinine mamice xrosex Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Seal, Cashy... hvala..... Me ful skrbi... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za mojo mamico, k gre jutri v bolnico..... hej Tinal sem stabo!!! Drzim . Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej Tinal sem stabo!!! Drzim . Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 za vse mamice, očke, brate, sestre, ljubezni, otročke, za vse nas, danes pa malce še posebej na Marso poglej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Zlata Ribica, jaz te pa kar ZASE prosim, pa drugim tudi pomagaj, HVALA.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Mami pride jutri domov.... Ribi dej zdej še mal za moje grlo.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Za vaju obe, pa še koga.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 za celo množico neskončno..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 zlata ribica daj prosim, da se še danes pocajtam, ker jutri zvečer potujem...plisssssssssssss Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ramonali 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ja, zlata ribica, za manino potovanje in še od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 prosim ribica migej za mojo prijateljico, da sigurno ni nic narobe z njo!!!!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 prosim ribica migej za mojo prijateljico, da sigurno ni nic narobe z njo!!!!!!! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Migaj riby, migaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ribca,da ne bomo bolni preveč to zimo Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 kaj te muči, Mysti?Karkoli, bo hitro minilo, saj si mlada in zala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Dej, fishy, bi bil že čas, da pokažeš kaj zmoreš!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 očitno rabim ribica tudi tvojo pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 bejbi, kaj je s tabo...:?ribica, pomagaj selenci..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.