borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Zlata Ribica daj prosim pomigaj... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Za Borisov glavobol Borism, mogoče je zaradi posta tole.... pa bo danes minilo držim pesti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Za Borisov glavobol Borism, mogoče je zaradi posta tole.... pa bo danes minilo držim pesti Hvala Selene Mogoče delno, čeprav ne povezujem tolk, ker me je glavobol zagrabil že v petek popoldan, jaz sem pa jedel še malo prosti večeru, mislim pa, pa da bi lahko bilo v povezavi želodca, sicer pa že popušča, kot večkrat šele po dveh dneh :xx!: , lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Z želodcem pa res ne bi smel imeti več težav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Hvala Zlati Ribici za njen vpliv, sedaj pa plavaj za Dadiko.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Hvala ribica ,ker plavaš zame ...je že boljše Hvala Boris Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Draga Zlata ribica, naredi vse, in pomagaj, da prijatelj ozdravi. Pa hvala ti za vse! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Zlata ribica plavaj za mojo hčerkico,prosim Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Zlata Ribica BORISM te rabi. Pomigaj zanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Zlata ribica plavaj za mojo hčerkico,prosim Pa za Borisam tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 NAJLEPŠA HVALA VSEM ZA DOBRE MISLI, PA ŠE POSEBEJ ZLATI RIBICI, KI LEPO SKRBI ZA NAS VSE, HČERKA JE BOLJŠE, NO JAZ SEM ŽE TUDI BOLJŠE, ČEPRAV SEM BIL ŽE TAKOREKOČ NA PODNU DANES DOPOLDAN :xx!: , MALO TE ŠE VSEENO PROSIM POMIGAJ, PA TUDI ZA OSTALE, KI TE POTREBUJEJO, HVALA.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Zlata ribica,hvala ti ,ker si pomagala hčerki...pomagaj še BORISU in vsem ostalim,ki potrebujejo zdravje.....hvala ti Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Draga Zlata ribica! Pomagaj še naprej mojemu prijatelju, da bo ozdravel in da bo srečen. Pomagaj tudi BorisuM. Hvala ti! Upam, da ti bom nekoč povrnila dobroto. Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Za vse k sm jih zamudu, spregledu bodrit z dobrimi željami.......bodite zdravi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Hvala za pomoč Zlate Ribice in vseh vas, včasih jo pa res potrebuješ, pomagaj še drugim sedaj... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. december 2004 Avtor Prijavi Deli 3. december 2004 Za vse, ki rabijo zdravje, se pridružujem! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 za borisa...pa za enga frenda...pa za eno zadevo... ...pa za vsa mogoča in nemogoča dogajanja in procese v katerih smo al pa se dogajajo.... xrosex ...čudeži bodo dobrodošli... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Zlata Ribica, kar plavaj še za nas, ki te potrebujemo, ti pa sama oceni, kdo te bolj potrebuje za vrstni red, hvala... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...pa za vsa mogoča in nemogoča dogajanja in procese v katerih smo al pa se dogajajo.... xrosex ...čudeži bodo dobrodošli... Amis, samo prepoznati jih moramo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Zlata Ribica pomigaj za meni najdražjo osebo lepo prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.