wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>še za mene, ki grem jutr pokazat svojo bulo dohtarci... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Wanesa, hvala. saj menda ni nič hudega, sam boli pa kot hudič, pol pa še stiskam in bezam ... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, tale ne bo prav lahk, ampak vem, da si vsemogočna... prosim, migaj mal za moj drago prijateljico, ki ima jutri en zdravniški pregled.Naj ta pregled pokaže samo kakšno težavico, ki se da premagati z levo roko, nič resnega pliss... In seveda njej, da se drži Astra hvala, astra... in in vsem, ki pomagate... upam, da bodo izvidi OK Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Matejčula..... ............ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 tnx obema ... mi je prec lazje, ko ste moji lunatki z mano Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Za Zasavko, da se danes drži in uspešno uredi s svojo "bulico", da ji ne bo delala težav. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za Zasavko, da se danes drži in uspešno uredi s svojo "bulico", da ji ne bo delala težav. xrosex hvala Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 no upam, da je moja dečva tole uredila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Zasavka je O.K. in naj se ji hitro zadeva zaceli. Prosim, zavzemi se še za mojo mamico, da čimbolje prestane stvari, ki jo čakajo v naslednjih tednih...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Selene, MAP jaz sem OK, vse se mi lepo celi. Danes so mi še luknjo mal sklamfali skuoaj, tako da ne bo vse narazen lezlo. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 torej za toto prijateljico, ljubezen, al kdorkoli že je da bi ji šlo vse... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 ribica, migaj za vse ..pa za moje koleno Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica, migaj za vse ..pa za moje koleno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest irenejka1 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Ribica, prosi z mano za mojega moža, da bo našel pot iz depresije, saj veva, da se človeku ne da pomagat, če ne dopusti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, prosi z mano za mojega moža, da bo našel pot iz depresije, saj veva, da se človeku ne da pomagat, če ne dopusti. naj najde ravnovesje v sebi Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 ... za mojo mamo... pred eno uro jo je resilec odpeljal na golnik ... zdaj cakam, da me brat poklice Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Za Matejino mamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... za mojo mamo... pred eno uro jo je resilec odpeljal na golnik ... zdaj cakam, da me brat poklice xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... za mojo mamo... pred eno uro jo je resilec odpeljal na golnik <{POST_SNAPBACK}>Za Matejino mamo <{POST_SNAPBACK}> xrosex hvala vsem, ki ste v mislih z mojo mamo... ribica, pomagaj ji, da ne bo tako trpela ... in pomagaj se ocetu, ki ga je cisto zlomilo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala vsem, ki ste v mislih z mojo mamo... ribica, pomagaj ji, da ne bo tako trpela ... in pomagaj se ocetu, ki ga je cisto zlomilo Moč misli vedno pomaga Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 riba bemti migiiiii........!! zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 za Matejino mamo in očeta... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Za Matejine starše In zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Za Matejo Pa za Mysti! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.