El Nino 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 da bi en čudovit ušesek čimprej okreval in čimmanj bolel pa tk... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 za ozdravitev ušeska in seveda Michelle, cosmo, Misty... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Jutri me čaka "ekstrakcija" modrostnega zoba po tem posegu bom imel 31 zob hihi hja zrasel je postrani, ribica prosil pi te da poteka opreacija uspešno čim bolj neboleče, in šuveda brez kasnejših komplikacij... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 naj vročina pade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 za ninčijev obisk zobarja in za zbitje Selenine vročine Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 o hvala, mala rabi pomoč, mala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 za Selenino Tami.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>o hvala, mala rabi pomoč, mala... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 evo ribica hvala, zobek je mirno zunaj, na štirih delih sicer ampak js sem še zmeri v enem kosu število živih in zdravih zob v mojih ustih je sedaj 31, let's keep it that way, tko da ribica prosil bi te za zdrave zobke še naprej, bom pridno prispeval s ustno higieno, pa malo manj bolečin v licu sej so čist normalne i guess sam keep it down prosim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Za Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Ti saj veš kakšna je situacija ... vode za plavat imaš dovolj, tako da naredi kaj, da se tole popravi in gre Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 RIBICA HVALA ZA MOJO MAMI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 MAP - Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 hm, sem en preblisk dobila... hm... no za mami od MAP pa ena zadevica danes tam čez dobre pol ure naj bo uspešna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Za zdravje........... saj veš koga Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 za mojega ateka, da bi končno postavili pravo diagnozo in začeli z zdravljenjem... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ...zame, dej riba plizzzzz Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Zasavka, Pomlad... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zasavka, Pomlad... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zame fišika .... again Za Mystico... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 za borisma.... pa za lio...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Zlata ribica, prosim pomagaj novorojenčku mojih prijateljev, da bo okreval in samostojno zadihal! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 ... ni mu uspelo... Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 PROSIM TE ribica, pomagaj moji prijateljici, da bi se čimprej zbudila iz nezavesti. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.