kokica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Mystica..hvala...... Enako za tvojega dragega...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Za vse mame in lunatke in za moje ljube *pa za mene tudi, če boš utegnila Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 v ponedeljek bo jasno. držim pesti, da bo OK.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Za vse mame in lunatke in za moje ljube *pa za mene tudi, če boš utegnila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 za vse...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 jutri ob 14 malce poglej name, plis... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Za Ksenio, Mysti, pa eno miceno zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Za prijateljičinega očeta in vse ljudi, ki jih je prizadela možganska kap ! Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 jutri ob 14 malce poglej name, plis... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 jutri ob 14 malce poglej name, plis... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 hvala vam tko zdej ko vem kaj je, grem v akcijo, potem pa naprej pravijo step by step Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Za mojega dedija... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 za mene, pa za dedija od tinel plissss help !!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 za mene, pa za dedija od tinel plissss help !!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Vsem tukaj in zdaj pošiljam obe moji zlati ribici za srečo ! Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 za mojga dedija.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 za mojga dedija.... moj je tudi še vedno v bolnici.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 za oba dedija da ju bosta še dolgo osrečevali tako krasni vnukinji Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 prosim zdravja Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 ja ribica, pomigi mal za 5rco... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Zlata ribica....če si....daj, prosim....očetu moje ljubezni....povrni zdravje...spet nazaj! Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Ribica......zame....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Plavaj prosim za Kokico.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 ribica... za mojega nečaka Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.