astra 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Mateja, naj mu ribica pomaga... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 da se čimprej rešim tega neprijetnega prehlada...in da se ne razvije v kaj bolj mrzličnega ali vročičnega....toleriram samo ljubezen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ribica, zame... za moj vrat Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Tina, vse bo O.K. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 tinc...... sej bo ********dej lepo te prosm ribca zdej pa migej za dedija no.... k so shtale Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Ribica, sej grem jutr k zdravniku, pa prosim migej medtem zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Ribica, sej grem jutr k zdravniku, pa prosim migej medtem zame. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Že miga, k je boljš. Sej grem vseeno k zdravniku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Ribica..pomagaj prosim... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 za oono...in ostale.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Za Amisko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 ooooo hvala.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Amis Tami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 bemu Amis zaj pa dost poležavanja....ekšn ....pomlad se kaže... ni cajt zdaj bolezen ujčkat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 hvala silver in ksenia.... lia...a misliš, da se mi da al kaj....%!"#$#!"#¨%$¨%"#"$$!" ....... pišuka, pa tako lepo vreme je zunaj...cvetijo žafrani in narcise.....breskev bo tudi kmalu....pa toplo bo popoldan..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 danes malo pomigaj za Mjevega očeta...prosim Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Pomagaj babici, da ji bo bolje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 da bo s Contesino babico vse ok Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ribica bibica xcrossfinx za moje zdravje malo... da bo mimo že ta zastrupitev s hrano... bljak.... vsem tukaj toplo odsvetujem sojin puding... še posebi tak ki je odprt v hladilniku že en teden... zgleda da je pravo gojišče bakterij to... pa tolk je sladkan da se sploh ne zavoha.... fuj in fej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ribica bibica xcrossfinx za moje zdravje malo... da bo mimo že ta zastrupitev s hrano... bljak.... vsem tukaj toplo odsvetujem sojin puding... še posebi tak ki je odprt v hladilniku že en teden... zgleda da je pravo gojišče bakterij to... pa tolk je sladkan da se sploh ne zavoha.... fuj in fej... en popih, da bo hma bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ribica bibica xcrossfinx za moje zdravje malo... da bo mimo že ta zastrupitev s hrano... bljak.... vsem tukaj toplo odsvetujem sojin puding... še posebi tak ki je odprt v hladilniku že en teden... zgleda da je pravo gojišče bakterij to... pa tolk je sladkan da se sploh ne zavoha.... fuj in fej... joj, ElNino žalostno slišat kaj takega upam, da se kmalu pozdraviš...noč ima svojo moč, jutri boš že čist OK ribica, prosim te za moje glasilke, spet nekaj štrajkajo... tale sojin puding res ni kaj dober....5rca je menda dobila ful aken po njem, pa jih nikoli prej ni imela... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 joj, ElNino žalostno slišat kaj takega upam, da se kmalu pozdraviš...noč ima svojo moč, jutri boš že čist OK ribica, prosim te za moje glasilke, spet nekaj štrajkajo... tale sojin puding res ni kaj dober....5rca je menda dobila ful aken po njem, pa jih nikoli prej ni imela... a ona tudi, tudi jaz sem bla cela pikčasta po tem je**nem pudingu. nikoli več veliko zdravja za vse Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Hvala za lepe želje! vidim da imate podobne izkušnje s tem pudingom... heh js sem quite a jackass da sem ga šel probat celo 2x pač prvič ga nisem celega pojedel samo nekje polovico, drugič pa iz izkušenj da ni preveč dobr sem ga nasladkal malo, in teorija gre takole... ker je bil ves lepljiv se mi je prilepil na žrelo in povsod, kjer so se potem bakterije (sredi vse te dobre hrane, cukr and stuff) zaredile, hja še zmeri nekaj niham med vročino glavoboli in slabostjo... ribica daj že no, da te grem lahko pol prosit tam pri faksu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.