Skoči na vsebino

Za zdravje

stankaa

Recommended Posts

• Komentarji 779
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

da se čimprej rešim tega neprijetnega prehlada...in da se ne razvije v kaj bolj mrzličnega ali vročičnega....toleriram samo ljubezen x;)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

:eek:

bemu Amis zaj pa dost poležavanja....ekšn ....pomlad se kaže...

ni cajt zdaj bolezen ujčkat xwizardx xupx :detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

hvala silver in ksenia.... x:Xx

lia...a misliš, da se mi da al kaj....%!"#$#!"#¨%$¨%"#"$$!" :vragec: ....... x:Dx

pišuka, pa tako lepo vreme je zunaj...cvetijo žafrani in narcise.....breskev bo tudi kmalu....pa toplo bo popoldan.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 5 months later...
danes malo pomigaj za Mjevega očeta...prosim xrainbowx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pomagaj babici, da ji bo bolje! xsrcbumx :detelca: xgoldfishx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ribica bibica xcrossfinx za moje zdravje malo... da bo mimo že ta zastrupitev s hrano... bljak.... vsem tukaj toplo odsvetujem sojin puding... še posebi tak ki je odprt v hladilniku že en teden... zgleda da je pravo gojišče bakterij to... pa tolk je sladkan da se sploh ne zavoha.... fuj in fej... :ill:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ribica bibica xcrossfinx za moje zdravje malo... da bo mimo že ta zastrupitev s hrano... bljak.... vsem tukaj toplo odsvetujem sojin puding... še posebi tak ki je odprt v hladilniku že en teden... zgleda da je pravo gojišče bakterij to... pa tolk je sladkan da se sploh ne zavoha.... fuj in fej... :ill:

en popih, da bo hma bolš :fiju:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

joj, ElNino :sori:

žalostno slišat kaj takega :C:

upam, da se kmalu pozdraviš...noč ima svojo moč, jutri boš že čist OK

ribica, prosim te za moje glasilke, spet nekaj štrajkajo... x:)x

tale sojin puding res ni kaj dober....5rca je menda dobila ful aken po njem, pa jih nikoli prej ni imela... xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

joj, ElNino :sori:

žalostno slišat kaj takega :C:

upam, da se kmalu pozdraviš...noč ima svojo moč, jutri boš že čist OK

ribica, prosim te za moje glasilke, spet nekaj štrajkajo... x:)x

tale sojin puding res ni kaj dober....5rca je menda dobila ful aken po njem, pa jih nikoli prej ni imela... xnckrivx

a ona tudi, tudi jaz sem bla cela pikčasta po tem je**nem pudingu. nikoli več :vragec:

xwizardx veliko zdravja za vse

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Hvala za lepe želje!

vidim da imate podobne izkušnje s tem pudingom... heh :P js sem quite a jackass da sem ga šel probat celo 2x ;) pač prvič ga nisem celega pojedel samo nekje polovico, drugič pa iz izkušenj da ni preveč dobr sem ga nasladkal malo, in teorija gre takole... ker je bil ves lepljiv se mi je prilepil na žrelo in povsod, kjer so se potem bakterije (sredi vse te dobre hrane, cukr and stuff) zaredile, hja :)

:( še zmeri nekaj niham med vročino glavoboli in slabostjo... xcrossfingx ribica daj že no, da te grem lahko pol prosit tam pri faksu... x:o)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...