El Nino 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 tnx ribica... je že boljš počasi ... keep up the good work Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sam da s bolš jz bi pa še zame mal pofehtala - da bo tale prehladek čimprej mem in da bo nosek čist Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Zlata fish drži z mano pesti za Nino, da bo čimprej okrevala po hudi prometni nesreči , doma ima tri leta starega fantka Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 za Nino da čimprej mine tale viroza, al karkoli me je že ujelo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 sem prebrala da je imela Michelle nesrečo...pomigaj z repkom za njo, da bo čimprej okrevala ...pomigaj tut za vse ostale, ki rabijo tvojo pomoč Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Moj čim manj bolečin in hitro okrevanje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Dej nehi, še bo kdo mislu, da si od sobote (pa srečanja A&M ) ne morm opomort..... Ma, sn preživu, zdej pa čakam, da injekcija popusti, da vidim al bom vidu vse zvezde al sam enih par..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 No pane, Mick! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 v četrtek enmu prijatlu menjujejo srčno zaklopko...ribica dej mal pomigi za njega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Se pridruzujem Klarus in prosim se za eno frendico tukaj, ki ima zgleda tud s srcem tezave. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 *** ribica, pomahaj, zdaj res ni čas, da zbolim ... saj veš da me tole čaka, se moram učit, pripravit in uspešno opravit tale izpit. Je pomembno za službo. Prosim prosim, naj ne zbolim čist ... naj bo to sam en prehladek, če že mora biti. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Mysti, upam, da si zdržala in ostala zdrava Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ej fiša ko sem rekla da se mi v četrtek ne da it, nisem mislila lih da me fentaj do takrat izi no. Nej bo moje zdravje nazaj, predvsem pa moje grlo ki je kot Sahara brez vode Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Ribica,pomigi mal za moje zdravje..Neki me nahaja..sj vročine nimam več,,sam pa full kašljam,teče mi iz nosa,grlo boli,učke se sovzijo..Za nikamor nisem.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 RIBA - hemeroide sem staknu Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 RIBA - hemeroide sem staknu vsega ti pa tud ni treba tule gor pisat.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 ribica, spet te prosim ... naj se umirijo tle bolečine. bom pridna, obljubim, samo naj gre mimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Pa še za ksenio prosim Ja, res, tudi rabi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Ksenija zate eno ribico.. Fiši, še za mojga očija prosim. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 vsega ti pa tud ni treba tule gor pisat.. :xx!: hehe a ti je zadišalo po r... , hja kaj pa naj natipkam - da sem fasnu zlato žilo Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 help fiši, da bo čimprej mem. pa da lahk spet normalno zažvim. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Za ledvičke moje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Za ledvičke moje. da bi se čimprej pozdravila in to za vselej Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.