Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 da bi se čimprej pozdravila in to za vselej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ribi migi, migi za Pikine ledvičke Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ribi migi, migi za Pikine ledvičke Je že mal pomigala, k so brez kamenčkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Je že mal pomigala, k so brez kamenčkov. Juhu! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Babničke, dializna tekočina za umetne ledvičke je slana voda, tudi za prave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Babničke, dializna tekočina za umetne ledvičke je slana voda, tudi za prave ok, dediček, bomo še vodo solil...sej, v hrano jo itak skoz dajem. Alo, spat zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ok, dediček, bomo še vodo solil...sej, v hrano jo itak skoz dajem. Ne jamraj, če te od odbojke malo boli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Jutr mam mende rojstni dan, in bom kot običajno sam doma, sam zase, dobil bom čestitko od mame od nekaterih izmed čudovitih ljudi tle na forumu in pol mal depral cel božji dan, ker me prazniki spominjajo na to, kar ne počnem ali nisem počel pa bi moral, kar sem naredil a ne bi smel, kar bom naredil a da se bom pri tem opekel..V glavnem to je obdobje ko mi ni najbolj fajn pri srcu... ahhhhhh Jst mam tud podobne občutke ob rojstnem dnevu, pa za nov let, pa tko... Samo, to, kaj bi MORAl počet...to je nesmisel. Delaj tisto, kar te veseli. Klinc. Vsega pač ne boš naredil v življenju. Pa brez veze se s tem obremenjevat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Jst mam tud podobne občutke ob rojstnem dnevu, pa za nov let, pa tko... Samo, to, kaj bi MORAl počet...to je nesmisel. Delaj tisto, kar te veseli. Klinc. Vsega pač ne boš naredil v življenju. Pa brez veze se s tem obremenjevat. aha, brezveze se obremenjavat, kako bi blo, ČE...čeprav se jaz to pa to zadnje čase velik sprašujemvsi imamo takšne občutke, ko se sprašujemo o pomenu vsega, nakateri bolj drugi več..vendar, skušajmo se veseliti tistih sprotnih drobnih trenutkov, ki nas osrečujejo..in početi tisto, kar v tistem trenutku pač mislimo, da je najbolje za nas evo, sem mal zabluzla, grem zdaj v službo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ribica, prosim, saj veš za koga ... mojo mami ... prosim Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ribi, meni si pomagala pri ledvicah, zdej pa še za Todi pomigaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 zdej pa še za Todi pomigaj. pa za Pikico tudi, neki jo grlo hoče zajebavati veliko zdravja vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pa za Pikico tudi, neki jo grlo hoče zajebavati veliko zdravja vsem Kok s ti en sonček, dečva. Grlo podmazano že z drugim čajem in medom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Todi in Pikica... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 tenks bejbe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 naj bo vse ok s tamalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 naj bo vse ok s tamalo kako je šlo? kako se počuti lubika? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 doma se že crklja, ful jo boli, pojedla malce juhe... vse ostalo izvemo z odpustnico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ribica, tokrat zame, sem staknil neko zadevščino.... :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ribica, tokrat zame, sem staknil neko zadevščino.... :xx!: double it up še od črnuhe! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ribica ... prosim te še vedno za mami ... saj veš, da te potrebujemo naj v petek končno dočaka klic, ki ji bo povedal, kdaj ima operacijo Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 kuha me spet, zaripla čist --- to ne more bit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 ej fishy... naj tale zdravnik jutr kaj pametnega pove in predlaga... plis.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Za Zasavko, Mysti, Ksenio, Svizca ( k je že itak zdrav), Namaarja, pa vse ostale kašljajoče in drugače boleče osebke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.