Nordika 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Ribica, pomagaj! Naj čim prej okreva! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 za mojo deklico, da se kooončno pocajta Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Pa ne zdej, če je blo celo zimo lahko OK nič, nej čimprej mine Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 seveda za zdravje za celo familijo...tole, kar se je pa meni dogodilo, je pa prav smešno torej tudi zame, da čimprej mine... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Za vse ki so bolani lepe misli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Tenkju, da ni tisto, kar sem mislila, da je. Bom pa v bodoce redno pregledovala ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Sam ,da bi bil izvid ok... Mam nek slab feeling... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Sam ,da bi bil izvid ok... Mam nek slab feeling... :xx!: Niso me klicali na ponovni pregeld..Tako,da je vse ok..Se počutim 5kg lažje... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Ribica ... še za mojega očija prosim. Naj gre njegovo zdravje počasi na boljše. Pa z dna srca hvala za zadnjič. Je pomagalo zelo, zelo ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Ribica ... še za mojega očija prosim. Naj gre njegovo zdravje počasi na boljše. Pa z dna srca hvala za zadnjič. Je pomagalo zelo, zelo ... Hvala Mysti.In hvala ribica. Hecno, kako se spreminjam.Mojemu očetu bodo jutri odrezali mezinec na nogi. Vem, da bo prišel kakšen trenutek, ko bom žalostna zaradi tega. Ampak zdajle zelo močno čutim, da je to v resnici dobro. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Ribi plavaj, da bo vse ok ... ena operacija je dovolj. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 fiši pomagi mojmu prijatlu..v pnedeljek gre(že spet) na operacijo za glasilke dej mal pomigi, da mu bojo končno zrihtal grlo...al pa vsaj tak, dadoktori ne usejejo kaj..da ne bo spet nem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Mysti in za mojega dragega vem, da ni nič hujšega, a vendar naj se pozdravi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Držim pesti zate Mysti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Mysti, vse dobro želim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 veliko zdravja za Mystico xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 da bi jeti čimmanj bolelo ter da bi čimprej prišla domov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 Jeti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 za Mystico in Jeti Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 dons pa moja bejbika rabi pomoč .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Zelo lepo prosimzlato ribico, vsevesoljno energijo,prosim ohrani, ozdravi, prosim! če sem kje zagrešila,prosim, da izvem,en znak vsaj, da bom spet lahko na pozitivno naprej prosim, da mirno izdržim negotov časprosim za čiste misli,za prave odločitve prosim za energijo ljubezni vsenaokrog ljubo moje bitjece, trudila se bom! saj vendar ne more biti drugače!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Zate vse kar mi žena dovoli Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.