Teyka 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Zlata ribica...za mojo botrco, ki ma raka, zdej jo pa še en kup drugih zadev napada ...rada jo mam in si želim sam da bi ji blo bolše, ker je res zlata. Malo pomigaj tut za staro mamo... Pa prosim pomagaj tut ostalim, ki te rabijo. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 pomigaj zanj za boljše počutje, ribi plis. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Ribica, prosim za zdravje.., da se čimprej zaceli... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 za vse pa še mal zame, me neki levo uho boli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 za vse pa še mal zame, me neki levo uho boli mene pa desno :xx!: za vse nas trpeče, razbolene, smrkave...(sitne ) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Zelo lepo prosimzlato ribico, vsevesoljno energijo,prosim ohrani, ozdravi, prosim! če sem kje zagrešila,prosim, da izvem,en znak vsaj, da bom spet lahko na pozitivno naprej prosim, da mirno izdržim negotov časprosim za čiste misli,za prave odločitve prosim za energijo ljubezni vsenaokrog ljubo moje bitjece, trudila se bom! saj vendar ne more biti drugače!!!!!!! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ribica !prosim te za najnujnejše.. za želje, ki so skoraj zgubile upanje, za zdravje nekoga, ki to potrebuje.. prosim te tudi za bolj optimistične dni.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 tako bi te objela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Potrebovala bi ga. Res. jst tud.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 prav žal mi je, da se ne morem vsesti v avto in odpeljati k tebi... ampak veš da sem vedno tu, ne glede na vse... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Mysti Pa sej si lohk vzameš en dan čez vikend in se zlomiš, zjokaš, kričiš, pol se pa pobereš in greš dalje. Sej si borka!!!! xsrcx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 jst tud.. sem videla da si prizadeta... žal, bolečina nas včasih dela močne... in mlada si, vse je pred teboj, nihče ni vreden da se počutiš slabo, nihče nima vpliva nad teboj razen ti sama... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 sem videla da si prizadeta... žal, bolečina nas včasih dela močne... in mlada si, vse je pred teboj, nihče ni vreden da se počutiš slabo, nihče nima vpliva nad teboj razen ti sama... ja.. maš prov.. ampak če bi se kr razpočla, enkrat se mi zdi da bom pobesnela.. ful sm žalostna.. zato, ker se mi zdi da me noben ne razume.. svet teče normanlno.. jst pa nism normalna.. v seb sm v bistvu ful prizadeta.. in ne prenesem normalnosti, najrajš bi vse zadušila.. ne prenesem površnosti, teh pogovorov.. pa navideznih veselih debat.. vsega mam dost!! še na vožnjo ne bi šla jutr!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 preveč se ukvarjaš s tem kaj bo če bo ko bo... pa zamujaš danes ta moment... ma klinc gleda prihodnost pa preteklost... v tem trenutku si vžgi radio pa pleši... pejt v banjo pa meditiraj... počni kar te veseli, prestavi vožnjo... ko ga šljivi... bodi TI kar si, ne kar drugi pričakujejo od tebe. in ja te razumem, verjemi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 preveč se ukvarjaš s tem kaj bo če bo ko bo... pa zamujaš danes ta moment... ma klinc gleda prihodnost pa preteklost... v tem trenutku si vžgi radio pa pleši... pejt v banjo pa meditiraj... počni kar te veseli, prestavi vožnjo... ko ga šljivi... bodi TI kar si, ne kar drugi pričakujejo od tebe. in ja te razumem, verjemi tkole je šlo moje razpoloženje na bolje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 in vredna si tega ja??? mater sem kot Smiljan Mori al kva je že un tip Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 in vredna si tega ja???mater sem kot Smiljan Mori al kva je že un tip jp.. k Smiljan Mori.. priporočeno od Nuše Derenda!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Zame spet ... zgubljam se, prosim te. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Življenje vedno izbira najmočnejše za hude preiskušnje. Draga prijateljica. Ne daj se. Drži se in bori z vsemi močmi. Ti to zmoreš. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Mystica,berem te.Stegni roko, boš vidla, da je veliko ljudi okoli tebe, ki so tam ravno zato, da ti ponudijo pomoč.Ključ je v tebi.Mogoče ti bodo drugi ponudili malo odrivne energije,malo spodbude, vendar samo ti se lahko odpreš, samo ti veš kako se to naredi.Vseeno vzami kar ti je dano, da potem lahko sama dajaš in se tako uskladiš.Ne skrbi vse je v redu, vse je točno tako, kot mora bit. Doorwoman,strah pred samo seboj rešiš le tako, da se soočiš s sabo, kljub mislim, kljub odporom da ti ne bo uspelo, da je preveč zate. Če si bila v življenju ranjena, ne pomeni,da ljubezni nisi vredna, ampak, da je lahko dobiš še več!Včasih si je treba vzeti to, kar nam je dano. To sem napisala iz srca, ker sem sama na postu in prestajam tudi jaz zdaj hude čase.V tem obdobju sem odmaknjena, ustavila sem čas in zdaj sem pomembna samo jaz. Vsem pošiljam ljubezen! Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 vsak s svojo zgodbo, vsak s svojimi strahovi, upanji, hrepenenji. Sreča je v nas... Nismo odvisni od počutja drugih od njihovega razpoloženja, njihovih želja. Naš svet je samo naš... zgodbe se prepletajo, vendar središče našega sveta je v nas... mystica, daj zaživi svoje sanje, svoje hrepenenje...Prahba - čim več trenutkov ti želim, ko ustaviš čas... ti so najpomembnejši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Jeti, sem s teboj saj veš. Izjoči se, razpiši se, lahko samo sebi, ne drži v sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Mysti, jeti... Nej se izboljša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Za Jeti, njeno mami in vse, ki rabite. xsrcx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 prosim lepo ... za mojo mami ... nisem ji še povedala in dala vse, kar bi lahko! pa mimogrede ša malo zame hvala dekleta! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.