Skoči na vsebino

Za zdravje

stankaa

Recommended Posts

Zlata ribica...za mojo botrco, ki ma raka, zdej jo pa še en kup drugih zadev napada :sori: ...rada jo mam in si želim sam da bi ji blo bolše, ker je res zlata. Malo pomigaj tut za staro mamo... xcrossfingx :detelca: xcrossfingx

Pa prosim pomagaj tut ostalim, ki te rabijo.

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!
Deli na socialnih omrežjih

• 2 months later...
  • Komentarji 779
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Zelo lepo prosim

zlato ribico, vsevesoljno energijo,

prosim ohrani, ozdravi, prosim!

če sem kje zagrešila,

prosim, da izvem,

en znak vsaj, da bom spet lahko na pozitivno naprej

prosim, da mirno izdržim negotov čas

prosim za čiste misli,

za prave odločitve

prosim za energijo ljubezni vsenaokrog

ljubo moje bitjece, trudila se bom!

saj vendar ne more biti drugače!!!!!!!

xwizardx xrainbowx xrainbowx xrainbowx xsrcbumx :detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

sem videla da si prizadeta... žal, bolečina nas včasih dela močne... in mlada si, vse je pred teboj, nihče ni vreden da se počutiš slabo, nihče nima vpliva nad teboj razen ti sama...

ja.. maš prov.. ampak če bi se kr razpočla, enkrat se mi zdi da bom pobesnela.. ful sm žalostna.. zato, ker se mi zdi da me noben ne razume.. svet teče normanlno.. jst pa nism normalna.. v seb sm v bistvu ful prizadeta.. in ne prenesem normalnosti, najrajš bi vse zadušila.. ne prenesem površnosti, teh pogovorov.. pa navideznih veselih debat.. vsega mam dost!!

še na vožnjo ne bi šla jutr!! :C:

preveč se ukvarjaš s tem kaj bo če bo ko bo... pa zamujaš danes ta moment... ma klinc gleda prihodnost pa preteklost... v tem trenutku si vžgi radio pa pleši... pejt v banjo pa meditiraj... počni kar te veseli, prestavi vožnjo... ko ga šljivi... bodi TI kar si, ne kar drugi pričakujejo od tebe. in ja te razumem, verjemi

preveč se ukvarjaš s tem kaj bo če bo ko bo... pa zamujaš danes ta moment... ma klinc gleda prihodnost pa preteklost... v tem trenutku si vžgi radio pa pleši... pejt v banjo pa meditiraj... počni kar te veseli, prestavi vožnjo... ko ga šljivi... bodi TI kar si, ne kar drugi pričakujejo od tebe. in ja te razumem, verjemi

:C: :V: :O: :o|o: :8): x:)x xsrcx tkole je šlo moje razpoloženje na bolje..

• 2 weeks later...

Mystica,

berem te.Stegni roko, boš vidla, da je veliko ljudi okoli tebe, ki so tam ravno zato, da ti ponudijo pomoč.Ključ je v tebi.Mogoče ti bodo drugi ponudili malo odrivne energije,malo spodbude, vendar samo ti se lahko odpreš, samo ti veš kako se to naredi.Vseeno vzami kar ti je dano, da potem lahko sama dajaš in se tako uskladiš.Ne skrbi vse je v redu, vse je točno tako, kot mora bit.

Doorwoman,

strah pred samo seboj rešiš le tako, da se soočiš s sabo, kljub mislim, kljub odporom da ti ne bo uspelo, da je preveč zate. Če si bila v življenju ranjena, ne pomeni,da ljubezni nisi vredna, ampak, da je lahko dobiš še več!Včasih si je treba vzeti to, kar nam je dano.

To sem napisala iz srca, ker sem sama na postu in prestajam tudi jaz zdaj hude čase.V tem obdobju sem odmaknjena, ustavila sem čas in zdaj sem pomembna samo jaz.

Vsem pošiljam ljubezen! xsrcx

vsak s svojo zgodbo, vsak s svojimi strahovi, upanji, hrepenenji. Sreča je v nas...

Nismo odvisni od počutja drugih od njihovega razpoloženja, njihovih želja. Naš svet je samo naš... zgodbe se prepletajo, vendar središče našega sveta je v nas...

mystica, daj zaživi svoje sanje, svoje hrepenenje...

Prahba - čim več trenutkov ti želim, ko ustaviš čas... ti so najpomembnejši xsrcx

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...