astra 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Selene, ta trenutek za moža od prijateljice... Piko, hvala, se popolnoma strinjam, menda je res tako, da sebe zanemarjamo, pa se mi zdi, da sebi dostikrat niti ne moremo tolk pomagati, kot nam lahko ostali prijatelji in znaci.....hvala, kar nekaj vas je tule na LNF, ki radi pomagate po najboljših močeh, res sem ponosen na vas Meni je dosti bolje, pa še zdravnica meni, da ni nič nevarnega na pljučkah Hvala Zlata Ribica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ja ribica pomigaj za vse ,ki te rabijo... ...pa se mal za moja ledvica plis. Hvala ribica! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Tihareka zate... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Hvala Borism.... ,upam da gre tebi kej bolje. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Tihareka, ja je res bolje meni, bom pa še bolj vesel, če bom opazil, da boš ti tako napisala zase... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 za vse, ki potrebujejo zdravje in zdravljenje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Zlata Ribica prosim pomagaj vsem, ki so zboleli ali so bolni, da čimprej ozdravijo, tudi mojim bližnjim, skratka vsem... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 tudi za mačoninega očeta.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Zlata Ribica, daj pozdravi prosim našo pujsko in to čimprej! ....hvala... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Borism upam,da tale Takoj ne bo zmotil naše ribice, ker tu so želje ne ukazi... torej ribica, prosim, čim manj krčev za našo Svinjico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ja za mojo pujsiko dejmo dejmo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ni zmotu, počas bo bolš, sam naspat se še more Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 pobožek za našo pujsiko marso in njeno rokico astro in njeno nogico Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Hvala vsem, kar se mene tiče je mission completed, hvala , zdaj pa prosim pomagaj še Marsi in njenim tačkam, pa Astri in njeni tačkici, pa še komu, ki te rabi, pa še ne vemo. xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 dej no ribica, a boš pomagala enmu ribaku al ne......... boli me grlo, brez glasu sem....... in skoz moram bit tiho............ :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 pomagaj sokratesu, da ne bo več http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/krank.gif in da bo ćim prej dobil nazaj svoj glas in da bo lahko zopet Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Zlata Ribica prosim pomagaj: Marsi Astri Sokratesu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 za vse, ki rabijo zdravje Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 za sokratesa in marsiko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 Ribika prosim naj ta prehlad gre in se vrne cvetoče stanje Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 za gozdno vilo, da ne bo cihala Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ribica, za mamo od prijateljice, da bi okrevala in čimprej xrosex Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 za preventivno Vzdržljivo zdravje, nadgradnja in negovanje tega Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.