Marsa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Boris, upam, da je s hcerko vse OK in tudi tebi zelim vse OK. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Hvala Marsa, s hčerko je sedaj O.K., sicer še ni Pluton čist na Soncu, bo morala še paziti, sedaj je mene zagrabilo v križu, da se komaj zložim v avto, ampak bom, saj mora biti, pa menda ne bom šel sedaj ležati in čakati, da mi bo bolje, je treba kaj že prej ukreniti, z vašo pomočjo je vse lažje in hitreje...HVALA, mi to že kar dobro uspeva, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 za borisam da njegove bolečine čim prej minejo Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 za astro.... ...in za vse ki potrebujejo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Da še jaz ribico malček vzpodbudim.... Za Borisa in njegovo hčerko, za Astro pa za vse ostale.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 O kaj najdem tu notri, fiška si že kaj začela plavati v te smeri? O Borisssssssssssssss, ali si preveč naložil na križ? Poglej, s čim ga lahko razbremeniš ta hip. In imej ga še naprej rad, čeprav te boli... Bolečina v križu je hudič, ker sama rojeva novo zategovanje gladkih mišic in bolečina potem ne popusti zaradi bolečine ... in zato je treba vzeti tudi kak strup proti bolečinam...Upam, da je s hčerko že bolje. Vseeno zanjo zate pa xrosex pa privošči si sproščujoče gibanje... P.S. pa postani dobre volje, kljub vsemu ... se ssssspomnišššššš tistega starega vica,ko gresta po puščavi dva balona,pa prvi pravi: pazi, kaktussssssssin drugi: kaj pravišššššššš? ali pa tistega še starejšega-Gresta čez cesto dve pomaranči in eno povozi avto.Pa pravi druga - come on, juice-co! Ko boš boljše volje, jo poženi skozi telo in bo odplaknilo kako blokado ipd. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Hvala Šiva, Dolores in še posebej Piko ter Zlata Ribica, kako je hitro prišlo je tudi odšlo, mislim na neprejetno bolečino, obenem pa želje, da pomaga Zlata Ribica Astri in ostalim potrebne pomoči Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 za vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 ribica, svojo bolečino prenesem, od male pa težje, daj pomigaj malce da se bodo prenehale bolečine, bruhanje, krči, ker tole je pa res že mučno.... plis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Za Selenino hčerko... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 za Selenino tamalo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Selene; vem, zelo mučno je tole... Preživela tudi jaz...prejšnji teden; sem mislila, da bom... bljaaak (je to mrliška glava???).... Ribica, najprej pomagaj Selenini mali, potem pa... potem... meni za varno vožnjo s Trbovelj domov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 a s sa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 za selene in hčerko Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> za selene in hčerko hvala vsem,je že malce boljše, vsaj ne misli več, da bo kr umrlax:Xx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Da bi bil čimprej spet tak (ali vsaj približno tak), kot pred nesrečo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Sory, Duh - kaksno situacijo mas? Mazi s sentjanzevkinim oljem, tudi netresk dobro celi, medeni obkladki, ki jih zmesas z mlekom recimo (da ni tak poc) so mega! Sam vprasaj... Al pa si poglej pri opeklinah na LN - ni samo za zdravljenje takoj po poskodbah, pac pa tudi za obnavljanje, za kasneje.mal chekiraj! Sicer pa - na cimboljse okrevanje! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Hvala, Marsa! Vsekakor mi bo vse to prav prišlo, ker so mi že svetovali, da se moram takoj lotiti kože, če nočem, da bo postala trda, kot podplat. Baje moraš takoj ukrepat in pričet masirat....Bom mal prečekiru! Vsekakor nebom čakal na vbogajme! Sem se skozi življenje naučil, da če sam ne storiš nič, tudi noben drug nebo (zate)! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Duh, čimprejšnje okrevanje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Hvala, borism! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Vse naj, naj in na čimprejšnje okrevanje, Duh! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 za duha.... men se zdi, da obstajajo tud ene kreme (natur varianta) prav za zdravljenje po opeklinah ...ti pošljem na os Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Prosim, saj veš, zakaj Naj bo končno boljše!!! in nikoli več 3x3x12in ne kajkoli drugega neg. ----> Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 O, pliss, zdajle pa te nujno rabim...prosim, pomagaj, da se izkaže, da ni nič hudega. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Daj, riba, migaj za Astro Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.