Pujsita 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Pogrešam našega Zlomkastega Zlomka, manjka mi njegov iskriv humor, pa dolg jezik, pa besedne igre.... Pa Tino tudi mal na bolj dolgo pogrešam.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 da vidim, kaj bo napisala aira Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. april 2004 Avtor Prijavi Deli 5. april 2004 Jah,saj so vseskozi obdobja, ko smo več ali pa manj tule gor, pa se skoz po malem koga pogreša.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Sicer sem med novejšimi člani ampak tale Aakhut,car Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 hi hi hi, nas je dal mal na ignor.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Sicer sem med novejšimi člani ampak tale Aakhut,car O, Opij, zivjo, dobrodosel! ... :||| malo pa mi gre v nos, ko se skoz sparam, da bom dovolj zgazena, da dam tole fotko (tvoja ikona) - zdaj pa ne morem dat. Skratka - dbest ikonca! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 NE, jest pa nism takega mnenja..ker samo to je lahko Nova Krinka z novimi NIk imeni!zato niti ne prašam javno, zakaj in kje se potepa nekdo, mislim pa si lahko ....Vsak Novi nikoli ne zalaufa v tolikem zadahu, kot že nekdo Starješi,ki to obvlada srečno, še naprej, pri razkazovanju, telesnih ,besednih, povodnih, izmozganih idej ... kateri "Stari" bi naj bil tale Novi?aaaa! že vem. pih... sem pametna :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Kaj pa kljukastega nihče ne pogreša?? Pa Andreja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Hehe, jaz pa pogrešam Kapico.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 O, Opij, zivjo, dobrodosel! V čast mi je! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 v treh dneh 99 postov, hehe jebem mu hitrost Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 v treh dneh 99 postov, hehe jebem mu hitrostSam obrn cifro(66)k sam še ena manka!HA! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Med gledanjem filma robocop se spomnim na Aakhuta....da ga ni In premišljujem...kako dolgo ga ni... Pa začudeno ko mi ena "fotkasta" spreleti misel... :fiju: - neko oborio sa nogom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ...jih je kar nekaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 danes pogrešam SEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 oh, ne vem, je pa res...........pa saj bo minilo............pa naj čim prej :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Amis bi lahko danes prepeval: Kdor me najde, naj me da nazaj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 pa res, če me boste kje našli, me pošljite nazaj k meni...........plizzzzzzzzzzzzzz Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 mogoče me lahko pošlješ na os, pa paloma robčke daj zraven, da ne utopim nabiralnika Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 OOOOOOOOOOO Punčko imamo jaz sem že stara baba, pa ne vidim več dobro hmmmmm mogoče, bi razmislila, še o večjih učih sorči amis definitivno...pošljem nazaj, če te kje najdem...ker to ni pa vse skupaj nič Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 hvala cosma Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Kje je kaj Mašinca... pa pogrešam...bi znal mal pomest... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ....pogrešam:- Mushi,- Otožno,- Almiro,- Vilo vetro,- Nado,- Saturnino,- Orhidejo,- Špelco,- Piko1000,- Auroro,- Modro nebo......se opravičujem, če sem koga izpustil Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Borism Otožno pogrešaš a ti je bila bolj všečna kot Selene zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Seveda Selene... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.