Mick 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Kje pa Michelle je? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>poooooooogrešammmmm svojo črno levinjooooooooooooooo kdaj bo poletjeeeeeeeeeeeeee vvvroooooooommmmmm Temule pa se reče zasvojenost Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 sica-PRASICAAAAAaaaaaaaaaaa 666 zlomkou....kero bi cmokal......smrc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa Michelle je? Tuki tuki, lih kar se je kuhala v savni... Mmm, pogresam Janjo pa tud Trudija. Smotan mi je, da ju ni vec. Ocitno je to verizna reakcija. ma bedno. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 sam da ti rečem živjo, michelle Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 jaz pa skoz nekaj pogrešam pa ne vem kaj to je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Jaz pa pogrešam danes nekoga dotičnega. Noro pogrešam čas, ki je bil in ga več ni ... Pogrešam in se sprašujem, a se na drugi strani tudi kdaj (še) oglasi bolečina pogrešanja? Bi mi bilo lažje, če bi vedela da je? Mogoče... Verjetno bi bilo še huje.... Treba bo pomesti v mojem "podstrešju" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Ojla Sanjalica, saj pride... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Prideta edino metla in smetišnica.... (za pospravit podstrešje) In Čas ki vzame..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Pa kako si kaj, kje si?????...tebe sem parkrat pogrešal v tej temi, pa si me/nas dala spretno na ignor, pa ne vem s čim smo si zaslužili Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Napisatču na svima ciglama sveta:"NEDOSTAJEŠ MI" i poželetču, da te bar jedna tresne u glavu, da vidiš, kako boli, kad ti neko nedostaje!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Nemoj u glavu, jer me več užasno danas boli Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 BorisM jaz sem tukaj...pač v drugih temah kot ti ; saj veš, da mi duhovnost ne leži...bolj sem domača v temi Utopija: moška/ženska prijateljstva, Varanje, Kako preložiti čim več gospodinjskih del na moževa ramena itd...itd...itd... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Ejej, ti si pa res angleška dama, kar vse možu natovoriti :xx!: , kdo je bolj srečen od vaju, da koga ima, no saj me ne skrbi, ker vem, da sta zadovoljna oba ...v kakšne teme hodiš...varanje, m+ž. prijateljstva, hm, bo prišel pogledati za teboj , lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nemoj u glavu, jer me več užasno danas boli Aha, a že pogrešaš koga? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 BorisM žalostno bi bilo, če bi me ne poznal, ta moj mož.... Nenavsezadnje me spremlja vsakodnevno že dvajset let....... Do obisti me pozna......, tk da ni blema (sicer pa je moj mož tudi lunatik tk da ... ni panike , samo s posti je bolj skromen, kot donator pa vidim .... velikodušneš (glede na dejstvo da je po rodu močvirnik)). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>sam da ti rečem živjo, michelle Ojla Amis Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Aha, a že pogrešaš koga? Jaz vedno pogrešam kakšno dobro dušo <{POST_SNAPBACK}>BorisM žalostno bi bilo, če bi me ne poznal, ta moj mož.... Nenavsezadnje me spremlja vsakodnevno že dvajset let....... Do obisti me pozna......, tk da ni blema (sicer pa je moj mož tudi lunatik tk da ... ni panike , samo s posti je bolj skromen, kot donator pa vidim .... velikodušneš (glede na dejstvo da je po rodu močvirnik)). Res je lunatik tvoj , potem te pa itak razume, praviš močvirnik , mene ne moti, pa magar bil iz lune , pozdrav za oba, ko ponavadi tebe spet dolgo ni sem, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Sanjalica tebi bi čovek res pogrešal no...Janjok pogrešam...in novičke z njenih logov. Mah..bo že prišibala, če bo..če ne pa tudi ok. Si je postov nabrala za dve leti naprej Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Moram reči,da ..................... SVINJSKO MANJKA Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Janja, Trudi, za vsakega po en Mi niti ne manjkata, vem, da sta kljub temu z nami, za vse je svoj čas... Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Borism, Mick, Trudi in Janjak..... ker vas ni, vsakemu en objemček in . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Ja, Janja.. ti .. sej ne..tk da veš, da manjkaš. Itak razumem in vse.. pa Pa punca in pol si, veš. Upam, da se mata svinjsko fajn! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Kva? Moram reči, da še najmanj pogrešam prav JanjKo in Trudija! Ča kaj, onadva pogrešata, ker sem jima za en teden sunil Cyberčka, pa še z avtorstvom si nista mogla pomagati. Ker pa vem, da pesonjo pogreša tudi Aiwa, sem ga danes vrnil in zopet bo padla kakšna mačja. Če sem čisto odkrit - če kaj pogrešam, poskušam to tudi najti. Verjetno pa je kdo tak, da ga morajo iskati vedno drugi, hihi (ampak Pujsa in Trudi po moje nista med njimi) Kdor išče, ta najde! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ... Mi niti ne manjkata, vem, da sta kljub temu z nami... A si mogoče šla pogledat v njun profil, kdaj sta nazadnje klikala po Luni? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.