Skoči na vsebino

Pogrešani


Pujsita

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>nadalje je Mick dejal: 'po telefonskem pogovoru z eno lunatko' - iz cesar sem sklepala, da je slo za janjo... po mojem se nisem motila.

 

..

 

Sicer sem že pozabil zakaj bi to naj bilo pomembno, lahko pa potrdim, da sem se slišal s pujso xsrcx, da sva govorila tudi o njenem oz. njunem odhodu z lnf-a, pogovor pa je bil čisto osebne narave, torej nič takega za javnost lnf-a, vsekakor pa vsebina pogovora ni bila kritika kogarkoli, tako kot lahko mirno rečem v mojih pogovorih s posamezniki nikoli ni in kar lunatki s katerim si dopisujem zanesljivo vedo. x^x S pujso sva kot prijatelja že dolgo dolgo na liniji........in ne spomnim se, da bi bila vsebina najinih pogovorov kdajkoli kakršnokoli ogovarjanje kogarkoli. x;)x

 

Ne lobiram z nikomer, ne pripadam nobeni "grupi" lunatkov, se ne grupiram v privat lajfu, le zakaj bi se na lnfu??? :O:

 

O Marsini objektivnosti imam svoje mnenje, ki pa se ga bom vzdržal ponovno javno povedati. x:o)x

 

Trudijevih reakcij nisem videl, so bile prej izbrisane, nekaj sem o njih slišal in so me, še posebej glede na to komu so bile namenjene, najmanj začudile. :O:

 

Fajti so del foruma brez katerega bi le ta bil dosti manj zanimiv. x^x Zakulisne spletke in manipulacije so pa nekaj česar se v nobeni obliki ne mislim udeleževati. x;)x

 

Življenje je lepo....... xsrcx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ua... ne bom brala vseh teh postov...too much... :wacko: za brat... se mi pa dozdeva, da je prišla Mačona v rahlo nemilost...

Pa jo štekam...po svoje...hotla je povedat, da se je odpirala in odpirala, zlivala dušo sem gor, na koncu pa je ugotovila, da ji je prišlo čez glavo, nikakor ni znala shendlat tole... :sori:

Kakor sem jo poštekala, je še mlada, kaj, 20 let... ne bi jo bilo treba obglavit zato, ker še ne nosi fasade, ker je še prenedolžna za kaj takega... ker je jasno in glasno izrazila mnenje (pa ne tisto o contesi, da se razmemo...) ...vsak pa pride v tak defekt s samim sabo, da nekoč mora zlit gnojnico ven... ona je to naredila na forumu... mal se je treba tut zazret vase, kaj res pričakujemo od foruma, in kolikokrat se tukaj zlažemo zato, da bi izpadli boljši... večji, lepši...

 

Tak fidbek, ki ste ji ga nekateri namenili, je točno to, v kar vas je dregnila...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

 

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Marsa :palec: ...me ne zanima način služenja in me ne zanima govedarsi način uvedbe plačljivih paketov..... :o|o: Tako kot nikogar ne sme zanimati koliko jaz zaslužim ali ne zaslužim.... :o|o:

Ja, a ni drugega dela, kot gledati pod prste.... :vragec: In a ni drugega dela, kot je kreganje in dokazovanje.... :vragec:

Se imamo fajn....in smo tu...ali pa tudi zato, ker smo tu... :palec:

Včasih rečemo kar drugim ne paše, se malo spričkamo, pa gremo dalje...ali pa ne, kakor nam paše....

Sicer pa je vsak izmed nas že kdaj zamočil, v tej ali drugi temi. Jaz tudi...pa kaj...še sem živa, tisti, ki so brali pa tudi... x:Dx

 

Hm, Marsa....vsaka kvantiteta prinaša tudi kvaliteto...vedno x!x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Dolores, da se ne bos cudila, a kar pusti, saj ni vazno... zbrisala sem ta svoj post, ker sem ugotovila, da samo nekaj cash naprej mecem in sploh ni bilo tako bistveno, a ker vem, da se ocitno pac opravlja tudi taksno, sem rekla to.

Thanx, ja, saj vem. :palec:

 

(*govedarski placljivi paketi - to je bila moja izjava v postu, ki sem ga izbrisala, a po tem, ko je dolores ze komentirala, da ne bi kdo tega izraza pripisal Dolores. :D).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

 

Hehehehe....težko si predstavljam namen posameznega smeška, če jih jemljem kot tvoj komentar na moj post.

 

x:Dx - da nem crknla od smeha?

x:o)x - toti Mick je pa nagajiv?

x:px - včasih pa le pade v kako finto?

:palec: - to bi bilo prav in lepo?

 

Če koga kaj zanima naj sam vpraša. Seveda pa mi je veliko stvari prišlo na uho in oko x:o)x , še vedno pa vztrajam pri povedanem. Če pa me je kdo "našel" v kakšni zakulisni igrici in manipulaciji me lahko mirno tudi na javno opozori. x^x :palec: S tem seveda ne mislim, da ne sodelujem v takšnih ali drugačnih stokih :vragec: x:px ...hahaha, tokrat se mi je pa res zatipkalo........stikih z lunatki. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:sick:

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 

Vidim, da me nimaš na kaj opozorit niti kaj komentirat. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Še nekaj. Ne znam ugotoviti, kaj vam je bilo nekaterim tako všeč pri Airinem postu. :eek: Ali pa sem kaj spregledal? Oprosti Boris, da te vlečem sem notri - kako bi brali, če bi taiste besede napisal BorisM?

 

Evo, tule bom napisal, kako je prav različen pristop do foruma pogojen za različno komentiranje. Če sem Borisa prav razumel - njemu je žal, da nekateri odhajajo. In ga razumem, ker je zame človek, ki se za vsakega potrudi, nič ne napiše tja v en dan. Forum mu ni samo v zabavo. V ikono si ni dal svoje najlepše slike, s katero bo lovil punce. Tudi se ni rodil kot punca... enim puncam očki pri 18-ih kupijo za RD avto, drugim pa ne. Ene so lepe druge manj. Enim je življenje malo preprosteje, drugim manj. Vse je možno in vse je prav! Zato so pa naši osebni pogledi tako različni.

 

Kako bo kdo to in prejšnje bral, hehe - ne pozabite, da smo vendar v Čvekarijah!

 

Piko, hvala za tvoje mnenje x:Ix x:)x :palec: :palec:

Saj me ne vlečeš sem noter, saj pridem sam kdaj pogledati in prebrati, pa tudi katero napisati. Res mi je nekaterih žal, ki so odšli in še bodo odhajali, od tu pa tudi pogrešanje. Sebe sem v tem času dost izpopolnil z vašo pomočjo, HVALA, pa tudi kdo je ob meni našel svoje kvalitete, ki jih skriva v sebi.

V ikonci res nimam svoje slikce, pa saj še te kar pogosto spreminjam x^x xDDx . Resnično mi je žal teh negativnih izjav, pa ne mislim nikogar osebno, upam, da se bo tole pomirilo in uredilo. Jaz osebno vas imam vse rad po svoje pa ne želim nikogar povzdigovati ali poniževati. xsrcx

Želim vam vse dobro, lepo, pozitivno in uspešno v svojem življenju, prav vsakemu tukaj na LNF. Lep pozdrav, B. x:)x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Piko,hvala za tvoje mnenje! x:Ix  x:)x
Da ne bo pomote, napisal sem svoj pogled, drugi, predvsem pa druge imajo pa verjetno povsem drugačnega... sploh ni zvenelo hvala (pa tudi kritika ne) zares eden od možnih pogledov. Na vsako stvar lahko gledamo različno prijazno. Govorim o prijaznosti našega gledanja, ne o prijaznosti objekta, ki ga gledamo.

 

Premišljeval sem, ali ni bilo tisto prvo napisano Mačoni preveč za dober okus. Pa sem si mislil - počakajmo kak ženski odziv. Ampak kasnejši post - zaštihati nekoga v srce, samo zato, da se mu pokaže, da ti to znaš ... zame sta to dve negativni stvari hkrati. Naredila si to in zmoreš to. Folk tolk zaenkrat ...

 

... kmalu sledi naslednja zgodba.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

(Ena iz SSKJ leta 2013: Spletkar – urednik spletnih strani)

 

Malo nazaj sem spet omenjal mamine sinčke. To je samo plod moje domišljije. Čvekarija. Na hitro, če pomislim, kdo ne bi bil tak: Mick vsekakor ne, BorisM po moje tudi ne, Trudi niti pod razno ne… tudi Lucifer je imel (ali pa še ima) kak nickname, s katerim ni bil v tej skupini. Ampak negacija negacije ne pripelje do potrditve. Kdo bi pa potem utegnil biti? Morda Raček, (ko sem spraševal, kaj je on takega napisal, da se je brisalo njegove poste - »on pa ni napisal nič takega«), utegne biti Bobnar, kandidata sta recimo TripleX in Natrixred (ker je Contesin brat).

 

To je bil samo uvod. Bedarija. Ne ne, uvod v še vedno bedarijo, mislim, hehe.

 

Mačona je v isti sapi omenila tako Conteso kot Marso, eno v izrazito slabi ni drugo v izrazito dobri luči. Hmmm, nečesa ne vidi?

 

Žensk se mi zdi v razpravah veliko več kot moških. Tu gre drugačno zgodbo. Za KLAN. (ali se to piše narazen ali skupaj, recimo - zaklan) Contesa je namreč v klanu. Nekaterim se zdi, da je klanov več, a je le en sam.

 

Klan je rezerviran samo za ženske, moški so lahko samo zavezniki, v njem pa ne morejo biti. Ene ženske se trudijo priti v klan, ene imajo v njem pomembno mesto, drugi se v njem borijo za boljšega, ene pazijo, da ostajajo v njem, da jih ne bi izločili, potem so take, ki bi rade prišle blizu, pa se klanjajo… od tu izraz klanjanje? So tudi take, ki jih klan ne zanima. Pa take, ki se bojijo, da bi ostale zunaj klana in bi jih potem le-ta vzel v precep. Jasno, da ne morem biti ne znotraj ne zunaj klana.

 

So Nosko, Kroko in Free zavezniki? Če se je treba opredeliti med klanom in zevezniki, bodo le-ti vseeno potegnili krajšo, hehe. Kaj pa jaz? Sem zaveznik ali nasprotnik? Marsa večkrat trdi, da sem nasprotnik. Sebe imam za zaveznika. Mislim pa na forum in ne posamezne osebe. Zato me niti ne prizadanejo očitki, da sem nesramen, da sem proti forumu, da trdim, kako je brezvezen itn. To samo vzamem kot določen način Marsine obrambe.

 

Osebni posti - Ali sam Marsi kdaj pa kdaj napišem OS? (spet imam dilemo, kako se piše ta "Marsi kdaj" - narazen ali skupaj - "Marsikdaj") No, zasebnost OSov je lahko na večih nivojih. Že to, da nekdo omeni - tapata mi pošilja vsaj po en OS na dan (gledal sem statistiko, ob povprečnih 25 postih na dan, se mi ne zdi tako veliko) - že to omenjanje ne zveni več osebno. Osebno je že samo dejstvo pošiljanja.

 

Futuristična izpeljava iz klan je pa klon.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Potem je Piko letel k revezema, ki sem jima tako strahotno krivico naredila, bila sem 'napihnjen balon', ki ne pogresa, pa taksno, dal si je trudijevo ikono, v vsakem postu me omenja, nekaj namiguje, skratka, totalno se je ufural in cist pretirava. :D x:o)x

In tudi se nekateri in se je v to smer obrnila debata. In tudi energije na forumu.

Potem se je dogajal nekaksen bojkot, lobiralo pa se je s strani. Folk je zacel dvomit, ratali so negotovi, zbegani, nekaterim se je svasta sesuvalo, saj so verjeli v vse to in je jasno, da so tako dozivljali, ce je vse za nazaj s tem postavljeno na laz.

... da ne bo dvomov...

Draga Marsa,

- ali sem kje trdil, da si jima delala strahotno krivico? :eek:

- kako sem prikazal napihnjen balon? :o|o:

- o kakšnem pogrešanju govoriš? :eek:

- da te omenjam v vsakem postu? :eek: :eek: :eek:

- pretiravam? Gotovo. Sem tudi že povedal, zakaj. x:Dx

- ufural? Res. x;)x

 

Klima? Kar nekaj ljudi je takoj po prehodu na nov forum izrazilo, da jim "novi forum" ni všeč. Mislim, da ni šlo za novo obliko, ampak za novo energijo. Še predno smo zakurili Pogrešane na grmadi.

Lobiranje? Nisem lobist, nisem v klanu, nimam pajdašev, sem sam (samo) svoj. Za druge pa ne vem.

Bojkot? Laž? Dvom? V življenju se je treba vsakodnevno soočati s tem, ta forum ni nobena izjema ali pravljica, kakor hočeš.

 

Pa saj ti jaz nič nočem!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Piko, pa kaj je s tabo, kot vidim, se nenehno ukvarjas z mano.

Hvala za tolk posvecene energije in casa, ampak ni potrebno.

 

Povsem vseeno je, kako razmisljam in povsem vseeno je, kaj jaz - vsi ste se gor, kdor pa ni, pa je njegov problem.

Glede na to, da se me omenja v vsakem postu... tvoje asociacije in analiziranje besed se mi zdijo cisto mimo, pac se obesis na besede, ker ne znas ujeti psiholosko razlage in ker je, ko jo potem tudi vidis, ne razumes oz. se ti ne da razumeti, da lohk se dalje gonis svoje v svojem pesnisko filozofskem stosu.

kar izvoli.

Tolk ja, OS.ev, mal vec celo...

Ce se me skoz omenja, naj se jaz povem, IZ dejansko ZANESLJIVEGA VIRA - to imajo vsi na jeziku, kako in kaj je bilo.

In verjamem, da se slisi prebanalno, v tem je pa ravno vsa zalost.

In ker se tega ni priznalo, se je navesilo filozofijo zadaj.

Rachkovi posti niso bili tako pod, pac pa bi potem bili povsem iz konteksta, pa tudi on je postal nesramen, ni pa v eni besedi bil primitiven.

Pravzaprav me preseneca, da je taka rec, ce bi bilo obratno, bi jaz bila hvalezna uredniku, da me je resil zadrege.

Ce bi pustila, bi vam padel dol trudi, tako sem vam pa jaz. Nic hudega.

Samo ne maram zahrbtnega neresnicnega sirjenja infotov, pa potem raje kar jaz povem. :palec:

 

Ti pa lohk se cele analize napises, Piko, ne da se mi vec brat - no saj tud prej nisem v celoti.

ne, Macona me ne omenja v isti sapi, pac pa mene v tem kontextu, tisto pa je drug kontext, samo ti nisi tolk prodoren, nimas tega talenta takih vpogledov, pa tako ne razumes.

In prej si ploskal maconi, ko se ti je zdelo, da mene sinfa, zdajle pa pravzaprav nisi vec cist preprican, je treba se Macono mal preparirat.

V bistvu pod, piko.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Piko, pa kaj je s tabo, kot vidim, se nenehno ukvarjas z mano.

... In prej si ploskal maconi, ko se ti je zdelo, da mene sinfa, zdajle pa pravzaprav nisi vec cist preprican, je treba se Macono mal preparirat.

V bistvu pod, piko.

Ne ukvarjam se s teboj, ampak s forumom. Razen če ne misliš, da si ti forum.

Nisem ploskal Mačoni za vsebino, ampak zato, ker je napisala točno tako, kot je mislila. Pravzaprav bi moral enako reči tudi za Conteso. Tudi ona je napisala tako, kot je mislila.

 

Ne vem, če razumeš bistvo. Jaz ne trdim, da tako je. Napisal sem samo enega možnih scenarijev. Pravega ne vem. Scenaristka si tako ti.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ne ukvarjam se s teboj, ampak s forumom. Razen če ne misliš, da si ti forum.

Nisem ploskal Mačoni za vsebino, ampak zato, ker je napisala točno tako, kot je mislila. Pravzaprav bi moral enako reči tudi za Conteso. Tudi ona je napisala tako, kot je mislila.

 

Ne vem, če razumeš bistvo. Jaz ne trdim, da tako je. Napisal sem samo enega možnih scenarijev. Pravega ne vem. Scenaristka si tako ti.

 

:vragec:

 

si chist temo zgreshu

v oni politichni mash rdeche debile ki pishejo kar drugi mislijo :xx!:

 

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ne ukvarjam se s teboj, ampak s forumom. Razen če ne misliš, da si ti forum.

jaz ce vidim napisano Marsa, presodim, da gre zame in ne za forum.

Ko vidim napisano LN, gre za LN, ko pa LNF ali forum, pa gre za forum.

Ti pa mislis, da ce bos zdajle malo obrnil besede, da velja za vse nazaj...

 

Forum komot shaja brez spletk in rovarjenj.

je prislo pac do kriticne mase folka.

Se najbrz strinjamo, da je razred folka nekaj drugega kot dvorana folka. In v takih pogojih pac ne mroemo vsakega slisati, ne more brez prevpitja, grupiranja in tega.

 

Forum je ziv organizem.

Ljudje pridejo, ljudje grejo.

Tisti, ki jim je vsec, so tu, tisti, ki jim ni, jih ni tu.

 

Skratka, ni se potrebno tolk ukvarjati z odlocitvijo dveh ali treh posameznikov.

vsakdo naj pometa pred svojim pragom.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

piko, meni je bilo pac smesno.

bojda cenis iskrenost, torej...v cem je problem?

 

poskusam tule razumet tvoja razmisljanja, ampak

zame naslavljas prevec tematik, oseb in problemov naenkrat, paralelno in prepleteno -

torej se ne mislim vmesavat.

 

se ne poglabljam v vsak stavek vsakega cloveka, priznam.

med drugim tudi zato, ker menim, da vsak svoje scenarije pise.

vsi imamo svobodno voljo in se odlocamo s kom in kako komuniciramo.

 

posledicno mi je pink-ponk v stilu kdo-kaj-komu-rece-kdaj-zakaj-in-kaj-s-tem-misli-in-kaj-mislim-jaz-o-tem-in-tako-naprej

malo tuj.

 

kar se ne pomeni, da imam kaj proti.

 

 

:palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...